İyi transfer olmuş
Printable View
İyi transfer olmuş
bnce erıkson yaptıysa bir bildigi vardır
gerçekte fiziğine oranla çok hızlı
Anelka bu sene Bolton'a şampiyonlar ligi vizesini verecekmi , verirse kalır vermezse göndereceklerini söylemişler, bence iyi takviyeler yapılırsa Bolton şampiyonlar ligine kalır derim.Anelka'nın da katkısıyla tabi.
hmm onu dooru soluyosun
çok yetenekli bir o kadarda dengesiz :D
http://www.arsenal.com/Images/f/fabr...07charlton.jpg
Real Madrid'in uzun süredir transfer etmek için çaba harcadığı Arsenal'in yıldız futbolcusu Cesc Fabregas, İngiliz ekibinde mutlu olduğunu ve başka bir takıma transfer olmayı düşünmediğini açıkladı.
Arsenal'in yıldız orta saha oyuncusu Cesc Fabregas, İspanya Şampiyonu Real Madrid'in kendisini transfer etmek istemesine karşın, takımı Arsenal'de mutlu olduğunu ve takımdan ayrılmak gibi bir düşüncesi olmadığını belirtti. Konuyla ilgili olarak, İngiltere'de yayın yapan Daily Mail Gazetesi'ne konuşan Fabregas, "Benim için herkes en iyisini istiyor ancak ben Londra'da mutluyum ve gitmek gibi bir planım yok. Londra'da, her yaştaki insanın üzerinde benim ismimin yazılı olduğu formaları görüyorum ve bu beni fazlasıyla onurlandırıyor. Geçtiğimiz sezon Arsenal, en çok benim ismimin yazılı olduğu formaları satmış bu da gurur verici bir durum" dedi.
Premier Lig ekiplerinden Arsenal, bir başka yıldız futbolcusu Thierry Henry'i, Katalan ekibi FC Barcelona'ya sattıktan sonra, Fabregas'ı da kaybederek kadrosunu zayıflatmak istemiyor.
Ajansspor
Tranfer olursa çok büyük tranbsfer olur
http://images.icnetwork.co.uk/upl/ic...911B4AA5D0.jpg
ngiltere Premier Lig ekiplerinden Wigan Athletic, Galli orta saha oyuncusu Jason Koumas'ı transfer ettiğini duyurdu.
Premier Lig takımlarından Wigan'dan yapılan açıklamada, geçtiğimiz sezon Championship ekiplerinden West Bromwich'te forma giyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Jason Koumas'la 4 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi. Koumas'ın formasını giydiği West Bromwich geçtiğimiz sezon Premier Lig'e yükselme play-off maçında Derby Country'e yenilerek elenmişti. Koumas'ın Wigan'a maliyetinin 10 milyon dolardan fazla olduğu bildirilirken, bu transferde West Bromwich'in yaklaşık 6 milyon dolar kar ettiği belirtiliyor. Zira West Bromwich, 2002 yılında Koumas'ı, Tranmere'den 5 milyon dolara transfer etmişti.
West Bromwich formasıyla 141 maçta 23 gol kaydeden Koumas, 2005-2006 sezonunda kiralık olarak top koşturduğu Cardiff City'de de 13 kez ağları havalandırmıştı. Koumas, Wigan'ın yeni teknik direktörü Chris Hutchings'in yaklaşan yeni sezon öncesi takıma kazandırdığı 5. isim oldu. Wigan daha önce de Antoine Sibierski, Carlo Nash, Titus Bramble ve Mario Melchiot gibi isimleri kadrosuna dahil etmişti.
Lig tv
Yahu bu ingilteredede ne kadar boşa para saçılıyor buda başka bir örneği :)
Hayırlı olsun... WigaN iyi br kadro kuruyo bu sene...
Ramos 16 futbolcuyu elden çıkarıyor
Tottenham takımında devrim sürüyor. Juande Ramos, 16 futbolcuyu bu yaz döneminde satacaklarını açıkladı.
Sun gazetesinin haberine göre Tottenham’in patronu Juande Ramos, takımdaki 16 futbolcuyu elden çıkarmaya hazırlanıyor.
Ramos, bugüne kadar izlediği ve performanslarını takip ettiği ve bundan sonra için düşünmediği 16 oyuncuyu ile yollarını ayırma kararı verdi.
Bu kararın kulübün finansal durumunu da rayına oturtacağı ve 40 milyon pounddan fazla bir rakamın kulübün kasasına gireceği öğrenildi. Ayrıca Ramos’un elden çıkarağı futbolcuları bedavaya ya da çok ucuz miktarlara satmayacağı öğrenildi.
Bununla beraber 15 milyon pound değerindeki Blackburn’lu orta saha oyuncusu David Bentley’in, Ramos’un transfer listesinde olduğu fakat bu transferi elindeki futbolcuları çıkardıktan sonra yapacağı belirtildi.
Gönderilmesi gündemde olan futbolcular: Paul Robinson, Pascal Chimbonda, Michael Dawson, Anthony Gardner, Young Pyo Lee, Steed Malbranque, Teemu Tainio, Kevin Boateng, Younes Kaboul, Hossam Ghaly, Adel Taarabt, Darren Bent, Paul Stalteri, Ricardo Rocha, Robbie Keane, Dimitar Berbatov.
Ne yapmışlar bunlar ya:)
Böyle bir şey olması çok büyük bir değişim olur valla.Tottenham'ın çehresi tamamen değişir.Böyle bir olaya girmek büyük risk gerçekten.Sanmıyorum bu riske girsin Ramos..
Böyle bir hataya düşerler ise kümeye giderler seneye.
Luis Garcia transferini duyduğumda aklımdan geçirmiştim Bu Ramos hiç oyuncu göndermeyecek hep alıyor diye Ama Ramos epey abartmış olayı Berbatov bile var :)
Robbie Keane, Dimitar Berbatov bu ikiside harika forvet bence bunlar gitmez gitsede bundan iyisini nerden bulcak :D
robbie keane ve berbatov asla gitmez
Keane, Berbatov ve Kaboul dışındakilerin gitmesine şaşırmam da özellikle Berbatov ve Keane'i göndermek intihar olur..
Middlesbrough Teknik Direktörü Gareth Southgate, Tuncay'a övgüler yağdırarak, Tuncay'ın çok başarılı olacağına inandığını söyledi Middlesbrough, Avusturya'nın Bad Waltesdorf bölgesinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Hazırlık kampında İHA'ya özel açıklamalarda bulunan Middlesbrough Teknik Direktörü Gareth Southgate, Tuncay'ı uzun süre takip ettiklerini ve kendisini iyi tanıdığını söyledi. Gareth Southgate, "Tuncay'ı transfer ettiğimiz için mutluyum. Tuncay bu akşam kampa katılacak ve yarın takımla birlikte ilk antrenmanına çıkacak. Tuncay'ın takıma kısa sürede uyum sağlayacağını ümit ediyorum. İyi bir hazırlık dönemi geçirdikten sonra ideal kadromuzu ortaya çıkartacağız. Tuncay'dan kulüp olarak beklentilerimiz çok fazla. Hücum gücümüze büyük katkı sağlayacak. Tuncay'ın başarılı olarak takıma katkıda bulunacağını düşünüyorum" dedi.
İşleri bayağı bi zor bakalım ŞL vizesi alabilceklermi...
Mutlu olduğu yerde kasırga olur. Bolton SL'ne kalamaz büyük ihtimal.
Daha dur bakalım Southgate
Acemi Menejer olduğun belli oluyor
çok iyi oyuncu
Daha kampa katılmadan yorum yapmış