Cana Lugano'dan daha pis bir şey ama fazla kırmızı kart yemez korkmayalım çünkü EPL'de bile 31 maça çıkmış daha ne olsun.. :)
Printable View
Cana Lugano'dan daha pis bir şey ama fazla kırmızı kart yemez korkmayalım çünkü EPL'de bile 31 maça çıkmış daha ne olsun.. :)
Orada Cana için de 12 yazıyor demişti yukarılarda bir arkadaş, orada her zaman doğru değildir yani.:)
Oyuncunun oyun tarzı vardır bir de hırsı ve aşırıya kaçan çirkefliği vardır, bunları ayırmak lazım. Pozisyonlarda sürekli kart görüyorsa, ülkemizde çok basit çıkabiliyor sarı kartlar, kartlık pozisyon olmasa da, hakemler farklı uygulamalar yapabiliyor, bu nedenle sıkıntı çekebilir, direk kırmızı kart görecek durumda olmayacaktır zaten ülkemizde.
@GodfatheR :
Ha 7 ha 5 pek bir şey farketmez bence..Cana 4.5 sonuçta.. :)
lugano 4 yıllık fenerbahçe kariyerinde sadece 1 kırmızı kart görmüş.
emre belözoğlu 2 yıllık fenerbahçe kariyerinde 1 kırmızı kart görmüş. onu da nasıl gördüğünü biliyoruz.
hakemlerimizin ne kadar eyyamcı ve korkak olduğunu düşünürsek cana'nın öyle aman aman vukuatlarına rastlamayacağımız sonucuna varabiliriz rahatlıkla...
Aykut
Sabri Neill Servet H.Balta
L.Cana Transfer
Transfer Elano Arda
Baros
Orta sahaya yeni transferin atak yönünün Cana dan daha güçlü olması lazım.
Yarın öbür gün Pino'da açıklanacak.
EPL, FA Cup, League Cup toplam 35 maç, 2987 dk. oynamış; 1 asist 11 sarı 1 kırmızı kart...
Canlı olarak pek izlemediğim bir futbol Cana, az ön videoları baktım, bu adam çok atılır. Gerçi çoğu pozisyonda hareketleri nizami ama, gereğinden fazla sert oynuyor. O konuda biraz daha normal seviyeye gelirse çok iyi bir transfer olur, transferin maliyeti de oldukça güzel, hayırlı olsun.
Sert futbolcu olmasından dolayı severim Cana'yı hayırlı olsun.
Cana nın bonservis bedeli burada 6 milyon avro yazıyor.
http://www.safc.com/news/20100708/ca...256213_2087601
Pino yuzunden moralim bozuldu bu adamin Dos Santos'dan eksigi var fazlasi yok !
Pino mu Fiko mu ne inş. gelmez ya bize genç adam lazım değil sağlam adam top oynamayı bilen adam gibi adam lazım..
5 yabancı alınacakmış 5'i de direk ilk 11 oynayacak oyuncu olmaz zaten, bu nedenle 1-2 tane böyle oyuncu alınması da normaldir, yabancıların hepsi direk 11 oynayacak kalitede olursa, sıkıntı olur asıl, yedek beklediğinde de sorun etmeyecek isimler olmalı.
yalnız neeskens iç sahada 4-3-3 gerektiğinde dış sahada 4-2-3-1 oynucağımızı söylemişti yani o kadro öyle olmaz
aykut(ufuk
sabri balta(servet) neill çağlar(balta)
_______Cana________
Transfer______Elano(Transfer)
Transfer(Elano)___________Arda
_________Baros_____________
Güzel transfer. Fiyatı da iyi.
Adnan Polat 5 yabancı transfer yapacağız dedi 1ini yaptık.. Şimdi Kallström gelir büyük ihtimal sonra bir sağ açık bir sol açık 1 tane de ya forvet ya da sağ bek gelir bence.. Cana'yı hiç izlemedim ama fiyatı güzel umarım hayırlı olur :)
4.5 m euro ya sunderland niye satmış bi sene önce 7.5 a aldığı adamı anlamadım.
çok iyi transfer çok mücadeleci ben şahsen kendi takımımın ortasahasında görmek isterdim
Elano gitmez inş. o bize lazım..
bu arada adam çok atılır diyenler olmuş . bilgi ne kadar doğru bilmem ama okuduğuma göre adam oynadığı karşılaşmalarda toplam 59 sarı kart, 2 direk, 2 çift sarı karttan kırmızı kart görmüş .
Şuanki tek güzel izlenimim istatistiklerine bakarak istikrarlı bir oyuncu olduğu.. Fransa ve İngiltere gibi sert liglerde neredeyse bütün sezon oynaması sevindirici..
Kallstrom ve Pino'da gelecek gibi kalan 2 transferden biri stoper olur umarım..
Zaten Cana 38 maçtan 7 sine çıkmamış büyük ihtimal o 7 maçta kırmızı kart ve sarı kart limitinden gitmiştir..Anlaşılan fazla sakatlanmayan bir oyuncu..
Elano gönderilirse O'nun yerine de adam alınacaktır zaten ve alınacak kişi de 11 oyuncusu olur. Gelecek 5 oyuncu da sağlam olur hatta 10 yabancı hakkı var, isterse 8 tane sağlam da alabilir. Sağlam olup olmaması değil benim bahsettiğim, ilk 11'de direk oynayacak oyuncu.
Mesela Neill'in yanına kaliteli bir stoper alındı diyelim, bu stoper yedek kalır mı? Kalmaz. Ama yedek kalmayı sorun etmeyecek stoper alınırsa da sorun çıkmaz, sağlam olur o da ama direk 11 oyuncusu olmaz.
Bu nedenle 5 oyuncudan 1-2 tanesi böyle olacaktır dedim, Elano giderse, 5 oyuncudan 1 tanesi böyle olur, o da bahsedilen oyuncu olur işte, diğerleri direk oynar.