Originally Posted by
ilker29
Anlamıyorum ben valla bizim yöneticileri.. Saviola genç 25-26 yaşında, bonservisi elinde,istediği parayla bizim klubün verebileceği para arasında öyle büyük astronomik uçurum da yok,dünyanın en iyi hücum oyuncularından.Üstelik ihtiyacımız var böyle bir adama hem takım için hem de dünyadaki prestimiz için, düşünsenize avrupa maçlarında bizim ligde kadrolar okunduğu ekrana yazıldığı zaman rakiplerimizde yaratacağı korkuyu,psikolojik baskıyı..Ama Adnan Bey çıkıyo diyo ki gündemimizde yok Saviola. Kardeşim sizin ne yapıp edip bu çocuğu almanız lazımdı,bu koşullar bi daha bulunmaz ki. Gözümüzü boyuyorlar, bir Lincoln ile bitmez abicim bu iş.Vizyon sahibi olmamız lazım biraz,eğri oturalım doğru konuşalım tamam eyvallah Lincoln çok iyi futbolcu,yetenekli ama dünya çapında nam salmış ün yapmış,büyük marka olmuş bi isim değil.Tamam Lincoln'e de çok ihtiyacımız var,inşallah güzel işler yapacak ama Saviola'yı da mutlaka almamız lazımdı be. Yazık bence. Yaa zaten borcumuz olmuş 130 milyon dolar, bi Saviola mı batırıcak iflas ettirecek bizi. Sanki Lincoln'nün parasını da ceplerinden mi verdiler,sponsorlar var kardeşim, sen getir Saviola'yı bak bakalım storelarda bi tane forma tişört kalır mı? canavar gibi kombine satarız. İnsan birazcık ta taraftarın gönlüne kulak verir yaa.Takımı takım yapan taraftarıdır..Ayrıca bir Lincoln geldi diye de Özhan başkanın 5 senede takıma, klübe ,camiamıza verdiği zararları da asla unutmayalım gençler..Her yerde bakıyorum büyük başkan,kral başkan vs.. Maalesef geçmişi çabuk unutan bi toplumsal yapımız var.