Hakeme dünya hakaret ettikten sonra armayı öpüyor buda fenerlilerin hoşuna gidiyor adam çözmüş sizi.
Printable View
Hayırdır ya napmış Burak ? Hakeme gay işareti mi yapmış,elle gol mü atmış,penaltı noktası mı kazmış,şike mi yapmış napmış ?
Bence de kısır bir tartışma haklısın. Burda bazı arkadaşlar neden Burak bu hareketinden dolayı takdir edilmiyor demiş de, bizim komiğimize giden bu. Burak bu sonuçta daha önceki hareketleri malum :) Şu maç yüzünden helal be koçum mu diyeceklerdi yani.
Güzide tespitlerinizden dolayı teşekkür ediyorum tüm Fenerbahçe taraftarı adına.
Aygün aç youtube'u izle Burak'ın özel olarak hazırlanmış videoları var. Ayrıca konu Burak Yılmaz. Neden ısrarla değiştirilmeye çalışılıyor ben anlayamadım :D
Neyse..
Burak Yılmaz Galatasaray'da başarılı oldukça ilk sızlanan rakipler olacak ve bu Burak'ı gittikçe güçlendirecek.
Bu atlama olayınında suyu çıktı artık. Burak ŞL maçlarında atlasa "Afferin olum, eloğlu atlıyor sende atla, müstahak bunlara" diye tepki verenler, verecekler ligde atlayınca adaletin bekçisi oluyor, aynı şey değil mi yahu bu ben mi yanlış değerlendiriyorum. Son olarak rakibine tekme tokat girerek defans oynayan adamların prim yaptığı bir ülkede atlayan, yatan adamın bu kadar eleştirilmesi çok ironik. Geçin bunları.
Burak'ın neler yaptığı ortada zaten.Bir maçta kendini yere atınca hakeme bir şey yok diye alkışlamak tebrik etmek komik olur zaten.Ama bana komik gelen bir şey daha var.O da çok büyük bir maçta gereksiz yere kırmızı kart görüp takımı yüz üstü bırakan ardından hakeme yaptığı davranışlarla kulübün imajını zedeleyen adamı savunup avatarlara konu etmek.Neyse konuyu çok da dağıtmayalım.Burak yaptığı şeyle "Değişiyorum" mesajı vermek istemiş.Umarım bu davranışına diğer maçlarda da devam eder.
12numarada fazla takiliyor he diyin geçin cris kazmaz kazdi derler , burak duser birsey yok der bunlar kendini yere atti derler o yuzden he deyip geçmek lazim.
Arkadaşım her penaltı noktasının üzerine geçen kazıyor mu oluyor nasıl bir mantık nasıl bir düşünce bu.Görüntünün daha netini gösterin kazıdığını eyvallah diyelim ama kendi takımınıza varsayımlarla konuşturmuyorken burada aynı şeyi yapmayın,yakışmıyor :)
Cris zaten penaltı noktasıyla aşk yaşıyor orda :D Burak'ta her maç darbeye maruz kalıyor hatta bazen öyle oluyor ki havalarda uçuyor bkz. http://www.youtube.com/watch?v=e7unQgxBZRs o yüzden he deyip geçilcek bişi yok doğrular konuşuluyor.
son macla ilgili dedim furkan anladin orda ne demek istedigimi ama anlamamazliga getirdin burak kendini yere atmiyor demiyorum tabiki atiyor e konu galatasarayda olunca yukleniyor millet geçmis senelerde kimse birsey demiyordu :icon_smile:
Her oyuncunun karakteri konumuz Burak diyorsunuz ama bu Burak'dan çıkar gider.Lugano'nun yaptıklarını da,Bilica'nın,Volkan'ın,Emre'nin yaptıklarını da biliyoruz hepimiz önemli olan bunları değiştirebilmek.
İsteyen istediğini avatar yapar yahu, çok alakasız yerlere çektiniz konuyu.
O zaman da deniliyordu geçmiş mesajlara bakarsan görürsün :) Burak'ın hazırlık maçında yaptığı hareketi çoğu kişinin konuşmaması normal sonuç olarak hazırlık maçı Galatasaraylılar'dan başkası izlemiyordur. Ama lig veya ŞL oldu mu herkes izliyor ve göz önüne geliyor böyle bi durumda var.
Konu avatar yapması değil zaten avatar yapınca o hareketi savunur hal alıyor durum.Bir yanlışı kötülürken,diğerini savunmak kendiyle çelişmek demek zaten :)
Konu nereden nereye gelmiş arkadaş. :D Her neyse, kendini atmamaya sürekli dikkat etmesi lazım, o alışkanlığı bırakması lazım. Bir kere penaltı değildi demekle huy çıkmıyor yani.
Karakter olayını bu kadar uzatmasak ?
Karakter öyle saha içinde belli olacak tarzda bişey değil çünkü ve biz kimsenin karakterine yorum yapamayız.
Sneijder transferi ile gündeme gelen denge muhabbetiyle ilgili tribündergi oyuncuların maaşlarını incelemiş, dikkat çekici bir nokta var. Furkan Özçal 700 bin euro alırken, Semih Kaya 450 bin TL alıyor. Semih'e iyileştirilme yapılması lazım, ayıptır bu.
Semih'in sözleşmesi zaten geçen sene yenilenmişti diye hatırlıyorum birkaç maç oynadıktan sonra.Ilk oynadığı zamanlar 40 bin mi ne alıyordu.Altyapıdan çıkan oyunculara karşı biraz adaletsizlik olabiliyor maaş durumlarında.Nasılsa camianın evladı diye bakılarak.
bu furkan özçal ne yapmışta 700 bin € alıyo ya engin bile 400-500 alıyo diye biliyorum
Beyler Facebook'da ki 12 imzalı forma uygulaması çekilişle belirlenecek değil mi ?
TRANSFERDE son bes sezonun kar zarar tablosu super lig tek galatasaray degil.
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/s...ewerb_TR1.html
24.895.000 € Kayserispor'un elde ettiği transfer kârı 4 senede. Vay anasını.. :)
herşey iyi güzel de, e stoper yok :D
UEFA'nın yılın 11'i oylamasında Burak Yılmaz kadroda kendine yer bulamamasına rağmen bir birinden önemli yıldız isimleri geride bıraktı.
UEFA.COM YILIN TAKIMI FORVETLERİN ALDIĞI OY SAYISI
Lionel Messi.............353 bin 853
Cristiano Ronaldo.....255 bin 803
Radamel Falcao............174 bin 22
Burak Yılmaz.................111 bin 609
Zlatan İbrahimoviç....................111 bin 592
Robert Lewandowski..................56 bin 439
Didier Drogba...............................42 bin 296
Edson Cavani...............................26 bin 730
Sergio Kun Agüero.......................25 bin 370
Mario Gomez................................20 bin 316
Klaas Jan Huntelaar......................7 bin 829
http://turkfutbol.com/detay.asp?id=1114
Hayatım Futbol @HayatimFutbol
Tottenham Hotspur, sezon sonu için anlaşılan Lewis Holtby'yi bu ay kadroya katmak için Schalke 04 ile görüşüyor
önce affelay ın sakatlığı şimdide bu gerçekleşirse çok iyi olur :D
Bugün günlerden Galatasaray !
İkinci devreye iyi başlarız, iyi bitiririz inşallah.
<.>
[YOUTUBE="ZOpPGbkw_uU"]İmparator[/YOUTUBE]
Umarım Aysal bugün divanda güzel bi açıklamayla herkesi mutlu eder özellikle Imparatoru.
Takım başarılı ve iyi gidiyorken nasıl beceriyorlar,ne yapıp edip sorun çıkartıyorlar bir şekilde.Hiç olaysız şöyle 2 yıl bile üst üste geçirmemişizdir.Ya yönetimde arıza çıkar,ya hoca kötü olur,ya oyuncular kötü olur bir türlü oturtamadık düzeni arkadaş.Bizim gibi başarılı olanın hemen kuyusunun kazıldığı bir ülkede harbiden herkesin işi çok zor.
Zirvede isen yani güçlü isen herzaman yalnızsındır. Bunu bugünlerde daha iyi anlıyorum.
Kardeşim iş biraz topçularda bitiyor.
Sen çıkıp Kasımpaşa'ya mahkum olarak maç kaybedersen herkes her yerden konuşur.
Hoca mı Selcuk'a yanındaki adama pas atama diyor. Ya da hoca mı emre'ye Burak boştaysa pas atma sakın kaleye vur mutlaka mı diyor. Oyuncular aralarında biraz birliği beraberliği sağlayacak. Herseyi de hoca yapamaz yani ki birlik beraberlik söz konusu oldu mu bu ülkede Terim'den daha iyi sağlayanı var mıdır?
Hoca bir antrenman programı dahilinde çalışmalar yaptırır ama sen oyuncu olarak bu çalışmalarda "kaçak dövüşürsen" kendini çalışmalara adamazsan kendini zorlamazsan hala antrenman eksiğin varmış gibi durur. Mesela Melo tamam anladık sezon başını kaçırdı da ya 6 ay oldu be arkadaş kaç maç geçti kaç idman geçti hala mı sokaktan geçen adam kadar fizik gucun var.
Sportif başarıyı geçtim. Yönetim bazında da başarısızlık var. Sneijder transferi geyiği var. Sen yönetim olarak da başarısız olursan herkes herseyi konusur. Bunun yerine iki günde carlinhos transferini halletseydin bunların hiç biri konuşulmazdı şimdi.
Yani kısaca Türkiye'de sonuca endekslidir herşey. Sen çıkıp oynar ve kazanırsan başarılısındır ve kimse bir şey diyemez.
Gaatasaray bizim fenerbahçe gibi değil çok zor bir camia. Liseli ekolü var bir kere. bu adamlar beyaz türk denilen kesimden. Son yıllarda daha az hissettiriyorlardı kendilerini ama başarı gelince onlar da hortladı gibi oldu biraz.
Sürekli garip bir tartışma var cidden öyle. Başkan bunu dedi,Adnan Öztürk şunu yaptı,Terim mutsuz vs vs haberler dönüyor. Başkanın Fatih Terim için söylediği içerisinde "eleman" geçen açıklamaya bakıyorum aslında yanlış bir şey yok ama şirketini yönetirken. Futbolda bu işler öyle değil,sen şirketin sahibi olarak genel müdürlerinden birisine eleman diyebilirsin o adam buna içerlemez. Fatih Terim ise tüm türk futbol tarihinin en büyük teknik adamı olarak gösteriliyor. Yanlış veya kötü bir şey söylemek istemediği belli Ünal Aysal'ın ama kelimeleri özensiz seçiyor gibi.
Her neyse bu gereksiz polemikler diğer takımlara yarıyor,başkan biraz daha Fatih Hoca'ya önemli olduğunu hissettirmeye başlamalı.
https://pbs.twimg.com/media/BA9cmlHCEAEahOI.jpg:large
https://pbs.twimg.com/media/BA95lnGCYAA1YWu.jpg:large
İyi ki yemek yesinler dedik. :D
Kusura bakmasınlar ama Fatih Hoca haklı.. Adam Sneijder'e 'hayır', Kaka'ya 'evet' dedi. Lig başladı ne Sneijder var ne de Sneijder yüzünden rafa kalkan sol bek ve stoper transferi. Ligin ilk yarısı biterken dediler ki net 3 adam alacağız şimdi kimse yok. Üstüne üstlük sürekli başkanın 'eleman', 'yanımda maaşlı çalışan' lafları büyütülüyor. Ben de olsa rahatsız olurum.
Olur olur sıkmayın canınızı, Fatih Terim açık sözlü adam - yanlış da olsa basın toplantısında bunu gösterdi - Ünal Başkan'la bu sorunu çözerler.
Haydi sistemleri ve 11'i konuşmaya başlayalım artık
4-2-3-1 oynanmalı. 4'lü savunma önünde melo (Hamit) ve selçuk,önlerinde sneijder , sağda Burak,Engin ya da Umut,solda Ambrabat ilerde elmander ile oynarım ben olsam Kesinlikle sağ kanatta Hamit'i kullanmamak lazım...