şu anda dünyanın en iyi sağ beki bence
Printable View
şu anda dünyanın en iyi sağ beki bence
Bence de dünyanın en iyi sağ beki, hücuma çok büyük katkıları dokuknuyor. Onu Defansın sağına koyun, başka sağ kanat oyuncusu kullanmayın o yapacağıını yapar:)
Hiç beğenmediğim bir oyuncu gereksiz bir transfer
Bu adam çok acayip oynuyor Brezilya-Şili maçında Miacon'un yerine girdi.Bir baktım Alves neredeyse orta sahadan geri dönmüüyor neredeyse çok hücumcu bir bek
Ferreira nın performansından memnun değil Mourinho sağ bek lazım Alves gelirse çok faydalı olur...
ben maicon u daha çok beğeniyorum inter de oynamasına rağmen.dunga da benim gibi düşünüyor.daniel alveste çok iyi ama fizik ve defansif açıdan maicon kadar iyi değil bence.bence en iyi sağ bek javier zanetti istikrar kondisyon çalım zeka tecrübe defans hücum komple bir oyuncu.belki maicon onun yerini doldurabilir.
alves chelseaye giderse çok iiyi bir transfer olur.ferreirra nın torpili bitti artık.onun yerinde çok iyi oynar.
Babel, Tümer ve Rüştü özentisi. :zuhaha
Hayırlı olsun
Bu adam süper ama liverpool çok transfer yapıyor.
İyi transfer oldu kendisini FM den tanırım.
Robben ondan iyi ama zaten bu transfere göre Robben gidecek.
Hayret İspanyol değil...
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news...Bianchi001.jpg
İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester City'nin yeni teknik direktörü Sven-Goran Eriksson, ilk transferini gerçekleştirdi.
İsveçli tecrübeli teknik adam Sven-Goran Eriksson'ı teknik direktörlük koltuğuna oturtan Premier Lig ekiplerinden Manchester City, İtalyan Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Reggina'nın İtalyan forveti Rolando Bianchi'yi kadrosuna kattı.
Bianchi'nin transferi için ödenen ücret açıklanmazken, İtalyan basınında yer alan haberlerde golcü futbolcu için yaklaşık 18 milyon dolar ödendiği tahmin ediliyor.
24 yaşındaki Bianchi, geçen sezon attığı 18 golle takımına büyük katkı sağlamıştı.
Çok iyi bir oyuncu ama 17 milyon euro fazla en fazla 10 milyon euro eder
Tuncay'ın ortama alışması zor olacak. Çünkü İngilizce bilmiyor. Ama Tuncay'ı asıl diğer sezon izleyebileceğiz. Burada bir kez daha söylüyorum. Tuncay Boro'ya bir numara büyük.
Babel çok iyi bir oyuncu ki Ajax'tan ve Milli Takımı'ndan biliyoruz.Liverpool'a hayırlı olsun.Cidden Liverpool coştu bir kere :D
Portsmouth Shaun Wright Phillips’e gidiyor
The Independent gazetesine göre Portsmouth, Chelsea’de forma giyen Shaun Wright-Phillips’e 15 milyon avroluk teklif yaptı.
Federasyon kupasının son sahibi birkaç haftadır Chelseali kanat oyuncusuyla ilgileniyordu ve gazetenin haberine göre Portsmouth, 2005 yılında Manchester City’den Chelsea’ye transfer olan Wright-Phillips için resmi teklif yapmak üzere. Portsmouth’un üç sene önce Chelsea’ye 30 milyon avroya mal olan oyuncu için 15 milyon avro teklif yaparak Chelsea’nin bu transfere nasıl baktığını görmek istediği sanılıyor. Gazetenin haberine göre Chelsea, Wright-Phillips’ten kendisine kulüp bulmasını istemiş ve kanat oyuncusu için tekliflere açık olduğunu da duyurmuştu. Wright-Phillips’in de Portsmouth’a sıcak baktığı söyleniyor. Bu transferin önündeki tek sorunun oyuncunun maddi isteklerinin olabileceği söylenirken, Portsmouth kulübünün bu oyuncuyu transfer etmesi için birkaç oyuncu satması da gerekebilir. Fratton Park’tan ayrılabileceği sanılan oyuncuların başında John Utaka, David Nugent, Niko Kranjcar, Lassana Diarra ve Sulley Muntari geliyor.
bu durumda itandje'nin bize gelmesi kesinleşti gibi ... liverpool aslında daha genç bir kaleci almalıydı.reina nerden baksan 5sene daha oynar
babbel süper transfer oldu sol kanatı uzun süre sağlama aldı liverpool
Böyle bi konu vardı sanırım
Boro bu sezon düsmemeye oynar... Tuncay ortama alisirsa seneye onu daha büyük bir kulüpte görebiliriz :)
Benayoun ve Babel resmen Liverpool'dalar
http://img159.imagevenue.com/loc754/..._122_754lo.jpg
Resmi büyütmek icin üzerine tiklayiniz :)
Hayret Benitez İspanyol olmayan iki kişi ile poz vermiş.
Ki FM'de de Henry'siz Arsenal'e yenildim, Henry'li Arsenal'i yendim... Eduardo ve van Persie var ama iyi bir forvet şart. Saviola olabilirdi mesela.
Bugün erken saatlerde İnter Başkanı Moratti, kulüp olarak Lampard için yapabilecekleri en son teklifi yaptıklarını ve topun şimdi karşı tarafta olduğunu açıklamıştı. Ancak Brezilya’dan gelen haberlere göre İnter Başkanı, Lampard için Chelsea’ye 24 milyon avro artı Brezilyalı golcü Adriano teklifini yaptı. Goal.com'un Brezilya gazetelerinden O Globo vasıtasıyla duyurduğu habere göre; Moratti’nin teklifinin Abramovich’in sahibi olduğu Chelsea’ye Lampard’ın menajeri Steve Kutner aracılığıyla iletildi.
Gazete, aynı zamanda Luiz Felipe Scolari’nin de bu son teklife sıcak baktığını da iddia etti. 26 yaşındaki Adriano, Roberto Mancini yönetimindeki İnter’de bekleneni veremeyince bu sene başında Sao Paulo’ya kiralık olarak verilmişti.
İnter’in yeni teknik direktörü Jose Mourinho, Brezilyalı golcü için olumlu açıklamalar yapmıştı ancak kulübün Lampard transferi için Adriano’dan vazgeçeceği sanılıyor.
13.07.2008Kaynak : DHA
Vay anasını red etmesi güç bir teklif gerçekten.
anlaşılan inter adrianoyu elden çıkarmak için üstüne para veriyor,bunun başka bir açıklaması yok...