Yönetim çok gizli ilerliyor Adnan Sezgin hala dönmedi galiba Fransa'dan daha transfer olacak 2-3 tane demekki.. :)
Printable View
Yönetim çok gizli ilerliyor Adnan Sezgin hala dönmedi galiba Fransa'dan daha transfer olacak 2-3 tane demekki.. :)
Kanal A inancağına duyumculara inan daha iyidir :)
kimseyi almayarak misilleme yapalım. :D
Hazard hayatta gelmez Türkiye'ye hiç ama hiç sanmıyorum..
Poulsen'in alırlarsa ancak adamı zengin ederiz, başka işe yaramaz. Bir yıldız daha geleceğine şüphe yok ama genç olsun, artık bıktık 30 yaşındaki adamlara milyon dolarlar vermekten, gelecek adam zarar ettirmesin, Keita gibi, belki Elano gibi.
Valla KanaKe her şey olabilir Kewell yerine Hazard getirilirse şaşırmayın..
Hazard Türkiyeye GEL-MEZ beyler.
Misilleme yapacaksan Paulsen'le degilde ondan bir sene önce ilgilendikleri adam olan Xabi Alonso ile yapacaksın. :D Hem ortasahadaki problemin çözülür hemde forma, kombine satışların patlama yapar. :D
ronaldinho haberleri doğruymuş.
bonservisini ve yıllık alacağını toki ve devlet karşılayacakmış.
neden yahu? ronaldinho'yu alıyorsun. rep'in artar, kombinen artar, formalar kapış kapış olur. tabi bunlar galatasaray'ın kazandıkları. bu transferden kaybedenler de olacak...
Savasci takim yaraticam diyip takimi kiyimdan gecirirsen , Keita yi yollarsan , Elano , servet'i yollamak istiyorsan saygiyla karsilarim , ama ardindan gider 30 kusur yasina gelmis yillik 10 m euro alip takima hic bir sey vermeyen , 2-3 macda 1 guzel bi hareket yapicak diye bekliycegin , takim oyununa gelince hic bir sey yapmayan bir adam getirirsie sana sorarlar ozaman Keita yi niye gonderdin Polat , ozaman adama derlerki sen tribunlere oynuyorsun GS nin basarisi hic umrunda degil Polat
Yahu Ronaldinho'nun D.K'na gidememesi tamamen ayıp bir olay. Adam çok iyi bir oyuncu. Brezilya'da Messi yada Ronaldo gibi teknik adam yok. Bu açığı kapatacak tek ofans orta saha oyuncusu bence Ronaldinho'ydu. Tr'ye gelmesi olay olur. 30 yaş çok yaşlı değil. Ayrıca Ronaldinho'ya 10 m€ bence ideal bir fiyat..
akıL var mantık var hiç Ronaldinho'yu Barcelona'dan kovan Rijkaard onu Gs'ye ister mi ?
MaTRaKaN haklı Ronaldinho'yu niye alalımki..
Toki'ye bak yav bize çalışıyorlar :zuhaha Ronaldinho'ya verceklerini Hazard ya da Sanchez için verse daha iyi olur :D
Toki'nin öyle bir şey yapacağını sanmıyorum..Yalan haberdir bence.
Ronaldinho tartışmasız bi futbolcu.Ancak yaşı ilerlemiş ve maliyeti çok yüksek.Son zamanlarda da çok fazla kilo aldığı görüldü.Üstelik Barcelonadayken Rijkaard'la olaylı ayrıldı.Ben bu transferin olacağına ihtimal vermiyorum.Şahsende olmasını istemiyorum..
LincoLn'den çektiğimizin 2 katını RonaLdinho'dan çekeriz eğer transfer gerçekleşirse.
Ronaldinho 35 yaşına da gelse Ronaldinho'dur. Eğer gelirse(hiç sanmıyorum) tartışmasız yılın transferidir. Sırf yeteneği ve ismi ile iş yapar.
gelmesin arkadaş istemiyorum disiplinsiz adam . bak jo'ya ben hala çok yetenekli iyi bi forvet olduğunu düşünüyorum ama disiplin yoksa hali ortada .
Hâla yetenekten bahsediyorsunuz ya bunu anlamıyorum işte..
DisipLin olmadıktan sonra hiçbirşey olmaz.Biz ne yetenekler gördük.1 hareketi yüzünden 1 ay kadro dışı bırakıLan.
Adamın yeteneğini ne kattı o zaman takıma Ha ?
Disiplinsiz yetenekLi olacağına DisipLinLi yeteneksiz oLsun ;)
Yetenek arıyosanız Lincoln'ü neden yolladınız derler adama..
ronaldinho rijkaard varken bu takıma gelir mi? klüp o kadar astronomik paraları verecek kadar aptal mı? bence iki sorunun cevabı da çok net "hayır" ...
cok basit , Adnan Polat Ronaldinho'yu getirirse Galatasaray'a ihanet eder
RonaLdinho ile basını oyalayıp İtaLya'dan başka oyuncu alınacak.
Aynen ben de öyle düşünmekteyim.
Man city den de alınır bi tane
Kaç yabancı kaldı geriye :D