Öyle birşeyi aklınız alıyor mu?
Printable View
Öyle birşeyi aklınız alıyor mu?
Böyle bir transferin psikolojisiyle Türkiye'ye gelecek olan Nuri Şahin, bir daha iflah olmaz. Hakaret gibi bir şey bu; tersi olsa daha mantıklı.
Fernandes iyi adam hoş adam. TR de en çok beğendiğim orta saha ama 30 etmez. bir de üstüne Nuri imkansız. Ne Madrid böyle bir teklif yapar ne de Nuri Türkiye'ye gelir.
Fernandes Türkiye standartlarının üzerinde bir futbolcu. Nuri şu an Real Madrid'de kadroya giremiyor olabilir. Ama Fernandes de Valencia gibi Real Madrid'e görece daha alt düzey bir takımda benzer sıkıntıları yaşadı. 4 sene kalmış, sezonda 10'a yakın maç yapmış ortalama ve yetersiz görülmüş sanırım ki başka takımlara kiralanmış. Everton, Portsmouth gibi şampiyonluk baskısı olmayan, daha rahat ortamlarda bile kendisini yeterince gösteremedi. Fernandes'in Türkiye Ligi'ndeki oyunu ile onu üst düzey kulüplere yakıştırmak ne derece doğru? Kaldı ki Nuri Şahin+30m (para birimi her neyse).
Şunu da ekleyeyim; transferlerde bazen mantık aramamak gerekir. Saçma sapan gelen birçok transfer gördük, abartı ücretlerle yapılan. Olmaz denemez bu transfer söylentisi için. Ama çok uçuk geliyor.
Fernandes kaç para eder bilmiyorum ama Mourinho İnter'e alıcaktı Fernandes'i olmamıştı o transfer , mariga'yı almışlardı sanırım onun yerine , Real Madrid'in ilgilenmesi olayı gerçekçi geliyor ondan bana.
Ne kadar seviyoruz parlamış oyuncuları Messi yapmayı : )
O kadar abartmaya gerek yok. 30+Nuri nedir ya? :) Nuri+Hamit=Fernandes birebir takası diye haber çıksa basında neyse diyeceğim. :D Fernandes'in gitmesini de hiç mi hiç istemiyorum şahsen.
Mehmet Özdilek'le anlaşılacağı söylentileri var. Ama Mehmet Özdilek "görüşmem olmadı, Antalyaspor'un başındayım" şeklinde açıklama yapmış,
riza calimbay"i besiktasda sahsen gormek isterim , sivassporda kendini baya cok gelistirdi.
Adı sanı geçmiyor ama Tolunay Kafkas Beşiktaş'ta çok başarılı olur diye düşünüyorum.
Tolunay Kafkas genç milli takımda değil mi ? bence de başarılı olur Beşiktaş'ta ama orayı bırakır mı bilmem...Belki Havutçu gelir belki Carva kalır belli olmaz...
Rıza Çalımbay ve Samet Aybaba Beşiktaşlılıklarına Saygım Sonsuz Ama Mümkünse Kulüp'ten Uzak, Allah'a Yakın Olsunlar
Tayfur Havutçu Devam Edecekse Kesinlikle Devam Etmeli, Yoksa Rasim Kara Dışındaki Hiçbirini İstemem. Şifo İçin Henüz Çok Erken ve Hala Kendini İspatlayamadı Daha Çok Görecek Şeyleri Olacak Şifo'nun.
Samet Aybaba gelecek büyük ihtimal.
Samet Aybaba ve Rıza Çalımbay'a karşıyım. Mehmet Özdilek'e ise, şimdilik erken gözüyle bakıyorum. Bu medya ve kulübün içindeki bazı etkili güçler Şifo'yu da yer diye çekiniyorum açıkçası. Slaven Bilic gelse keşke.
Bu arada şöyle de bir haber var:
Eski Yönetimle anlaştı, Yeni Yönetimden haber bekliyor...
İngiltere Premier Lig ekiplerinden, Wigan Atletic takımında forma giyen, 24 yaşında ki Senegal asıllı Fransız orta saha oyuncusu Muhammed Diame ile Beşiktaş'ta eski yönetimin büyük ölçüde anlaşma sağladığı, bu transferde ki son sözü ise yeni yönetimin söyleceği öğrenildi.
Eğer yeni yönetim bu tarnsfer için onay verirse, Yıllık 1,6 Milyon euro alacak olan Diame için bonservis bedeli ödenmeyecek ve 3 yıllık mukavele imzalanacak. Şimdilik bu transfer için yeni yönetimin her hangi bir girişimde bulunmadığı, yönetim kurulunda yapılacak görev dağılımı sonrası eski yönetim tarafından bir noktaya getirilen bu görüşmelerin, oluşturulacak bir komite tarafından karara bağlanacağıi öğrenildi.
Muhammed Diame Kimdir?
14 Haziran 1987 doğumlu Senagal asıllı Fransız futbolcu 1.85 boyunda.
Muhammed Diame'nın oynadığı kulüpler;
2005–2007 Lens B
2006–2007 Lens
2007-2008 Linares
2008-2009 Rayo Vallecano
2009-... Wigan Athletic
2011-2012 sezonundaki performansı;
Wigan Athletic başarılı oyuncusu Muhammed Diame takımı için 2011/2012 sezonu bugüne kadar 26 resmi müsabakada yeşil sahaların üzerinde ter döktü. Görev aldığı 26 maçın 18 tanesinde ilk 11 olarak maça başlayan Muhammed Diame, 8 maçta da sonradan oyuna girmiştir. Muhammed Diame Wigan Athletic da oynadığı 26 resmi müsabakada toplam 1552 dakika görev almıştır. Sahada olduğu 1552 dakika ya 2 gol sığdırdı. 4 maçta sarı kartla uyarı alırken hiç kırmızı kart görmedi.
Diame feLan oLurmu biLmem ama artık orta sahamızda şöyLe AfrikaLı bir adamın oLması zamanı geLdi. Ernst artık dayanamıyor, Necip zaten ne yaptığını kendisi de biLmiyor, en azından tekniği oLmasada, pası oLmasada, en azından ciğeri bitmek, tükenmek biLmeyen bir adam oLsa bu adamLara göre daha fazLa verim sağLar.
Ayrıca güzeLim Beşiktaşımı, Şifo, Samet aybaba, Rıza gibi adamLara emanet edecekLerine; bana emanet etsinLer daha iyi. CarvaLhaL kaLsın o zaman.
Vilas-Boas boşta, kimle çalışıyor bilmiyorum ama eğer Mendes'le bağlantısı varsa ilişkileri sıkı tutsunlar getirsinler onu :D Az önce TRT Spor'da Basın Tribünü isimli bir program vardı, orada yorumculardan birisi yarın İspanya'da Jorge Mendes ile görüşme yapılacağını söyledi.
Manu ve Quaresma kalacakmış seneye. Bu ikiliyi takımda tutmayı düşünüyormuş Fikret Orman.
Bu ikisi takımda kalıcaksa o zaman dünyaca ünlü bi hoca getirecek demektir yoksa başka türlü bu oyuncuları kontrol edemezsin
Q7 ve Manu kalip Ekrem ve Ismail gibi oyunculari cevresine koyacaklarsa önümüzdeki sene de BJK'den sampiyonluk beklemek hayal olur
İsmail'den iyi bir Türk sol bek bulacaklarını sanmıyorum. Hasan Ali olabilir ama Hurma bırakmaz diye düşünüyorum. Ekrem hakkında yorum yapmama gerek yok. Ama demek istediğin şey temel anlamda çok doğru. Yabancılar kadar yerlilerin kalitesi de çok önemli. 2-3 seviye yüksek yerlilere ihtiyacı var Beşiktaş'ın.
Yada eldeki yerlilerin seviyesinde Manuel ve Ricardo'nun daha düşük seviyelilerini alalım o zaman ?
Takımda ben hala diyorum 10 numara ve forvet eksikliği var. Fernandes'in yanına bir tane daha top yapacak adam lazım.
almeida-holosko-edu 3"ude gitmesi lazim pektemek kalcak ve yanina 1 yabanci alinacak yedek olarakda bu linyitten aldiklari forvet yeterlidir , ortasahada bence bir sag acik lazim besiktasa sol"da q7 ortada fernandes-ernst alternatif olarak necip var veli var , defans bence yeterli besiktasin kalede cenk"e guvenilmesi lazim daha yasi genç , dedigim gibi cok saglam bir forvet ve sag açik lazim.
Quaresma ve Fernandes'in kalacak olmaları, bilhassa Fernandes'in kalacak olması çok yerinde ve sevindirici bir haber; fakat takımda en çok parayı da bu isimler alıyorken ve mali küçülme denirken, nasıl olacak o iş bakalım?
Savunma dörtlüsünü bozmamalıyız. Hilbert,Sivok,Egemen,İsmail yeterli. Alternatifleri Tanju,Atınç,Ersan,Sezer olur. En başta Cenk'le rekabete girecek yeni bir kaleci, orta sahaya Bursaspor'da oynayan N'Diaye tarzında bir oyuncu ve Pektemek'in yanına sprinter bir forvet. Tabi bunları 4-4-2 oynayacağımızı varsayarak yazdım. Gelecek sezon yapılacak transferler az ve nokta atışı olmalı. Gerek mevcut kadroda gerekse altyapıda ve başka takımlarda kiralık oynayan genç oyunculardan 3,4 tanesi ilk 11'de oynayacak düzeye getirilmeli. Bunun içinde gençlere şans verecek yeni bir teknik direktör lazım.
Alternatiflere baksana Tanju, Atınç, Ersan, Sezer. Nerde burada bek ? Tanju var, sağ mı desem sol mu desem.
Bildiğim kadarıyla Rizespor'da kiralık oynayan Sezer sol bek oynuyor diye biliyorum
stoper oynuyor sol bek değil
Sol bek de lazım sağ bek de. Ayrıca Ferdi'nin yanına sağlam bir orta saha gerekiyor. Aurelio gidiyor, Ernst de eski gücünde değil. Necip ve Veli desek, onlar da çok yetersizler. Onun dışında kaleye kesinlikle transfer şart. Rüştü ve Umut Kaya; biri çok genç ve oldukça tecrübesiz, diğeri çok yaşlı. Kanatlara ise Simao gitse de gitmese de transfer lazım. Sol tarafta oynayacak isim yok çünkü. Q7 de yeni sezonda çizgiye konulmamalı, sağ açığa da bir isim şart. Almeida giderse bir de golcü lazım. Hey yavrum hey! :) Yeni yönetimin işi hiç de kolay değil. Bunların hepsini halledebilecekler mi, göreceğiz.
Beşiktaş gelecek sezon için Hırvatistan'ın hırçın teknik direktörü Slaven Bilic ile büyük ölçüde anlaştı(NTVSPOR)
Arkadaş istenirse Bebe 1 M alınır, madde var diyo doğru mu ?
Hiç sanmıyorum. 8 milyon €'ya aldıkları oyuncuyu daha takımlarında oynamadan 1 milyon €'ya satmazlar. Benim bildiğim 1 milyon €'ya kiralanmıştı, sakatlık yaşayınca Beşiktaş geri göndermek istedi. Bunun üzerine bir yıl daha kiralık süresi uzatılabilir denmişti.
Slaven Bilic'in FM özellikleri. Eğer doğruyu yansıtıyorsa ben beğendim. Çok kolay adapte olan ve Disiplini yüksek bir teknik direktör olarak gözüküyor oyunda.
http://img861.imageshack.us/img861/983/adszzks.jpg
"Beşiktaş istesin yeter"
http://media2.ligtv.com.tr/img/news/2012/4/03/bilic.jpg
Fenerbahçe ve Galatasaray’da forma giyen Hırvat futbolcu Stjepan Tomas, Beşiktaş'ın gelecek sezon için takımın başına getirmeyi düşündüğü iddia edilen Bilic'in gelme ihtimalini yorumladı.
Best FM Spor Müdürü Özkan Öztürk’e konuşan Tomas, Hırvatistan milli takımı teknik direktörü ve yakın arkadaşı Slaven Bilic’in Türkiye’de çalışmak istediğini belirterek, ''Bilic’in Hırvatistan Milli Takımı ile olan sözleşmesi bitiyor. Türkiye’de çalışmak istiyor. Almanya’dan, İtalya’dan ve İngiltere’den teklif vardı. Ancak Türkiye’deki atmosferi görünce taraftardan çok etkilendi. Türkiye’de çalışmak ve yaşamak istiyor. Henüz Beşiktaş’tan resmi bir teklif gelmedi ancak gündemde böyle bir konu var. Beşiktaş yarın teknik direktörlük teklif etse Bilic hemen imzayı atar” şeklinde konuştu.
LİGTv
Bu adam Çarşı'yı coşturur. :D
Kafasında beresiyle türkiyenin 1 numarası olur :D
Avrupa Şampiyonası 8 haziran'da başlıyor. Son grup maçları 19 Haziran'da, final 1 Temmuz'da. Eğer anlaşılabilirse en geç 2 Temmuz'da Türkiye'de :)