sagna fmde ii gelişiyor
gerçektede ii olacaktır
fm ne diyorsa doorudur
Printable View
sagna fmde ii gelişiyor
gerçektede ii olacaktır
fm ne diyorsa doorudur
süper uygulama
30 geldi Lampard satsın Chelsea ii para vermişler + Altın ßidoN...
Ne olursa olsun 24mn € + Adriano süper teklif direk satsa iki tane süper de adam alabilirler..
Bence olmasın böyle şeyler futbolda.. Herşeye makina sokuyorlar zaten. Bırakın bu da manuel olsunn.. İnsanların oynadığı oyunda elbette hatalar olacaktır..
Ronaldinho Man. City’e evet dedi
Televisio de Catalunya ve Sportes kanallarında geçen bir habere göre Ronaldinho’nun Milan’a gitmekten vazgeçtiği ve Manchester City’e evet dediği öğrenildi.
Ronaldinho’nun hangi takıma gideceği konusunda bu yaz boyunca devam eden belirsizlik nihayet sona erdi. Son günlerde sambacının Milan’a transfer olmasına kesin gözüyle bakılıyordu.
Bu sabah O Globo, the Gazzetta dello Sport ve El Mundo Deportivo Brezilyalı oyuncunun Fifa’nın 17.maddesine uygun olarak Milan’a çok cuzi bir transfer ücreti karşılığında geçeceğini iddia etti.
Fakat, the Televisio de Catalunya ve Sport.es’in iddiasına göre de Ronaldinho Milan’dan vazgeçerek, Manchester City’nin kadrosuna katılmaya karar verdi.
Son aylarda Ronaldinho’yu almak için müthiş bir uğraş sergileyen Manchester City’e rağmen, bu oyuncunun İngiltere Ligi’nde oynamak istemediği biliniyordu.
Şu an İtalya’dan gelen son haberlere göre ise; bu haberlerin kaynağı olarak the Televisio de Catalunya ile Sport.es’in Barcelona’ya çok yakın olan bir medya grubu oldukları ve bu yüzden bu gibi haberlerin transfer piyasasını kızıştırmak için yapılmış olabileceği, Ronaldinho’nun da Milan’a katılacağı iddia ediliyor.
Bence palavra haber bunlar.Her dönemde çıkan klişe dedikodular.Milan alacak bence, adamlar işi biliyor, çok ucuza kapatacaklar transferi.
Bence reyting kazanmak için uydurulan bir palavra :)
Milan'a gi-de-cek!:)
FM'de en güvendiğim kalecilerin başında gelir. :)
Hayırlı olsun Liverpool için. Umarım iyi bir performans gösterir. İzleme şansımız çok olur.
babele hiç ihtiyaç yoktu
itaya liginde iş yapmayan adriano ingiltere liginde zor iş yapar.
Chelsea'nın bu teklifi çok düşüeceği sanmıyorum
Milan'dan daha fazla para koparmaya çalışıyorlar :)
FENER ALIR :D :D :D :D :D :D :D
MİLAN UCUZA ALIR RONALDİNHODA ARTIK KÖTÜ BİR TAKIMA GİTMEZ
bence Lampard Da İntere Gİder
Utaka'da geldi.Bu da iyi transferdir mutlaka..
Daniel Alves iyi transfer olur Chelsea'ya.Ofansif yönüde yüksek....
Ortalama bir oyuncu.Ama Ajax'ta kalsa daha iyi olurdu..
Tuncay başarılı olabilir.Ama şimdiden konuşmak yanlış..
Mark Gonzalez'i gölgesinde bırakabilecek bir transfer oldu.Hayırlı olsun..
Tarık'a katılıyorum..Biraz daha pişmesi gerekiyordu Ajax'ta..
luis garcia at madride gitti mark gonzales ise deportivoya kiralandı ...
süper bir sağ bek bence chelsea yanlış adım olur ama
arsenalin olusu ilk 4 yapar bu ligde..gencleri kucumsemeyin ole fm oynamakla tv8den 4-5 mac izlemekle yorum falan yapmayın..
van persie yeni berkampıdır bu takımın..simdiden fanları var..henryin gidisine de cok uzulen kimseyi gormedim duymadım..hatta keske gecen sene gitse daha cok para gelir diyen cok arkım var..
wenger bi adamı alıosa bos degildir..
go gunners go..