Originally Posted by
bjk4ever
M.Topuz o kadar kaliteli bir kanat oyuncusu ki, gecen sezonu 25-30 mac full oynayip 1 gol ve 1 asist ile tamamladi, G.Gonul'u savunmada tek birakmasini gectim zaten.
Krasic konusuluyor diye geldi mi adam? Kimler konusulmadi ki? Ronaldinho (her sene), Morientes, Kanoute (her sene), Insua vs. geldiler mi? Onu gectim, hem Topuz kaliteli adam diyorsun, sonra da ayni mevkinin adami Krasic gelecek diyorsun, tezat yok mu burada?
Gokhan ve Guiza icin bu sistemin adami demen futbol acisindan komik geldi bana. Guiza ve G.Unal kucuk takimlarin golcusudur, kontra atak oynayan takimlarda (Mallorca, Kayseri) gayet basarili olurlar, cunku ikisi de savunmanin arkasina kolay sarkan hizli oyuncular, ama senin bahsettigin 4-4-2 baskin bir sistem ve en temel ozelligi ceza alanina kanatlardan top indirmektir, ki bahsettigin Juande Romas Sevilla'da iken bunu Kanoute, Fabiano ve Kepa ile yapiyordu, ama Guiza tarzi olan Saviola, Chevanton ve Kone mesela daha basarisiz oldular. Zaten Fabiano/Kanoute ile G.Unal/Guiza'yi ayni tarz olarak yorumlayan biriyle futbol konusmak da dogru degil diye dusunuyorum....