Tuncay Arsenal maçından sonra bir büyük maçta daha golünü attı.Helal Olsun
Printable View
Tuncay Arsenal maçından sonra bir büyük maçta daha golünü attı.Helal Olsun
Eduardo mühtemelen 1 yil yok :( :( Ayni sey Alan Smith'ede olmustu ve Alan Smith gercekten cok güclü bir futbolcu, 1 yilda zor iyilesmisti..
Taylor'a en az 5 mac ceza verilmeli..
Newcatle United : 1 - 3 : Manchester United
Gol : Abdoluaye Faye
-
Newcastle United : 1 - 4 : Manchester United
Gol : Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo gol krallığında yerini iyice sağlamlaştırıyor.
İnsanlık dışı bi hareket ya :(.Valla ben baktım resime ve pişman oldum.Videoyu izleyemedim.Bence bakmasanız daha iyi olur.
Cristiano Ronaldo çok güzel oynadı.Hayran kaldım. :D
Eduardo :( Feci bir görüntü hayvanca bir hareket.
Bu arada Manu bastır , sana güveniyoruz. :D ( İdda için ) :D
Aslında bu adama Eduardo tam sağlığına kavuşup sahalara dönene kadar ceza vereceksin. Bak bakalım bir daha böyle birşey yapabilir mi?
Tuncay'ın gol atması da iyi oldu, maç içersinde de sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen iyi mücadele etti.
M.United St.James Park'ı yıktı: 1-5
http://www.sporx.com/images/1/33/408..._rooney052.jpg
İngiltere Premier League'de Manchester United kasırgası son sürat devam ediyor. Manchester United'ın bu seferki kurbanı temsilcimiz Emre Belözğlu'nun takımı Newcastle United'dı.
52 bin kişilik St.James Park'ta kazanan taraf 5-1 gibi farklı bir skorla Manchester United oldu. Emre Belözoğlu takımı adına 16 kişilik maç kadrosunda yoktu. Kırmızı şeytanlarda goller 25 ve 80. dakikalarda Rooney, 45 ve 56. dakikalarda Cristiano Ronaldo ve 90. dakikada Saha'dan geldi. Ev sahibi ekibin tek sayısını ise 78. dakikada Diagne-Faye kaydetti.
Bu sonuçla Manchester United aldığı bu 3 puanla puanını 61'e çıkartarak bugün Birmingham deplasmanında 2 puan bırakan Arsenal ile olan puan farkını 3'e indirdi. Newcastle United ise 28 puanla 13. sırada yer alıyor..
Büyük korku!
Newcastle United'ın ligdeki büyük düşüşüve kabusu ise sürüyor. Takım Aralık ayından beri Premier League'de maç kazanamıyor. Magpies'te Sam Allardyce'ın görevine son verilmesi ve takıma taze kan olarak efsane isim Kevin Keegan'ın getirilmesi de işe yaramamış durumda. St.James Park'ta bir türlü rahat maç izleyemeyen Newcastle United'lı taraftarla ligden düşme korkusunu artık iliklerine kadar hissediyorlar.
23.02.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com
Arsenal’in, Birmingham City ile 2-2 berabere kaldığı maçta Hırvat golcünün, ayağının kırıldığı ve sezonu kapattığı açıklandı.
NTV-MSNBC
Güncelleme: 18:51 TSİ 23 Şubat 2008 Cumartesi
İSTANBUL - İngiltere Premier Lig lideri Arsenal’de, Şampiyonlar Ligi maçında sakatlanan savunma oyuncusu Kolo Toure’den sonra Hırvat golcü Eduardo’nun da sakatlığı açıklandı.Lig’de Birmingham City ile oynanan maçın 3. dakikasında sakatlanan Eduardo’nun, sol ayağının ayağının kırıldığı ve sezonun geri kalanında forma giyemeyeceği belirtildi.
http://qedx.com/blog/wp-content/uplo...02/2nlsh1w.jpg
2.resmi Özgür abi kaldırmış.
Yazık olmuş.Bu durum Arsenal'i etkileyebilir.Geçmiş olsun.
1 yil yok :(
Yuh yaa bu adama futboldan men cezası gelmeli abi olurmu böyle bişey yaa
N,castLede 2 puan bıraktık ona üzüLmemde Artetayı kaybettik ona yanarım.Takımın beyni değiL kaLbiydi.BakaLım forvetsiz oynayan Moyes efendi Artetanı yerine nasıL bir oyuncu oynatacak!
O acıyı bilirim.Benimde ayağım kırılmıştı.Ama bu bir başka kemik çıkmış resmen ayağından.Çok kötü bir durum.Allah şifa versin. :(
Taylor'un oyuncuyu sakatlamak için girdiği aşikar. Ama sonradan oda "Ben ne yaptım?" diyor. Ama iş işten geçmiş oluyor. 10-11 ay iyileşmesi sürer. 1-2 ayda kondisyonu düzelir. Yaklaşık 1 yıl oynamaz. Arsenal için büyük kayıp. Geçmiş olsun.
BöyLe fauL yapan adamLarı direk FutboL iLe iLişkisini ömür boyu keseceksin. Adam zaten direk adama girdi. TopLa feLan aLakası yoktu. Çok üzücü bir durum gerçekten. Büyük bir yetenekti. FutboLunun zirvesine çıkacağı zamanda döndüğünde tekrardan bu noktaLara geLmeye çaLışacak ve en kötüsü bu sakatLığı iLe hayatının sonuna kadar yaşamayı öğrenmesi gerekecek. Her zaman karşısına çıkacak bundan sonra.
Bu C.RonaLdo ne yapmaya çaLışıyor anLamıyorum. Adamın tamamen kanaat getirdim Dünya dışı oLduğuna :
Çok üzüldüm ya :(
Arsenal için büyük kayıp
Umarım çabuk iyileşir.
Yuh diyebilir miyim?
Man Utd'ı tutabilene aşkolsun.
adamın ayağını kopartmış almış resmen ayak yok şu anda adamda artık dikilir mi kaynatılır mı nolur bilmiyorum futbol tarihinin en feci sakatlıklarından.futbola geri dönme şansı bence % 50 çünkü normal ayak kırılmasından farklı.
eduardoyu sakatlayan adamın lisansı iptal edilmeli bence,futbolun kitabında böyle bir şey yok.eduardo ne kadar acı çekmiştir.amacı belli adama gereken yapılmalı.teknik kapasitesi yüksek olmayan oyunculardan yalnız biri premier ligde çok var bunlardan.:mad:
Newcastle maci kolay mactir yav.Yoksa Cristiano büyük maclarda hic iyi oynamaz.Ya da sansina atmistir o 2 golü. ;)
Çok yazık Olmuş..Gencecik Çocuk...
Allah Düşmanıma vermesin..Çektiği acıyı düşünemiyorum...:(
Yani şu sakatlayan adamı taksimde sallandırsan yeridir.Euro 08'de Eduardo'yu seyretme zevkinden mahrum kalacaz,1 sene iyileşecek,toparlanacak..
Off..Valla Beşiktaşlı bir oyuncu sakatlanmış gibi üzüldüm..:(
Off çok kötü olmuş.Allah acil şifa verir umarım.Arsenal onu çok arayacaktır.Şampiyonlar Ligi'nde de zor bir deplasmana avantajsız gidiyorlar birde.
Manchester United’ın FIFA Dünya’nın en iyi oyuncusu ödülüne sahip olan futbolcusu Ronaldo, Şampiyonlar Ligi’ndeki Inter maçı öncesi savaş çığlıkları atmaya başladı.
İngiltere ve İtalya arasındaki futbol savaşı, 1934 yılının kasım ayında Highbury’de oynanan karşılaşma ile başlamıştı. İngiltere’nin 3-2 kazandığı maçta ayaklar kırılmış, kollar çatlamış ve oyuncular birbirlerine girmişlerdi.
Bu maçtan 75 yıl sonra, yine böyle bir maç bizi bekliyor. Geçtiğimiz sezon ülkelerinde şampiyon olan ve liglerinde bu sene lider durumda bulunan iki takım, Inter ve Manchester United, bu hafta arasında Şampiyonlar Ligi’nde karşı karşıya gelecekler.
Ölüm kalım maçı olarak görüyor
Bu dev maç öncesi UEFA’nın resmi internet sitesinde açıklamalarda bulunan Ronaldo, adeta savaş çığlıkları attı. Manchester United’ın Portekizli yıldızı, bu maçı ölüm kalım maçı olarak gördüğünü belirtti.
Ronaldo, açıklamalarında “Bundan sonar bütün maçlar önemli. Ya ölürsün ya öldürürsün. Kim kaybederse turnuvanın dışında kalacak. Biz kaybetmek istemiyoruz. Zor bi maç bizi bekliyor, ama biz daha iyi takımız, kendimiz gibi oynarsak kazanırız” dedi.
"Müziğiyle havaya giriyorsunuz"
Inter’in güçlü bir takım olduğunu ve onlara saygı duyduklarını belirten Ronanldo, Şampiyonlar Ligi’nde oynamakla ilgili de “Orada oynamak muhteşem bir duygu. Geçen sezon, Van der Sar Anelka’nın penaltısını kurtardığı sırada hissettiklerimi kelimelerle anlatmam mümkün değil. Sahaya çıkarken duyduğunuz Şampiyonlar Ligi müziğiyle havaya giriyorsunuz. Bu maçlardaki atmosfer diğer hiç bir maçta olmuyor” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.
Inter ile Manchester United, salı günü saat 21:45’te Milano’da karşılaşacaklar.
Arsenal menajeri Arsene Wenger, düzenlediği basın toplantısında, takımının Roma’yı yenebilecek güçte olduğunu belirtti.
Arsene Wenger, salı günü Roma ile oynanacakları Şampiyonlar Ligi maçı öncesi düzenlediği basın toplanısında, bu maçı kazanarak çıkışa geçeceklerini düşündüğünü söyledi.
Fransız teknik adam, takımına güvendiğini belirttiği açıklamalarında, “Şampiyonlar Ligi’nin ne kadar zorlu olduğunu biliyoruz. O gün formda olup, yakaladığımız şansları değerlendirerek İngiltere takımlarının gücünü göstermek istiyoruz” dedi.
Roma’nın Juventus ve Inter kadar güçlü bir takım olduğunu belirten Arsenal patronu, başkent ekibinin bu iki takımı da yenebilecek güçte olduğunu söyledi.
Bu maçı kazanmak istediklerini belirten Wenger, sözlerine “Bu turu geçersek ilerleyen turlarda kadromuza bazı sakat oyuncularımız da katılacak ve daha güçlü bir hale geleceğiz. Ayrıca bu maçta alınacak pozitif bir sonuçla çıkışa geçeceğimizi ve güven kazanacağımızı düşünüyorum” diyerek son verdi.
2 golde Ronaldo'nun oyun içindeki zekasıyla atılan gollerdi.
Ayrıca Ronaldo'nun Rooney'e yaptığı asist harikaydı
Sonuçta Cristinano Ronaldo kanat oyuncusu olmasına rağmen 21 golle İngiltere Premier Ligin en çok gol atan oyuncusu.
Ve eleştrilere en iyi cevabı sahada veriyor!
Yahu bana cevap vermeden önce bi arastirin Cristiano Ronaldo hakkimdaki düsüncelerimi,cok uzakta degil bu konuda. :)
ironiydi sadece o laflarim ...
Cristiano Ronaldo Ingiltere liginin en iyi futbolcusu,Messiden sonra da Dünyanin en iyi 2.futbolcusudur bence. ;)
Gerçekten ölüm kalım maçı olacak minimum 180 dakikalık bir futbol şöleni izleyeceğiz.Umarım sonunda gülen taraf M.United olur.
ManUtd'nin fazla kasmasına gerek yok İtalya'da bile bitirir işi:)
Manutd Turu çok rahat geçicek bence
C.Ronaldo kesin robot bee...
Yazık olmuş yaa..
kimse kusura bakmasın ama ronaldo kaka gibi manchester düzeyinde bir takımı tek başına yıkmadan messi gibi real madrid e hat-tirick yapmadan çok extra bir oyuncu diyemem.özellikle en son italya maçında da gördük.ronaldo hiç bir şey yapamıyordu.ne hikmetse vasat ve sıradan takımlara karşı çok iyi oynuyor:confused:
Taylor'un yaptığı büyük adilik.Hareketi yaptıktan sonraki surat ifadesi hareketin kasıtlı olduğunu gösteriyor.Yazıklar olsun!!
Yazıktır, günahtır ya.2. resimi gördüm içim cız etti:(
Umarım bir mucize olur da daha erken döner sahalara.Allah acil şifalar versin...
Yazık olmuş EURO 08 de de izleyemeyeceğiz...