Haftasonuna geldik,klasikleşen "Transfer 19.07'de açıklanacak duyumları yakındır"...
Printable View
Haftasonuna geldik,klasikleşen "Transfer 19.07'de açıklanacak duyumları yakındır"...
italyan medyasına göre 20 yaşındaki slovak oyuncu vladimr weiss ile anlaşmışız. kendisi sağ kanatta oynayabiliyor.
kaynak: Il Secolo Xıx
M.Topuz, Kazim, Deivid dururken hala sag kanat transferi pesinde kosmanin mantigini hic anlamiyorum. Hele ki Lugano ve Emre'nin yaninda iyi partner olmadiktan sonra....
katılıyorum, çünkü gerçekten iyi bir stoper ve iyi bir ön liberomuz yok. ama artık sağ kanatta devşirme oyuncular görmekten de sıkıldık.
tam anlamıyla kanat oyuncusu istiyoruz.
Iyi de oraya da yabanci aldigin zaman elin kolun baglaniyor. Stoch-Alex-sag kanat-forvet-Lugano-Andre etti 6, yani defansta ve orta sahada Bekir ve Selcuk'a kaliyorsun o zaman. M.Topuz-Emre ikilisinin orta sahada iyi olmayacagini dusunuyorum.....
weiss de çok disiplinsiz bir oyuncu zaten. saha içinde sorumluluk almaz. çalım atmaya kalkar beceremez :)
bu transfer olmaz umarım. çocukta sadece hız var, bir de yaşı 20.
Stoper için yabancı olmasa da orta sahaya yabancı şart. Sağ kanat için de, kampta Deivid'in ve Kazım'ın formu herhalde Aykut Kocaman'ı ikilemde bıraktı ama Krasic olursa olur, eğer o olmazsa, sağ kanada başka isim düşünüldüğünü sanmıyorum
Deivid'in Flamengo'ya gitmesi konuşuluyordu ?
O eski gündem, yabancı sayısı artmadan önceki. Aykut Kocaman kimseye karşı önyargılı değilim, çalışan formayı alır dedi, kamptan sonra kötü durumda olan yabancılar belki gönderilebilir ama transfer yapılsa da Deivid'in, Bilica'nın, Cristian'ın hala takımda kalacağını düşünüyorum.
Yok yahu o kadar eski değil.Flamengo istiyor deniliyordu.
Bence Cristian,Bilica kesin kalacakta takımda.Deividle artık devam edeceğimizi sanmıyorum.
Cristian geçen sene yararlı olduğunu söyleyebilirim.O bölgeye iyi bir alternatif olur.Bilica ise nerede ne yapacağı belli olmayan bir adam.Emre Aşık gibi değil, ne zaman oynatırsan oynat sırıtmayacak bir adam değil Bilica.
İşte o yeni çıkan haberin aslı daha sezon başlamadan çıkan haberdi. Yeni bir gelişme değildi yani.
Eğer sağ kanada transfer yapılırsa Deivid gönderilebilir yoksa şu anda Özer daha bir süre sakat, Mehmet Topuz sakat doğru düzgün idman yapamıyor, Deivid satılır ve adam da alınmazsa sıkıntı yaşanabilir. Gerçi Kazım var, Stoch sağ kanada geçip Caner sol önde oynayabilir ama yine de, yabancı sınırı da sıkıntı yaratmıyorken, acil olarak gönderilmesinin düşünüldüğünü sanmıyorum.
Ancak bir kanat transferi gerçekleşirse, o zaman yollar ayrılır işte.
transferden umudu kestim ben yönetim transfer yapmayacak
Duyum yokmu yahu bu aralar ?
Gülmeye ve vay be ne adamlar var diyerek msn'de ' lan gördün mü bu seferde x geliyormuş' diyip kahkayı basmak istiyorum ..
Weiss kim ya, çok sıradan bir futbolcu. Bence boşa transfer olur. Krasic, Hazard derken Weiss gelirse komedi olur. Dünya Kupası'nda en beğenmediğim futbolculardan biriydi, babasının torpiliyle oynadı. Holosko ondan daha iyi bence.
Defansif orta saha almayacağız galiba, şaka gibi. Selçuk'un geçen sezon son 9 maçta gösterdiği üstün performansı 30-40 maç beklemek gibi bir hataya düşecek galiba Aykut Kocaman. Cristian da ilk 8 maç çok iyiydi, sonra düşüşe geçti. Kısacası istikrarlı bir defansif orta saha oyuncusu olmadıktan sonra puan kayıpları çok yaşanır.
Ben israrla bunu soylemeye calisiyorum, ancak bazi arkadaslar yanlis anliyor. Krasic, Hazard gibi oyuncularin pesinden kosmak guzel, ama kostugunla kalirsin. Bazi arkadaslar cok iddialiydi, Hazard gelmek istiyor vs deniyordu, ne oldu? Ilgilenen kulupler ve bonservisini ogrendiniz mi? Hep alamayacagi oyuncularin pesinden kosuyor FB, sonra piyasada adam kalmayinca gonderilen oyunculari (Kezman, Josico) ya da Guney Amerikadan oyuncu (Santos, Baroni) getirmek zorunda kaliyor. Bu tur hayal oyuncularin pesinden kosacagina kendi butcesi ve hedefleri dogrultusunda oyunculari almaya kalksa cok daha fazla alternatifi var. Mesela Cana FB'ye gelse iyi olmaz miydi? Bence Emre ile mukemmel bir ikili olurdu. Veya Ferrari capinda bir adami alamaz mi Fenerbahce Italya'dan?
Bu Fenerbahçe'ye gelecek yeni santrafor çok büyük kumar oynar. Bu son 7 yıldır forvet görmeyen taraftarın önünde ya gol atar kral olur ya kaçırır rezil olur.
Katılıyorum. Lorik Cana bence çok iyi transfer, Cristian'dan çok daha kaliteli olduğu aşikar. Emre ile de müthiş bir ikili olurdu. Ferrari de iyi transferdi, onu da Lugano'nun yanına isterdim.
Fenerbahçe yönetimi alternatifsiz çalışıyor. Poulsen diye aylarca uğraşıldı, olmayınca Cristian Baroni. İkisi arasında uçurum var. Senna ve Xabi Alonso diye uğraşıldı, gelen isim Josico.
Bir de yapılan başarısızlığı örtmek adına taraftar aptal yerine konuyor. "Cristian Baroni milli takıma seçilecek kısa zamanda." denilmişti. Josico için de "Eğer sakat olmasa Avrupa Kupası kadrosunda milli takımda yer alacaktı." denilmişti.
Stoch mesela çok iyi transfer, Krasic ve Hazard müthiş transfer olurdu ama artık bu kadar fazla uğraşmak anlamsız. Galatasaray'ın ve Beşiktaş'ın yaptığı "yabancı" transferleri bizden çok daha iyi. Galatasaray'ın aldığı Baros, Kewell, Keita, Elano gibi transferleri çok başarılıydı. Beşiktaş'ın da bu sene yaptığı Quaresma, geçen yıl yaptığı Ferrari, yine bu yılki Guti transferleri çok başarılı. Bizim yönetim "yerli" transferde Türkiye'de bir numara, sanıyorum o da kulübün bağlantılarıyla ilgili ama yabancı transferde çok ama çok kötüyüz.
bence yerli transferlerde de sıkıntı var
Yerli transferlerde en iyi isimler kimlerse alıyoruz bence sorun aldığımız yabancılarda.. G.Amerka'nın en garip adamlarını alıyoruz...
Biraz önce Köln'den yediğimiz gol AZ maçında yediğimiz gollerin aynısı... Yine bir ara topu, savunmanın ardına sarkan rakip forvet kaleciyle karşı karşıya... Bilica poposunu kaldırıp dönene kadar adamlar golü attı.
Kim bu takıma stoper lazım değil, Bilica yeterli derse yalan söylüyor. Bilica STOPERLERİN Guiza'sı... O kadar facia yani...
O Bilica gitsin Güiza'dan daha çok sevinirim. Çünkü savunmada yapılan hatanın telafisi olmuyor. Güiza içinse zaten bir beklenti içinde değiliz atmayınca normal diyoruz atarsa şaşırıyoruz. Ama Bilica'nın kötü performans sergilemesi iyi oldu. İlhan daha öne çıksında Lugano ile güzel bir ikili olsunlar. Zaten Bilica'yı Lugano topluyordu.
Yediğimiz ikinci gole bak, defans kötü.
Galatasaray maçını oynamıyalım. :D
İyi olan, doğru olan, güzel olan bir tane şey var mı Batuhan?
Önder, Selçuk, Christian, İlhan iki metre top sürmekten, beş metre ileriye pas atmaktan aciz varlıklar... Allahlık denilen aciz ve zavallı tipler... Bana Selçuk ve Christian'ın bir tane olumlu şeyini söyle... Pres mi, alan daraltma mı, adam markajı mı, ne yaptılar? Bir tane şey istiyorum. Yok, yok, yok... Önder ve Bilica'ya gelince bunların adını bile ağzıma almak istemiyorum artık. Midem bulanıyor... Kazım bal yapmaz arı gibi topu kendi ayağına dolaştırmakla meşgul...Semih leyla gibi geziniyor, offsayttan çıktığı yok. Bitmiş. Kime elini atsan çürük...
Demek ki kaçan şampiyonluk kimsenin umrunda değil... Demek ki üç yıldır kaçan şampiyonluğa rağmen köklü bir revizyon düşünülmüyorsa, yani üç yıldır şampiyon olamayan kadronun iskeleti ısrarla korunuyorsa kimsenin şampiyonluk filan istediği, taraftarı salladığı yok.
Geçen yıl stadın yarısı yanmıştı. Sanırım bu sene tamamı başlarına yıkılacak. Bu gidişle...
Aykut Kocaman, İsmail Kartal ve Ömeroviç. Vizyon budur.
Ben sorunu direkt zaten futbolculara atıyorum, hiçbir teknik adam 25 yaşında ki adama pas atma, markajı öğretmez, çık oyna der. Hele bu takım Fenerbahçe ise konuşulmaz bile. Transferler şart.
Bu takımın başına Alex Ferguson veya Morınıho'yu getirsen n'olur ki? Yani hemen futbolcuları aklayıp suçu Aykut hocanın vizyonuna bağlamak... Olur şey değil... Aykut hocanın ölüsü bile geçen yıl takımın başında bulunan köylü kurnazı Almandan ileridedir. Takımda olumlu olan tek şey Aykut hocanın varlığıdır.
Tek rahatlatan olay bunlar hazırlık maçları. En az 4 veya 5 oyuncu daha gerek Şampiyonlar Ligi grubu isteniyorsa.
Geçen yıl şampiyonluğun son haftada kaçması herkesi yanılttı. Bir iki ufak takviye ile yine oralarda oynarız sanıldı.
Bu takım bu haliyle Ligde Şubat ayının bitimi havlu atar. Görmek isteyene...
Bilmiyorum sessiz sinema mı oynuyor yönetim? Yada bizi tiye alıyorlar ya ligler başlayacak ne için bekliyorlar?
Artık ne yapılacağını şaşırdık. 25 futbolcunun hepsiyle yollar mı ayrılsın? Hoca mı değişsin? Ne yapsan olmuyor, herhalde yönetime geldi sıra, seneye dediğin gibi stad başlarına yıkılacak şampiyonluk giderse.
Deivid hala bu takımdaysa, ondan bir şeyler bekleniyorsa bence başka söze gerek yok. Yabancı kontenjanı diye avaz avaz bağırırlar, 2-3 yabancıyla sahaya çıktığımız olur, kontenjanın boş kaldığı olur. Gereksiz yabancılar gönderilmez. Olay bu yani.
Eğer diğer branşlardaki başarılar ve kulüpteki finansal-altyapısal gelişmeler olmasa başkan bin defa gitmişti. Ama kredisi çok yüksek. Futbol şubesinin iyi yönetilmediği çok ama çok açık.
Sadece transferle bu görüntü değişmeyecek belli oldu.