Fener maçı bir kumardi oynadık kaybettik :)
Martınezde olmasa bu sezon nasıl geçerdi bilmiyorum gelecek sene takımda kalırsam hizli bir forvet şart
Fener maçı bir kumardi oynadık kaybettik :)
Martınezde olmasa bu sezon nasıl geçerdi bilmiyorum gelecek sene takımda kalırsam hizli bir forvet şart
Spor Toto Süper Lig'de 26. Hafta
Spor Toto Süper Lig'de 27. Hafta
Spor Toto Süper Lig'de 28. Hafta
Spor Toto Süper Lig'de 29. Hafta
Spor Toto Süper Lig'de 30. Hafta
Spor Toto Süper Lig'de 31. Hafta
Spor Toto Süper Lig'de 32. Hafta
Spor Toto Süper Lig'de 33. Hafta
Spor Toto Süper Lig'de 34. Hafta
İmkansızlıklara rağmen çok iyi gidiyorsun.
Teşekkürler. Sezonun neredeyse hepsini paf + yaşlı oyuncularla ve senelerdir futboldan uzak kalmış eski yıldız adaylarıyla geçirdik. Yine de playofflara kadar dayandık bu da bir başarıdır. Takımdaki 1-2 kilit oyuncuyu çıkarsan küme düşmeye yakın oynayabilirdik o futbolcularda bizim şansımızdı.
Senin yerinde başka bir menajer olsaydı takım sıfır çekerdi.Bence krizi çok iyi yönetiyorsun.
Martinez satılmış olmasına rağmen yine de iyi oynayıp gollerine devam ediyor. Ama o bursa maçı harbiden ne ya :D
Martinez'den gelecek para azıcıkta olsa düzlüğe çıkarır diye umuyorum, zorluklar altında takımı sahiplenmekte büyük iiş hocam tekrardan başarılar.
Ve İstanbul Büyükşehir Belediye ile Yollarımızı Ayırıyoruz
2 Sezondur büyük zorluklarla yürüttüğüm bu görevi bırakmış bulunuyorum. Tabi bu kulübü zor durumda bırakıp gitmek anlamına gelmez. Çekilen kredilerle beraber ekonomi biraz rahatlamış durumda ayrıyeten sattığımız Paulo Martinez'den gelecek 10 milyon € ve Ligden sezon boyunca elde ettiğimiz TV ve Başarı primleriyle beraber ekonomi gelecek senelerde rayına oturmuş olacaktır. Bundan sonra yine bu kulübün destekçisi olacaz. Güle Güle Boz Baykuşlar :D
Teşekkürler.
Bursa maçındaki elemanı gol kralı yaptık :D
Teşekkürler, Ekonomik yapılandırmada son ayarlamayı yapıp kulübü bıraktık. Bundan sonra rahat bir şekilde yollarına devam edeceklerdir.
Beraber Çalışacağımız Teknik Ekibi Belirledik
.Ben Neath kariyerimde 35lik kaleci aldım bi tane.Dün Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Red Star maçı oynadım.Baya top kurtardı deplasmanda 2-0 kazandık.Tabi daha 1 maç oldu ilerde görcez nasıl bi iş yapacağını ama belkide sezonun en önemli maçıydı.Çünkü bu turu geçsekte bi sonraki turda eleniriz büyük ihtimal :D
Garip bir deneyim olacak. Şimdiden başarılar :)
Başarılar.
Yeni kariyerin yahşi olacak aybalam :D
ibrahim ne yaptın yahu :)