Wesley Sneijder’in gol attığı 14 maçta Galatasaray hiç kaybetmedi. hadi bakalim cevirriz galiba :D
Printable View
Wesley Sneijder’in gol attığı 14 maçta Galatasaray hiç kaybetmedi. hadi bakalim cevirriz galiba :D
Pozisyon mu var ortada gol olsun. Hatırladığım Burak'a atılan hızlı bir pas ve Sneijder'in golü o da bildiğin şans. Koskoca Galatasaray'ın oynadığı oyuna bak.
Telles,Sneijder,Melo gibi yabancılar bu kadar hırslı oynarken Selçuk,Burak gibi yerlilerin dertleri ne olursa olsun böyle oynamaya hakları yok.Derbi hariç son 4-5 maçtır Selçuk yerinde Umut gündoğan oynasa,Burak yerine Berk oynasa ne kaybederdik?Ne yararları var ki şuanda?
Bu mac doner diye hissediyorum.
Ben olsam Ontivero'yu alır,Burak'ı çıkarırım.Hiç değilse bir şeyler için çabalar adam.
Lazio'ya satsaydık keşke.
Alpaslan Dikmen'in oğlu Atahan Dikmen yazmış iyi güldüm :D
"İkinci yarı Şebnem Kimyacıoğlu girerse kazanırız"
veysel ciksin - eboue girsin
selcuk ciksin - ontivero girsin
yekta ciksin - ceyhun girsin
Umut Bulut girmesinde kim girerse girsin,çünkü Umut'ta sahada ki yerlilerden farklı değil.
Penalti degil pozisyon bence ama yakaladik beraberligi
Pozisyon penaltı değildi. Kol vücut ile birleşikti ve kola geldi.
"ucuz" penalti
Çok tartışmalı pozisyon,kol vücuda yapışık olsa bile top İbrahim'e paralel gidiyordu,dik gelse penaltı değildi neyse varsın penaltı olmasın.
Gol be :zuhaha 3 oldu
Arkadaş bir telefonla konuştum 2 gol attık :n:
Bende bir kez daha Bursa öne geçer diyorum. :p
2 gol atması gerekiyor Bursa'nın elemesi için :D Çok güzel oldu :D
Hahah ilker meral hem meloyu itekledi hem sari kart gosterdi komik bi pozisyondu
Benim izlediğim Bursa maçlarına mı denk geliyor bilmiyorum ama Frey cok yetersiz bir kaleci topları rakiplerin önüne cok sektiriyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Melo, istem dışı hakeme çarptığı icin sari kart gordu. Hakem denildigi gibi melo'yu kolluyor gerçekten.
Hakemin kafası penaltıda kaldı galiba Melo'ya çok garip bir sarı çıkarıverdi.
Penaltı da penaltı değildi zaten.
Noluyonuz ya sakin az,herkes atarlı yahu :n:
Burağın golü öncesinde bursaya yapılmış Bi faul vardı melonun yaptığı. Penaltı zaten malum. Denecek bişey yok
Hakem Meloya faul yapti :D sari karti Melo gordu.
Bu TFF altinda neler neler daha gorecegiz :D
Gol gol gol !!!!
Burak eleştirdikçe atıyor,at oğlum at !!!
Ama sözümün arkasındayım hala,keşke satsaydık Lazio'ya :n: