bende yazmayı ve okumayı sevmem ama dediğim gibi harika insanın okudukça okuyası geliyo o yüzden roman yaz diyodum ama sevmiyomuşun olsun sen bunu yapıonya bunada şükür
BU ARADA BİR REKLAMDA BENDEN:
11 HAZİRAN'DA GÖRÜŞÜRÜZ:((Anlayan anladı)
BYYY
Printable View
ben anlaMADIM ibrahim isim bu galiba:)
:D Ben daha 7. sınıfım. :)
Noluyo kardeşim burası Eğitim/Öğretim bölümü değil.Burası Fm bölümü ve burda benim kariyerim yazılıyor.Gidin kafeye :) Sohbet yeri değil burası :)
Yarın muhtemelen 17.00 gibi ;;)
Pi-nok-yo!!!
beklicez bakalım
aygun hadi be bekletme daha yeter
Bekleyin be-be-bekleyin :)
bekliyoz aygün:D
arkadaşlar bu son herhalde kaçak kaçak giriom pc'ye ve tabikide türksportala:D:D:Dbenim adım:İbrahim Berkay ben berkay ı kullanıyorum//güzel Türkçe'miz varken niye bu ingilizce sözler:(
Vay vay vay Aygün kariyerde yaparmış... Hadi Aygün bekle bekle nereye kadar...
Bu akşam yazıcam.. :)
Sohbet Alanı/Kafe Turksportal 4 burada konuşabilirsiniz.Burası kafe mi ya gidin başka yerde konuşun kilit getireceksiniz konuma :)
Aygün nereye mesaj yazacağımı sana sorunca söylersin tamam mı abicim;;)
Benim konumda muhabbet etmeyinde kimin konusunda ederseniz edin ;;) Konu kapanırsa mahkemeye veriririm ona göre :D Gidin kendi konunuza :mad: Burası Kariyer Kafe değil.. ;;) Konuya dönün Erzurumspor mu Fenerbahçe mi :)
Gayet güzel bir kariyer olmuş.Tebrik ederim :D
SaoL... ;;)
Fenerbahçe tabikide :D
Erzurum....:)
bari erzurumu batır:D:D Bence fener:)
sorduğunuz sorumu Erzurumspor gibi anlı şanlı tarihi olan bir takıma gitmeyip Fenerbahçe gibi 17 şampiyonluğu olan bi takıma mı gitsin??Bence duygusal davranmayıp Fenerbahçe'yi seç Aygün..
ne diyosun kaan ben zaten Fenerbahçe'ye gittim bu maç :D
ya biz maç istiyoruz şu güzel yorumunla//bide aziz başkandan iste sana EDER'i getirsin:D:D:D:D:D:D:D