gudjohnsen icin besiktas inda girisimleri var ve yuzde 90 anlasma sagladi. eger oncelikli 2 tane oyuncu var onlarin alinamamasi durumunda gujohnsen buyuk ihtimalle besiktasa gelicek.
Printable View
Lucas Neill ile Song karşılaştırması biraz saçma olmuş welet1905 :)
Mevkilerinden tut oyun tarzlarına göre bile çok farklı oyuncular
Hasan Şaş'ın aldığı para Linderoth'un yarısı falandır muhtemelen. İkisi de sakat, ama nedense Hasan Şaş'ın adı çıkmış bir kere...
Efsane olduğu için tutmazlar, bizim kulüpte herşey tam da vefa eksik.
bende bunu anlamıyorum işte, vefa da vefa. yapmayın, etmeyin arkadaşlar. yönetimin şu ana kadar bu tür konularda haksızlık ettiği tek insan sayabiliriz benim görüşüme göre, o da Bülent Korkmaz'dır. bütün eski futbolculara "artık yaşlandın, gelecek sene seni karoda düşünmüyoruz, gel jubileni yapalım." demiş kulüptür Galatasaray. ama bizim futbolcular kendilerine çok iyi bakıyorlar ya "yok ben bilmem kaç sene daha oynamak istiyorum." diye çıkarlar. e o zaman ne yapacak ki takım, oynatmayacağı adama para mı verecek? "o zaman teşekkür ediyoruz, istediğin yere gidebilirsin." diyerek bırakıyorlar serbest olarak tabi, o futbolcular da gelmişler zaten 34-35 yaşına, kimse almıyor, sonra da Galatasaray'da vefa eksik. bence Galatasaray'da vefa eksik değil, futbolcularda akıl eksik. sen bilmiyor musun artık düzgün oynamanın çok zor olduğunu, kimsenin seni almayacağını, kabul etsene jubile teklifini. ama yok etmezler. Hasan'da aynı durumda, ona da "gel jubile yap." dendi ama o "ben oynayacağım" diye tutturdu. iyi o zaman, buyur oyna nerede oynamak istiyorsan, bu kadar basittir bu. dediğim gibi, "ben oynamak istiyorum" dediğinde, kadroya giremese bile sözleşme yenilenmesi gereken tek kişi Bülent Korkmaz'dı, Galatasarayımın -vefasızlık da denilebilir belki- yaptığı tek hata budur.
Katiliyorum.
Hasan Sas artik miladini doldurmustur, bize faydasi dokunmayacaktir bundan sonra. Yönetimin kendisine jübile teklif etmesi lazim, eger kabul etmezse o zaman mecburen yollar ayrilir.
Hasan Sas 2005-2006 sezonundan sonra dogru düzgün top oynadigi yok. Bu zamana kadar kulüpte kalmasi bile büyük vefa örnegidir. Baska kulüpte oynasaydi, su ana kadar coktan takimdan yollanmisti. Burada vefasizlik sorunu yoktur, futbolcularin kibir, ego ve hirs sorunu vardir. Bir zamandan sonra oynayamayacak duruma gelen futbolcularin gecmisteki basarilarina aldanarak hala üst düzey performans gösterme hayali vardir, ama olaya biraz realist acidan bakmak gerekiyor.
Bülent Korkmaz da ayni durumdan dolayi takimdan yollandi. Kendisi son senesinde yedek kulübesinde oturdu, oynayamayacagi belliydi ama kendisi hala takimda kalmaya diretince, jübile teklifini reddedince istenmeyen sonuclar ortaya cikti. Keza Hakan Sükür, Ergün Penbe gibi futbolcular da da bu sorun yasandi.
Hepsine büyük saygi duyuyoruz, sevgi tasiyoruz Uefa kupasini kazandiklarindan dolayi, ama gecmisle yasayanin gelecegi olmaz. Futbolcularin bunu anlamasi gerekiyor....
Ben takımda kalsın demiyorum, ama bu kadar ismi söylenmesin artık. Üzerine espriler yapılmasın, en son şampiyonluktaki payları unutulmasın.
@Coskun Özdemir
Adamı kaç kere 11de gördünde böylemi yorum yaptınki abi :).Bu sezon pek oynamadı ztn :D
Ben geçen sezon gitmesinden yanaydım ama bir minnet duygusudur gidiyor tamam eskiden çok büyük katkısı oldu ama adı üstünde ESKİDEN..
Bir Emana transferi bir de sağlam bir stoper transferi bizi çok iyi yerlere getirir bence. Forvette alternatif isimler kiradan dönüyor, Özgürcan ve Cem Sultan gibi isimleri bu sene A takımda göreceğiz galiba. Sağ bekte Uğur'a güvenilir, yedeği de Serkan Kurtuluş zaten. Sol bekte müthiş gelecek vadeden Alpaslan var Hakan Balta'nın yedeği olarak. Kalede bence artık yabancı aramak yerine Aykut'a güvenilmeli, Türkiye'nin refleks konusunda en harika isimlerinden, sadece güvene ihtiyacı var. Stopere Servet'in yanına çevik bir oyuncu lazım, ki Servet hata yapsa bile bu isim yetişebilsin. Orta sahaya Emana alınırsa mükemmel olur, o olmazsa oyunu çift yönüyle oynayan bir adam mutlaka gerekli. Kewell Arda ikilisi kanat bindirmelerinde çok önemli, Baros'a yakın oynarlar aynı zamanda, tıpkı Barcelona'nın Messi Henry'si gibi... Lincoln Linderoth Nonda Ümit Volkan Sabri Hasan Mehmet Güven ile de yolar ayrılmalı...
Karşıyaka`nın 18 yaşındaki futbolcusu Rıdvan Şimşek`i Galatasaray yakın takibe aldı. Bu sezon oynadığı futbolla Ümit Milli Takımı`na kadar yükselen sağ kanat oyuncusu için G.Saray nabız yokluyor.
Menajer Mehmet Öztürk’e görüşmelerin yapılması için yetki veren KSK, Rıdvan’a 1 milyon dolar fiyat biçti.
Teknik Direktör Reha Kapsal’la yarın son kez masaya oturup anlaşma zemini arayacak Karşıyaka’da sağ kanat oyuncusu Rıdvan Şimşek’in peşine Galatasaray düştü. Bu sezon hırçın davranışlarıyla dikkat çeken sağ bek Sabri’yi satış listesine koyan İstanbul temsilcisi, bu boşluğu KSK’nin 19 yaşındaki futbolcusu ile doldurmanın hesabını yapıyor. Oynadığı futbolla Ümit Milli Takım kadrdosuna çağrılan Rıdvan Şimşek’in transfer görüşmeleri için Menajer Mehmet Öztürk’e yetki veren yeşil kırmızılı yönetim, iki yıl daha sözleşmesi bulunan genç futbolcu için 1 milyon dolar fiyat biçti. Galatasaray’ın yanı sıra Trabzonspor, Gençlerbirliği ve Kayserispor’un da transfer listesinde olduğu öğrenilen Rıdvan Şimşek, “Karşıyaka’nın altyapısında yetiştim, şansımı iyi kullanmak için çok çalıştım. Bundan sonra kararı verecek olan kulübüm. Çünkü benim sözleşmem sürüyor” diye konuştu. Bu arada Başkan Akif Ersezgin’le önceki gün masaya oturan Teknik Direktör Reha Kapsal, cuma günü herşeyin netleşeceğini dile getirdi. Karşıyaka dışında şu ana kadar hiç bir kulüple görüşmediğini belirten Kapsal, “Benim için öncelik Karşıyaka’da. Burada camia olarak bu sezon önemli bir aşama kaydettik. Karşıyaka yönetimi ile görüşüp sonuca vardıktan sonra ya buraya imzamı atarım, ya da başka kulüplerle transfer görüşmesi yaparım” dedi.
kafsinkaf.org
Sağ kanat için iyi bir Genç yetenek
Öncelikle Kaleci sorunumuz çözülmeli..Leo Franco geldi mi ? Geldiyse güzel transfer olmuş..Defansta Servet'in yanında çabuk bir adam alınmalı fakat emre aşık ve emre güngör güzel alternatifler..Orta sahaya gelecek olursak M.Topal Arda Kewell kesinlikle kalmalı.Lincoln gönderilmeli.Marcelo Carrusca Cruz Azul'den geri dönüyor..Kesinlikle bir şans verilmelidir.Emana transferi harika olur.Forvette Baros'un yanına güçlü bir santrafor getirilebilirse bu yıl çok başarılı oluruz..
Rijkaard'ın Barca'da oynatacağı taktikle yani br nevi Total Dominasyonla oynayacağımızı düşünürsek bence aşağıda oluşturduğum kadroyla lig tadından yenmez ;)
-----------------------Kameni---------------
Uğur(Neill)-----Ujfalusi-----Servet-------H.Balta
-----------------------Topal-------------------
------------Ayhan---------------Emana--------
--Arda---------------------------------------Kewell
-------------------Baros--------------------------
Arkadaşım bir kere sen bu yorumu ezbere yapmışsın her kelimenden belli. Öncelikle Neill'in nerde oynadığını bilmiyorsun, onu öğren bence. Hatta sana söyleyeyim, Lucas Neill dediğimiz adam stoper ve sağ bek oynayabilen bir adam, aynı "Song" gibi bu 1. 2.'si bilmem hiç Premier Lig maçlarını izliyor musun, Neill'i yorumcular oyun tarzından, davranışlarından dolayı Song'a benzetiyorlar. Önce adam hakkında bir araştırma yap da öyle elalemin yorumuna saçma de :)
Neill çok iyi olurda maaşını nasıl halledeceğiz?
Bence Galatasaray dünya kulübü olmak istiyorsa Neill gibi oyuncuları değilde daha dünyanın gözü önünde kaliteli oyuncular transfer etmeli.Yanlış anlamayın sakın Neille kötü oyuncu demiyorum.
Sabri'ye orta sahada ne bilim bi yerlerde son bi şans daha verilsin silip atmayalım :Ç
Sabri iyi futbolcu bence yedek bekleyebilir bu sezon :D
Sabri gidicek, gitmeside gerekir. Galatasaraylılığına lafım yok ama 1 maç iyi oynuyor 5 maç zarar veriyor.Diğer Gitmesi gereken isimlerse orkun,volkan,mehmet g,linderoth,lincoln,nonda'dır.
Sabri satılmaz. Ayrıca bence iyi bir yedek olur :p
Sabri'den cacık olmaz. lise zamanında, ben lise sondayken o lise 1. sınıftaydı, bir İstanbul liselerarası finalinde karşılıklı oynama fırsatı bulmuştum. o zaman da bu kadar oynuyordu. bu oyun stili ve yeteneği, evet 15-16 yaşlarındayken çok büyük yetenek olarak görünmenize neden olabilir ama yaşınız artık 25'e geldiğinde halen daha 15-16 yaşındaki haliniz gibi oynuyorsanız kusura bakmayın, dediğim gibi cacık bile olmaz demektir sizden. Galatasaray'lılığına diyebileceğim hiçbir şey yok ama takıma yararından çok zararı var. bu sezon da kadroda bu kadar uzun süre tutulmasının nedeni de Bordeaux maçında son dakikada attığı goldür. ama bence başka bir takıma gönderilmesinin vakti geçiyor bile.
haayııır, sabri gidemeez :D
Sabri gibi über süper bir adam...
Bazen çok iyi işler yapabiliyor ama çok istikrarsız gitmeli bence.
Yahu bu Sabri'yi ben niye çok seviyorum :)
Sabri'yi böyle küçük düşürücü alay edici laflar kullanmayalım sizin takımlarınızdada çok var böyle adamlar kendi oyuncunuzla dalga geçerseniz daha iyi olur
Sabri kalacaktır, ona güveniyoruz :D
Bende çok seviyorum Murat Abi neden anlayamadım bir türlü.