sanmam Arago'nun alınacağını , alınırsa Guiza'yı gol kralı yaptıran adamdır , payı büyük.
Printable View
sanmam Arago'nun alınacağını , alınırsa Guiza'yı gol kralı yaptıran adamdır , payı büyük.
Güiza Mallorcada Arango ve Ibagaza sayesinde gol kralı olmuştu.
Arango alınırsa, Emre veya Alex ile birlikte Güiza'yı besleyecektir o zaman golleri artacaktır Güiza'nın.
Eğer gerçekleştirlirse Güiza için yapılmış bir transfer olur.
Rijkaard gelirse iyi olur bence. zaten iyi sayılabilecek bir td. ayrıca ona gelecek futbolcu da çok olur bence..
Az önce laf arasında Rıdvan Vieira adını geçirdi :D Kısmetttt
büyük revizyon geliyor..
Niye olmasınki Vieira için bonservis bedeli yüksek olmaz + senelik 3,5 - 4 milyon euro alır.
Tuncay için 5 milyon € kabul etmemiş Aziz Yıldırım. Ya kalırsın ya gidersin demiş.
Aziz Yıldırım klübe ilk iki yıl cebinden 30 milyon dolar vermiş .. Ve geri almayacağım diyor ..
Aziz Yıldırım : Bugüne kadar söylediğim herşeyi yaptım‚başardım.3 yıl şampiyonluk diyosak vardır bi bildiğimiz
hayırlısı bakalım :)
alex carlos ve deivid le sözleşme yenilendi. seneye 3üyle devam edilecek mi dedi rıdvan hoca :)
başkan: oturup konuşucaz dedi. rıdvan yineleyince başkan anlamıyosun galiba gibisinden bişe dedi daha doğrusu birşey ima etti.
seneye brezilyalı temizliği mi geliyor???
Aziz Yıldırım'ın bildiklerini görmemiz için yarın tekrar seçilmesi gerekiyor. ki büyük ihtimal seçilecek, bizde bildiklerini göreceğiz. bakalım neler biliyormuş :)
Alex ve Deivid devam ederse takım seneye yine şampiyonluğa oynayabilir hatta olabilir de ama Aziz Yıldırım'ın hedefinin gerçekleşeceğini düşünmüyorum
25 Mayıs Pazartesi gününden itibaren önümüzdeki 3 yılın planlaması uygulanmaya başlanmalıdır.
Aziz Yıldırım ve yönetimi %99 bugünkü kongreden kazanan taraf olarak çıkacaktır diye düşünüyorum.Dün Aziz Yıldırım'ı %100 Futbol programında dinledim,açıklamalarını büyük bir hayranlıkla beğendiğimi söylemeliyim.
Seneye UEFA Avrupa Ligi'nde 3 ön eleme turu oynayacağız.Bunun için yapılandırma çalışmalarına pazartesi gününden itibaren başlamamız gerekiyor.16Temmuzda yeni sezondaki ilk maçımızı oynayacağımızı düşünürsek,sezonu erken açmamız gerekecek,yeni hoca,transferler bunların Temmuz ayı başına kadar bitirilmeli ki tam kadro bir şekilde başlayalım çalışmalara.Ben Aziz Başkan ve yönetiminin bu işlerin altından kalkacağına inanıyorum,yeni dönemde başarılar diliyorum yönetimimize.
Gelsin gelsin Arango'da gelsin Vieira'da gelsin. Böyle adamları yakından görek istiyorum. :n:
NTV de konuşmaLarını dinLedim Aziz Yıldırımın ve inanıLmaz saygı duydum. İnanıLmaz projeLeri ve düşünceLeri var. Çok doğru konuşuyor, çok takdir ettim vaLLahi. Bütün başkanLar ondan biraz birşeyLer kapmaLı..
BreziLyaLıLar için söyLedikLerinden sonra bence ALex, Deivid ve CarLos üçLüsünden iki tanesi yoLcudur. Rıdvan ısrarLa takımda kaLıcakLar yani öyLemi dedi, o da en sonunda Rıdvan sen beni tanımadın mı daha imzaLamamız birşey değiştrmiyor sözLeşmeLeri, şimdi işLer değişti oturcaz konuşucaz eğer uygun geLmezse gerekirse ayırırız, mesajımı aLmıyormusun dedi.
Bence 3 YıL Şampiyon oLamaz Fenerbahçe ama, yeniden büyük oLuşumLarın oLacağı çok beLLi.
3 yıl şampiyonluk lafı seçim için söylenmiş bir laf aslında. Yoksa Aziz Yıldırım hep açıklamalarında Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı hedef olarak gösterirdi ama seçim için böyle demesi doğal. Avrupa Kupası kazanacağız diyenler de oluyor çünkü.
Neden Aziz Yıldırım da diğerleri değil, Aziz Yıldırım projelerini anlatıyor, diğerleri onu kötülemek, çamur atmakla meşgul.
Deivid'in kalabileceğine ihtimal vermiyorum, Zico büyüksün, yap bize de son bir kıyak, Ruslarda para çoktur.:p
Alex ile sözleşme yenilenmemeliydi aslında. Çünkü kadro yapısına bakıldığında Alex'in bazı sıkıntılar doğurduğu görülüyor. Ha Fenerbahçe'de gelmiş geçmiş en iyi yabancıdır açık ara, takımın herşeyi ama yeni yapılanma artık Alex üzerine olmamalıydı. Fakat sözleşme imzalandı, şimdi de köklü revizyon yapacağım diyor Aziz Yıldırım ve önceden Alex'i gönderip, ona göre düzenleme yapılması görüşüne hakimken şimdi bu revizyonla beraber Alex'in önderlik edeceği bir takım olacaktır diye düşünüyorum.
Tabi seçilecek hoca da önemli ama kim gelirse gelsin Alex'ten vazgeçmez. Kaptan bu takımın yıldızı olmaya devam edecektir.
Carlos'un geleceği ise alınacak hocaya bağlı diye düşünüyorum. İstemezse göndermek de fazla problem olmaz, isterse takımda kalır.
Real Madrid'in eski teknik direktörü Schuster bile Fenerbahçe'ye haber göndererek 'Gelebilirim' demiş.
Parasını da söylemiş: '3 milyon euro...'
Sadece teknik direktörler değil, dünyaca ünlü futbolcular da Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya başlamışlar.
Inter'in Arjantinli santrforu Crespo'nun menajeri telefonla arayarak, 'Crespo'yu ister misiniz!' demiş.
Sonra da iş resmi olsun diye faksı çekmiş.
Fiorentina'da oynayan Rumen Mutu, Sevilla'nın kanat oyuncusu Capel de Fenerbahçe'ye gelmek isteyen oyuncular arasındaymış.
Bana bu isimleri yöneticiler anlattı.
Ve şöyle dediler, 'Çok gelmek isteyen var. İstediğimizi de alırız. Ama önce hoca. Ondan sonrası çorap söküğü gibi olur..' Alaatin Metin'in bugünkü yazısı
Bak yakın kişi olmak ayrı, Aziz Yıldırım'ın dostu olmak ayrı. Seçim için abartı olduğu, tiraj kaygısızla 1'in bin yapıldığı doğru ama söylediklerinin hepsi sallamadır diyemeyiz.
Kulübe yakın olmakla alakalı değil durum dediğim gibi, basını bu kadar eleştiren Aziz Yıldırım'ın basında en güvendiği isim. Hepsi doğrudur, ben hepsine inanıyorum da demiyorum zaten hepsine inanan aklı başında Fenerbahçe taraftarı da yoktur bence.;;)
Aragones'in yerine Spalletti
Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aragones'in yerine kimin geleceği tartışılırken, Başkan Aziz Yıldırım'ın gönlündeki ismin İtalyan Spalletti olduğu öğrenildi.
İtalyan teknik adamlara olan beğenisi herkes tarafından bilinen başkan Yıldırımın'ın Spalletti'yi takımın başına getirmek için hiç bir fedekarlıktan kaçırmayacağı da ileri sürüldü.
Son yıllarda Roma'daki üstün başarısı nedeniyle Avrupa'nın bir çok büyük kulübü tarafından istenen Spalletti için Juventus'un da devrede olduğu ve bu nedenle bu transferin gerçekleşme şansının zayıf olduğu ileri ifade edildi.
Şampiyonlar Ligi finali için Roma'ya gidecek olan Başkan Aziz Yıldırım ile Sarı-Lacivertli yöneticilerin Spalletti için zemin yoklayacağı da iddialar arasında yer aldı.
Fenerbahçe'nin daha önce prensip anlaşmasına vardığı Sivassporlu Bilica ile protokol imzaladığı ve Brezilyalı yıldızın Cumartesi günü Sivasspor'un Galatasaray ile oynacağı lig son maçının ardından İstanbul'da kalarak, resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.
Fenerbahçe yönetiminin ayrıca devre arasında anlaşmaya vardığı Gaziantepspor kaptanı Bekir İrtegün'le de önümüzdeki hafta sözleşme imzalayacağı belirtildi.
LigTV
Spalletti benim gönlümdeki teknik adam. Oynattığı futbol çok farklı. Sanmıyorum Aziz Yıldırım böyle şey yapsn ama inşAllah olur. Ama o zaman Alex - Deivid gibi oyuncuların bileti kesilir :)
Aziz Yildirim sezon basinda FB TV'de gazeteci yazarlarin sorularini yanitliyordu orda Spaletti ismi gecmisti, Aziz Yildirim bizzat kendisi söylemisti.. insAllah transfer gerceklesir.
Büyük ihtimal Carlos ve Alex'de gidecek. Edu kesin. Deivid ise fesh edilir. Çok büyük revizyon var ve artık tahammül yok.
Az önce arkadaşımla konuşurken Capel'le anlaşmış Fenerbahçe dedi. Pazar Akşamı TVde alt yazı geçmişler sürekli ve programda söylemişler. 3 yıl imzalamış Capel. Böyle birşey umarım vardır Uğur'a gözdağı olurda vazgeçilmez olduğunu anlar.
Capel Sevilladaki mi :D
Çin malı falandır o hayatta gelmez Capel.
Evet Mustafa Sevilla'daki. Yaa bende şaşırdım hani Sevilla nasıl gönderir falan diye ama takım içinde köklü değişiklikler olacak ve Aziz başkan dün CNN'de katıldığı programda çok iddialı konuştu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sevilla'nın başarılı sol kanat oyuncusu Diego Capel, F.Bahçe’nin transfer listesine ilk sıradan girdi. Sarı-lacivertlilerin Başkanı Aziz Yıldırım bir yandan kongre heyecanı yaşarken bir yandan da gelecek sezonun takımını kurmak için kolları sıvadı. Avrupa’dan birçok oyuncuyu mercek altına alan Yıldırım ve oyuncu izleme komitesi, İspanyol oyuncuya gözünü dikti. F.Bahçe’deki geleceği tartışılan teknik direktör Luis Aragones’in de hazırladığı transfer listesinde adı geçen bu futbolcu için tecrübeli teknik adamın da yönetime olumlu rapor verdiği öğrenildi.
YABANCI DEĞİL
Fenerbahçe yönetimine geçtiğimiz günlerde faks çeken İspanyol oyuncunun menajeri, Capel’in Türkiye’ye sıcak baktığını belirtti. İspanyol futbolcu aslında F.Bahçe’ye hiç de yabancı olan bir isim değil. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynama başarısı gösteren sarı-lacivertlerin 2. turdaki rakibi Sevilla olmuştu. Rakibini penaltı atışları sonunda eleyen F.Bahçe karşısında 2 maçta da forma giyen Capel, varlık gösterememişti. İspanyol yıldız iki karşılaşmada da Gökhan Gönül’ün markajından kurtulamamıştı.
DEĞERİ 14 MİLYON
Hızı ve çabukluğuyla dikkat çeken Capel, kanatta tutulması zor bir oyuncu. Kırılgan yapısıyla diri takımlar karşısında oldukça zorlanan 21 yaşındaki yıldız futbolcu bu sezon Sevilla formasıyla çıktığı 30 maçta 2 gol attı. Sözleşmesi 2011’de sona erecek olan Diego Capel’in piyasa değerinin yaklaşık 14 milyon Euro civarında olduğu tahmin ediliyor. Genç futbolcu 2 kez de İspanya Milli Takımı’nda forma giydi.
Uğur'un tarzında bir oyuncu topla kanattan iyi hızlanıyor, iyi top sürüyor, tekniği ve yaşı gayet iyi ancak biraz fazla kırlıgan bilmiyorum Türkiye'de ne yapar? sonra sakatlık yüzünden çok sıkıntı çekmeyelim yıldızlara yapılan sert hareketler ortada...
Capel gelirse, yaşınıda göz önünde bulundurursak gayet iyi bir transfer olur. Süper ligin tozunu attırabilitesi olan bir oyuncu..