Haftaya maç yapmayı düşünüyorsak sahayı falan ayarlıyalım.Ayrıca yeni bi de konu acalım...Hayro abi akşam konusalım msnde...
Printable View
Haftaya maç yapmayı düşünüyorsak sahayı falan ayarlıyalım.Ayrıca yeni bi de konu acalım...Hayro abi akşam konusalım msnde...
Tamam bir istişare yapaLım akşama madem.
Emrah abiden ümitlenmeyin derim ben.Bana yıllardır doğru düzgün Bursa'ya gidemediğini söylemişti izni nedeniyle :)
hayro abi nerdesin ezel baslıcak :D
Eren'in durumu nedir bilmiyorum ancak çok yoğun değilse gelebilir belki.Batuhan yoğun değilse gelebilir.
@Şemsi 1 günlerini ayıracaklar ya biz de geldik nolacak 1 günden :D
Aynen İLhan geLsin, ondan sonra.
Ben İlhan ın 18 ile 22 arası boş olduğu zaman dilimini kast etmiştim :)
maç yapılacak mı yapılacaksa bir an önce karar verilmesi gerekiyor Hayro abi...
vay halı saha varsa gelirim, hayrettin abiyle kapışmayı çok isterim onun kadar fitbolu bilmesemde..:p
İstanbuLdan geLecekLer oLursa Maç yapıLır. Yoksa bizim kendi aramızdan maç yapacak kadar adam çıkması zor.
Halısaha olursa katılırım bende (: Pazar günü yaparsanız tabii.
Geldim arkadaşlar, Bursa'dayım. Haftasonu bir zaman ayarlayalım da buluşalım :)
Sen önce benim eLimi öpmeye geL.
Yarın abi, öğleden sonra :) Seninle ayrı görüşeceğiz :)
Halısahada oynayacak olan 7 kişi çıkar.İstanbul dan gelenler olursa bir maç yapabiliriz...Ama çabuk karar vermek gerekiyor :)
Aklınızda hangi gün var peki ?
HavaLar güzeL gidiyor. Bu gün Bursa`da bahar havası var. Hafta ya da böyLe oLursa, haftasonuna yapıLabiLir bir organizasyon.
HaLı saha oLmazsa PES yaparız, Ders ücreti aLırım ama ona göre :1)
Hayro abi;sen,ben,Coşkun,İlhan,Apo,Serhat,Mehmet,Ertuğru l böyle 8 olduk eğer 4 kişi daha bulursak maç yapabiliriz :)
İLhan bu gün ziyaret etti beni. Az önce uğurLadım. Bir çay söyLedim, yemek yedik vs. Sırada ki ? :D
Bizzat elini öptüm abimin :D
Tipitiplere vermiyormuş öyle duydum.
25'ine kadar yada 26'dan sonra olursa gelirim.
Ayrıca Alican da var 9 olduk.Hayro abi gör bizi maç istiyoruz maaaaç :D
Hayro ile buluşma topağı mı bu? :D :D :D
Ne zamandır beni İstanbul'dan kaçıracak da götürecek Bursa'ya, olum bak saçlarımı camdan sarkıttım bekliyorum,yürüyerek gelemem sizin oraya :D :D :D