Fernandes'in maşallahı var. Serinin bitmesi de önemli değil. Emre Can transferi için bariz alınmalı veya bariz alınmamlı denilecek bir şey yok. Neyse önemli olan Roma maçları. Kolay gelsin.
Fernandes'in maşallahı var. Serinin bitmesi de önemli değil. Emre Can transferi için bariz alınmalı veya bariz alınmamlı denilecek bir şey yok. Neyse önemli olan Roma maçları. Kolay gelsin.
Samsunspor'u buralarda görmek gerçekten çok güzel :) #20Ocak1989
Emre Can çok fazla gelişmemiş. Bilgisayarın elinde değil de bizim elimizde daha iyi gelişiyor oyuncular. :) Bu arada Remme Berge oyunumda çıkmadı, sanırım Danimarka ligi açık.:)
Regen almak istesem çok varda regenleri sadece alt yapıdan yetişen oyuncularla idare ediyorum :)
Sorma adam efsane çıktı , bulduğunu atıyor.Ama seneye takımda tutmayacağım.İki genç alt yapıdan yetişen regenlerimiz efsane gelişiyor onlara forma veririm önümüzdeki sene.Romayla ilk maçı oynadık 2.maçtan sonra paylaşacağım.
Teşekkürler , Unutmadık unutmayacağız !
Aslında 2 sene önce baya iyiydi profili fakat 2 sene önce imkansızdı zaten alabilme ihtimalim :) Aynen Danimarka ligi ve benzerinde ligleri oyunun en başlarında değişik oyuncular bulabilmek adına açmıştım.
Süper Lig'de Şubat ayı geride kaldı böylelikle 23.Haftaya kadar ilerlemiş olduk.
Biraz inişli çıkışlı bir 4 hafta oldu bizim için , Fenerbahçe maçında galibiyet almış olabilseydik puan farkı iyice açılacaktı ama olmadı.Trabzon'u ise farklı yenerek düşme potasına yolladık rakibimizi inşAllah sezon sonunda düşer.
20.Hafta : Bazoer x2 , Edgar Fernandes
21.Hafta : Edgar Fernandes , Yusuf Erdoğan
22.Hafta : Edgar Fernandes
23.Hafta : Abdülkadir Olgun x2 , Sebastian Remme Berge , Yusuf Erdoğan
http://i.hizliresim.com/eaDV8Q.jpg
Hocam başlangıçtan başladım ve soluksuz okudum, çok iyisin.Bu sene Avrupa'da kupa gelir inşallah.Balotelli neler yapıyor? :D
Roma'yı eleriz inşAllah.
Şampiyonluk garanti gibi puan farkını iyice açmışız.Emre can o paraya değmez gibi başka oyunculara yönel ayrıca onun yerine oynayan danimarkalı adam daha iyi geldi bana.
Eledik kanka eledik paylaşacam birazdan ss leri.
Bu sene daha rahat şampiyon olacağız gibi , Emre Can'dan vazgeçtim dediğiniz gibi Sebastian Emre'den daha iyi gibi.Emre Can'a göre Defansif olarak bize daha çok katkı sağlar kıyaslama yapmak gerekirse.
Şampiyonlar Ligi 1.Ön Eleme Turu Maçlarımız.
1.Maç : Samsunspor : 2 Roma : 0
İlk maçımızda kendi evimizde rahat bir galibiyet aldık Roma karşısında.Maçtan önce favori olan taraf bizdik zaten ve bunun bilinciyle sahada yer aldık ve gerekeni yaptık ve tur için avantaj yakaladık.İtalya'da süprize izin vermeyeceğimizi düşünüyorum.
http://i.hizliresim.com/ekg2oq.jpg
2.Maç : Roma : 3 Samsunspor : 2
Roma ev sahibi olmanın verdiği avantaj ile maça fırtına gibi başladı ilk golü de attı fakat hemen cevap verdik.Sonrasında ise maç 3-1 e kadar geldi.Ama genç golcümüz henüz herşeyin bitmediğini tüm İtalyanlara hatırlattı ve turu bize getirdi.
http://i.hizliresim.com/eylyBn.jpg
Süper Lig'de Mart ayı geride kaldı böylelikle 26.Haftaya kadar ilerlemiş olduk.
Çok rahat bir süreç oldu Mart ayı bizim için , her maçımızı farklı kazandık.Rakiplerimiz kalite olarak bizim baya baya altımızda.Gerçi kadro olarak bizden iyi takımlar var fakat tamamen takımın birbirine alışması ile alakalı olarak muazzam performansımız durdurulamıyor.
24.Hafta : Sebastian Remme Berge , Abdülkadir Olgun x2 , Yusuf Erdoğan , Tamer Sütlü
25.Hafta : Kaan Koç , Sebastian Remme Berge , Abdülkadir Olgun
26.Hafta : Richardy Bazoer , Edgar Fernandes x2
http://i.hizliresim.com/xB4X9L.jpg
26.Hafta sonunda oluşan puan durumu.
Ligde gayet rahatız , belki de Türkiye kupasından elenmenin faydalarını görüyoruz.Oyuncularımız her maça daha dinç çıkıyor ve bu süreçte geçmiş sezonda yaptığımız puan kayıplarını yapmıyoruz ve rahat maçlar kazanıyoruz.Bu sefer Şampiyonluk erken gelecek inanıyoruz.
http://i.hizliresim.com/x3P89p.jpg
Ligde çok rahatız rotasyon çıkalım orada ŞL'yi düşünelim artık. :)
ŞL'ye adım adım :)
Reis Görmeyeli Sen Daha Avrupa'da Kupa Alamadın mı ?
Cık Cık Cık ! Yaşlanmışın Reyis Senin Şimdiye 5 Defa Alman Lazımdı
Kanka pek zaman sıkışıklığ olmuyor o yüzden tam kadro çıkıyoruz , Ama Şl den 2 gün önce Lig maçı oluyor bitek öyle denk gelirse ki Roma maçlarında öyle oldu rotasyon yaptık ama diğer maçlara tam kadro devam süpriz istemiyoruz :icon_evil:
Çeyrek finali gördük yine , bakalım umarım bu sene gelecek o kupa :)
Başkan kadroma hiç bakmıyorsun herhalde :uzgun: Halen daha Ptt 1.Lig'den kalma kanat oyuncularımla yoluma devam ediyorum :uzgun: Yaşlandık Dede sana doğru geliyorum yavaş yavaş :n:
İşler her iki kulvarda da iyiye gidiyor. Bakalım üst turda kiminle karşılaşacağız. :)
Heyecanla sıradaki rakibi bekliyoruz :)
Lig garanti şuan :)
Lig yine bizim :) Roma'yi elemisiz, siradaki gelsin :0:
Roma istemiş ama bizde de artık sabır kalmadı :)
Arkadaşında dediği gibi sıradaki gelsin :zuhaha
Lig rahat bizde , Avrupa'ya odaklanacağız yeni rakibimizi geçebilirsek tabi :)
Sırda ki geçen senenin intikamını almak için yine geldi çattı bakalım ne olacak :icon_biggrin:
Bizim sabrımız çok tükendi 10 sene oldu artık yeter yıldırım demirören :n: Sıradaki kötü geldi İso :icon_neutral:
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final'de Rakibimiz Chelsea Oldu !
Geçen sezonun intikamını almak isteyecekler büyük ihtimalle ama Yarı Final'i daha çok isteyen kazanacaktır !
http://i.hizliresim.com/x0LMR9.jpg
Çok zevkli ve başarılı bir kariyer. Başarılarının devamını dilerim.
Chelsea'yi eleriz ! :)
Kura hayırlı olsun, desteğimiz sonsuz :)
Şampiyonlar Ligi'nin baş belası Chelsea. :) En çok eşleşilen kulüp olsa gerek. :)
Chelsea zorlu kura işimiz zor olacak.
Öncellikle kariyer hakkında sorularım
-Bu kariyer nasıl kariyer ?
-Egdar Fernandes kimdir ?
-Niye Samsunspor ?
-Ali sütünü içti mi ?
Teşekkür ederim sağolun :)
Yaptık yine yapabiliriz :n:
Teşekkürler umarım yarı final ve sonra finali görebiliriz :)
Her sene ya Chelsea ya Barça , İso'nun kariyerde de öyle umarım sizde öyle olmaz :icon_biggrin:
Geçen seneki gibi şanslı olmamız lazım kanka.
- Herşey var bu kariyerde , Edgar Fernandes Bug , Başka diye soranlara inat Samsunspor ,
Lütfen kariyerimi baltalamak için değişik tarzda sorular sormayın gereksiz sorulara ve olumsuz eleştrilere kapalıyım ben bi kere taam mı lütfen yapıcı yorum yapın olumsuz eleştirilerinizi kaldıramıyorum :uzgun:
Ahaha benim takımım gelmiş ya ŞL kapıcısı 3 başlı Chelsea :zuhaha
Hacı şu Edgar'ı bi atsana . :)
Offff yaa kariyerden soğuttun beni :uzgun::uzgun:
Bizimde gediklimiz Jose ve ekibi geçen sene verdik ağızlarının payınıda bu sene bakalım nolacak :n:
Yok olmaz maalesef özel olarak geliştirdim paylaşamam :n:
Oyuna girme istediğim hiç kalmadı Umut'un yüzünden ama kupayı kazanma sözümüz var.Sözümüzden dönmek olmaz.
Süper Lig'de 30.Haftaya kadar ilerledik.
Mükemmel bir formumuz var ve gelenide rahat yeniyoruz gittiğimiz takımlarıda rahat geçiyoruz.
27.Hafta : Jem Karacan , Umar Aminu x2 , Bazoer x2
28.Hafta : Necip Uysal x2
29.Hafta : Yusuf Erdoğan x2
30.Hafta : Edgar Fernandes x4
http://i.hizliresim.com/KZQ3XZ.jpg
Lig bitmiş, ŞL gel beni al diyor hocam :)