Galatasaray manageri Mertca Dönmez'in ağır tepkine çok kırıldım.Ben onun ayağını kaydırmasını bilirim.:D O bana laf yetiştireceğine işiyle ilgilensin.Lakin takımının durumu hiç de iyi değil.
Beşiktaş İdari Menajeri Şemsi Şek
Printable View
Galatasaray manageri Mertca Dönmez'in ağır tepkine çok kırıldım.Ben onun ayağını kaydırmasını bilirim.:D O bana laf yetiştireceğine işiyle ilgilensin.Lakin takımının durumu hiç de iyi değil.
"Kuradan Memnunum"
UEFA Kupası'nda G grubunda yer alacağız. Grubumuzda tek zorlu takım var, o da Atletico Madrid. İspanyol ekibi dışında diğer ekipler bizden güçsüz, bu yüzden rahatça gruptan çıkacağımızı düşünüyorum. Kuradan oldukça memnunum. Çok iyi bir kura çektik. 1. torbada yer almamız da büyük avantajdı zaten. Atletico Madrid, AEK ve biz, 3 ekip gruptan çıkarız diye düşünüyorum.
Bu arada Şemsi Şek'i kutluyorum. Gerçekten idari menajerlik örneği gösteriyor, sürekli basın açıklamaları yapıyor, takımıyla yakından ilgileniyor. Bizim idari menajerimiz maalesef görevlerini yerine getirmiyorum. Herkese Şemsi Şek gibi bir idari menajer lazım gerçekten...
Egemen Işık
Fenerbahçe Teknik Direktörü
Eyyyyy Şemsi Şek aklnı basına al adam gibi konus:zuhaha.Siz idari menajersiniz ben teknik direktör aradakı farkı anlayabildin mi?Sen benim yardımcım ayarındasın ben ise senin üstün biriim.Artık laflarına dikkat et yoksa hakaretten AİHM'in yolunu tutar karsılayamıyacagın meblalarda tazminat davası acarım.Ayrıca takım kötü gitmiyor cok iyi oynuyoruz ama Federasyon hakkımızı yiyor.
Prof.T.D Mertcan Dönmez
Birazını okudum güzel gidiyor.
Başarılar dilerim.
Burası Demokratik bir ülke ve herkes düşüncesini söyleyebilir.Bunda ne var anlamadım.Bazı insanlar kendilerinden çok eminler.Buyursunlar başvursunlar.Ama dikkat etsinler işlerinden olmasınlar..
Daha gerçekçi olması için yapıyoruz yahu:D
Ben böyle bir idari menajer görmedim..:D
Maşallah adam sanki komedi gösterisi yapıyor.:D
Roma 1 - 0 Beşiktaş (Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. Maç)
http://img518.imageshack.us/img518/9907/10kz6.jpg
Fenerbahçe kolay bir gruba düşmüş.Galatasaray'ın işi daha zor sanki.
Dileğim Fenerbahçe'nin bu kupayı almasıdır.Başarılar dilerim.Beşiktaşın Şampiyonlar Ligindeki son durumu nasıl acaba Can Abi?
Atletico 1 - 0 Fenerbahçe (UEFA Kupası G Grubu 1. Maç)
http://img504.imageshack.us/img504/6983/ads305zvp9.jpg
Goller: Pernia
Maçın Ardından: Basın Toplantısı
Tek kale oynadığımız maçta yenilmek gerçekten üzücü bir durum. Gökhan'ın şutu direkten döndü ilk yarıda, hep üstün oynadık. İlk yarı Atletico'nun pozisyonu yok. Biz ikinci yarıya da iyi başladık, tek korkumuz Torres'ti. Torres ikinci yarı 65. dakikada aldığı topu sürükledi, tek başına gidiyordu, Aurelio tarafından ceza sahasının hemen önünde düşürülünce hakem düdüğünü çaldı ve Aurelio'yu son adam olduğu için oyundan ihraç etti. Frikikten Pernia güzel bir gol attı ve ondan sonra biz ataklarımızı 10 kişi olmamıza rağmen sürdürdük ve birçok net pozisyona girdik ama atamadık. Gerçekten çok daha iyi oynamamıza rağmen yenilen biz olduk. Maçın kopma noktası 65. dakikaydı, o dakikada o hareket olmasa bu maçtan rahat galip ayrılırdık. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum.
Egemen Işık
Fenerbahçe Teknik Direktörü
Bana göre Gs yi iyi yönetiyon ama.Neden se hep Derbileri kaybediyon.
Fenerbahçe gruplara kaybederek başlamış.İnşallah Fenerbahçe gruptan çıkar.
Bir başka renkdaşım Mertcan'ın yönettiği Galatasarayda gayet iyi gidiyor yahu.Can Abi Şampiyonlar Liginde başarılı olur inşallah.Hepinize başarılar
Galatasaray 0-0 Athletic Bilbao (UEFA Kupası B Grubu 1. Maç)http://img140.imageshack.us/img140/8597/qwevf3.png
UEFA'dan Sevindiren Karar
Mehmet Aurelio, UEFA Kupası G grubu maçı olan Atletico - Fenerbahçe maçında kırmızı kart görmüştü. Bu kırmızı kartın haklı olmadığı konusunda UEFA'ya itirazda bulunduk. İtirazımız komite tarafından incelendi ve haklı bulunduk. Ceza kaldırıldı.
http://img504.imageshack.us/img504/9234/ads305zzr7.gif
Atletico maçında Mehmet Aurelio'nun gördüğü kırmızı kartın yanlış olduğunu maç sonunda da ifade etmiştik. UEFA bizi haklı buldu ve hakemin verdiği yanlış kararı düzelterek cezayı kaldırdı. Aurelio önümüzdeki UEFA Kupası maçında forma giyebilecek.
Maçın hakemini de kınıyoruz. Onun yüzünden sonuna kadar hakettiğimiz maçtan mağlup ayrıldık. Avrupalı hakemler de hata yapabiliyormuş, kınıyoruz.
GS iyi mi yönetiyor? :eek: Yapmayın Allah aşkına... :D:D
@Cekochan: CL'de devam etmek istemiyorum, edemem zaten. Amacım UEFA. ;)
Anadolu takimlarini yenmek kolaydir.Mertcan takimin basina yeni geldi ama sonucta onun derbileri kazanmasi gerekiyor.Mertcana güveniyoruz,insallah takimi daha iyi yerlere getirecek.
Bursaspor 1 - 2 Fenerbahçe (TURKCELL SüperLig 8. Hafta)
http://img391.imageshack.us/img391/5206/ads305zyq8.jpg
Goller: Jay-Jay Okocha, Tuncay Şanlı, Gökhan Ünal
Gençlerbirliği 1 - 0 Beşiktaş (Turkcell SüperLig 8. Hafta)
Arkadaşlar SS aldım sanıyordum ama paint'e gelip yapıştır dediğim de bir şey çıkmadı yani alamamışım. Oyundan çıktığım için de bir daha girip alamadım, kusura bakmayın. :)
Aynen ben de onu soleyecektim ilk defa goruyorum bir cezanin iptalini hayirdir
Ben de ilk defa ceza iptali gördüm. Maç sonunda itiraz edip etmeyeceğimi sordu oyun, yardım antrenörüm de cezaya itiraz etmemi tavsiye etti ve profesyonellik dışı faulun kesinlikle kabul edilemeyeceğini söyledi, ben de yardım antrenörümden ilk kez itiraz etme talebi görünce itiraz ettim ve sonuç ortada. Şaşırdım ben de o yüzden ekledim bunu, gerçekten ilginç :) 5-6 sezon oynadım ilk kez karşılaştım FM'de ceza iptaliyle.
Hadi Egemen, getir kupaları:)
Egemen şampiyon da ben zapate'nin performansını merak ettim.
Bekliyorum
eğer kariyere 4.Büyük Trabzonspor u da almak isterseniz ben talibim :D
2. Sezonda Fenerbahçe iyi başlamış ama gönlümü Beşiktaş'ta.. :)
Besiktasim Sampiyon olcakk
Haydi Mertcan coştur bizi..:D
DUYURU: Kariyerimize Can Günşiray'ın kişisel işlerinden, Egemen Işık'ın Turksportal Kariyer Ligi'ne katılacak olmasından ve Mertcan Dönmez'in tatile gitmesinden dolayı ara verilmiştir.
Anlayışınızı bekliyoruz. Bir süre sonra kariyerimiz devam edecektir.
Ara verdiğiniz için kariyerinizi kilitliyorum. Başlarken bana veya görevli erhani bir yöneticiye mesaj atın açarız konunuzu.