Aynen neden etti yahu adam başarısız da değildi oysa...
Printable View
Aynen neden etti yahu adam başarısız da değildi oysa...
Trabzonspor , AL'de çok iyiydi.Ligde de son zamanlarda toparlanmıştı oysaki , anlamsız buldum bu istifayı..
Bilmediğimiz ciddi bir sorun var demekki , yoksa herşey yolundaydı
Bence yanlış düşünüyorsun.
Trabzonspor'un bu sezon alabileceği bir kupa kalmadı neredeyse elinde. Akçay hem şanssız hem de başarısız.
Uefa da gruptan lider çıkmak falan güzel işler ama Juventus çok zor. Her maç Onur ve rakip takım forvetleri arasında geçen maçlar izliyorlar.
Türkiye kupası gitti, lig zaten koptu diyebiliriz. Elde kaldı bir tek Uefa ki onda da tur şansın neredeyse yok. Akçay'ın tek başarısı takımdaki bir çok genç oyuncuyu ortaya çıkarması oldu.
Trabzonspor'un oynadığı oyun iyi bir oyun değil yoksa.
En azından sezon sonuna kadar kalabilirdi. Bence erken ve sürpriz bir istifa kararı olmuş.
Trabzon kaosa doğru gidiyor yönetim teknik heyet iyice karıştı.
Valla Trabzon'da sol bek olmadığı düşünülürse eldeki kadro ile iyi işler çıkarttı UEFA'da ki başarı küçümsenmemeli kesinlikle.Ligde zaten favori değil ki Trabzon onlar için ilk 5 başarı olacaktır zaten bu yolda da fena gitmiyorlar sanki şampiyonluk hedefiyle yola çıktılar.Akçay bence sanıldığı kadar kötü değildi oynanan oyun konusunda haklısın ancak sanki adam oynuyor topu oyuncuların da suçu var burada sol bek alınsaydı belki bu kadar kötü oyun olmayabilirdi Aykut'tan en iyisini almaya çalıştı hep.
Kararını değiştirmezse TD olarak Hami devam eder herhalde.
Amaçsız kalan takım o zaman MRA ya şans tanınmalıydı zaten yapılacak başka bir hedef yok.
Gerçi her geçen gün daha kötüye gitsinler bizim işimize gelir ama bakalım hayırlısı.
Başarısız demek yanlış olur.Mustafa Akçay'ın oldukça olumlu bir yönetim şekli vardı.Belki bu yıl değil belki gelecek yıl da değil ama uzun müddette Trabzon'a büyük yararı dokunabilirdi.Hayırlısı olsun.
Hami Mandıralı geçmiş göreve.Bakalım ne yapacak Hami. :)
Mustafa Akçay neden bıraktı?
Son iki sezonun en iyi ilk yarı performansını gösteren, UEFA Avrupa Ligi’nde Trabzonspor’a tarihi bir başarı yaşatan Mustafa Akçay neden apar topar istifa etti? Serhat Ramay’ın edindiği bilgiye göre yönetim, Tottenham'ın eski teknik direktörü Andre Villas-Boas ile görüştü. Portekizli isimle görüşüldüğünü öğrenen Mustafa Akçay, bu nedenle istifasını verdi. Öte yandan Trabzonspor, Andre Villas-Boas'tan da ret cevabı aldı. Tottenham'da bekleneni veremeyince üç hafta önce Portekizli çalıştırıcının görevine son verilmişti.
Eurosport
Şaka gibi yöneticilerimiz var gerçekten. :icon_smile:
Başarılı giden bir teknik direktör yerine , isimli bir teknik direktör aramak ne kadar doğru bir davranış ? Klasik Türk yöneticiler..
Futbolun başına , futboldan anlayan ve geçmişte futbol tecrübesi olan isimler gelmeli..
Teknik direktörün görevdeyken , başka bir teknik direktörle görüşmek hiç de etik değil..
Eğer bu nedenle istifa ettiyse MRA , sonuna kadar haklıdır..
Hami Mandıralı: "İstifa yok, hep beraber görevimizin başındayız" (Lig TV)
Al birde burdan yak :) Kime inanacağımızı şaşırdık
hami hocayı babamdan dolayı tanırım iyi insandır hoş insandır ama daha hocalıkta acemi akçay giderse yerine gelen hocada maksimum bundan 1-2 puan fazlasını alacaktır fiziksel özellikleri düşük oyuncularla haftada 2 maça çıktık doğaldır bu olaylar hayırlısı neyse o olsun ne diyeyim
Erdal Hos @erdalhos 2 dk
Başkan hoca görüştü hoca kalıyor...Bu kez kaynak daha sağlam :)
Hocanin kalmasi isabet oldu.
Okadar eksige ragmen bukadar puan toplamasi bile basaridir.
Hoca takimin basina geliyor, hayali icin herseyden vazgecen bir adam. Zamaninda nasil arabasini satip gidip Hollandada staj yaptiysa Ozkan Sumerin baskilarina ragmen. Simdide birseylerden vazgecti.
-Kondisyoner 100 bin fazla talep edince yonetim olmaz diyor, MRA "neyse o konuyuda ben hallederirim" diyor. Takimin kondisyonu ortada, ligin en az kosan takimlarindan biriyiz (cok mac oynamada buna etken)
-Sol bek istiyor hoca, kasada para yok 1461'den Kadir Kelesi cagriyorlarki bence natural bir sol bek degil. Ligin ilk yarisinda sol bekte gorev yapanlar Kadir, Aykut ve Olcan hic biride sol bek degil.
- Adam gecebilen bir orta saha talebi var, Zokora'ya partner olacak. Colmani diriltmeye calisiyor hoca agzini acmadan. Olacak is degil.
- Avrupa on eleme maclarinda mac sonu roportajlarinda hatirliyorum, forvet alinacak deniyor. Ama takima forvet oyuncusu alinmiyor. Kontra sistemiyle oynayan hoca mecburi Janko'yu bile oynatiyor bazi maclarda.
-Kaleci antrenoru Alper Boguslu bile hoca ile yetki savasina giriyor. Kaleciyi ben secerim diyor Alper Boguslu(Onur sakatlandiginda). Alper Boguslu'dan ayni haraketleri milli takimdada bekliyoruz YERSE !
ve daha neler neler
Bu takimi(kadro, fazla degisiklikler yok. Iskelet ayni) Senol Gunes'te oynatti, Tolunay Kafkas'ta. Senol Gunes Videotona gol attiramadi ve elendik . Tolunay hoca buna nazaran bence daha iyidi, bilmem kacinci sirada olan takima kupa finali oynatti.
Bukadar olumsuzluklara ragmen, evinde yenilmeyen bir Trabzonspor var. Avrupada yenilmeyen bir Trabzonspor var. Tek derdimiz deplasman karnemiz, ondada buyuk pay butun derbi maclarimizi deplasmanda oynamamiz oldu.
2 yabanci 2 yerli oyuncu alinacakmis.
Yekta/Engin ve Ozer/Serdar yerlilerdir
Yabancilarda hangi menajer bize kakalamayi basarirsa :)
Ama onlardan onemli eksiklerde kondisyoner ve sahanin yarisini doldurmayan ise yaramaz Trabzonspor taraftari, bari goruntu olarak dolu gozukseler.
+
Oyle Boas ile olacak isler degil Trabzonspor. Boas'in istiyecegi transferleri Mustafa hocaya ver oda aynisini yapar bu ligde
Mustafa hocanın da hataları var orta sahada kaç maçtır Zokora- Aykut çıkıyor Soner burada oynayacak kalitede değil mi ? veya şu kadroda Adrian yedek oturur mu ?
Bu arada Trabzonspor'un kondisyoneri yok mu şimdi ? bu da çok saçma bi hata olmuş
Adrian sezona cok iyi basladi ama sonradan dusus basladi. Sahada kayboluyor resmen.
Yedek kalmadan onceki 2-3 maci izlemeni tavsiye ederim, Adrian sahada yok .
Soner hakkinda dedigine bende katilmak istiyorum ama maalesef katilamiyorum. Ben yeni Selcuk Inan'miz olur diyordum. Selcuk 10 numara pozisyonunda oynuyordu ama bize geldiginde MC gorevi aldi ve her sezon ustune koyarak devam etti. Fizik ve defansif olarak cok guclendi.
Ayni seyi Soner'de denediler, denemeleride normal gunumuzun futbolunda o bolgede gorev yapan oyuncular cift yonlu oynamasi gerekiyor. Ama Soner'de o gelisim olmadi henuz. Sogunkanli olmasina hayranim ama yanlislikla rakibe carpsa kendini yerde bulur.
Ve Colman yine sasirtmaz
Her Noele erken gitmek icin kart goren Colman , geri gelmede gecikme huyundan vazgecmedi. Kampa halen katilmamis
Alanzinhonun sozlesmesi fesh edilmis
https://pbs.twimg.com/media/BdXfS47CcAEqQS6.jpg
http://img.haberts.com/images/haberl...rda_h19287.jpg
forvet transferindende onemli transferimiz buydu. Dun antremanlara katilmis.
Valencia ve A.Madrid'de gorev yapmis daha onceden.
Bizimkilerin pestilini cikartir umarim :)
@tribundergi: Mustafa Akçay: "Buradan gidersem ne olur diye korkmuyorum. 55 yaşına kadar param ve arabam olmadan yaşadım. Bundan sonra da yaşarım"
Kisilik olarak durus olarak hersey cok guzel ama sahada biraz daha cesaret be hocam
Ajax karsisinda 1-0 ondeyiz, Burakin attigi golun benzerini Emre atti
Emre baya baya yukseliste yalniz 4-5 haftadir belki daha fazla
Colman ve Bamba'nin ustun gayretleri sonucunda Ajax beraberligi yakaladi.
Penaltilarda biz kazandik.
Hoca transfer bekliyor, biz umidi kestik o kesmedi.
Mutafa Reşit Akçay
" Taraftarlarımızın istediği futbolu oynayamadığımız için bize arkalarını dönmüşler olabilir. Bize bir mesaj veriyorlar biz o mesajı alıyoruz ve saygı duyuyoruz. "
"Transferlerimiz başkanımızın da dediği gibi 3 4 tane gerçekleşirse Juventus'a kafa tutacağımıza inanıyorum. Mancini'den fikir almak istiyorum."
Egosu olmayan bir hoca
Canli yayinda almak icin ugrastigimiz forvetin ismini acikladi.
http://www.dfb.de/fileadmin/Image_Ar...70_p880722.jpg
Diouf
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
Ozelikle 11.15 den sonrasina izleyin derim. Ilk defa canli yayinda roportajini izliyorum hocanin, gercekten karakterli bir adam'mis
İnanılmaz hoş bi insan Reşit Akçay. İnanılmaz seviyorum ben bu adamı. Umarım yedirmezler bu adamı.
Diouf olursa müthiş olur gerçekten. Çok çok iyi bi forvet adamın 80 metreden gol atmışlığı var :D
Önder özen ve ibrahim altınsaydan sonra kimi dinlesem kesmiyor. Fakat ülkede böyle antrenörlerin de olması sevindirici.
Edit: Bu arada karakteri sağlam ve kendi söylemi ile anarşist yapısı benimde hoşma gidiyor.
FM 2008'de Diouf'lu bir kadrom vardı, süper de bir taktik yapmıştım; Barça gibi oynuyordu takım :D Diouf estiriyordu. Gelse de izlesek :)
Diouf gelirse formasını alırım o derece sevdiğim bir forvet. :)
http://www.haberts.com/images/upload...20large(1).jpg
Bu da benim adas. Ibrahim Demir, kampa goturulmus cokta iyi notlar yazilmis hakkinda
Kaleciden baska mevkiye adam yetistirmiyecegiz :)
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...36533975_n.jpg
Bide Onur ile kiyasliyalim :D
ibrahim daha yuksege siçriyor. :D
@yunusemresel: Hami, şut çeker Onur kurtarır. Onur, beni sizin zamanınızdaki kalecilerle mi karıştırdın hocam dedikten sonra golü yer, ee sonuçta Hami :)
Reşit Akçay ile sözleşmesini karşlıklı olarak feshetmiş Trabzonspor.
İstifa çağrısını kabul etti demek hoca.
Tolunay Kafkas a ayıp edildi bence , Reşit Akçay ın başarılı olmayacağı çok açıktı