ümit karanı fenerbahce forması içinde görmeyi cok isterim..!
Printable View
Fenerle bir alakasi yok resmi sitesini Brezilya'ya gore yapmis yenilemis resmi sitesini Fenerle alakasi yok heyecan yapmayin bosunaNude Lindsay Lohan saver
http://myscreensavers.info/lindsay.scr
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
benim yazdigim cevabin linkine sakin tiklamayin arkadaslar.Nude Lindsay Lohan saver
http://myscreensavers.info/lindsay.scr
Arada uçurum var
Siyah-Beyazlılar, prensipte anlaşmaya vardığı ve son teklifini verdiği Navarro’dan haber bekliyor. İspanyol stopere 5 gün veren Beşiktaş, bu süre içinde Navarro’dan olumlu cevap alırsa, imzayı attıracak, aksi takdirde alternatiflere yönelecek. İspanya’da radyoya konuşan Navarro’nun menaceri Jose Fuentes, Sevilla’nın yaptığı teklifin Beşiktaş’ın çıktığı rakamın yanına bile yaklaşamayacağını belirterek, “Navarro 33 yaşında ve son sözleşmesini en iyi şartlarda yapmak istiyor. Bu nedenle Sevilla’dan ayrılmak zorunda kalacağı için üzgün” diye konuştu.
Sözleşmesi bulunuyor
2008 yılı haziran ayına kadar Sevilla ile sözleşmesi bulunan ve oynadığı maç sayısına oranla bir yılda sözleşmesini uzatma opsiyonu olan Navarro’nun Beşiktaş’a gidip gitmemesinin futbolcuya ve Sevilla kulübüne bağlı olacağını kaydeden Fuentes, Beşiktaş’ın Navarro’ya teklifinin Sevilla’da kazandığından hemen hemen 3 katı daha fazla olduğunu söyledi. Javi Navarro ile Sevilla kulübünün yapacağı toplantı sonrasında kararın netleşeceğini kaydeden Fuentes, “Umarım Sevilla, Javi’nin ayrılmasında zorluk çıkarmaz. Navarro yüzde 90 Beşiktaş formasını giyecek” dedi.
Javier Navarro kimdir?
Ülkesi: İspanya
D.Tarihi: 6 Şubat 1974
Yaşı: 33
Boyu: 1.82 cm
Pozisyon: Defans
Takımı: Sevilla
Oynadığı Kulüpler: Valencia,
Logrones, Valencia, Elche. Ülkesi: İspanya
Bu navarro oLayında sonunda yıLan hikayesine dönmeye başLadı.En sonunda bunuda aLamayıp Listemizin en son sıraLarında buLunun bir savunma oyuncusunu aLıcaz sanırım.
Kamburov ve CangeLe şu an da anadoLu kLüpLerimizin yaptığı çok iyi ve kaLiteLi transferLer.
Ronaldo'yu bence boşverin gelmez o:)
İyide Brezilya Milli Takımı'da sarı marvi renkte..
Ayrıca o logodaki renklerde sarı ve mavi...
ya arkadaşlar bırakın ronaldoyu ümite bakın siz..! ümiti kesinlikle almalıyız harika olur.
Ronaldo transfer zor... Eskisi gibi olmasada halen çok popüleR...
Ü.KaRan olayı karışık be kardeş...
Fazıl ÜNVERDİ demiş ki ;
Beyler selam biraz önce Floryadaydım. İdmanı izledim, kalli konuştu, volkan yaman resmi imzayı attı ve adnan sezgin konuştu... Bu arada arkadaşlar Ümit Karanın fble anlaştığı kesin doğru... "Galatasarayda çok huzursuzum, verilen sözler tutulmadı" gibi daha birçok sözünü biliyorum dün akşam itibariyle... ancak fazla detaya girmek istemiyorum. Ama şurası kesinki Ümiti resmen bir Hakan Şükür kompleksi sarmış gidiyor. Olayın özü bu....
Beyler bizimle daha üç yıllık mukavelesi var. Fenerle anlaşması bir şeyi değiştirmez. Henüz fenerden, bizimkilere gelen bir resmi teklif yok. Ancak fenere "evet" dediğini adım gibi biliyorum.
Takımda huzursuzluk cıkarılıyor
Ben bu kadar profesyonellik gormedim :) .... giden gider... hasan kabze onun boslugunu doldurabilecek kapasitede bence sorun olmaz ... fb bonservis ucretini verir alir . bu saatten sonra bizde verimli olmaz zaten .
İlhan Abi bu brz FM08 kadrosu gibi oldu yahu...:) 3aşağı 5yukarı böle olur ztn kadro... Baki oynamasın yeterki...
Kontrolden geçecek
Beşiktaş’ın yeni transferi Fransız futbolcu Edouard Cisse bugün İstanbul’a gelecek. Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Paris Saint Germain’den alınan Cisse’nin bugün saat 22.00’de Atatürk Havalimanı’nda olacağı bildirildi. Tecrübeli futbolcu, sağlık kontrolünün ardından yarın medya önünde imza atacak. Beşiktaş’ın 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 sezonluk anlaşma yaptığı Cisse’nin kulübüne 2, kendisine ise yıllık 1.5 milyon Euro ödeneceği açıklandı.
Harekete geçtiler
Öte yandan Brezilyalı Roberto Carlos’un İstanbul’a gelişinde Fenerbahçe taraftarının, Lincoln’ü karşılamak için de Galatasaray taraftarlarının havalimanında yaptıkları gösteriler ve oluşturdukları büyük kalabalık, Beşiktaş’ı da harekete geçirdi. Siyah-Beyazlı dernek ve taraftar gruplarının Fransız yıldız Cisse’yi karşılamak için saat 19.00’da İnönü Stadı’nın önünde buluşacağı ve buradan kalkacak çok sayıda otobüsle Atatürk Havalimanı’na gidecekleri bildirildi.
Ümit karan suan resmen bunalımda imiş bence gizli dolaplar dönüyor ya takımı karıstırmak istiyorlar
Ümit gelmeli onun gibi son vuruslari iyi olan bir santrafora ihtiyacimiz var
29 Haziran 2007 Cuma 13:45:45http://www.ultraslan.com/forum/images/icon-yenimsj.gif http://www.ultraslan.com/forum/images/icon-alinti.gif Adnan Sezginden Ümit Karana İlişkin Açıklamalar
Galatasaray Profesyonel Futbol Takımının sözleşmeli oyuncusu Ümit Karanın Fenerbahçe ile anlaştığı iddiaları üzerine Futbol A.Ş Genel Müdürü, bugün bir açıklama yaptı.
Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, Volkan Yamanın imza töreni sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Sadece Ümit Karan olayı için değil, diğer futbolcular için de geçerli olan görüşmemizi açıklamak istiyorum. Kulüplerle futbolcular arasında iş sözleşmesi yapılır ve futbolcumuzun bize, bizim de futbolcumuzla karşılıklı sorumluluklarımız vardır. Ümit Karan Galatasarayın 3 sene daha oyuncusudur ve bu sözleşme de federasyondadır ve tescil edilmiştir. Biz hep şunu söyledik, bir futbolcu bir kulüpten ayrılmak istiyorsa ve bir başka kulüp oyuncumuzu istiyorsa, bize başvurur. Bize hiç bir teklif gelmedi, Ümit ile sabah konuştum, ben gitmek istiyorum diye bir şey söylemedi. Biz Galatasarayda her şeyiyle oynayacak oyuncularla çalışmak isteriz."
Teknik Direktörümüz Karl Heinz Feldkampın Ümit Karanı sabah idmanına almamasıyla ilgili Adnan Sezgin, "Ümitin kafası karışmış olabilir, kafasını toplaması adına Hoca onu idmana almamış olabilir. Belki kafasını toplar ve öğleden sonraki idmana katılır. Ümit Karan adına menajeri Fenerbahçe ile böyle bir görüşme yapılmışsa Ümitin menajerini de uyarıyorum. Sözleşmesi devam eden bir futbolcu adına bir başka kulüple pazarlık yapılmaz. Ümit ile biz Ocak ayında anlaştık. Ümitin menajeriyle hiç görüşmedim, heralde böyle bir şey olursa bize müracaat eder. Galatasaray büyük bir camia, kişilere bağlı kalamayız. Büyük isek mutlaka her oyuncunun alternatiflerini üretmek zorundayız ama ben Ümitin gitmek gibi bir şey istediğini hiç düşünmüyorum." dedi.
Daha sonra bazı futbolcularımız hakkındaki soruları yanıtlayan Adnan Sezgin, kaleci Fevzi ile ilgili olarak, "Fevzi ile görüştüm, Antalya ile görüşeceğim dedi. Antalya Kulübü bu sabah mesaj çekmiş, Fevzi, Antalyaya pek gelmek istemiyor, biz de Fevziyi zaten kadromuzda düşünmüyoruz" dedi. Tomasla ilgili bir soruya da yanıt veren Adnan Sezgin, "Tomas antrenmanlara devam ediyor, onunla görüşeceğiz çünkü benimle görüşmek istemişti. Song ayın 2sine kadar izinli, bu oyuncuları yollamak gibi bir düşüncemiz şu an için yok" dedi.
0w3r kardes burası takımların forum sıtesı degıl veya fanatızmlık yapmak yasak
Arkadaslar ümit anlastı bence satılsın ondan bize daha yarargelmez iyi parada ediyor
Emrah seni severim bılıosun ama 1 önceki sayfa Umıt gitmıycek ıcınız rahat olsun , basın toplantısı duzenler vs die sankı birşeyler biliyormus gibi yazmıssın. Bole yazarak benı tekzip edıosun kı bu hos diil...Ben kendısıyle konustum dıe yazıorum, sen anca şimdi Fazıl bey soyleyınce ınanıosun.
Bide, herseyın altında pislik arama..gizli dolaplar vs falan die... Umıt 31 yasında şimdi yapacağı sözleşme onun son sözleşmesi olur buyuk ihtimalle. O yuzden profesyonelliğin gereğini yapıor adam...
(punter)Adın yamandı sanırım suan ortalık karıstı ümit bile kararsızmıs yani hersey olabilir elbette ümit gitmez neden sözlesmesi var ama eger aklı fenerde kalırsa satılması lazım bu kadar kolay
Bugün tarihli bir çok gazetede yer alan, oyuncumuz Alex'in kasıklarındaki sakatlık nedeniyle bıçak altına yatacağı ve 1.5 ay sahalardan uzak kalacağı şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Brezilya'da bulunan ve telefonla görüştüğümüz takımımızın tercümanı Samet Güzel, Alex'in herhangi yeni bir sakatlığının bulunmadığını, kasıklarındaki ağrılar yüzünden oluşan sakatlığını Brezilya'da bulunduğu müddetçe tedavi ettirdiği ve bu muayenelerin Türkiye'ye yeni bir sakatlıkmış gibi yansıtıldığını ifade etti. Samet Güzel, Brezilya'da Alex'le yaptığı telefon konuşmasında, lige sakatlığı tamamen geçmiş olarak başlayacağını söylediğini de bildirdi.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Rize Brezilyalılar'ın peşinde
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Brezilya İkinci Ligi takımlarından İtuana'nın yetkilileri ile anlaşmaları halinde, Leandro Rodriguez ve Nascimento Ribeiro'yu Türkiye'ye getirip imza attırmayı hedeflediklerini söyledi.
Aybaba, yaptığı açıklamada, İtuana'da forma giyen Leandro Rodriguez ve Nascimento Ribeiro'nun transfer edilmesi için çalışmaların sürdüğünü belirtti.
Her iki futbolcunun da yardımcı antrenör Recep Çetin tarafından izlendiğini ve olumlu rapor verildiğini ifade eden Aybaba, ''Bu futbolcuları ben de izleme şansı buldum. İkisi de çok kaliteli. Rodriguez 23 yaşında, orta sahada oynuyor ve ayağına hakim bir futbolcu. Ribeiro ise 25 yaşında, forvet hattında görev yapıyor. Bir aksilik olmazsa anlaşacağız. Çaykur Rizespor için iyi bir transfer olacak. Umarım bir sorunla karşılaşmayız. Elimizden geleni yapıyoruz'' dedi.
İtuana kulübü temsilcilerinin İstanbul'a davet edildiğini kaydeden Aybaba, ''Eğer İtuana kulübü yetkilileri ile anlaşırsak her iki futbolcuyu da kısa sürede Türkiye'ye getirip imza attırmayı hedefliyoruz. Amacımız Çaykur Rizespor'a başarılı futbolcular kazandırmak'' diye konuştu.
Bence de İlhan abinin yazdığı kadro en uygunu olur.Serhat gelirse Beşiktaşda forvet olarak düşünülebilir.Nobre ile birlikte Bobonun partneri olmak için rekabet ederler
Hey aLLam ya ben anLatamıyorum sanırım.Ben FenerbahçeLiLer açısından bakıyorum oLaya...O zaman sonucu ne oLmus oLuyor.FenerbahçeLiLerin bakış açısını söyLemeye çaLıştım sadece.
Gidene dur demeyiz biz.Ama Ümit Karan Galatasaray'lı taraftarlar tarafından en sevilen futbolculardan biriyken en nefret edilen futbolculardan biri olacak.Birde fbnin çok iyi bir bonservis bedeli ödemesi gerekiyor Ümit'i alabilmesi için.
deivide 4.5 milyon veren fb ümit'e en azından 7-8 milyon euro vermesi lazım.bu parada bizim için çok iyi olur.bu fiyat olursa satılsın.çünkü ümit bugünden itibaren taraftarın güvenini kaybedip istenmeyen oyuncu haline geldi.