iyi transfer olabilir fakat adam uyum sorunu yaşayabilir.ispanyolca konuşuyo adaptasyan sıkıntısı ortaya çıkabilir.
Printable View
iyi transfer olabilir fakat adam uyum sorunu yaşayabilir.ispanyolca konuşuyo adaptasyan sıkıntısı ortaya çıkabilir.
http://www107.mackolik.com/img/haber...on_Imza_yB.jpg </B>
Premier Lig'in yeni ekibi Sunderland, Manchester United'da fazla forma şansı bulamayan ortasaha futbolcusu Kieran Richardson ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Sunderland kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, 22 yaşındaki futbolcunun sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeyi imzaladığı bildirildi.
Manchester United'ın efsane futbolcusu şimdiki Sunderland teknik direktörü Roy Keane, böylelikle eski takım arkadaşı Richardson'la yeniden biraraya gelmiş oldu.
8 defa İngiltere Milli takım formasını giyen Richardson, kulübün resmi internet sayfasıına yaptığı açıklamada, "Roy Keane çok yakından tanıyorum ve onunla beraber çalışmak için sabırsızlanıyorum. Bana takım hakkındaki büyük planlarını anlattı ve ben de bunun bir parçası olmak istiyorum. Sunderland çok büyük bir kulüp ve buraya geldiğim için çok mutluyum" dedi.
Roy Keane'in, Greg Haltford, Russell Anderson ve Michael Chopra'dan sonraki 4. transferi olan ortasaha futbolcusu, 5 yıl formasını giydiği Manchester United'da 81 maçta görev almıştı.
2004-2005 sezonunda West Brom'da 4 aylığına kiralık olarak oynayan ve takımının kümede kalmasına yardımcı olan İngiliz futbolcu, 2005 Mayıs ayında A.B.D. ile oynanan hazırlık maçında ilk kez İngiltere Milli takım formasını giymiş ve 2 gole birden imza atarak takımına galibiyeti getiren isim olmuştu.
Geçtiğimiz ay düzenlenen Avrupa U-21 Şampiyonası'nda da Milli takım formasını giyen Richardson için yaklaşık 5.5 Milyon Pound bonservis bedeli ödendiği belirtildi.
http://www107.mackolik.com/img/haberbuyuk/M/Mido_yB.jpg </B>
Mısır Milli takımının ve Tottenham Hotspur'un golcü futbolcusu Mido, Premier Lig'in yeni ekibi Birmingham City'le her konuda anlaştığını ve yeni takımında 1 yıl kiralık olarak forma giyeceğini açıkladı.
Fulham, Portsmouth ve Middlesbrough takımlarının da transfer listesinde olan 24 yaşındaki futbolcu, FilGoal'a yaptığı açıklamada, "Tottenham ile Birmingham kulüpleri her konuda anlaştı. 1 Milyon Pound'a Birmingham'da 1 yıl kiralık olarak forma giyeceğim. Eğer sezon sonunda Premier Lig'de kalırlarsa o zaman 5 Milyon Pound karşılığında bonservisimi alabilecekler.
İngiltere'de futbol oynamaya devam etmek istiyordum ve Birmingham'ın teklifi benim için en iyisiydi" dedi.
Bu arada Birmingham teknik direktörü Steve Bruce'un, Tottenham'da forma giyen bir diğer Mısır'lı futbolcu Hossam Ghaly'le de ilgilendiğini bildiğini belirten Mido, "Ghaly ile aynı takımda oynamaya devam edersem çok sevinirim" dedi.
Avrupa macerası 2001 yılında Ajax'a gelerek başlayan Mido, 2 sezon Amsterdam temsilcisinde 37 maçta 21 gol attıktan sonra, sırasıyla Celta Vigo ve Marsilya formalarını giymiş ve 2004 yılında Roma'ya transfer olmuştu.
İtalya'da bekleneni veremeyen ve kısa bir süre sonra Tottenham'a kiralanan golcü futbolcu, Hollanda, İspanya, Fransa, İtalya ve İngiltere'de forma giyen nadir futbolcular arasına katılmıştı.
2005-2006 sezonunda İngiliz ekipte ligde attığı 11 golle takımın en golcü 2. futbolcusu olan Mido'nun bu performasından sonra bonservisi Romna kulübünden alınmıştı.
44 defa Mısır Milli takımının formasını giyen Mido 18 de gol atmıştı.
Hayırlı olsun güzel transfer yapmış...Mido iyi oyuncu...
Evet Mido çok iyi oyuncu.Hayırlı olsun:)
Çok sorunlu bir oyuncu.
Ama bir okadar yetenekli denebilir.
yetenekli bir oyuncu faydalı olur
http://futbol.turksportal.net/tsi/v2...elka_haber.jpg
Güney Kore´de devam eden Barış Kupası´nda, Anelka´nın iki golüyle Racing Santander´i 2-1 mağlup eden İngiliz ekibi Bolton Wanderers finale yükseldi.
Kore´de geleneksel olarak iki yılda bir yapılan Barış Kupası´nda bugün, Premier Lig ekiplerinden Bolton, İspanyol takımı Racing´le karşılaştı.
İlk yarıda kötü bir futbol oynayan ve Gonzalo Colsa´nun golüyle devreyi yenik kapatan Bolton´da, teknik direktör Sammy Lee´nin ikinci yarıda Kevin Nolan, Ivan Campo ve Ricardo Vaz Te´yi oyuna sokmasıylşa takım canlandı.
Vaz Te´nin pasını kale ağzında gole çevirerek beraberlik golünü atan eski Fenerbahçeli golcü Anelka, maçın sonlarına doğru ise şahane bir voleyle klasını gösterdi ve Bolton´u turnuvanın finaline taşıdı.
Bolton´un finaldeki rakibi henüz belli olmazken, turnuvayı kazanan takım 3 milyon avroluk para ödülünün de sahibi olacak.
Ah hala bizde olsa :)
anelka çok süper performans gösteriyor geçen sezondan beri senyede öyle olacaktır
Anelka Bolton!'da şov yapıyor..
M.Boro yine kazanamadı
Milli futbolcu Tuncay Şanlı'nın formasını giydiği Middlesbroug, ikinci hazırlık maçında Alman ekibi Hertha Berlin ile 1-1 berabere kaldı.Maçın 44. dakikasında Malih Fathi ile öne geçen Hertha Berlin, bu golden bir dakikada sonra Yakubu'nun penaltıdan attığı gole engel olamadı ve ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarının 24, maçın 69. dakikasında Alman ekibinden Dardai kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu dakikadan sonra maçta başka gol olmadı ve karşılaşma 1-1 tamamlandı.
Tuncay Şanlı Schalke maçında olduğu gibi Hertha Berlin karşısında da ilk 11'de yer aldı. Schalke maçında vasatı aşamayan Milli futbolcu, Hertha Berlin karşısında göz doldurdu.
Tuncay Şanlı maçtan sonra yaptığı açıklamada, Schalke maçına oranla Hertha Berlin karşısında hem takım olarak hem de bireysel olarak daha iyi olduklarını söyledi. Hazırlık maçlarının takıma alışması açısından iyi olduğunu belirten Tuncay, "Herşey yolunda, son derece mutluyum" dedi.
İngiliz ekibi, bir önceki hazırlık maçında Schalke'ye 3-0 mağlup olmuştu.
17.07.2007 http://www.sporx.com/i/b.gifKaynak : Sporx.com
bu transferlerle premier ligde birşey yapılmaz ki
bu tarzda 5lese ne :)
Premier Lig gibi bir ligde tutunmaları çok zor bence.3 tane transferle kendilerini kurtaracaklarını sanmıyorum.
ManU patlayacak sene sonunda.Anlayan anladı...
Chelsea ve Liverpool'a laf yok zaten..
Arsenal'i bilen bilir..;;)
Ben beğeniyordum Kieran Richardson'u..
Sunderland'de yıldız olur..
Hangi takımda 1 yıldan fazla durdu ? :confused:
İyi yolda ilerliyorlar..(:
Yarışı manu chelsea liverpool gider
Penaltının oluşumunda Tuncay ın payı vardı... Yakubu ya atılan pasın öncesindeki pas Tuncay a ayitti... Yalnız sanki 1-2takviye daha lazım gibi Middlesbrough a...
Premier Lig ekiplerinden Everton, İsiçre'nin emektar oyuncularından Johann Vogel'e rotasını çevirdi.
Kulübün resmi internet sayfasında; 2006 Dünya Kupası, 2004 ve 1996 Avrupa Şampiyonaları dahil 89 karşılaşmada ülkesini temsil eden Vogel ile ilgilenildiği ve bedelsiz olarak transfer edilmeye çalışıldığı açıklandı.
Grasshoppers, PSV Eindhoven ve AC Milan forması giyen 30 yaşındaki ortasaha oyuncusu, geçtiğimi sezonu La Liga'da Real Betis forması altında geçirmişti.
Aston Villa, salı günü yaptığı açıklamada, West Ham'ın forvet oyuncusu Marlon Harewood ile anlaşmaya vardıklarını duyurdu.
Sezon sonunda sözleşmesi biten Harewood'un peşinden birçok takımın koştuğu ama Wigan'ın transfer edeceği tahmin ediliyordu. Eski takım arkadaşı Nigel Reo Coker'la beraber forma giyecek olan 27 yaşındaki oyuncunun, 3 senelik sözleşme imzaladığı belirtildi
Portsmouth'la idmanlara çıkan eski Barcelonalı futbolcu Geovanni, bir başka İngiliz ekibi Manchester City'ye transfer oldu.
http://www.goal.com/images/177_thumb.jpg
Cumartesi günü Portsmouth'un Yeovil'le oynadığı hazırlık maçında forma giyen ve deneme süreci devam etmekte olan orta saha oyuncusu, bugün sürpriz bir şekilde Manchester City'le bir yıllığına anlaşmaya vardı.
City'nin yeni teknik direktörü Sven Goran Eriksson'un isteği üzerine transfer edilen Brezilyalı futbolcu, Rolando Bianchi ve Gelson Fernandes'in ardından İsveçli teknik adamın üçüncü transferi oldu.
90'lı yılların sonunda Cruzerio'da parlayan ve 2001-2003 yılları arasında Barcelona forması da giyen 27 yaşındaki futbolcu, geçen sezon yine, eski takımı Cruzerio'nun formasını giymişti.
Bu kim yav.Hatırlayamadım.:confused:
Barcelona da kendini gösteremedi... Bakalım City de neler yapar... Hayırlı olsun...
benficadada oynamıştı kendisi yanlış hatırlamıyorsam.Ama barçada yıldız oyuncular yüzünden kendini gösteremedi bu bir gerçek...
ManU ve Chelsea başarılı olacaktır..Liverpool'un başarılı olamaması dileğiyle..