Ümit Karanın gelmesi çok çok iyi olur ama bu haberinde gazetelerimizin uydurma haberlerinden biri olma ihtimalini yüksek görüyorum
Printable View
Ümit Karanın gelmesi çok çok iyi olur ama bu haberinde gazetelerimizin uydurma haberlerinden biri olma ihtimalini yüksek görüyorum
Ümit halen yalanlanmadı. eminim ki yarın bir gün Fener'de...
Forumumuzda kimse KARŞI TAKIMI KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ mesjalar atamaz. (F5,6s vb...) kelimeleri kullananlara gerekli cezalar uygulanır (nitekim de uygulandı zaten.!!) Kurallarımızda memnun olmayanları burada zorla tutmuyoruz... Ama burada olduğunuz sürece kurallara uymak zorundasınız...
Üimt konusunda beklememiz lazım Ben ümidin bir basın toplantısı yapmasını bekliyorum
Kalli'den Karan'a tavır
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilen Ümit Karan'ı antrenmana almadı.
http://www.ntvspor.net/Images/16033.jpg
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da, golcü futbolcu Ümit Karan sabah antrenmanında yer almadı.
Basın mensuplarının Ümit Karan'ın neden antrenmana çıkmadığını sorması üzerine bir açıklama yapan teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, "Bu haldeki bir oyuncuyu istemiyorum. Sadece Galatasaray'ı düşünürse aramıza dönebilir" diye konuştu.
''Ümit'in gidişine hazır mısınız?'' sorunu ''Evet'' diye cevaplayan Alman teknik adam, daha sonra da, ''Bu gerçek olacak mı, bilmiyorum. Öyle bir oyuncu verilmeden önce yerine kimin alınacağını bilmem gerekir'' diye konuştu.
Feldkamp, Ümit'in kafasının rahatladığı zaman tekrar idmanlara çıkabileceğini ifade etti.
''YERLİ OYUNCULAR ÜZERİNDE DÜŞÜNÜYORUZ''
Transfer çalışmaları konusunda ise, takımda bir eksiklik gördüğü zaman bunu açıkça basınla paylaşamayacağını kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, ''Şu an transfer dönemi bitmiş değil. Yabancı kontenjanımız dolu olduğu için, yabancılardan çok yerli oyuncular üzerinde düşünüyoruz. Ayrıca takımdan bir futbolcu göndermeden önce bunu iyi bir şekilde düşünmem gerekir'' şeklinde konuştu.
Transfer çalışmaları ile ilgili şu anda herhangi bir hareketliliğin olmadığını dile getiren Karl Heinz Feldkamp, ''İzinli olan Song, pazartesi günü takıma katılacak. Kampa gitmeden önce en geç 5 veya 6 Temmuz'da belli bir kadromuz olacak, bunu siz de göreceksiniz'' dedi.
Feldkamp, bir basın mensubunun, ''Orhan ve Cihan kampa katılacak mı?'' sorusunu karşılıksız bırakırken, sezon açılışında antrenmanlara kros çalışması yerine direkt topla çalışmasının nedenini soran bir gazeteciye de, ''Ben burada atlet idmanı değil, futbolcu idmanı yaptırıyorum'' yanıtını verdi.
''SEYİRCİSİZ MAÇLAR ZOR OLACAK''
Feldkamp, 5 maçlık seyircisiz oynama cezasının Tahkim Kurulu tarafından onaylanması konusunda ise, ''Karara saygılıyım. Ama bu benim için en önemli sorunlardan birisidir. Takımı seyircisiz maçlara hazırlamak pek kolay olmayacak. Bu zor bir dönem olacak. İnşallah bu dönemi istediğimiz gibi bitiririz'' diye konuştu.
NTVSpor
KAYSERİSPOR’A CANGELEDİ
http://www.kayserimac.com/images/index-image_r14_c6.jpg...Ve Kayserispor uzun uğraşlar sonucunda Cangele’yi renklerine dahil etti.http://www.kayserimac.com/images/index-image_r14_c6.jpgDün akşam uçağıyla Kayseri’ye gelen Arjantinli golcü ve Kayserispor yönetimiyle her türlü konuda anlaşmaya vardı. Bonservisindeki sorun nedeniyle transferi geciken Genç golcüdeki pürüz giderildi ve Cangele artık Kayserispor’da... Genel menajer Süleyman Hurma, cangele’nin Gökhan Ünalla birlikte bu sezon leblebi gibi gol atacağını belirterek” Çok önemli bir transfer yaptık. Cangele Kayserispor’un gücüne güç katacaktır”dedi. Hurma, Cangele’nin yanı sıra önümüzdeki günlerde iki yabancı futbolcu daha transfer edeceklerini belirterek” Şuanda isim açıklamak istemiyoruz ama transfer ettiğimiz zaman en az Cangele kadar dikkat çekecek futbolcular olduğunu herkes görecektir. Kayserispor yeni sezonda önemli işler yapacaktır”dedi.
Kaynak:Kayserigundem
Eskişeihrspor Serdar Özbayraktar anlaştı. Boluspor Erol Kapusuz' la anlaştı. Bu 2 transfer de lig A için önemli. Serdar Es-Es' e, Erol da Bolu' ya büyük güç katacak.
Ankara gücünebaktım onlarda baya şyş adamlar aldı kirita cok iyi kamburov dehset bence bakalım neler olacak
Hadi kuralım bir Fener kadrosu:
-----Kezman----Alex-----
Vederson--Aurelio--Appiah--Bilgin
Carlos--Edu---Lugano---Önder
----------Volkan------------
Sağ bel ve forvet mevksine alınacak adamlarla Fener çok iddialı bir ekip olur.
galatasarayımzn mükemmel gidişini içine sndremeyen bazı insanlar anca bu şeklde takımı karştırarak zarar vermeye çalşyor..bunu yapanlarn karakterleri ortadadr..ümti almak isteyen paşa paşa bonservisini öder..bize sormadan oyncumzla knşyolar bunu yapanın hangi takm oldugunu sölemesenz zaten bilrdm..çok belli bunu yapacak takm
Erdem arkadaşıma katılıyorum. Böyle şey olmaz.
ümit bence gitmez çünküü geçen sene banko oynadı. eğer para için gidecekse bilmem. ama burada daha huzurlu olacağı kesin
ayakta alkslyorm seni fenerbahce..bgn fenerbahce bunu yapyorsa ne mtlu bize ki en büyk rakiplermzden birisi gidişatımızı görp ortalıgı karştrmaya başlamştr..helal olsn kalli sana..diger klüpleri tasaya düşürecek bi takm kurdgun içn (::)
Ama ortada bir hassas nokta varki bu kadar dallanıp budaklandı bu iş... Normalde bonservisi takımında olan sözleşmesi olan bir oyuncunun transfer olayı uzamaz... Anca GS ye verilen paray GS kabul ederse oyuncuyu satar...
-----------------------------------volkan-------------------------------------
önder----------edu---------------------------lugano--------------carlos
----------------------------------mehmet-----------------------------------
------------------------appi-------------------tümer------------------------
------------------------------------alex----------------------------------------
-----------------------ümit------------------kezman------------------------
cok güzel bi kadro..!:D
bence Galatasaray böyle işlerle uraşacak bi takm degil..bırakn uraşsnlar bizi karştrmak içn..lig başlasn işte o zmn görecez
neyi dusunuyorsunuz ki.umitin sozlesmesi var.6 milyon euro verirlerse kulupte satar olur biter.Bedavaya gidecek hali yokya.Bedava alsalar galatasaraya karsi hamle derim ama bedavada degil.umitte artik 30 yasindaa 10 trilyonu verirlerse yonetimde satarsa gider satmazsa gitmez.Her futbolcunun yeri dola.bu kadar buyutulcek bisey degil
ümit karanı iyi bi fiyata satarsak serkan çalık onun yerini doldurabilir nitekim o olmasa bile necatiyle hasan var
Alman : Ben tahrik içeren mesajlarını siliyorum. Yeniliyorum sayfayı bakıyorum bir tane daha. Dikkat biraz. Lütfen
Bu ortalıgı karıstıran ümidin menejeri dir oda gidip gizlice konusmus neyse arkadaslar artık ümit konusunu bence türkiyeden futbol alanında konusalım orda konu mevcut burdada transferleri konusalım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
emrah abi transferde neler var son olarak gelşmeler neler ?
ümit karana yönetim bence fenerin werdii parayı werirse sorun ortadan kalkar adam gerçektende hakedio o parayı tomasa 1.4 veren yönetim ümite 800 werio bence adam haklı
Ümit Karan için kulüpten hiçbir yalanlama gelmedi. Sanırım alacağız.
Beyler bu cok basiy bir olay.Az ince bi kanalda yorumcu halil ozer katildi.Menejer gorsutukten sonra yonetime bildirmis umitte bildirmis.Galatasarayin yapacagi 2 sey vardi.Ya satiyoruz fiyati bu yada satmiyoruz.Ama olayi bu kadar niye uzattilar anlamis degilim.Futbol bu gunumuz futbolunda rakipler birnirinden futbolcu transfer ederler.Istemiyorsan satmazsin.Ayrica umitle antremana baslamadan oncede konusulabilirdi.Ama antremana ciktiktan sonra umiti antremandan cikarmak umite bi govde gosterisidir.Bunlar cok sacma bizim burda tartisytigimiz da cok sacma.Isterlerse yonetim dusnur istemiyorsa vermez.
haydi ümit gel...
Fazıl ÜNVERDİ demiş ki ;
Beyler selam biraz önce Floryadaydım. İdmanı izledim, kalli konuştu, volkan yaman resmi imzayı attı ve adnan sezgin konuştu... Bu arada arkadaşlar Ümit Karanın fble anlaştığı kesin doğru... "Galatasarayda çok huzursuzum, verilen sözler tutulmadı" gibi daha birçok sözünü biliyorum dün akşam itibariyle... ancak fazla detaya girmek istemiyorum. Ama şurası kesinki Ümiti resmen bir Hakan Şükür kompleksi sarmış gidiyor. Olayın özü bu....
Beyler bizimle daha üç yıllık mukavelesi var. Fenerle anlaşması bir şeyi değiştirmez. Henüz fenerden, bizimkilere gelen bir resmi teklif yok. Ancak fenere "evet" dediğini adım gibi biliyorum.
Ümit gitmek isterse zorla tutamazlar.Mecburen satacaklar.
Ümit Karan gelirse çok süper transfer olur... Kezman la beraber çok etkili olurlaR...