İspanyol olan Reyes var adaptasyon sorunu olmayacaktır cok iyi anlasırlar
Printable View
İspanyol olan Reyes var adaptasyon sorunu olmayacaktır cok iyi anlasırlar
avrupa futboluna uyum saglarsa cok basarılı olur
Ama bir ay önce bir yerde okumuştum ve haber Palacionun barçaya transfer olduğunu söylüyordu.
Bence palacio gibi gencler icin ingiltere o kadar da iyi bir yer degil. Arsenal genclerden kurulu kadroyla yillardir istedigi basarilari saglayamiyor. Bu sene de liverpool, man u cok iyi transferler yapti chelsea de genc robben in yerine malouda yi aldi. Arsenal bu sene anca CL ye katilma savasi verir.
Palacio icin kariyeri baslamadan biter bence.
liverpool bir yenilenmeye gitmiş forvette dirk kuyt crouch ve torres var ama ryan babelin forma şansı bunların yanında biraz az
Real Madrid'in transfer listesinin ilk sırasında yer alan ManU'nun yıldızı Cristiano Ronaldo, hocası Alex Ferguson'dan izin istedi. Ferguson ile Portekiz'de buluşan başarılı futbolcu, "Ben sözümü tuttum takımı Avrupa şampiyonu yaptım. Şimdi sıra sizde bırakın da Real'e gideyim" dedi.
Marca ve As gazetelerinde yer alan haberlere göre Lizbon yakınnlarındaki Sintra'da buluşan ikili düşüncelerini ilk kez birbirlerin yüzüne karşı söyledi. Ferguson, Ronaldo'nun önemli bir isim olduğunu ve takımda kalmasını istediğini ifade ederken, Portekizli'nin sözleri karşısında şok oldu. Real'e gitmeyi istediği artık herkes tarafından bilinen Ronaldo, "Size takımı Premier Lig ve Avrupa'da şampiyon yapmadan ayrılmayacağımın sözünü vermiştim. Şimdi sözümü tuttum. Artık sıra sizde. Bırakın da Real Madrid'te oynayayım" dedi.
Bir daha Manchester'a dönmek istemediğini de hocasının yüzüne karşı söyleyen Ronaldo'nun sözlerinin üzerine Ferguson'un Portekizli'den umudunu kestiği ve Real'e gitmesine izin vereceği ifade edildi. ManU'nun sahibi Glazer, Ronaldo'nun Real'e satışına sıcak bakıyor.
(Ligtv.com.tr)
Gitti bile...
Ronaldinho Milan'a gittiğinden dolayı konu kapanır.
Bu Ronaldo başlıklarıda baydı artık.Bi gün UEFA başkanı konuşuyor, öbür gün Ferguson, diğer gün Calderon.Tek başlıkta toplansa daha iyi olur şahsi fikrim..
Ronaldo sonunda dile getirmiş bu isteğini Alex Ferguson bi şekilde kandırır Ronaldo'yu
Madrid bu adama o kadar para verecğine gitsin brezilyadan alsın genç birini kendi ronaldosunu kendi yapsın kanımca
Eğer Robbie Keane’in transferi suya düşerse, Samuel Eto’o gelecek sezon Liverpool’da oynayabilir…
Eto'o Barcelona'yla yolları ayırmaya karar verince, Avrupa devlerinin gündemine girdi. Kulüpler yaptıkları nabız yoklamaları sonucunda, yüklü maliyet nedeniyle işi ağırdan almaya veya tamamıyla askıya almaya karar verdiler.
Her ne kadar şu anda tatmin edici bir teklif gelmiş olmasa da Barça, Kamerunlu futbolcuyu bu yaz satma konusunda kararlı. Bu nedenle önümüzdeki haftalarda golcü oyuncu için istedikleri bonservis bedelinde indirime gidebilirler.
İndirim ihtimali heyecanlandırdı
Rafa Benitez, 27 yaşındaki oyuncunun Fernando Torres ile birlikte harika bir ikili oluşturacağına inanıyor. O nedenle de golcü oyuncunun bonservisinde indirime gidileceği ihtimali Liverpool'u rahatlatmış durumda.
Anfield’da ekonomik açıdan zor günler yaşandığı söyleniyor, ancak Peter Crouch’un Portsmouth’a satılması biraz olsun ekonomik girdi sağladı. Rafa da bu girdiyi yeni transferlere kaynak olarak kullanabilir.
Keane tuzlu geldi
Kırmızılar'ın Teknik Direktörü Rafa Benitez, daha önceki açıklamasından Tottenham'da forma giyen Robbie Keane’i kadrosuna katmak istediğini söylemişti. Londra ekibiyse satmaya pek yanaşmadığı kaptanı için oldukça yüklü bir bonservis talep ediyor. Söylentilere İngiliz ekibinin istediği fiyat, Eto'o için ödenmesi gereken daha fazla.
Geçtiğimiz gün Özbekistan’a giden Eto’o cumartesi günü Barcelona’nın kampına katılacak.
Barca'da kalması zor görünüyor
Barcelona yönetimi daha önce yaptığı açıklamalarda yıldız forveti satmak istediklerini ve yerine daha iyi bir isim getirmek istediklerini söylemişti. Pep Guardiola ise yaptığı açıklamada henüz bir anlaşmanın sağlanmadığını ve oyuncunun takımda kalmasında bir sakınca olmadığını söylemişti. Oyuncunun menajeri Jose Maria Mesalles ve Barcelona arasındaki görüşmeler dondurulmuş durumda. Herhangi bir gelişme olması da zor görünüyor.
Liverpool Eto’o için yeni bir takım olabilir, ancak oyuncu için Şampiyonlar Ligi kıstasının ilk sıra olması diğer takımların da şansını artırıyor.
L'Pool F.Torres'in yanında onun kadar iyi ßir forvet uydurduğu an çok farklı oluarlar...
F.torres le birlikte güzel ikili olabilirler.
R.madrid Ronaldoyu alırsa bu kadrosu ile bu sene avrupada cok iyi iş yapar.
bence man UTD satmamalı ronaldoyu yoksa oda beckham gibi olur
Bırakda gitsin artık:D
Görende bedavaya veriyorlar sanır.Talipleri arttı.Eto'nun aklının karışmaması mümkün değil.Giderse yararlı olur.
Eto'o gibi bir adam satılık listesinde talipleri çok az.Gerçekten çok şaşırıyorum bu duruma.Bence kapısında sıraların oluşması gereken bir oyuncu.Liverpool Eto'o yu alabilirse harika bir transfere imza atmış olur.Keane'yi felan bıraksınlar.Başarı bu oyuncularla gelmiyor..
Torres-Eto'o 2lisini düşünemiyorum..
Eto'o Liverpool'a giderse tam bir gol makinası olur liverpool.bir iki transferle belki de şampiyon bile olabilirler.
gitsin artık hakkatten.ama gidince madrid baya karışıcağa benziyor sneijder'in açıklamalarına falan bakılırsa.zaten bi kaç oyuncunun da kellesi gidecek madridde onun gelişiyle
Ronaldo MANU'da kaldı!
Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson, Real Madrid'e transferi gündemde olan Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun takımda kalacağını açıkladı. Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Manchester United'da Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'e transfer olup olmayacağı tartışılmaya devam ederken, takımın tecrübeli teknik direktörü Alex Ferguson, önümüzdeki ay başlayacak olan Premier Lig'in yeni sezonun Ronaldo'nun takımda olacağını söyleyerek İngiliz taraftarların yüreğine su serpti.
Manchester'ın yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Güney Afrika'da düzenlenen bir basın toplantısında konuşan Ferguson, Ronaldo'yla geçtiğimiz hafta Lizbon'da bir araya geldiğini ve görüşmenin çok olumlu geçtiğiniz söyleyerek, "Ronaldo'nun önümüzdeki sezonda Manchester United'ın bir oyuncusu olduğunu söyleyebilirim. Ronaldo satılmayacak" dedi.
Real Madrid Kulübü uzun bir süredir Cristiano Ronaldo'yu almak istediğini, oyuncunun da bu transfere sıcak baktığını ancak Manchester United'ın bu transfere izin vermediğini iddia ediyordu. Öyle ki, FIFA Başkanı Sepp Blatter bile transfer söylentilerine dahil olarak, Ronaldo'ya kulübünün izin vermemesini 'modern kölelik' olarak değerlendirmişti
18.07.2008Kaynak : İHA
Eto - Torres
Tehlike Canları Calıyor :P
Liverpool gibi bir takıma Eto'o gibi bir golcü yakışırdı. Umarım bu transfer gerçekleşir.. ;)
İngiltere'nin Manchester United kulübünün ünlü teknik direktörü Sir ünvanlı Alex Ferguson'un, Portekiz'e giderek Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'e gitmesine engel olduğu belirtiliyor.
Geçen hafta sonunda Lizbon yakınlarındaki Sintra'ya giderek Cristiano Ronaldo ile görüşen Ferguson, Manchester United kulübünün internet sitesinde yayımlanan açıklamasında, ''İyi bir toplantı oldu. Her iki taraf da görüşünü ifade etti. Cristiano'nun gelecek sezon da Manchester United'da devam edeceğini söyleyebilirim. Bu bizim tavrımız ve onu satmayacağız'' dedi.
Ayak bileğinden ameliyat geçiren ve ekim ayına kadar oynayamayacak olan Portekizli yıldız futbolcunun, Real Madrid ile anlaştığını günlerdir iddia eden İspanyol basını, son gelişmeyle ilgili ''Ferguson, Ronaldo'yu satmamakta direniyor'' yorumunu yaptı.
İspanyollara göre, görüşmede Ronaldo, Ferguson'a ''Ben Real Madrid'e gitmek istiyorum'' dedi. Marca gazetesi ise Real Madrid'in bonservis ücretini 80 milyon Avro'ya kadar yükselttiğini iddia etti.
bence bu sene çok büyük çekişme yaşanacak 4 büyük takım arasında. Ama Man Utd daha önde gibi... Liverpool ve ManU çok güçlendi Arsenal Henry yi kaybetti= Şampiyon Man Utd
ManU çuvallar zate 10 hafta sonra iş yok o takımda Chelsea en büyük aday şampiyonluk için..
Tevez transferi arapsaçı
Arjantinli futbolcu Carlos Tevez'in haklarına sahip olan menajerlik şirketi ile son kulübü West Ham arasında yaşanan anlaşmazlık, yıldız futbolcunun Manchester United'a transferini engelliyor.
http://pub.tv2.no/multimedia/na/arch...t__270029c.jpg
Carlos Tevez, Arjantinli takım arkadaşı Javier Mascerano ile birlikte geçen sezonun en sansasyonel transferlerinden birine imza atmıştı.
İkilinin Corintians'tan West Ham'a transferi sırasında izlenen yol uzun süre gündemden düşmemiş, sezon sonunda bordo-mavili kulüp, İngiltere Futbol Federasyonu tarafından usulsüzlük nedeniyle para cezasına çarptırılmıştı.
Mascherano sezon ortasında Liverpool'un yolunu tutarken, Carlos Tevez'in bir süredir gündemde olan Manchester United'a transferi ise henüz gerçekleşmedi. United'ın yıldız futbolcu ile anlaşmaya varmasına karşın West Ham ve Tevez'in haklarına sahip olan menajerlik şirketi arasındaki sorun nedeniyle bu transfer bir türlü resmiyete dökülemiyor.
West Ham, Manchester United'ın Tevez'i sağlık kontrolünden geçirmesine izin vermezken, West Ham’la birlikte, Manchester United ve Arjantinli futbolcunun menajeri Kia Joorabchian, sorunun FIFA kanalıyla çözümlenmesini istedi.
İngiltere Futbol Federasyonu’nun bu yıl içinde gerçekleştirdiği transfer incelemelerinde en çok adı geçen menajerlerden biri olan Joorabchian, West Ham'ın sorunu çözümsüzlüğe ittiğini ve tutarsız davrandığını savundu.
Copa America sonrası United'a imza atmayı planlayan ancak, son gelişmelerin ardından tatile çıkan Tevez de, transferin bir an önce gerçekleşmesini istedi. Tevez, "Biz Mascherano ile aynı şartlarda West Ham'a transer olmuştuk. O Liverpool'a nasıl geçtiyse benim de United'a transferim gerçekleşebilir. Bu sadece kulüpler arasındaki para sorunundan ibarettir" dedi.
Manchester United CEO'su David Gill de kısa zaman içinde Tevez ile resmi sözleşme imzalayacaklarına emin olduğunu belirtti. Gill, "Futbolcunun durumunu biliyoruz, bu konuda hiç bir şüphemiz yok. Çok yakında Tevez'i antrenman sahamızda göreceksiniz" dedi.
NTVSpor
Bazen düşünüyorumda bu Tevez bu kadar abartıLmayı hakediyormu diye.Ya ne biLim öyLe aham şaham maçLarını izLemedim ben daha.İyi oyuncu ama bu kadar iyi mi gerçekten.;)