haklısınız da 2 forvet oynamamız şart avrupada tek forvet barça,chelsea,milan vs. takımlar oynuyo onlarda dev yani o yüzden 4-1-2-1-2 en iyisi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
alexe serbestlik de verilebilir mesela
Printable View
haklısınız da 2 forvet oynamamız şart avrupada tek forvet barça,chelsea,milan vs. takımlar oynuyo onlarda dev yani o yüzden 4-1-2-1-2 en iyisi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
alexe serbestlik de verilebilir mesela
evet tek ihtimal öyle olyo alex in arkasnda 3 tane ölümüne oyncu
lazm..sürekli kosup pres yapacak rakibi bozacak..ama dedigin gibi o zmnda
kanat organizasyonu olmaz..ki fb o taktikle oynayacak olsa ali bilgin vederson
gibi kanat oyncularını transfer etmezdi fb bu yıl yne tek forvet oynar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
barça tek forvet oynyo ama eto'o nun arkasnda ronaldinho messi ve deco olyo :D o yüzden haklsn dev klüpler yapyo bu taktigi..ama çift forvetnde riski ortada
eger alex in arkasnda 3 tane işçi oyncu oynatacaksa o zmn 2 forvet oynayabilr takım ama üsttede dedigim gibi 2 forvet oynayacak olsa ali bilgin ve vederson gibi kanatlar transfer edilmezdi
bekleyp görelm :)
Orduspora Faydalı Olacak İsimler
Can Erdem'de unutulmasın
Katılmıyorum Emrah TSL nin en iyi forvetleri G.Ünal - Ü.KaraN biri Kayseri de olduğuna göre en iyi forvetler GS de değil...
İyice abarttınız, Necati gibi bir adamın sakatlık gibi sorunları olmadığı zaman neler yapabildiğini hepimiz görmedik mi ? 2 sene önceki, şampiyonlukta en büyük katkı Necatinindi.. Lig bir başlasın, göreceğim ben bu forvetlere laf atan arkadaşları.. :D
bencede bir ümit karan var gsde iyi olarak şuan
baskan siz transfer isini beceremiyorsunuz deyip yetkiyi baskalarina verse super olcak ya neyse...
Eğer Gsde Ümit Karan dışında iyi forvet olsa Kalli veya yönetim forvet aramaz zaten 3 tane çok iyi forvet var ya :D:D
Biraz insaflı ve mantıklı düşünün, Forvetlere pas verecek orta saha yoktu Galatasarayda geçen sene.. Bu sene çok sağlam bir orta sahamız var, işin rengi değişecek bence..
Ziconun marifetleri şimdi belli olacak eğer iyi bir forvet alınırsa bakalım zico ne yapacak ??
Çarşamba Gününü Bekleyin...
Gstvnet.com editörü Samet Doğan'ın aldığı habere göre ismini şuan açıklamak istemediğimiz büyük bir transferi Galatasaray en geç çarşamba günü gerçekleştirecek....
yaw diyorsunuz ki türkiyenin en iyi forvetleri gsde bu sizin görüşünüz peki neden Kalli ve yönetim hala forvet aryor ?? ümit karan süper bir forvet necati belli dönemlerde iyi oynuyor diğer ikisini konuşmak dahi yanlış olur bence :)
Zigic'i getirsinler baska birsey istemiyorum..
Yazi gorukmuyor arkadasim.
Çarşamba Gününü Bekleyin...
Gstvnet.com editörü Samet Doğan'ın aldığı habere göre ismini şuan açıklamak istemediğimiz büyük bir transferi Galatasaray en geç çarşamba günü gerçekleştirecek....
Zigiç bu sene kaç gol attı ?? fiziksel olarak aradığmız tipte bir oyuncu ama avrupada ne kadar faydalı olur bilemem
deniz türkiyenin en iyi forvetleri kim Gs dekiler değilse.say şunları merak ettim yoksa bizim bilmediğimiz oyuncular mı var fb'de
Sadece kanatlardan gelerek mi gol atılır, Deniz yapma yav.. Orta sahanın göbeği felç durumdaydı.. Yol geçen hanı gibi.. :D
Ümit Karan türkiyenin en iyi forveti şu konumda ama Kezmanın kalitesi ortada adamın sorunları belli
Türk forvetleri kastediyorduk biz ama..
başka denize demiştim ama:Dneyse ben takım olarak bahsettim orda gördüysen yoksa bilinmedik futbolcular kayseride mi :D
Cangeleye gelene kadar çok forvet var :D
cangele kim allah aşkına güldürmeyin beni:D
necati hakan ve hasan geçen sezon kaç maç oynamış bir onlara bak istersen
Bence transfer yapılmayacak yapılırsa da kesinlikle beklediğimiz gibi olmayacak.
Uzatmayııın.. Türkiy'enin en iyi forvetlerinden biri için (ilk üçtedir kendileri..) avatarıma bakın..
Ee artık müdahale etme zamanı gelmiş. Eray uyarı yapmış ama pek dinlenilmiyor sanırım.
Konu Galatasaray Transfer Haberleri. Bu konu altında neyin konuşulup neyin konuşulmayacağını bilebileceğinizi tahmin ediyorum, o nedenle neyin konuşmanız gerektiğini söylemiyorum.
Umarım anlaşılmışımdır...
:66:Trabzonsporumuzu gönülden tebrik ediyoruz
TRABZONSPOR : 6
vlaznia : 0 BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ :66:
Kartal'dan Stepanov'a bombası
Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş; Navarro ve Yepes defterini tamamen kapattıktan sonra rotasını Trabzonsporlu Milan Stepanov'a çevirdi. Siyah-beyazlılar, Tigana döneminde de talip oldukları Sırp oyuncu için yeniden harekete geçtiler.
Rota Stepanov
Defansı güçlendirmek isteyen yönetim, şimdi de Trabzonspor'un 'mutsuz' stoperinin peşine düştü.
Transfer sezonunun başlamasından bu yana savunmayı takviye etmeye çalışan ve Fransız ön libero Cisse'yi aldıktan sonra tüm dikkatini stopere çeviren Beşiktaş, talip olduğu tüm oyuncularda pürüz çıkması üzerine Stepanov'a yöneldi. Trabzonspor'dan ayrılmak istediğini açıklayan Sırp futbolcu için girişimlere başlayan
siyah-beyazlıların, Chelsea'den 5 milyon euro isteyen bordo-mavili yöneticileri ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.
2 FUTBOLCU ARTI PARA
Geçen sezonun devre arasında Chelsea'nin Stepanov'u istediği iddiaları üzerine 5 milyon euro isteyen Trabzonspor'un, 'gitmek istiyor, verim alamayız' düşüncesiyle Beşiktaş'a indirim yapabileceği öğrenildi. Stepanov'u Avusturya kampına dahil etmek isteyen siyah-beyazlıların iki futbolcu artı para önerisi yapmaya hazırlandığı da sızan bigiler arasında.