Liverpool nefretiyle büyümüş Wayne Rooney'in açıklamalarını bende çok merak ediyorum. :zuhaha
Printable View
Liverpool nefretiyle büyümüş Wayne Rooney'in açıklamalarını bende çok merak ediyorum. :zuhaha
Torres onada bi ayar vermiştir :)
arsenal'de dk 2 arshavin yürü be koçum :D
Omaçada üst verdim ben :D
Zidane: "Dünyanın en iyisi Gerrard"
Efsanevi orta saha oyuncusu Zinedine Zidane, Liverpool kaptanının Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'dan neden daha iyi olduğunu açıkladı...
Üç kez Dünyada Yılın En İyi Oyuncusu seçişmiş olan Zinedine Zidane, şu anda dünyanın en iyi futbolcusunun Steven Gerrard olduğunu iddia ediyor.
Zidane'a göre, Gerrard'ın çok yönlülüğü, onu diğer bütün yıldızlardan ayırt eden en önemli özelliği.
"Messi ve Ronaldo kadar ilgi görmüyor, ama..."
Liverpool'un 4-0'lık Real Madrid zaferinden sonra, The Daily Mail'in Gerrard hakkındaki sorularını yanıtlayan Zidane, "Dünyanın en iyisi mi? Messi ve Ronaldo kadar ilgi çekmiyor olabilir, ancak evet, bence en iyisi olabilir" dedi.
"Gerrard gibi bir makine odasına sahip değilseniz, bu, bütün takımı kötü etkileyebilir" diyen eski Fransız milli oyuncu, sözlerini şöyle noktaladı:
"Real Madrid'de şampiyonluklara koşarken, her zaman takımın en önemli oyuncusunun Claude Makelele olduğunu söylerdim. O olmadan ne Figo, ne Raul ne de ben, yaptıklarımızın hiçbirini yapamazdık. Gerrard da Liverpool için böyle bir öneme sahip"
"İnanılmaz paslar atıyor, ikili mücadelelerde çok iyi ve gol atma yeteneği de var. Ancak en önemlisi, sahada olduğunda arkadaşlarına güven ve inanç aşılıyor. Bunu öğrenmeniz mümkün değil; ancak doğuştan gelebilen bir şey"
Katılıyorum oLiverpool'un herşeyi.Mükemmel bi oyuncu ya her takıma nasip olmaz böyle adam
Günümüz futbolunda hep gol atan oyuncular önemlidir. Asıl takımın yükünü çeken oyuncular hep geri planda oluyolar nedense.
Aynı zamanda Gerrard'ın bu sezon resmi maçlarda toplam 18 gol attığınıda ekleyelim. Çoğu forveti geçti ... :)
LiverpooL Gerrard'sız birşey yapamıyor. Bu biLe en iyi oLduğunun kanıtı :)
Çok kaliteli futbolcu Liverpool Gerrardsız yapamaz
Liverpool karşısında hezimete uğrayan Manchester United'ın tecrübeli teknik direktörü, maçtan sonra üzüntüsünü dile getirdi.
http://soccerlens.com/wp-content/upl...x-ferguson.jpg
Manchester United patronu Ferguson, aldıkları 4-1'lik mağlubiyetten duyduğu üzüntüyü, maçın ardından verdiği demeçle dile getirdi.
Ronaldo'nun penaltı golüyle öne geçen Manchester, Torres, Gerrard, Aurelio ve Dossena'nın gollerine engel olamadı ve kendi evinde Liverpool'a 4-1 mağlup oldu.
Maçın ardından kulübün resmi internet sitesine konuşan Ferguson, "Bu galibiyeti sindirmek kolay değil. Ancak önemli olan bu mağlubiyete nasıl tepki göstereceğimiz" dedi.
Karşılaşmada oyuncularının yaptığı bireysel hatalara değinen Fergie, "Yaptıkları hataları gayet doğal görmeliyiz. Önemli olan bunların sık sık yaşanmaması" dedi.
kesinlikle zor olacak :D
LiverpooL son zamanLarda muhteşem oynuyor ve bunu skora da yansıtıyorLar. Sezon ortasında ki sakatLıkLar feLan oLmasaydı şimdi Premier Ligde de Lider oLurLardı.
Açıkcası böyLe bir skor bekLiyordum. LiverpooL hem istikrarLı hem de formunda.
ManU karşısında güzeL bir gaLibiyet aLdıLar. TebrikLer.
Soda, soda sindirim için bire bir. Rooneye de bol bol versin ferguson.
hezimet oldu resmen onlara rooney maçtan önce liverpool'dan nefret ediyorum demişti artık agzının payını almıştır yanılmıyorsam :D
İnş. ŞL'de Liverpool-ManU eşleşir de görürüz bu sefer kim kimi 4'lüyo..
Liverpool Şampiyonlar Ligi takımı ManU Liverpoolla Şl de olası bir eşleşmede başa çıkamaz.
ALt verenede şaşarım zaten. LiverpooL bu kadar istikrarLı, formunda giderken saçma oLurdu.
4-1 çok güzeL bir maç oLdu.
TebrikLer.
Torres sakat olmasaydı açık ara liderdik ama önemli değil. Manu maçıyla beraber yine çıkışa geçeriz demiştik öyle de oldu.
Sir Alex Ferguson maçtan önce Benitez'e bulaşmıştı 1-2 ay öncede Benitez söylemişti Ferguson'la ilgili sonra bir düşüş bir düşüş. Bakalım aynısı olacak mı ? Ferguson bu hezimetten sonra toparlasın bakalım takımını.
Ferguson baya bi hazımsızlık problemi yasıyacak gibi duruo :)
İngiltere'nin en iyisi, dünyanın en iyilerinden.. ;)
ManU-Liverpool maçı muhteşem bir maç oldu,Liverpool çıkışını sürdürüyor önce Real'e ardından da Manchester'a 4 tane birden.Tebrikler Rafa Benitez ve ekibine.
Sıradaki gelsin !
Süpersiniz, YNWA !
ManU bu maçı unutamaz sanırım tarihi boyunca. :)
http://img.mynet.com/spr2/tuncay_sevinc9.jpg
Düşme hattındaki Middlesbrough'nun Portsmouth ile 1-1'i ancak 90+3'te kurtarabildiği maç sırasında stadyum "Bizim tek bir oyuncumuz var o da Tuncay" tezahüratlarıyla inledi.
Diğer oyuncular top aldıklarında seyircilerden ıslık ve yuh sesleri yükseldi.
Zaman Gazetesi'nin haberine göre; Maç sonunda takım kaptanı, "Tuncay için yapılan tezahuratlar takımın geri kalanı için büyük saygısızlık" diye açıklama yaptı.
Middlesbrough taraftarları top Tuncay haricinde hangi futbolcuya gelirse gelsin ıslıkladı. Statta maç boyunca fırtına gibi esen ve sahanın her yerinde basılmadık yer bırakmayan Tuncay için, "Bizim tek bir futbolcumuz var" (We have only ona player) tazahuratı yapıldı. Tuncay ayağına top alınca alkışlar eksik olmadı. Bu durum takım kaptanı Southgate'i çok sinirlendirdi. Southgate, maç sonrası yaptığı açıklamada taraftarları saygısızlık yapmakla suçladı. "Tuncay için yapılan tezahuratlar takımın diğer oyuncuları için çok büyük saygısızlıktı" dedi. Middlesbrough bu sonuçla ligin sondan birinci sırasına demir attı.
Southgate yeteneksizi yüzünden bu takım bu halde. Tek oyuncunuz var o kesin. Ama hocanız yok. Helal olsun Cesuryürek
Tuncay'in sene sonu derhal ayrilmasi lazim, adamlar hersene ligde kalmak icin savasiyorlar. Tuncay'in hedefi olan daha büyük takimlarda oynamasi lazim.
Bu maçı seyrettim boro'nun sol kanadındaki adam ve tuncay hariç hiç bir oyuncusu oynamadı ve tuncay'ı çok beğendim, çok fazla iyi oynadı :)
Anlaşılan Middlesbrough küme düşecek Tuncay bir an önce kurtulmalı o takımdan. Championship'te oynamaya razıysa bilemem.
Türk futbolunun yetistirdigi en büyük yeteneklerden bitanesi herkes dauma kızıyordu onu sol kanatta oynatıyor die ama nekadar iyi bir iş yaptıgını zaman gösterdi sol kanatta rakibi yok türkiyede boro da kendine cok yazık edior umarım daha yüksek itibarlı bi kulüpte kendine yer bulabilir :)
Bence lig değiştirmesi lazım :) daha teknik bir yere giderse iyi olabilir
Tuncvayın daha teknik bi yerde ne işi var Tuncay mücadelesiyle ön plana çıkan bir isim
Tamam işte :) Teknik adamlar çoğunlukla narin oyuncular oluyorlar ki orada da cirit atar Tuncay :) Ayrıca top tekniği de eskisine göre daha iyi ;)
Arsenal'in orta saha oyuncusu Tomas Rosicky, birkaç hafta daha bekledikten sonra, takımdaki yerini alabilecek gibi gözüküyor.
Çek milli futbolcu, Newcastle United'la 2008'in ocak ayında yaptıkları maçta yaşadığı sakatlık yüzünden 14 ayda 61 karşılaşma kaçırdı. Rosicky Arsenal'e Dortmund'dan 7 milyon sterlin civarı bir paraya transfer olmuştu.
The Sun'a konuşan Arsene Wenger, "Tomas'ın ufak bir problemi ortaya çıktı. Bu yüzden iki hafta daha aramızda olamayacak" dedi.
"Biraz sabretmemiz gerekiyor. İki hafta önce, bu hafta takımla antrenmanlara çıkabileceğini söylemiştim. Ancak, iki hafta daha beklememiz gerekecek."
Tottenham Hotspurs’a sezon başında gelen Meksikalı genç oyuncu Giovanni Dos Santos, tecrübe kazanması için Championship takımlarından Ipswich Town’a kiralandı.
Tottenham’a sezon başında Barcelona’dan transfer edilen Meksikalı genç oyuncu, bekleneni verememişti. Ocak ayında Portsmouth’a kiralık olarak gönderilmesi son anda gerçekleşmeyen genç yıldız, tecrübe kazanması için Championship ekiplerinden Ipswich Town’a kiralandı.
Tottenham formasıyla ilk golünü kaybedilen Shakhtar Donesk maçında kaydeden Meksikalı golcü, sezon sonuna kadar Ipswich’de forma giyecek.
Championship’de 10. sırada bulunan Ipswich play-off’a katılmak için 6. sırada bulunan Burnley ile arasındaki 7 puanı kapatması gerekiyor. Tottenham kısa bir süre önce genç savunma oyuncusu Chris Gunter’i Nottingham Forest’a kiralamıştı.
Manchester United’ın Sırp milli futbolcusu takımının Fulham ve Aston Villa maçlarında alacağı ceza nedeniyle oynayamayacak.
Cumartesi günü oynanan Liverpool maçında kırımızı kart gören Nemanja Vidic, iki maç ceza aldı.
Sırp yıldız, takımının bu hafta oynayacağı Fulham maçında ve iki hafta sonra oynayacağı Aston Villa maçında görev yapamayacak.
Vidic’in bu sezon ikinci kez kırmızı kart gördüğü için iki maç ceza aldığı tahmin ediliyor. Başarılı defans oyuncusu, takımının Liverpool ile sezonun ilk yarısında oynadığı maçta da kırmızı kart görmüştü.
Bundesliga’nın en iyi hücum hattına sahip takımlardan biri olarak gösterilen Wolfsburg’un Boşnak golcü Edin Dzeko’nun peşine Arsenal düştü.
Brezilyalı Grafite ile müthiş bir uyum gösteren 1,93’lik golcü futbolcuyu mercek altına alan Londra ekibinin her an Alman kulübünün kapısını çalabileceği söyleniyor. 22 karşılaşmada 13 defa fileleri havalandıran ve sezonun ikinci yarısında attığı sekiz golle bir anda gündeme oturan futbolcunun Wolfsburg ile olan sözleşmesi 2011’de bitiyor. Takımın teknik direktörü Felix Magath, Boşnak yıldızla daha yıllarca çalışmak istediğini söylese de, gelecek günlerin neler getireceği merak ediliyor.
Cok kaliteli bir futbolcu.
Uzun boylu olmasinin yaninda, hizli, teknik, son vuruslari cok iyi olan, vücudunu iyi kullanan bir futbolcu. Zlatan Ibrahimovic'i andirmiyor degil.=)
Arsenal alirsa onu, cok kaliteli bir transfer yapmis olur.
Portsmouth'a kiralandı diye biliyordum . Dos Santos'un eriyip gitmesi kötü olur Umarım uyum sağlar ada futboluna ...
Pırıl pırıl adam yok olup gitmesin yahu..