Messi forvet.
Printable View
Messi forvet.
THY'nin reklamını yapmışlar çok güzel olmuş :)
kaka ve ibo olsaydı iyiydi ama zaten ronaldo ve messi kapışması izlemek için izliyeceğiz :P
Yuh bildiğin penaltıyı yedi hakem :D
Beklentilerin çok altında başladı maç bence.
Pehhh şansa bak hele. 1-0 önde Barcelona.
Messiiiiiiiiiiiiiiiii :D
Ronaldo nerede :D
Ve beklenen adam golünü attı :) Sıra Xavi'de :D
Yok böyle bişi ya.
Bu maça verilebilecek en kıl hakemi vermişler yalnız.
Şu Barca bir kaleci bulsa ne güzel olur :)
Alonso zoru başardı :D
Şu dönen toplar hep en son kalacak oyuncunun önüne geliyor ya deli oluyorum.İkidir Pedro :D O ilk hamleler başkasına gelse gol olabilirdi,zaten birinde kontra yedi Barca diğerinde de zar zor kaptılar ve Xavi öylesine bir vurdu :)
tempolu güzel maç oluyor :) Messi attı yine, affetmedi, süper bir anlaşma Xavi ile atasında :D
yalnız R.Madrid iki kontratak yakaladı çok net, birini Higuain iç etti, diğerini Marcelo bitirdi :) çok tehlikeli pozisyonlardı.
1991 finallerinde Magic Johnson'lı Lakers'ın elinden şampiyonluğu aldığı günden itibaren bir tarihe tanıklık etmiştim: JORDAN... Nasıl tüm zamanların en büyüğü olunur... Her defasında "artık burdan ileri gidemez", " artık bu maçta bir önlem alırlar", "artık aynısını iki maçtır yapıyor, üç maç üst üste yapamaz" derdik ve JORDAN her defasında bırakın aynısını yapmayı BİR FAZLASINI YAPARDI...
Şimdi ikinci defadır böyle bir tarihe tanıklık etmekteyim... Majestelerinin parkelerde yaptığını yeşil sahalarda gencecik bir çocuk yapıyor... Adım adım en büyük olma yolunda ilerliyor... Kimse bu olanları kaçırmasın... Tarih gözlerimizin önünde yazılıyor... Messi'nin tanıklarıyız...
Pedro attı 2 oldu :)
Pedro çok güzel bir gol attı.
Pedro golünü çok konuştum diye bana armağan etti :n:
Barca da ki en sevdiğim isim attı golünü. Pedro
Ne oldu Ronaldo'cular ? :n: Barça böyle oynadıkça R. Madrid unutsun artık galibiyeti :n: C. Ronaldo sinirlenmeye başladı bile... Futboluyla,karakteriyle,tavırlarıyla 10 basar Messi bu adama...
Valdes'i görünce aklıma hep Hayrettin geliyo nedense :n:
Doğru düzgün pozisyon bulsalar belki gol atacak Madrid ama onu bile zor buluyolar.Pozisyonlar ya Ronaldo'nun olduğu gibi dar açıdan ya da uzaklardan.
Kalksana ya kalksana yerdennnnnnnnnnnnnnn yaa
Cassillas'tan müthiş bir bacak refleksi.
Kaleciler yer değiştirse bu Barca sezon boyu pek gol de yemez. :n:
Messi son 2 pozisyonda insan olduğunu kanıtladı :D
Valdes bu maçta kendini aştı :)
Her zamanki gibi Barcaladi Barca ;;)
Messi'nin ilk goldeki gogus calimi superdi gercekten..Bu adam baska yahu.. :)
yippii!!! 2-0 bitti, alt oldu Barça güldürdü yüzümü :D
Heyecansız sıkıcı bir maç oldu. Barcelonanın açık ara üstünlüğüyle geçti maç
Hakemde çok etkili oldu bu maçın sıkıcı olmasında. Neredeyse olan bütün faullerde kartına başvurdu-gerekli gereksiz- Maç mücadeleden koptu bu yüzden
daha iyi pas yapan takımın kazanacağı belliydi.
Başından sonuna kadar Barcelona yaptı bunu ve maçı 0-2 almasını bildi.
Barçadaki 2 favori oyncumun gol atmasıda bni ayrıca sevndrdi :)
Seyirciler çok etkisizdi maçta. Bunu gördüm ben. Binlerce R.mad taraftarı sanki deplasmandalarmş gibi sesszce maç izlediler çoğu zmn. Arada şarkılar fln duyduk ama takımı ateşleyen taraftar yok malesef..
Real Madrid 0 - 2 Barcelona
Messi'den çok Xavi konuşulmalı bence.İki müthiş asist yaptı.
Dünyanın en iyisi diye birşey varsa oda Xavi'dir.
Hayret birşey yahu, kos koca Real Madrid evinde ezeli rakibine nasıl yenilir. Tek maçtan yattık yine. Diğer kuponuda Napoli tek maçtan yatırdı zaten. Yine kayısı olduk..
Messi de,Ronaldo da Dünya'nın en iyisi değil.Dünya'nın en iyi oyuncusunu sorduğunuz da artık Xavi diyeceğim.Atatürk'ün felsefesine de uyuyor.
Maçı sorarsanız da beklediğim çok altındaydı.2 yarıyı izlemedim pek,cips paketlerini bile açmadı benim gibi birisi?:D
Barcelona çok rahat kazandı.
Xavi muhtesemdi gercekten.Nasıl paslar atıyor öyle yahu..Asistleri superdi zaten maçta.Bana göre dunyanın en iyi orta saha oyuncusu Xavi'dir(Messi'yi forvet olarak sayıyorum :D)..Üstüne adam tanımam..
94 Milyon €'luk bir adam ne için alınır acaba? Artist artist hareketler yapsın diye mi? 1 tane olumlu işi olmadı Ronaldo'nun. Tartışmada burada bitmiştir. Messi her haliyle 10 basar Ronaldo'ya. Keza Marcelo. Nasıl pozisyon öldürülür onu gösterdi. Koşan adamın arkasına top atıyor ve bu bahsedilen adam Real Madrid'de oynuyor. Perez öyle bir takım kurmalı ki Barça'yı yenebilsin. Pedro'yuda takdir ettim. Adam sağ ayağıyla top sürüp sol ayağıyla plase yaptı helal olsun. Ama asıl takdir Xavi'ye. Sen nesin be abi. Nasıl paslardır onlar yahu...