Forlan bizde diyebiliriz o zaman :p
Printable View
Daum'da yapılan en büyük hata buydu zaten, Daum geldi, üstüne Aykut geldi. Büyük sorunlar yaşanmadı elbette ama Aykut da 1 sene ipleri eline alamadı.
Hem futbolu bilen, teknik direktörlük yapmış birisi, bir teknik direktörle anlaşırken, aynı dili konuşup, karşılıklı isteklerini kolayca birbirlerine anlatabilirler. Bu nedenle Aykut Kocaman'ın getireceği hocaya da güveniyorum, daha belli değilken.:p
Ama yönetim bir süre bekleyecek, şimdiden başladı medyada homurdanmalar, tepkilere bakacak ve Aykut'u takımın başına getirecek bence. Aykut dürüst duruşunu bozmamak, arkasından laf söylenmesini sağlamamak için göreve atlamıyor ama bu baskıya fazla dayanamaz.
Yönetimin ilgiyi üstünden savma yöntemi. Her seferinde aynısını yapıyorlar. Yalanlayıp, daha sonra anlaştık diyorlar.
Bir önceki sayfada da yazmıştım, Aykut Kocaman büyük ihtimal yeni teknik direktör.
Fenerbahçe İlhan Eker'le anlaştı!
Fenerbahçe, Gençlerbirliği'nin 27 yaşındaki stoperiyle prensipte anlaştı.
Goal.com Türkiye
02 Haz 2010 12:53:00
http://u.goal.com/44300/44300_news.jpg
Son haftada kaybedilen şampiyonluğun şokunu atlatmaya çalışan Fenerbahçe, transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Sarı lacivertlilerin, Gençlerbirliği'nin savunma oyuncusu İlhan Eker'le prensip anlaşmasına vardığı iddia ediliyor.
Bonservisi elinde olan 27 yaşındaki futbolcunun, Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman ile görüşerek prensipte anlaştığı öğrenildi. Gençlerbirliği yöneticileri de transferi doğruladı.
2008'de Gençlerbirliği OFTAŞ'tan Gençlerbirliği'ne gelen İlhan, geçtiğimiz sezon takımın kaptanlığını da yapmıştı.
Doğru mu bu haber?
bence teklif yaptık ama reddetti.
2013 e kadar sözleşmesi varmış forlanın ayrılması zor gözüküyor'deniliyor
Dünya Kupası'nda oynayacak oyuncu şu aşamada, çok astronomik ya da çok büyük bir kulüpten teklif almadıysa zaten kimseyle anlaşmaz. O nedenle boşuna heveslenmeyin diyorum, havaya girip, gerçekleşmediğinde daha kötü bir durum oluyor. Bekleyelim, mutlaka transfer yapılacak, en az 3 yabancı alınacak nasılsa.
Haber doğruysa Önder,Bekir,Lugano,Bilica,İlhan baya bir geniş savunma göbeği oluyor bu isimler 11'de olmayınca sıkıntı olmasın yabancı sınırıda arttı daha yeni isimlerde katılır:
Zaten ayrılsalar daha iyi olur.
İlhan Eker ne kadar doğru transfer tartışılır. İlk kez ismini bu gün duydum. Fenerbahçe'de Önder'in veya Bilica'nın pabuçu dama atıldı. Bakalım bekleyip göreceğiz.
Haberlerine pek itibar etmesem de; Fanatik'te yazdığına göre Hamit'in menajeri İstanbul'a gelmiş.
İnandırıcı olmasa da kaynak: fanatik.com.tr
Düzenleme: Mesajı gönderdikten hemen sonra, Ntv Spor'da Hamit'in Bayern Münih ile sözleşmesini uzattığı yazdı. :) Bu da Fanatik konusunda ki bir referans olsun.
Bilica Buca'ya doğru!
http://www.yukleresim.com/images/657...1886913196.jpg
Bucaspor, Fenerbahçe’nin Brezilyalı savunmacısı Bilica’yı almak için görüşmelere başladıklarını açıkladı.
Radyospor’da Aydın Cingöz ile Gündem progrmanına katılan Bucaspor İkinci Başkanı Şeref Üstündağ, “Transfer için Fenerbahçe ve Bilica ile görüşmelere başladık. Fenerbahçe eğer bu futbolcuyu bırakırsa kadromuza katacağız” dedi.
Görüşmelerin sonuçlanması için Fenerbahçe’nin kararını beklediklerini söyleyen Üstündağ, “Fenerbahçe’nin kararına göre hareket edeceğiz. Bu transferde yetkiyi Bülent Uygun’a verdik. Bilica ile Bülent Uygun görüştü. Daha önce Sivasspor’da birlikte çalıştıkları için Bucaspor’a gelmeye sıcak bakıyor” diye konuştu.
Kaynak: radyospor.com
Bilica sezon boyunca yaptığı birkaç dengesiz müdahale nedeniyle günah keçisi ilan ediliyor fakat genel olarak performansı iyidi. Bilica, yerine daha iyisi alınacaksa bırakılmalı, aksi takdirde takımda kalmalı.
10 kişilik yabancı kontejyanında Bilica takımda kalabilirdi Ama hem Brezilyalı olması hem de özel hayatıyla gündeme gelmiş olması öncelikle akla gelen Tabi sezon içinde yaptığı sayısız gereksiz hareketten sonra biletinin kesilmiş olması normal . Aykut Kocaman özellikle istemiyordu
Deivid Vederson Bilica gidiyor .. Cristian'ın durumu belli değil .. Bence bu konuda doğru yoldayız Bu sene sanırım Dentinho istisnası dışında Brezilyalı gelmeyecek .. Bu çoktan olması gereken bir durumdu
İlhan haberini dün nerazzuri'ye ben söylemiştim. Ankara basını yazıyo diye bugünde gerçekleşti. Hoş şeyler söylememiştim hakkında ama " Umarım " başarılı olur.
Bülent Uygun eski öğrencisini geri almak istiyor .
Bilica umarım gider Buca'ya.
Forlan haberleri yalanlandı.At Madrid 3.5 M Euroluk kontratını 5 M Euroya çıkararak konuya son noktayı koydu.
Bilica'nın takımda kalmasından yanayım. Bilica ve Lugano, göbekte iyi bir ikili oluşturdular. Defans göbeğini sık sık bozmak iyi bir şey değil. Edu-Lugano ikilisi de göbekte çok iyiydiler, daha sonra Lugano'ya partner olarak Önder veya Yasin gelince, Lugano da kötü oynuyormuş gibi gözükmüş, defansif anlamda çok sıkıntı yaşamıştık. Lugano-Bilica ikilisinin oynadığı maçların çoğunda iyi savunma yaptık, hatta gol bile yemedik uzunca bir süre. Bilica, eleştirilerin hedefi olsa da bence kaliteli bir savunma oyuncusu. Beşiktaş maçında yaptığı hareket centilmenliğe aykırı olsa da, bu onun kötü savunma oyuncusu olduğu anlamını taşımıyor. Bazen rakiplerine fazla sert girip kart görme tehlikesi yaşasa da bunun dışında olumsuz yönü yok. Bilica'nın gidip yerine yabancı bir savunmacının gelmesi demek, Lugano ile uyum süreci yaşamaları demektir, bu da takıma zarar verir. Geçen sezon Lugano ve Bilica, ikisinden biri olmadığında, yedek stoper yeterince iyi performans gösteremediğinden savunma zaafı yaşıyorduk. Özellikle Önder ikisinden biri olmadığında forma giyiyor ve sıkıntı çekiyorduk. Ancak Kasımpaşa maçında Bekir oynadı ve savunmada sıkıntı çekmediğimiz gibi Bekir ekstra katkı yaparak gol de attı ve iyi bir performans gösterdi. İlhan Eker de Bekir gibi kaliteli bir stoper. Yerli stoperler içinde İlhan ile Giray, OFTAŞ'ta iyi bir başarı yakalamışlardı, daha sonra İlhan Gençlerbirliği'ne kaptan olarak gitti, Giray da Trabzonspor'a. İlhan ve Bekir, yerli stoperler içerisinde sırıtmayan, iyi kalitede futbolcular. Servet ve G.Zan'ı ben beğenmiyorum, çok fazla hata yapmalarından ve ıska geçmelerinden dolayı, özellikle de G.Zan'ın sık sık sakatlanması onun değerini düşürüyor. Bana göre yerli stoperler içerisinde Giray Kaçar, Ali Turan, Aydın Toscalı, Eren Güngör (uzun zamandır sakat), Ömer Erdoğan iyi stoperler. Bunlar rakiplerimizde olduklarından (Aydın ve Eren hariç), onların transferi imkansız gibi göründüğünden alınabilecek en iyi stoper alındı diye düşünüyorum. İlhan ve Bekir, Lugano ve Bilica'nın boşluklarını dolduracaklardır.
Eski hocaları getiren Aziz Yıldırım, Mustafa Denizli'yi tekrar getirir mi acaba?:D
Gelmeyeceğini biliyorum yahu, espri yaptım.:D
İlhan transfer doğruysa çok iyi olmuş. Önderden çok daha iyi bir stoper. Sağ bek yedek ve yine stoper rotasyonu için birde Orhan Şam'ı alsak çok güzel olur.