Bu aralar çok formda.Bitiriciliği gerçekten olağan üstü , kafa toplarında da çok etkili herşeyiyle tam bir forvet. Wolfsburg'u taşıyor Almanya'da. Arsenal iyi bir transfer yapmış olur.
Printable View
Bu aralar çok formda.Bitiriciliği gerçekten olağan üstü , kafa toplarında da çok etkili herşeyiyle tam bir forvet. Wolfsburg'u taşıyor Almanya'da. Arsenal iyi bir transfer yapmış olur.
http://img.mynet.com/spr2/torres-pepe.jpg
Futbolda tam manasıyla Liverpool fırtınası esmeye başladı. Önce Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid’i 4 golle geçtiler, ardından da Premier Lig’de ezeli rakipleri Manchester United’ı aynı skorla uğurladılar. Bu yükselişte kuşkusuz İspanyol forvet Fernando Torres’in payı çok büyük.
Fotoğraftaki tartışmanın nedeni ise Real Madrid’in savunma oyuncusu Pepe’nin karşılaşma öncesi sözleri. Liverpool’u küçümseyerek ‘Bizim müzemizde 9 Şampiyonlar Kulüpler kupası var’ diyen Pepe’ye yanıtı yine Torres veriyor. Eliyle ‘sıfır’ işareti yapan Torres, ‘Evet, Real Madrid’in 9 ama senin sıfır Pepe’ diyor.
Hızını alamayan İspanyol golcü bir göndermede Real Madrid'in geçici başkanı Boluda’ya yaptı. Golünü attıktan sonra, hemen her fırsatta "Anfield Road'da Liverpool’u devireceğiz" diyen Boluda’ya dönen genç golcü, eliyle ‘çok fazla konuşuyorsun’ hareketinde bulundu.
Hem el hareketiyle hem de sahada vermiş zaten cevabını El Nino:)
HIMMMM
GÜZeL HAReKeT :D
Gerrard'a 85 milyon Euro
Geçtiğimiz hafta Liverpool'un 4-0 gibi farklı bir skorla yenerek Şampiyonlar Ligi'nden elediği Real Madrid, İngiliz kulübünün kaptanına talip oldu. İspanyol ekibinin Liverpool'un efsanevi ismi Steven Gerrard'ın bonservisi için 85 milyon Euro'luk teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi.
İspanyol As Gazetesi'nin haberine göre, 'Los Galacticos' Liverpool'un İspanyol futbolcusu Xabi Alonso'yu da listesine aldı. Madrid'in Xabi için ise 20 milyon Euro'yu gözden çıkarttığı belirtildi.
Bilindiği gibi Liverpool Şampiyonlar Ligi 2. turunda iki maçta da devirmişti. İspanya'da 1-0 yenilen Madrid ekibi, Liverpool'un sahasındaki ikinci maçta da 4-0'la rakibine boyun eğmişti.
18.03.2009
Kaynak : Sabah
Gereksiz bir transfer olur :p
Gerrard'a ilişkin Real Madrid tarafından hep transferler haberleri çıkıyor. Herkes biliyor ki ne Gerrard ister bu transferi, ne de Liverpool.
Bir aydır sözleşme uzatıp uzatmayacağı konusunda çeşitli spekülasyonlar oluşan İspanyol teknik adam, sözleşmesini 2014 yılına kadar uzatarak dedikodulara son noktaya koydu.
Liverpool’un kalbinde büyük bir yer teşkil ettiğini ifade eden tecrübeli teknik direktör, “Kalbim Liverpool’da. Sözleşmemin uzatılması beni çok sevindirdim. Kulüp, taraftar ve şehirle çok iyi bir iletişim kurdum. Uzun süre burada kalmak istiyordum ve bu imkanın bana verilmesine çok sevindim” dedi.
Kulübün sahipleri Tom Hicks ve Gearge Gillet arasında sorunlar olduğu yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Benitez, “Sözleşmemiz uzatılması konusunda büyük çalışmalar yürütmüş olan kulüp sahiplerimize teşekkür ederim. Burada kulübün başarısı dışında bir problemi olabilecek herhangi bir insan yok” dedi.
Tecrübeli teknik adamın kulüpte kalmaya karar vermesinin sevindirici olduğunu belirten kulüp sahipleri Tom Hicks ve George Gillet, takımın büyük başarılara imza atamaya devam etmesi için çalışmaya devam edeceklerini ifade ettiler.
benitez'in vaadesi doldu artık. daha ne sözleşmesi. lig'de ve bütün kupalarda büyük başarılara imza atacak biri lazım, yoksa istikrarsız olmak istiyorlarsa sözleşmesini uzatması iyi olmuş diyebiliriz.
Benitez'le sözleşme yenilemekle çok büyük bir iş yaptı bana göre Liverpool. Bence Benitez şu anda dünyanın en iyi teknik direktörü.
Liverpool Gerrard'ı Gerrard'da Liverpool'u kolay kolay bırakmaz. Eğer Real Madrid almayı başarırsa çok büyük bir iş yapmış olur. Dünyanın en iyi bir kaç oyuncusundan birini almış olur. Biçilen bonservis bedeli ise biraz fazla astronomik. O kadarda etmez. Rekor Zidane'de o bile 66 milyon dolara gitti.. 85 milyon, birde euro, imkansız bir rakam yani..
Bu transfer olurki gerçekleşirse (imkansız) taraftarlar Anfield'ı yakarlar. R.Madrid şunu unutuyor Steven Gerrard'ı almanın tek yolu Liverpool'u almaktır.
Ayrıca Kaka 100 milyon euro ediyorsa Kaptan'da çok rahat 85 milyon euro eder. Hatta Gerrard'sız L'pool'un İngiltere'nin orta düzey takımlarından farkı yoksa daha fazlada verilebilir.
Mümkünatı olmayan bir transfer haberi bu, geçelim.. :)
Gerrard = Liverpool'dur.
Liverpool satilir Gerrard satilmaz... satilirsa olay cikar.
Madrid boşa enerji harcıyor ...
Madrid Gerrardı Alamaz Liverpool İle Gerrard Özleşmiştir Gerrard Liverpooldur
Kaka 100 etmeyeceği gibi Gerrard'da 85 etmez.. Zidane diyorum, dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri olarak gösteriliyor bir çok futbol otoritesi tarafından 66 milyon dolar bonservisle transfer olmuş. Kaka 100, Gerrard 85 imkansız mümkünatsız rakamlar bunlar. Bu rakamları isteyende verende başka bir dünyada yaşıyor demektir.
paranın alamıcagı tek futbolcu gerrard.....takımını seyırcısı kadar seven bı adam takımı bırakıp gıtmezz
Adamı çok kızdırdılar hakettiler..
Özel izinle Manchester'da kiralık olarak oynayan Tevez'in Manchester United'daki kiralama sözleşmesi yenilenemiyor. Manchester, ya Tevez'in bonservisini alacak ya da güle güle diyecek.
Manchester United, sezon sonunda Tevez’i bonservisi ile alacak veya yollarını ayıracaklar.
Arjantinli oyuncu Old Trafford’da, kiralık olarak oynuyor. Fakat Tevez, kulüpten değil de başka bir üçüncü şahıstan kiralık olarka forma giyiyor. Haziran 2008’de alınan karar ile Premier Lig kulüpleri, oyuncuları bu koşullar altında kiralayamıyor.
25 yaşındaki oyuncunun Manchester’daki iki yıllık kira anlaşması sezon sonu bitiyor. Bu durumda Manchester, ya Tevez için iddia edilen 32 milyon avroyu ödeyecek, ya da oyuncuyu bırakmak zorunda kalacak.
Premier Lig yetkililerinden biri, The Sun’a şunları söyledi: “Yeni kurallar altında üçüncü bir şahıstan kiralık olarak oynayamaz. Ama yine de United’da iki yıllık kiralık süresini doldurabilir.”
Tevez’in sahipleri oyuncuyu Manchester’a satmayı düşünüyor, ama Manchester, Arjantinlinin yüksek bonservisi nedeniyle bu transfere pek sıcak bakmıyor.
Bonservisini alır Man Utd ...
32 milyon çok para açıkçası...
Bonservisi kimdeki?
BiLmiyordum kiraLık oLduğunu...
32 Milyon Avro Tevez gibi bir oyuncuya sahip olmak için oldukça düşük bir bedel bence en kötü ihtimal Manchester City alır. :D
Tahmin ettiğim gibi hezimetten sonra Sir Alex Ferguson takımını toparlayamadı. Fulham 2-0 Man.Utd. ;;)
Chelsea'de 1-0 yenildi Tottenham'a eğerki Aston Villa'yı yenersek çok büyük bir avantaja sahip oluruz. Puan farkı 1 e iner.
Ne yaptık yahu.. :D
Liverpool 5 - 0 Aston Villa
Kuyt
Riera
Gerrard ( 3 )
Ezdik resmen edik tam bir futbol ziyafeti vardı.Teşekkürler iki takım oyuncularınada.Puan farkınıda 1 e indirdik çok güzel oldu bu :) Torres çok formsuz gözüktü Milli takım için çok iyi haber.
Torres bu sene genelinde zaten formsuz. Kaptan yine konuşturdu klasını. Kaptan'ın frikikten yazdığı gol gerçektende muhteşemdi ...
Riera'nın şampiyonlar liginde attığı golde takdire şayandı zaten..
Güzel günler göreceğiz inşallah.. :)
M.City'nin son kurbanı!
Manchester City önümüzdeki sezon forvet hattını güçlendirmek için düğmeye bastı. City, 2002-2004 yılları arası Manchester United formasını giyen 2007'de Atletico Madrid'e transfer olan Diego Forlan'ın peşine düştü. İngiliz basın organı 'Daily Mail'e göre Mavi-beyazlılar bu transfer için Uruguaylı yıldızın kulübüne 32.5 milyon avroluk bonservis ödemeye hazır.
24.03.2009
Kaynak : Sporx.com dış haberler
http://img217.imageshack.us/img217/3...ed21371516.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/m...jpg/1/w460.png http://img21.imageshack.us/img21/338...kit1371513.jpg
http://img21.imageshack.us/img21/man...jpg/1/w460.png
60 model United!
MANU seneye bu formayı giyebilir! Ada'da dev ekiplerin önümüzdeki sezon için tasarımcılara siparişini verdiği yeni formalar medyaya sızdı.
Manchester United, Chelsea, Arsenal ve Liverpool'un gelecek sezon piyasaya sürebileceği formalar arasında en dikkat çekici olan ise Manchester United'ın oldu.
Kırmızı Şeytanlar 1960'lı yılların esintisini taşıyan yeni bir forma ile yazın taraftarlarına merhaba diyebilir.
Medyaya sızan yeni tasarımlar konusunda ise kulüplerden gelmiş henüz bir açıklama yok. Yapılan spekülasyonlar M.United'ın formasının oldukça demode olduğu ve milyon avroluk yeni transferler ile bu formaların oluşturacağı görüntünün kötü olduğu yönünde.
Bakalım dev ekipler gelecek sezon için formalarında bu tasarımlara "evet" diyecek mi...
Arsenal’in sembol isimlerinden Thierry Henry, kırmızı beyazlıların genç golcüsü Theo Walcott’a sabır ve zaman tanınması gerektiğini ifade etti.
Patrick Vieira, Thierry Henry ve Nwankwo Kanu üçlüsü, Arsenal taraftarı için ayrı bir önem taşıyor. Abou Diaby, Emmanuel Adebayor ve Theo Walcott’un, bu önemli üçlünün yerini dolduracağı düşünülüyor.
Emmanuel Adebayor geçen seneki performansıyla göz doldururken, Abou Diaby ve Theo Walcott ikilisinin, eski oyuncuların yerini tam olarak doldurduğunu söylemek doğru olmaz.
"Sabır gerekli"
Barcelona’da orta sahanın soluna yakın oynamasını rağmen gollerine ve iyi performansına devam eden Fransız tecrübeli golcüden, Walcott’a destek geldi.
Walcott’un gelecekte çok önemli bir oyuncu olacağına inandığını ifade eden 31 yaşındaki golcü oyuncu, Arsenal taraftarının genç İngiliz’e karşı biraz daha sabırlı olması gerektiğini belirtti.
“Theo daha çok genç. Kalitesini ve potansiyelini kimsenin sorgulamadığını biliyorum. Ama gelişmesi için zamana ihtiyacı var.100 maç barajını aşması ve kendine olan güvenini arttırması lazım. Arsenal ve İngiltere için çok önemli bir oyuncu olacak”
Theo Walcott’un Arsenal’e gelmesinde, Arsene Wenger’in transfer politikasının yanı sıra, genç oyuncunun Thierry Henry’nin yerini alacağının düşünülmesinin de yattığı biliniyor.
Sakatlıktan dönen Bulgar oyuncu ile ilgili konuşan Mark Hughes, sanki Valeri Bojinov’un takıma yeni transfer olan bir oyuncu olduğunu söyledi.
2007 Ağustos'unda, 6 milyon pound karşılığında Fiorentina’dan transfer edilen Valeri Bojinov, iç çapraz bağlarından ve aşil tendonundan yaşadığı önemli sakatlıklar sebebiyle takımdan oldukça uzak kalmıştı.
Pazar günü yeniden yeşil sahalara dönen oyuncu, Manchester City’nin Sunderland’i 1-0 yendiği karşılaşmada 65 dakika oyunda kaldı. Teknik direktör Mark Hughes, Bojinov’un dönmesine çok sevindiğini belirtti.
The Manchester Evening News’a konuşan Hughes, “Valeri topa oldukça hakim ve giderek daha da güçlü hale geliyor. Sunderland karşısında oldukça hevesliydi ve bu da beni çok mutlu etti. Bence Bojinov’un en iyi oynayacağı mevki; sağ açığın, rakip ceza sahasına yakın olan kısmı. Yüksek top kabiliyeti ve futbol bilgisiyle, o bölgede başarılı olacağını düşünüyorum” dedi.
Sözlerine devam eden teknik adam, “Kalan maçlarda bizim için önemli bir alternatif olacağı kesin. Onun yeteneklerinden yararlanmayı çok isterim. Haftalar geçtikçe takıma daha da faydalı olacaktır” diye konuştu.
Manchester City hakkında sürekli transfer haberleri çıktığını belirten Hughes, Bulgar futbolcunun dönüşünü, takıma yeni bir forvet oyuncusu gelmiş gibi gördüğünü belirtti ve ekledi: “Bojinov, şu anda tam olarak oynamaya hazır. Sanki takıma yeni bir oyuncu gelmiş gibi olacak. Ondan çok şey bekliyorum”
Gerrard,"Zizou Sanırım Messi ve C.Ronaldo'yu unuttu"
Liverpool’un başarılı kaptanı Steven Gerrard, Zidane’ın övgülerini kabul etti ancak; dünyanın en iyisi olduğunu kabul etmedi.
İngiltere Milli Takımında 71’inci ve 72’inci maçlarını Slovakya ve Ukrayna’ya karşı oynayacak olan futbolcu, BBC Radio 5’e yaptığı açıklamada “Zidane’nın söyledikleri benim için çobanın tuzu oldu. Ancak yine de dünyanın en iyisi olduğumu düşünmüyorum” dedi.
Zidane’nın dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcularından biri olduğunu söyleyen Gerrard, sözlerini “Sanırım Messi ve Cristiano Ronaldo’yu unuttu” diyerek sürdürdü.
Milli takımın son iki maçında yer alamadığını sözlerine ekleyen Liverpool kaptanı, açıklamalarına “Umarım Dünya Kupası’na katılırız. Şu an bundan daha çok istediğim bir şey yok” diyerek son verdi.
Hem teknik hem hırs bunun yanınıda Alçak gönüllülük gelince Gerrard gibi bir yıldız çıkıyor , Messi belki Gerrard'dan iyi olabilir ama C.Ronaldo'nun , Gerrard'dan iyi olduguna katılmıyorum, Zizou dogru söylemiş.