Çalımbay yalanlıyor, yönetim görüşüyoruz diyor!
http://img.haber1903.com/h/calimbay_...1338052349.jpg
Beşiktaş teknik direktörünü ararken bir çok isim basında yer aldı.
Bugün basında çıkan "Rıza Çalımbay, Beşiktaş ile anlaştı" haberlerinin ardından konu ile ilgili Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, " Beşiktaş Yönetimi ile herhangi bir anlaşmam ve görüşmem yok. DHA'nın geçtiği açıklamaya göre ben her konuda anlaşmışım. Böyle bir şey yok." demişti.
Ancak daha sonra yaptığımız araştırmada HABER1903'e konuşan Beşiktaş Kulübü Transfer Komitesi üyesi Deniz Atalay; " Rıza Çalımbay ile görüşmelerimiz devam ediyor. Ancak henüz bir karar vermedik. Önümüzdeki hafta içi kesin kararı vereceğiz. Rıza Çalımbay listemizde bulunan hocalardan bir tanesi. " dedi.
Öte yandan bugün Gençlerbirliği'nin eski futbolcusu Mehmet Akgün'ün Beşiktaş ile anlaştığı haberleri üzerinede açıklama yapan Atalay; " Mehmet Akgün ile görüşmelerimiz devam ediyor. Kendisinin bonservisi elinde. Bu konuda önümüzdeki günlerde netlik kazanır" dedi.
Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
'Ralf Rangnick Defteri Tamamen Kapanmadı'
http://www.kartalbakisi.com/images/h...adi_h11020.jpg
Taraf gazetesi spor yazarı Nurullah Öztürk, Kartalbakışı TV'nin sevilen programı 'Futbol Kazanı'na telefonla konuk olarak önemli açıklamalarda bulundu.
İşte Öztürk'ün açıklamalarından satır başları;
'RALF RANGNİCK KONUSU TAMAMEN KAPANMADI'
'Benim aldığım duyumlara göre Ralf Rangnick konusu tamamen kapanmadı. Beşiktaş yönetimi ile hoca arasında ipler tamamen kopmadı. Edindiğim bilgiye göre Rangnick ilk etapta Beşiktaş'ın teklifini kabul etmiş ama Almanya'daki bazı kesimlerin Beşiktaş ve Türk futbolu hakkındaki olumsuz yorumları hocayı bu kararından şimdilik vazgeçirmiş. Rangnick'le görüşmeler devam ediyor, o olmazsa yerli olacak. Beşiktaş finansal gerçeği yüzünden umduğunu değil bulduğunu almak zorunda. Beşiktaş'ın bir sistem hocasına ihtiyacı var. İnşallah Rangnick olur. O olursa Beşiktaş'ın gelecek planlaması daha sağlam olur, ayaklar yere daha sağlam basar.'
Haber Kaynağı: Kartalbakışı Özel Haber