İngiltere'de daha iyi performans gösterebilir Hızlı bir oyuncu başlarılı olacaktır bence
Printable View
İngiltere'de daha iyi performans gösterebilir Hızlı bir oyuncu başlarılı olacaktır bence
West Ham için iyi bir transfer :D
Faußert'te sanırım burda Behrami sağ kanat Faußert'in önünde oynatılaßilir...
sevmiyorum bu adamı :)
ama o bizi çok seviyormuş:icon_biggrin: türklere karşı bir hayranlığı varmış.evine türk bayrağı astığını duymuştum.hatta dikkat ettiyseniz euro 2008 de bize kaybettikleri maçta bizden bir futbolcunun formasını giydi.biliyorsunuz bazı futbolcular maç bittikten sonra değiştirdikleri formayı ya elinde tutar ya da ters giyer
bence her teknik direktörün takımında görmek isteyeceği bir oyuncu
Ona hayran olmayacak adam anasının karnından doğmadı. :D:zuhaha
Essien'e hayran olmayacak adam yok ki
Sky Sports News’e göre; Wigan, Middlesbrough ile Cattermole'un bonservisi konusunda 3.5 milyon Pound’a anlaştı. Şimdi oyuncu ile Boro arasındaki ufak detaylar görüşülüyor. 20 yaşındaki orta saha, aradaki pürüzlerin giderilmsinin ardından sağlık muayenesinden geçecek. Muayene safhası da bittikten sonra Borolu futbolcu kendisini Wigan'a bağlayacak kontratı imzalayacak.
Aslında Salı günü oynanan Celtic maçında Gareth Southgate’in oyuncuyu kadroya almaması bu transferin bittiği yönünde algılanmıştı. Bu algı iki gün gecikmeli de olsa gerçeğe dönüştü.
Goal
The Sun gazetesinin haberine göre Spurs Berbatov için talep ettikleri bonservis bedelini 35 milyon avroya düşürerek Barcelona ve Milan gibi kulüpleri Tottenham’dan ayrılmak isteyen Berbatov’a çekmek istiyor.
İki kulüp de iki sene önce Bayer Leverkusen’den geldiğinden beri 46 gol atıp birçok gole de asistleriyle imzasını koyan 27 yaşındaki futbolcuyla ilgilendiklerini açıklamıştı. Golcü oyuncunun Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istemesi bu transferde Milan’ı otomatik olarak devre dışı bırakmış gibi görünse de Adriano Galliani’nin Ronaldinho ve Zambrotta’yı Şampiyonlar Ligi handikapına rağmen transfer ettiği de bir gerçek.
Berbatov için muhtemel kulüp Barça olarak görünse de Katalan ekibinin yeni hocası Josep Guardiola, adı Milan ve Tottenham ile anılan Samuel Eto’o’nun ancak takımdan gitmesi halinde yeni bir forvet arayışına girecek. Kamerunlu’nun Barcelona’da kalması halinde Tottenham, Berbatov’u daha önce 30 milyon avro civarında teklif veren Manchester United’a satmak zorunda kalabilir.
Spurs Başkanı Daniel Levy, Sir Alex Ferguson ile arasının bozuk olması sebebiyle Berbatov’un Manchester United’a gitmesini hiç de istemiyor.
GoAl
Manchester United’ın forveti Carlos Tevez, Cristiano Ronaldo’nun takımdan ayrılmak istemesinin anlaşılabilir olduğunu dile getirdi.
Real Madrid, Ronaldo ısrarını sürdürürken Portekizli yıldız da İspanya’ya transfer olmak istediğini açıkça dile getirmişti. Manchester United cephesiyse geçen sezonun gol kralını kaybetmek istemiyor. Öyle ki Sir Alex Ferguson, 23 yaşındaki futbolcuyu bu konu yüzünden altyapıyla antremanlara çıkarmakla tehdit bile etmişti.
Bu tartışmanın içine kendini atan Tevez ise Portekizli futbolcuya biraz anlayış gösterilebileceğini kendisinden bir örnekle açıklamaya çalıştı. Tevez, West Ham’dan Manchester United’a gelmeden önce Real Madrid’in kendisine de teklifte bulunduğunu söyledi.
The Guardian’a Ronaldo konusunda açıklamalarda bulunan Tevez “Onun bizim için çok önemli bir futbolcu olduğu ortada ancak bu onun kişisel düşüncesidir ve ona bağlıdır. Crsitano’yu anlıyorum. Her futbolcu Real Madrid’de oynamak ister. Aynı şekilde her futbolcunun Manchester United’da da oynamak istediğini düşünüyorum fakat Ronaldo’nun istediği başka bir şeyse buna saygı duyulmalı. Onunla konuşmadım ancak bu tip şeyler gerçekleştiğinde iki taraf da kendini kötü hisseder” dedi.
Bakalım Ferguson, Ronaldo’nun takımdan ayrılmasına izin verilmeli diyen Arjantin Milli Takımı’nın as oyuncularından olan Tevez’i de kadro dışı bırakmayı düşünecek mi?
Goal
Ronaldinho haberleri bitti Ronaldo haberleri hala bitmedi Kabak Tadı verdi harbiden Ferguson satmayacak işte :)
Yine çok istiyor adamlar ronaldinhoya o kadar verdi berbatova vermezki
Çokta yetenkli birisi değil kanımca
Ne oyuncuymuş be :D adamın gitme haberleri yuzunden 3-4 kişi kadro dışı kalacak bu gidişle
Essien tam bir joker her yerde oynar...
İngiltere Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Manchester United'ın tecrübeli futbolcusu Paul Scholes, en az iki sezon daha Old Trafford'da oynayıp daha sonra futbolu bırakmak istediğini açıkladı. Manchester United'ın tecrübeli yıldızlarından 33 yaşındaki orta saha oyuncusu Paul Scholes, kariyerini 2 sezon sonra noktalamak istediğini açıkladı.
Scholes, kontratının bitimine bir yıl olduğunu ancak bir sezon daha oynamak istediğini de sözlerine ekledi.
Paul Scholes, futbolu bıraktıktan sonra yeşil sahaları çok özleyeceğini de belirtti.
Kaynak:İHA
Oynasın bence de.Oynayan oynuyorda onun ne eksiği var?
35ten sonra da milana gitsin 45'e kadar da orda oynasın
:zuhaha ne istiyorsun ya Milan'dan...
Scholes çok seviyorum Milli Takımı özellikle bırakmasından sonra umarım güzelcee devam eder futßoluna...
Gambialı yıldız adayı Portsmouth'la imzaladı
Portsomuth 2 haftadır denediği 18 yaşındaki Gambialı Omar Krumah'ı kadrosuna kattı.
Takma adı OJ olan Omar Krumah'ı kadrosuna katan Portsmouth'ta teknik direktör Harry Redknapp oyuncu için çok iyi konuştu.
Redknapp, " OJ 2 haftadır bize resmen bir şov sundu. Etkilenmemek elde değil ve daha 18 yaşında. Kadromuza kattığımız için mutluyuz. Geçen sene Southampton onu transer etmek istedi ancak çalışma izni alamadılar, ancak kendisi bu sene evli ve bize imza attı." dedi.
Krumah'ı bir Championship ekibine kiraya vereceklerini de belirten Redknapp, " Premier Lig için tecrübe kazanması lazım. Şu anda onu kiralamak isteyen 10-12 civarında Championship kulübü var. Onun için doğru olanı seçip kiralayacağız." dedi.
Lastuvka West Ham'a göz kırpıyor
26 yaşındaki Çek kaleci Jan Lastuvka'nın West Ham'a transfer olması an meselesi.
Şu anda Shakhtar Donetsk'de forma giyen ve daha önce 2006-07 sezonunda Premier Lig'de kiralık olarak Fulham forması giymiş olan Jan Lastuvka'nın Premier Lig'e geri dönmesi bekleniyor.
West Ham'da Robert Green ile birlikte forma için savaş verecek kaleci arayışında olan Alan Curbishley Fulham'da iken beğendiği Lastuvka için girişimlerde bulundu.
Konu hakkında konuşan Lastuvka, " Şu anda West Ham ile anlaştım. Geriye kulübüm ile anlaşmaları kaldı. Geçen hafta görüşmeler çok iyi gitti ancak bu pazartesi bir anda fiyatımda artış yapıldığını öğrendim. Umarım kısa sürede iki taraf anlaşır ve ben de Premier Lig'e geri dönerim. Şu an için kesin bir şey söylemek güç ancak ben de nerede oynayacağım hakkında kısa zamanda karara varılmasını istiyorum." dedi.
goal.com
Fm deki unutulmaz kalecim lastuvka :) Kendisi anlaştım demişse klüp de anlaşır :)
Umarım Lastuvka'yı ilerleyen günlerde West Ham United forması altında görürüz.:)
Gelecekte söz sahibi olabilecek futbolculardan birisini kadrosuna kattı Portsmouth.Hayırlı olsun.
Scholes en sevdiğim futbolculardan birisi.2 sezon devam edecek olması güzel karar.
Çok iyi bir kaleci.Eğer transfer olursa iyi iş yapmış olurlar.
Bi ara bende almıştım bunu fmde ama pke faydasını görememiştim:)WestHamda neler yapar acaba:)