sahi ya bir ersan vardi ne oldu bu adama :) sakatliklar yakasini birakmadi bir türlü..
Printable View
sahi ya bir ersan vardi ne oldu bu adama :) sakatliklar yakasini birakmadi bir türlü..
Adam dediğin böyle olur :)
Bravo Ersan'a, adamlığını göstermiş. Aynı hassasiyeti ve duruşu diğer futbolcuların da göstermesini bekliyorum. :)
Yeni hocanın Eriksson olduğu ve İbrahim Altınsay'ın istifa ettiği haberleri var.Şampiyonluğun üstüne hiç iyi olmadı bu haberler valla.
Eriksson'u ben de duydum. Gündemdeki 2 yabancı teknik adamdan birisi Sven-Goran Eriksson muymuş yani? İlginç.
İbrahim Altınsay'ın istifa sebebi, istediği hocanın gelmemesi olabilir. Eriksson haberiyle birlikte istifa etti çünkü.
Eriksson pek de az ücret istemez gibi geliyor bana ama...
Iste bu haber sampiyonluktan sonra hiç olmadi....
Hikmet Hocaya biraz guvenseler varya takimi ucurur adam.
hem taktik analiz yapiyor hemde foto çekiniyor adam :D
gs transfer listesindeki arkadasin attigi linki okuyordum iste tam hikmet hocaya geldi bu yuzden avrupaya gidiyor adam durmadan :D
Quote:
Şimdi... Büyük maçları, büyük hocaların takımlarını gidip yerinde izleyen Hikmet Karaman'ın çok iyi gördüğü bir konu var. Gaziantepspor'u aldıktan sonra köklü bir değişiklik yaptı. 2-3 haftada takım kaptanlarından biri de olan Emre Güngör'ü yedeğe çekti ve kısacık boylu, ön libero Binya'yı stopere aldı.Binya 1.76 falandır herhalde ki stoper için bayağı kısa.
Bunu neden yaptı? Karcemarskas gibi çok çabuk bir kalecisi var. Savunma arkasına atılan toplara zıpkın gibi çıkabilen bir kaleci Karcemarskas.
Dany gibi ligin en hızlı, en çabuk stoperi elinde...
Bir de onunla aynı ülke vatandaşı olan, aynı dili konuşan Binya'yı da stopere çekti. Binya da kısa, çok çabuk bir ön libero idi ve 27 yaşına kadar hiç stoper oynamamıştı.
Bunu nereden görüp takımına uyguladı Karaman? Muhtemelen Mascherano'dan yani Guardiola'dan.
Ülkedeki diğer meslektaşları oturduğu yerden hocalık yapıp cd'den oyuncu aldırırken o gidip yerinde izliyor kendisini kanıtlamış büyük hocaları ve takımlarını.
İbrahim Altınsay'ın bulunduğu futbol komitesi Ziya Doğan'ı bile getirse neden getirdiler demeyeceğim diyordum kendime ama şimdi açıkcası büyük bir hayal kırıklığı içerisindeyim.Zaten kulüp çok zor durumda,bu zor durumda İbrahim Altınsay gibi bir değeri istifa ettirecek isimlerle neler olacak bilmiyorum hiç.Açıkcası bu akşam yaşanan bu gelişme beni iyice umutsuzluğa sevk etti.Bakalım hayırlısı...
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Şirketimiz, futbolcu Ersan Adem Gülüm ile yapmış olduğu sözleşmesinin 3. maddesi olan ödemeler ve özel hükümler maddesinin, Şirketimiz tarafından taahhüd edilen diğer ücretler ve ödeme şekli bölümü ek bir sözleşme ile değiştirilmiştir.
Buna gore; Sözleşmedeki Garanti ücreti 1.200.000.Euro'dan 750.000.Euro'ya maçbaşı ücreti ise 20.000. Euro'dan 12.000.Euro'ya indirilmiştir.
Maçbaşı ücreti 40 Maçla sınırlıdır.
Ufak gibi görünen fakat çok ciddi bir indirim. Umarım diğer oyuncularda sıcak bakar buna.
450.000 ve 770.000 euro arasi bir indirim. simdi 10 oyuncu böyle bir indirime gitse 4.500.000 ve 7.700.000 arasi tasarruf ederiz
Ersan gibi yardımcı olan oyuncular çıkacaktır ancak bu fiyat indirimi konusu ters tepebilir.Egemen,Quaresma felan sıcak bakmıyor bildiğim kadarıyla.Sırf bu yüzden bile giden oyuncular olucaktır diye düşünüyorum.
Ersan'ın yaptığı çok çok önemli birşey. Benim diyen Beşiktaşlılara taş çıkartacak derecede. 10 futbolcunun böyle birşey yapacağına ihtimal vermiyorum ama en azından şöyle kalburüstü 2-3 topçumuz yapsa yine aynı hesaba denk gelir hemen hemen .
Holosko ve Ernst'te çok para kazanıyor Beşiktaş'ta. Özellikle Holosko hakettiğinin çok fazlasını alıyor. Onlarda indirim yapabilir. Çete'den Simao giderse Beşiktaş biraz olsun rahatlar. Onun dışında Almeida , Ferdi , Q7'nin indirim yapabileceğine inanmıyorum.
Eralp söylediğin üç isim de doğru ve kulüp bu isimlerle ilgili işlem yapmaya çalışıyor. Simao alacaklarına karşılık gönderilsin deniyor. Ernst'in gitmesi imkansız , indirim yapılması isteniyor. Holosko da uygun bir teklif çıkmaıs durumunda gönderilecek.
Holosko'ya kimse çıkıp bizim verdiğimiz 1.8 milyon euro'yu vermez.Şaka gibi maaş yahu.
Ernst'in kazandığı para normal adam sahanın en iyisi oluyor.Yılmadan mücadele eden Ernst gibi kaç oyuncumuz daha var?
Beşiktaş Van Gaal'le anlaşmış haberleri var.
http://kartalhaber.com/
Ersana helal olsun, her adam yapmiyor iste. Egemene sorun bakalim yaparmi :)
Beşiktaş yabancı hoca aLacaksa bu adam Ericcson değiL Van GaaL oLmaLıdır. YerLi hoca aranıyorsa o zaman da Tayfuru göndermeyecektin.
Van Gaal'i sorgusuz sualsiz kabul ederim.
Beşiktaş'ın bu hale nasıl geldiğinin en önemli ipuçlarını Nihat verdi aslında. Nihat ben Türkiye'ye dönmek istemiyordum bu yüzden Yıldırım Demirören'e çok yüksek bir ücret söyledim fakat kendisi hiç düşünmeden kabul etti ve bende kendisine tamam demiş oldum diyor. Yıllarca böyle hesapsız kitapsız işler yaptı Beşiktaş. Vasıfsız adamlara harcanan milyon €'lar da cabası.
Van GaaL geLsin, 5 yıL Şampiyon oLmasak, ama her maç adam gibi oynasak, aLtyapıdan takıma bir kaç isim dahiL etsek yeter.
Dortmund bundan 5 yıL önce bizim düştüğümüz durumun aynısına düştü. AdamLar bitmek üzereydi, MiLyon EuroLuk borçLarı vardı. Çok ciddi bir yapıLanma ve istikrarLı bir hoca iLe aLtyapıdan adamLar çıkardıLar, ucuza aLıp katına sattıLar, sistemLeri oturdu ve şu anda Avrupa nın en iyi takımı durumundaLar. Ha biz çok süper oLmayaLım, ama artık düzLüğe çıkaLım. ModeL aLınacaksa Dortmund modeLi örnek aLınmaLı. DurumLarı bizim iLe aynı idi ve Van gaaL gibi o modeLi uyguLayabiLecek, uyguLarken futboLu keyif verecek bir takım oLmaLıyız. 3 Sezon önce Dortmund ŞampiyonLuğa oynamıyordu ama adamLarı izLerken keyif aLıyordu insan, şimdi ise artık bu keyif başarıya da dönüştü. Bu oLmaLı, başka yoL yok.
Anlaşıldı ki medyada çıkan hiçbir haber doğru değil hoca konusunda. Daha dün gece Eriksson deniyordu, şimdi Van Gaal'i yazıyorlar. Buna benzer durum, yerli hocada da yaşandı. 2 gün üst üste önce Samet Aybaba, sonra Rıza Çalımbay Beşiktaş'ta diye haber yapıldı. Şu andan itibaren yapılacak tek şey, resmi açıklamanın yapılmasını beklemek.
Medyada yer alan haberlerden bağımsız olarak yorum yapacak olursam; en çok istediğim yabancı teknik adam Van Gaal, yerli hoca ise Mustafa Denizli'dir.
Bu arada, Macheda kiralık olarak Beşiktaş'a gelecek diye yazan gazeteler de var. Bu haberin de doğru çıkmasını isterim şahsen.
Kim gelecekse bir an önce gelmeli artık. Geçen sene de Tayfur tak diye içeri alındı gene böyle belirsizlik oldu, sezon öncesi hazırlıklar, kamp, teknik düzen, taktik anlayış falan darma duman oldu.
Rakipler kadrolarını yamamaya, gelecek sezonun planlarını yapmaya başladılar daha bizde ne teknik adam belli, ne kimlerin takımda kalacağı, ne gelecek sezon nasıl bir sistemle oynanacağı, ne de ne tarz oyuncuların geleceği. Tek kafasında bir plan olan adam Altınsay da istifa etti/ettirildi, camianın yakaladığı olumlu hava da dağıtılmış oldu.
Adama gelecek sezona hazırlanacak, transferlerini önceden bitirip takıma monte edecek, sistemini ve felsefesini benimsetip işlerlik kazandıracak zaman aralığını bırakmazsan istersen Mourinho'yu getir nafile. Aylar oldu yahu!
Beşiktaş Macheda'yı kiralayabilirmiş ve Sözleşmesi biten İsveçli Forvet Rosenborg'lada ilgileniyormuşuz.
Macheda İsveçli değil ki.İtalyan.
Macheda'ya dememiş ki o İsveçli diye :)
Rosenberg'dir o :)
Almeida'nın kalmasını yeğlerim şahsen