İspanyolca bir kelimeye benziyor. ;) İspanyolca sözlükten bakabilirsin Aygün. Ama tahminime göre sihirbaz, büyücü gibi bişeydir. Çünkü yıllar evvel Futbol Mundial'e çıkmıştı Pino ve orda söylemişti diye hatırlıyorum. :)
Printable View
Birde Sabri var. O da bakla falı bakabiliyormuş. :zuhaha
Sabri üfürükçü :D
Sabri Şaman.Gökyüzüne şut çekerek yağmur yağdırıyor.
Harry Potter'a döndü takım :D
:D :D Şaka maka adam yıllardır sağ bek'in "değişilmez"i :D
Pino resmen açıklandı hayırlı olsun :k:
http://www.galatasaray.org/images/gi...npablopino.jpg
Kewell'a Yakışır 7
:D:D:D:D ben geç kaldım eve yeni geldim daha :D:D
Pino istanbul'a inmiş.NtvSpor.
Minimum iki yabancı daha alacağımızı düşünüyorum, birisi kesin orta saha olacaktır, diğer mevkiyi merak ediyorum.
Biri ortasaha diğeri forvet olacak bence çünkü geçen seneki gibi 2 forvetle çıkmayız yola çok sakat iş olduğunu hepimiz gördük.. Bu arada Aydın takımda kalırsa Kewell bence 17 giyer.
Pino hayırlı olsun ne diyelim..Sahada göreceğiz her şeyi..Yarın sağlık kontrolleri varmış Kewell ile Pino'nun..
Kim Kallström gelse Of be süper olur
Ntvspor Pino'nun gelişini göstericek birazdan.
Umarım havaalanında karşılanmaz Cana gibi..
Oyuncu karşılama bir hastalığa dönüştü. Mesela bugün Kewell karşılandı mı bilmiyorum, ama 1000 kişi karşılasa bile hiç problem değil, adamın yaptıkları belli. Sadece rakamsal değerlerle açıklanacak şeyler de yapmadı üstelik, tribünlerin sevgilisi konumunda. Oysa yeni bir transferi karşılamak o adama sen oynasanda oynamasanda kral olacaksın mesajı vermekten başka bir şey değil. Somut bir şey görmeden karşılama yapmak yerine, formanın hakkını veren oyuncuyu giderken uğurlamak çok daha mantıklı bir davranış olabilir, keşke bunu yapabilsek...
Kewell kaldı ya valla bence en büyük transfer ..
# Harry Kewell...
Kewell taraftar için kaldığını söyledi.Taraftara Vefa borcunu olduğunu ve daha henüz performansımı görmediniz diye açıklama yaptı.Şimdi ntvsporda izledim.Gerçekten Kewell gibi bir futbolcumuz olduğu için çok şanslıyız.
Samimi olacağım,Pierre Van Hooijdonk ile birlikte Türkiye'ye gelmiş en profesyonel oyunculardandır Kewell.Galatasaray'da beğenerek izlediğim bir isim.1 sene daha kalacak olması bütün Galatasaraylıları çok mutlu etti.
Kewell Aslantepe'de oynamadan gitse üzülürdüm be...
Kewell futbolu umarım burada bırakır..
Sanırım formalar transferler bittikten sonra tanıtılacak.. Açıkçası çok merak ediyorum bu seneki formaları.
Bu sene formalar sadece internetten tanitilicak
7 numaranın onda olduğunu Serdar Özkan açıkladı hatta bunun için 77 giyeceğim dedi.. 11 numarayı Kewell alırsa ağlarım hiç yakışmaz ona :D