Cooper: "Tuncay Boro'nun yıldızı olacak!"

Middlesbrough antrenörü Colin Cooper, Tuncay Şanlı'nın önümüzdeki sezon çok daha iyi bir performans göstereceğini söyledi.
Ada'daki ilk sezonunda İngiltere'ye alışma sıkıntıları çeken Tuncay Şanlı, Middlesbrough teknik heyetinin güvenini kazanmışa benziyor. Takımın antrenörü Colin Cooper, Şanlı'nın önümüzdeki sezon çok daha iyi olacağını ifade etti.
Cooper, "Tuncay, İngiltere'de ilk sezonunu geçirmesine rağmen harika bir iş çıkarttı. İnanıyorum ki, o ve Aliadiere, Middlesbrough'yu önümüzdeki sezon hak ettiği yere getirecektir. İkisi de kendilerini kanıtlamak amacında, bu mücadele Boro'ya yarayacaktır" diye konuştu.
Tuncay'a özel ilgi
Tuncay'ın İngiltere'ye ve takıma alıştığını söyleyen Cooper, bu sezon 6 gole imzasını atan Türk futbolcunun kısa sürede her şeyi öğrendiğini ifade etti. Cooper, "Gelecek sezon Boro'nun yıldızı Tuncay olacak. Antrenmanlarda onunla özel olarak ilgileniyoruz. Son vuruşları gerçekten mükemmel" diyerek sözlerini tamamladı.

Okocha sezon sonunda bırakıyor

Bir zamanlar Fenerbahçe’de de forma giyen ünlü oyuncu Jay Jay Okocha, sezon sonunda futbolu bırakmak istediğini açıkladı. 
2007 senesinden beri İngiltere 2.Lig takımlarından Hull City’de oynayan, daha önce de BBC tarafından 2 kere Afrika’nın en iyi oyuncusu seçilen Okocha artık futbolla ilgilenmek istemediğini belirterek “Teknik direktörlüğe geçmeyi düşünmüyorum. Artık futboldan sıkıldım. Hayatta başka şeyler de var ve benim ilgimi artık futboldışı konular çekiyor. İlgimi çeken o kadar çok şey var ki, aklıma geldikçe heyecan duyuyorum,” dedi. 
Bu sezon Hull City’de 18 maç forma giyen Okocha henüz golle buluşamadı.

Ballack: "Futbolu Chelsea'de bırakacağım"

Michael Ballack, Chelsea'den ayrılmak istemiyor. Alman yıldız, futbolu Chelsea'de bırakmak istediğini, 'Maviler'in İngitere'nin en iyi takımı olduğunu söyledi.

31 yaşındaki eski Bayern'li futbolcu, The Sun'a yaptığı açıklamada, "Avrupa'nın en iyi takımlarından birinde top koşturuyorum. Bayern'de ilk 11'in değişmez oyuncusuydum, ancak burada forma için mücadele etmem gerekiyor. Chelsea'de oynadığım için çok mutluyum." diye konuştu.
2006 yılından beri Chelsea'de oynayan Ballack, "Almanya'da 4 sezonda 3 şampiyonluk gördüm, ancak Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacak genişlikte bir kadromuz yoktu. Artık Bundesliga şampiyonluğu beni heyecanlandırmadığından Chelsea'ye transfer oldum" diye konuştu.

goal.com

Lampard, annesini kaybetti

Chelsea'nin yıldız futbolcusu Frank Lampard'ın annesi vefat etti.

Frank Lampard'ın geçtiğimiz gün zatürre teşebbüsüyle hastaneye kaldırılan annesi Pat Lampard, hayatını kaybetti. Lampard, kendisine destek olan herkese teşekkür ettiğini söyledi.
Yıldız futbolcudan gelen açıklamada, "Büyük bir üzüntüyle annem Pat Lampard'ı kaybettiğimi sizlere açıklamak istiyorum. Herkese teşekkür ederim. Özellikle menajerim Avram Grant ve Chelsea'nin tüm çalışanları, ailemle alakalı bu üzücü durumda benden desteklerini esirgemedi." denildi.
Olayın ardından Chelsea'den gelen açıklamaysa şöyle oldu:
"Frank'e, babasına, kız kardeşlerine ve diğer akrabalarına en derin başsağlığı dileklerimizi sunuyoruz. Pat, Chelsea'deki herkesin tanıdığı bir kişiydi. Oğluna kariyeri boyunca büyük destek olmuş, tüm maçlarını eşiyle birlikte takip etmiştir. Chelsea'deki herkes, Pat'i çok derin bir hüzünle özleyecektir. Chelsea olarak, Frank'e ve ailesine gereken her türlü desteği sunacağımızı belirtiyoruz."
Lampard'ın bu hafta oynanacak Manchester United maçında oynayıp oynamayacağı şu an için bilinmiyor.

goal.com