Yarın milandan bir önlibero gelecekmiş. Oda zaman zaman oyuna giriyomuş. Genç bir oyuncumuz.Milanın kadrosuna baktım.Sanırım Rodney Strasser, Zaten çoğu kadrosu yaşlı:D
Printable View
Yarın milandan bir önlibero gelecekmiş. Oda zaman zaman oyuna giriyomuş. Genç bir oyuncumuz.Milanın kadrosuna baktım.Sanırım Rodney Strasser, Zaten çoğu kadrosu yaşlı:D
Başkan: Busene 12M transfer bütçemiz olacak. Ligde kalırsak gelecek sene 30M bütçemiz olabilecek..
Fevzi falan kalıyor..Ali ve Kuru anlaşacaz diyor. Murat ile görüşmüşler bonservisini çözerse alacakmışız..Bizden adam isteyen şuanda yokmuş.
Başkan:Ülkelerin milli takımında oynayan oyuncuları alacağız..Şuanda alacaklarımızı belirledik.Bizde şuan bonservis parası verecek durum yokmuş.
Strasser güçlü ve geleceği olabilicek bir oyuncu fakat tecrübe eksikliğini Milan'da yaşadı. İyi transfer olacağından şüphem yok.
Quote:
Kale Saso Fornezzi’ye Emanet
Orduspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, bir yeni transfer haberi daha geldi. Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, Avusturya Bundesliga’da mücadele eden FC Wiener’in kalecisi Soso Fornezzi ile 3 yıllığına anlaştıklarını açıkladı. (Detaylar Haberin Devamında….)
Transfer çalışmalarına yabancı futbolcular ile başlayan Orduspor’da ilk olarak Souleymane Youla ile 2 yıllık sözleşme imzalanmış, ardından da AC Milan’ın genç oyuncusu Rodney Strasser için AC Milan kulübü ile anlaşma sağlanmıştı.
Bu iki transfer haberinin ardından Orduspor 3.yabancı futbolcu hakkını kaleciden yana kullandı ve Avusturya Bundesliga takımlarından FC Wiener’in kalecisi Soso Fornezzi ile 3 yıllığına anlaştı. 1982 doğumlu olan 1.91 boyunda ki kaleci Soso Fornezzi, bugün yapılacak sağlık kontrolünün ardından 3 yıllığına kendisini Mor-Beyaz’lı renklere bağlayacak olan imzayı atacak.
Saso Fornezzi Kimdir ?
11 Aralık 1982 Slovenya doğumlu olan Saso Fornezzi, 1.91 boyunda ve son olarak Avusturya Bundesliga takımlarından FC Wiener’in kalesini korudu. 2010/2011 sezonunda FC Wiener takımı ile ligde oynanan 32 karşılaşmanın tamamında 90 dakika sahada yer alırken, bu karşılaşmalarda kalesinde toplam 52 gol gördü.
Profesyonel futbola 2000 yılında Slovenya’nın NK Dravograd takımınında başlayan kaleci Saso Fornezzi bu takımda 14 karşılaşmada kaleyi korurken, daha sonra 2001 yılında 3 yıllığına Slovenya’nın NK CM Celje takımına transfer oldu. 2004 yılında bu kulüpten ayrılan Fornezzi, Avusturya’nın köklü kulüplerinden Kapfenberg’e transfer oldu ve 2 yıl bu kulüpte görev aldı. 2006 yılında Avusturya’nın en eski takımlarından Grazer’e transfer olan Saso Fornezzi, 1 yıl sonra ise Austria Wien’e transfer oldu.
2007-2008 sezonunda Austria Wien kalesini koruyan Saso Fornezzi, aynı sezon Uefa Avrupa Liginde Austria Wien’in Ali Sami Yen Stadında Galatasaray’la 0-0 berabere kaldığı karşılaşmada 90 dakika görev aldı. 2008 yılında bu takımdan ayrılan kaleci, FC Wiener’e transfer olduktan sonra 2011 yılına kadar bu takımın kalesini korudu.
Hüseyin Öztürk
Şimdilik haberler bunlar..Quote:
Milan’lı Rodney Strasser, Orduspor Yolcusu
Yeni sezon için hazırlıklara başlayan ve transfer çalışmalarına hız veren Orduspor’da Başkan Nedim Türkmen, ilk bombayı patlattı ve son İtalya Şampiyonu AC Milan’ın genç futbolcusu Rodney Strasser için kulübü ile anlaştıklarını açıkladı. (Detaylar Haberin Devamında…)
Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, bu akşam yaptığı açıklamada Milan’lı Rodney Strasser için Milan kulübü ile anlaştıklarını ve bu futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalayacaklarını belirtti.
Rodney Strasser Kimdir ?
30 Mart 1990 Sierra Leone doğumlu olan genç orta saha oyuncusu 2007 yılında Kallon’dan İtalya devi AC Milan’a transfer olmuştu. 2010 yılına kadar Milan’ın hem as kadrosunda hem de U-20 kadrosunda bulunan Rodney Strasser, Milan forması ile ilk lig maçını ise 21 Aralık 2008′de Udinese’ye karşı giymişti. Geçtiğimiz sezon 14 numaralı forma ile mücadele eden Strasser, Milan ile 3 Lig, 2′de Şampiyonlar Ligi karşılaşmasına çıkarken, 6 Ocak 2011′de deplasmanda oynanan Cagliari karşılaşmasında 58.dakikada oyuna girmiş ve 88.dakikada attığı golle takıma galibiyeti getiren isim olmuştu.
Hüseyin Öztürk
Strasser çok iyi transfer olur...
Mert Nobre transferinde sona gelindi!
Mersin İdman Yurdu'nun sezon bittikten bu yana istediği Mert Nobre transferiyle ilgili gelişmeler yaşanıyor. Mert Nobre'nin Mersine transferi konusunda Beşiktaş Yönetiminin hiç sorun çıkartmadığı, Futbolcunun transfer ücretin de indirim yapması dahilin de kadroya dahil edileceği belirtildi.
http://spor33.com/haber_imaj/nobre.j...13983nobre.jpg
Mersin İdman Yurdu Mert Nobre konusunda kararını verecek. İstanbul’da Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ve Teknik Direktör Nurullah Sağlam’la bir araya gelmesi beklenen Mert Nobre’nin görüşmelerin ardından fiyat konusunda anlaşılırsa Mersin İdman Yurdu’na transferi gerçekleşecek. Beşiktaş Yönetiminin Mert Nobre konusunda Mersine kolaylık sağladığı, futbolcuyla anlaşıldığı takdirde transferde hiçbir problem yaşanmayacağı kaydedildi. Mert Nobre, siyah-beyazlı forma altında 181 maçta 50 gol atmıştı.
“MERT NOBRE’Yİ KADROMUZDA GÖRMEK İSTİYORUZ”
Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Mert Nobre transferi ile ilgili görüşmelerin devam ettiğini, artık son aşamaya geldiklerini söyledi. İstanbul’da Mert Nobre ile görüşebileceklerini ifade eden Kahramanlı, “Beşiktaş Spor Kulübü bu konuda bize yardımcı oldu. Oyuncuyla anlaşıldığı takdirde bonservisinde bir sorun yaşamayacağız. Bu konuda elimizden geleni yapıyoruz. Mert Nobr gibi önemli bir futbolcuyu Mersine getirmek istiyoruz” dedi.
Haber: Spor33
Stepanov Mersin Yolunda!
Sırp stoperi, Süper Lig’in yeni ekibi Mersin İdman Yurdu'nun istediği belirtiliyor.
http://spor33.com/haber_imaj/stephan...6stephanov.jpg
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın yeni sezon kadrosunda düşünmediği isimlerden bir tanesi olan Milan Stepanov’a Süper Lig’in yeni takımlarından Mersin İdmanyurdu’nun talip olduğu iddia edildi.
Bursaspor’la 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan Sırp futbolcunun menajeri ile irtibata geçen kırmızı lacivertli yönetimin önümüzdeki günlerde Bursasporla görüşeceği belirtildi.
Haber: Bursa Olay Gazetesi
Stepanov çok iyi olur.
Ordu umarım ligte tutunabilecek bir kadro kurar seyircisi olan takımlar ligimizi renklendiriyor.Milan'dan gelecek oyuncu her türlü iş yapar büyük transfer olur
Mersin'de yaprak dökümü!
7 Haziran 2011 13:38 | NTV Spor ve Ajanslar
Mersin İdman Yurdu, iç transferde 11 futbolcu ile sözleşme yenileme kararı alırken, 13 futbolcu ile yollarını ayırma kararını aldı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/154/me...spor_QCPFQ.jpg
Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Mersin İdmanyurdu, 11 futbolcu ile sözleşme yenileme kararı aldı, 13 futbolcu ile de yollarını ayırdı.
Kulübün internet sitesinde yer alana açıklamaya göre, yönetim kurulunda alınan karar doğrultusunda, Bank Asya 1. Lig'de mücadele ederken takımda yer alan ve daha önce sözleşme imzalanan Josehp Boum II ve Nduka Morrison Ozowko'nun yanı sıra Fatih Şen, Mehmet Polat, Erman Özgür, İlhan Özbay, Hasan Üçüncü, Nurullah Kaya, Cengiz Biçer, Tunç Murat Behram, Özenç Albayrak ile yola devam kararı aldı.
Sözleşmesi devam eden Kerem İnan, Eser Altın, Fatih Egedik, Fuat Onur, Burak Karaduman, Veysel Kılıç ile yollarını ayıran Mersin İdmanyurdu Spor Kulübü, sözleşmesi sona eren Ernani Pereira, Hüseyin Yoğurtçu, Erdal Güneş, Şehmuz Özer, Tuna Kaya, Faruk Bayar ve Eren Şen ile de sözleşme yenilememe kararı aldı.
Mersin İdmanyurdu Spor Kulübü, emeği geçen futbolculara teşekkür etti.
Beklenen olmuş, 22-25 arası bir oyuncu kadrosuyla sezona başlamak iyi olur. Umarım iyi sponsor bulunur.
Saso Fornezzi Orduspor’ da
Orduspor Kulüp Başkanımız Dr. Nedim Türkmen,Avusturya Bundesliga'da mücadele eden FC Wiener'in kalecisi kaleci Saso Fornezzi ile anlaştı.
1982 doğumlu olan 1.91 boyundaki kaleci Soso Fornezzi, bugün Bahçelievler Medical Park hastanesinde yapılan sağlık kontrolünün ardından kendisini 3 yıllığına Ordusporlu yapan imzayı attı.
Camiamıza hayırlı olsun.
Orduspor Kulübü
http://www.orduspor.org.tr/haberdetay.php?id=697
Wiende iken Avrupa kupalarında oynamışdı..Samiyende Gs ile 0-0 kalmışlardı.Yıldızlaşmışdı.
Adanaspor Konya torku şekerspordan Onur Akbay ile anlaşmıştır
Wissem Ben Yahia Mersin İdman Yurdu'mzda
Kulübümüz transfer çalışmalarında, Tunus’un Club Africain kulübünde forma giyen 26 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Wissem Ben Yahia ile başkanımız Ali Kahramanlı’nın ofisinde bir araya gelerek her türlü konuda prensip anlaşmasına varmıştır.
http://www.youtube.com/watch?v=OgDtF...eature=related
Boluspor Ofspor'dan stoper Emre Karaman ile anlaşmıştır.Gündem de ise Kasımpaşalı Sancak var.
Td konusunda ise Fuat Çapa ismiyle tam olarak anlaşılmamış,Yılmaz Vural'ın da gelmesi muhtemel.
Başkan ligtvye bağlandı gelişmeleri söyledi..
1- Saso Fornezza Avusturyada bu yılın kaleciside seçilmiş.
2-Strasser ile perşembe günü görüşme olacak..Milanla satın alma opsiyonlu,kiralık olarak anlaşmışız.
3-Udineseden bir kolombiyalı oyuncu ile görüşüyorlarmış.
4-Portekiz ligine bakıyoruz dedi
5-Doymuş oyuncu almayacağız.Türk futboluna kazandıracak oyuncular alacağız.
6-Arsenal,Milan,kardeş Fiorentina takımlarında kadroya giremeyen gelecek vaad eden oyunculara el atıyoruz.
Videosu : http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=93650
Mersin Hakan Arıkan ile imzaladı
8 Haziran 2011 14:51 | NTV Spor ve Ajanslar
Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Mersin İdmanyurdu, Beşiktaş'tan kaleci Hakan Arıkan ile resmi sözleşme imzaladı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/154/hakanarikan_LNJTE.jpg
Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Mersin İdmanyurdu, Beşiktaş'tan kaleci Hakan Arıkan ile resmi sözleşme imzaladı.
Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, kulüp başkanı Ali Kahramanlı'nın ofisinde gerçekleşen görüşmede, Arıkan, kendisini Mersin İdmanyurdu'na bağlayan sözleşmeye imza attı.
Hakan'ın Mersin'de başarılı bir sezon geçirmesini dileyen Kahramanlı açıklamasında, ''Transfer çalışmalarımız sürüyor. Hocamızın takip ettiği oyuncularla birebir temas halindeyiz. Kamp dönemine kadar tam kadro hazır hale gelmeyi hedefliyoruz'' ifadesini kullandı.
Kaç yıllık bir anlaşma, Beşiktaş bu transferden ne kadar para kazanacak ya da kazanacak mı, Hakan Arıkan ne kadar yıllık ücret alacak bla, bla, bla? Haberciliğe gel.! :)
Hakan Arıkan'la 1 yıllık anlaşma yapıldı
Para almayacağız sanırım.Karşılıklı sözleşme feshedilmiş.
Nicolas Maurice Belay ve Miguel Garcia Orduspor'a...
http://i1106.hizliresim.com/2011/6/9/1251.jpghttp://i1106.hizliresim.com/2011/6/9/1254.jpg
İki isimde de sona yaklaşıldı, imzaya kaldı. Son bir aksilik çıkmadığı sürece Belay ve Garcia gelecek yıl Orduspor forması giyecekler.
Transferlerimiz hakkında kısa bilgiler verelim. İlk isim Nicolas Mauris Belay. Sochaux'un 26 yaşındaki yıldızı sol kanatta görev yapıyor. Fransa doğumlu Belay'ın kariyerine baktığımız zaman bir istikrar abidesi görüyoruz resmen. Son 3 sezondur Sochaux forması giyiyor. Bu sezon 37 lig maçında görev alan Belay 3 gole imza atmış ve 7 asist yapmış. Sochaux'dan önce Sedan ve Monaco formaları giymiş. 1.80 boyunda atletik yapılı bir kanat oyuncusu.
Diğer isim ise Portetiz ekibi Braga'dan Miguel Garcia. Sağ bek mevkiinde oynuyor ve aynı zamanda stoper olarak da görev yapan bir isim. Kendisi çok tecrübeli bir isim. 1983 Portekiz doğumlu ve 1.79 boyunda. Kariyerinde bir çok final var. Bu sene Porto'ya karşı Uefa finali oynayan Braga'da finalde ilk 11'de görev almış. Aynı zamanda Sporting Lizbon'un 2004-2005'de final oynayan kadrosunda da bulunmuş bir isim. Bu sezon Braga'da UEFA maçları dahil 36 maçta forma giymiş.
İki isim de takımlarında bu sene sezon boyunca forma giymiş tecrübeli ve bir o kadar da kaliteli isimler. Kaynağımız sağlam da olsa, uefa finalinde 90 dakika oynamış Garcia ve Fransa liginin beşincisinin vazgeçilmez sol kanadı Belay'ın, henüz futbolculuklarının verimli çağlarında Ordusporumuzda oynayacağına başkanla fotolarını görmeden inanamayacağız. Kendileri çok yakınlar bize. Umarız bir sorun çıkmadan imzayı atarlar.
Gece vakti yazıyı girdik. O yüzden bilgi bakımından biraz kısır oldu ama imzalar atıldıktan sonra Belay ve Miguel hakkında çok daha ayrıntılı olarak konuşacağız.
Hayde görüşürüz Dag okurları : )
http://divaneasikgibi.blogspot.com/
Maurice Belay Sivasspor ile anlaşmadı mı yahu?
Ordu iyi yolda iyi :)
Başkan: Milan’ dan 2 futbolcu almaya çalışıyoruz, kiralayacağız satın alma opsiyonlu olarak. Portekiz liginde Uefa Avrupa Ligi’ nde final oynamış bir takımdan oyuncu alacağız. Fransa 1. Lig’ inden çok önemli bir oyuncuyu almaya çalışıyoruz.
Milandaki Strasser diğerini bilmiyorum. Portekizli Garcia,Fransadaki Belaydır.
Kulüp Başkanımız Dr. Nedim Türkmen, bugün saat 14:00’ da Kulüp binasında düzenlenen basın toplantısında, gündeme dair açıklamalarda bulundu.
İşte bugünkü toplantının detayı:
‘’Hem sezonu değerlendirelim hem de önümüzdeki sezonla ilgili bir araya gelelim istedim. 26 yıl sonra Orduspor’ u Süper Lig’ e çıkardık ama artık işimiz daha zor. O yüzden işbirliği içinde yamamız gereken çok iş var. O yüzden böyle bir toplantı düzenledik. Hepinize teşekkür ederim. 29 Mayıs 1453 İstanbul’ un fethi, 29 Mayıs 2011 tarihi de Orduspor’ un Süper Lig’ e çıktığı tarih. 21:45’ te başaracağız demiştim. Hepimiz çok mutlu olduk gurur duyduk. Tüm ordulular için büyük bir terapi oldu. Çarşamba’ dan buraya 8.5 saatte geldik. Sadece Ordu’ da değil İstanbul’ da Almanya’ da ve diğer şehirlerde herkes bu coşkuyu yaşadı. Samsun ve Mersin direkt çıktı ama herkes Orduspor’ u konuştu. Orduspor’ un Play Off oynamasından dolayı daha çok ilgi gösterildi Orduspor’ a. Çok zor bir dönemden sonra çıktık Süper Lig’ e. Şöyle bir tanımlama yapıyorum; biz şu anda Avrupa Birliğine girmiş gibiyiz. Süper Lig’ in standartları çok yüksek. Biz başaracağımıza inandık. Biliyorsunuz ben 1 Haziran 2009’ da başkan seçildim. Kongrede bu yıl olmasa bile bir sonraki sene takımı çıkaracağımıza söz verdik ve bunu başarmanın mutluluğunu yaşadık. Biz Orduspor olarak bu şehrin desteğini almadan bunu başardık. Önemli olan budur. Ben İstanbul’ da ekonomik anlamda hırpalandım, Adem Bey ve Murat Bey ise manevi anlamda yıprandılar ve Ordu işin ayağını yürüttüler. Tabi basın ve taraftarlarımızın da katkıları büyük ama ben yönetim anlamında söyledim. Diğer arkadaşlarımız da çalıştılar ama yiğidin hakkını yiğide vermek lazım.
Süper Lig’ e çıktık ve 30 Mayıs itibariyle yeni bir dönem başladı. Süper Lig çok farklı bir mecra. 5 Ağustos’ ta lig başlıyor ve düşünün 400 milyonluk bir Fenerbahçe buraya gelecek ve biz 15 milyonluk bir kadroyla yarışacağız. 30 mayıs itibariyle biz tesislerimizde, özellikle Avrupa’ dan gelecek futbolcular için odalar yapıyoruz. Otel konforunda bir tesis yapılacak. Yine gelecek yabancı oyuncuların evlerini arabalarını hazırlamaya çalışıyoruz. Federasyondan stadyumla ilgili rapor geldi ve birçok eksiklik var. Bu eksikliklerin 1 Ağustos’ a kadar tamamlanması için özellikle medyadan bu konunun gündemde tutulmasını istiyorum. Aksi halde maçlarımızı dışarıda izlemek zorunda kalabiliriz. Bu da bizim için çok büyük bir ayıp olur.
Bu takımın 26 yıl sonra Süper Lig’ e çıkmasının değerini hepimiz bilmek zorundayız. Bu yükü biz tek başımıza çektik ama bundan sonra bu takımı süper Lig’ de tutmak hepimizin görevi. Herkese ve her kesime büyük görev düşüyor. Süper Lig Ordu iline gelecek yatırımları hızlandıracak.
Biz Süper Lig’ e çıktık ve hemen bir stadyum ihtiyacı belirdi. Başbakanımız’ dan bunu sözünü aldık. Şu an valilik yer araştırması yapıyor. 25 bin kişilik bir Stadyum yapılacak Orduspor’ a. İsmi bile belli Ordu Arena.
Orduspor Kulübü’ nün gelirleri ne olacaktır diye batığımızda, naklen yayın geliri 10 milyon liradır. Bu para garantidir. Onun üzerinde alınacak her bedel performansımıza bağlı. Bu paralar da Ocak ayı itibariyle verilecek. Buna bir de 3 milyon iddia gelirini koyduğunuzda gelirimiz 21 milyon olacak. Hepsi bu. Tabi biz kombine kartları haftaya çıkarıp satışa sunacağız. Buradan bir gelir bekliyoruz. Süper Lig’ de şampiyon olan bir takım 15 trilyonla ödüllendiriliyor. Puanlara ve konumunuza göre bu değişior. Tabi lisanslı ürünler mağazalarımızı artıracağız. Sonuçta 400 milyonluk takımlara 15 milyonluk kadroyla karşı koymaya çalışacağız. Pahalı değil akıllı transfer yapacağız. Bizim hedefimiz 3 yıl içerisinde Avrupa Kupalarında oynamak, 5 yıl sonra da şampiyon olmak. Bunun için gelirlerimizi artırmamız lazım. 3 yıl içerisinde Orduspor Kulübü’ nü halka arz edeceğiz. Bunu için tüm Türkiye’ nin kullandığı Beşiktaş modeli uygundur. Diğer kulüpler buna cesaret edemedi ama biz Orduspor olarak buna cesaret edeceğiz. Çünkü bizim 1.7 milyon kişilik bir potansiyelimiz var. Bu potansiyeli kulübün kalıcı kaynakları oluşması için harekete geçireceğiz. İstanbul’ da iki tane benzin istasyonu yeri alacağız. Bunun için İdris Naim Şahin de bize katkıda bulunuyor. Bunu Ordu’ da da yapmak istiyoruz. Rize’ de 2 tane var. Bizim Ordu’ da yok. Bunları çeşitlendireceğiz. Belediye Başkanımızla da bir görüşmemiz var. Hafriyat döküm sahası ilan edilip bunun işletilmesinin bize verilmesini talep edeceğiz. Bu da yılda en az 2 milyon gelir getirir. Biz bütçemize göre 15 milyonluk bir takım kurabiliyoruz ve kulübümüzü borçlandırmayacağız. Gelir kaynakları oluşturacağız. Kombineler satışa çıkıyor. Ben size fiyatları söyleyeyim; kale arkası 300 maraton 600 kapalı 900 vip 3000 protokol 20000 lira olacak. Ve protokol tribününü sayın Valimiz satacak. Ben bütün kombinelerin 1 hafta içinde satılacağını düşünüyorum. Kredi kartına taksit imkanı da var. Süper Lig’ de ki takımlar buraya gelecek ve bunun da bir bedeli var. Biz cüzi bir miktar belirledik. Taraftarımızdan kombine kart almasını bekliyoruz.
Yeni şiddet yasasına göre herkesin koltukları belli olacak. Herkes kendi adına kombineyle girecek. İstanbul’ da gidin Fenerbahçe stadına herkesin yeri belli. Bizde de böle olacak. Bu sene biz dairelere de Valilik kanalıyla bilet vermeyeceğiz. Çünkü geçen sene bize zorla bilet sattırılıyor diye haber yapılmasını istemişlerdi. İstanbul’ daki Orduspor gecesinde Valimiz 25 bin lira yardım yapacağını açıkladı; birileri gidip İçişleri Bakanlığına şikayet etmiş. Millet açken Orduspor’ a yardım yapılıyor demiş.
Şunu söylemek istiyorum 700 kişilik Giresunlu arkadaş bize rezervasyon yaptırdı, kombine kartlar için.
Gelelim transfere. Metin hoca ile 1 yıl daha anlaştık. Benim Mtin Hoca’ ya bir sözüm var; bu takımda başarılı olduğun sürece, takım Süper Lig’ de kaldığı sürece, takım senindir dedim. Sen de Türkiye’ de orduspor’ un Alex Ferguson’ u olabilirsin dedim. Sözleşmemiz bir yıllık ama başarı olduğu sürece devam etmek istiyoruz. İstikrardan yanayız.
Jerry Akaminko ‘ yu kaybettik. Jerry, Uğur Hoca döneminde takımdan ayrı kalınca, futbol hayatım bitecek endişesi ile Manisaspor’ a 4 ay önce imza atmış. Biz kendisini seviyoruz, bize 3 yıl boyunca hizmet etmiş ve son dakikaya kadar özveriyle terini akıtmıştır. Jerry ilk yıl 80 bin dolara oynarken geçen yıl devre arasında biz onu 200 bin dolara çıkardık. Kendisine teşekkür ediyoruz ve başarılı olmasını diliyoruz. Müslüm’ le ilgili yanlış anlaşılmalar olmuş, federasyona bildirmediğimiz için. Ama Müslüm’ le devam edeceğiz. Ahmet Kuru ve Ali Çamdalı ile anlaşmak istiyoruz. Süleyman Youla ile 2 yıl anlaşma yaptık. Yine Saso Forenzi ile anlaştık 3 yıl için. Milan’ dan 2 futbolcu almaya çalışıyoruz, kiralayacağız satın alma opsiyonlu olarak. Portekiz liginde Uefa Avrupa Ligi’ nde final oynamış bir takımdan oyuncu alacağız. Fransa 1. Lig’ inden çok önemli bir oyuncuyu almaya çalışıyoruz. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Biz burada bonservisi olmayan 500 bin Euro civarında oyuncular almaya çalışıyoruz. Önümüzdeki hafta ziyaretlerimiz olacak. Beşiktaş ve Galatasaray’ dan oyuncular almaya çalışıyoruz. Türkiye’ yi tanıyan yabancılar olacak.
25 Haziran’ da burada takım olarak toplanacağız. Avusturya ve Hollanda kampları yapacağız. İlk etap kamp yeri transferler göre Türkiye’ de yapılabilir.
Size vereceğim bilgiler bunlar.
Teşekkür ederim.’’
Tercihler güzel hadi inşALLAH güzel olurda kalıcı olur takım...Quote:
Jerry Akaminko ‘ yu kaybettik. Jerry, Uğur Hoca döneminde takımdan ayrı kalınca, futbol hayatım bitecek endişesi ile Manisaspor’ a 4 ay önce imza atmış. Biz kendisini seviyoruz, bize 3 yıl boyunca hizmet etmiş ve son dakikaya kadar özveriyle terini akıtmıştır. Jerry ilk yıl 80 bin dolara oynarken geçen yıl devre arasında biz onu 200 bin dolara çıkardık. Kendisine teşekkür ediyoruz ve başarılı olmasını diliyoruz. Müslüm’ le ilgili yanlış anlaşılmalar olmuş, federasyona bildirmediğimiz için. Ama Müslüm’ le devam edeceğiz. Ahmet Kuru ve Ali Çamdalı ile anlaşmak istiyoruz. Süleyman Youla ile 2 yıl anlaşma yaptık. Yine Saso Forenzi ile anlaştık 3 yıl için. Milan’ dan 2 futbolcu almaya çalışıyoruz, kiralayacağız satın alma opsiyonlu olarak. Portekiz liginde Uefa Avrupa Ligi’ nde final oynamış bir takımdan oyuncu alacağız. Fransa 1. Lig’ inden çok önemli bir oyuncuyu almaya çalışıyoruz. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Biz burada bonservisi olmayan 500 bin Euro civarında oyuncular almaya çalışıyoruz. Önümüzdeki hafta ziyaretlerimiz olacak. Beşiktaş ve Galatasaray’ dan oyuncular almaya çalışıyoruz. Türkiye’ yi tanıyan yabancılar olacak.
Akaminko 4 ay önceden anlaşmış demek...
Başkan'ın söyledi. İmzalar atılıyor. Sadece Adiyiah ismi bilinmiyordu.Başkan Milandan Ganalı dedi. Büyük ihtimal Adiyahtır. Partizanda kiralık oynamış.
Adiyiah Forvet (Milan)
Strasser Önlibero (Milan)
Garcia Sağ bek (Braga)
Belay (Sol açık (Sochaux)
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/D...?r=1&hid=93722
Mersin'e 3 Afrikalı
http://www.miy1925.com/wp-content/up...%9F%C4%B1k.jpg
Mersin İdman Yurdu futbol şube sorumlusu Mehmet Işık yaptığı açıklamada , 1 Kamerunlu , 2 Nijeryalı olmak üzere 3 tane Afrika kökenli oyuncu ile anlaşma sağladıklarını söyledi.
Kamerunlu futbolcunun sol açık mevkisinda oynadığı öğrenildi.Tisdell’den boşlan sol kanatı, Kamerunlu oyuncunun dolduracağı söylendi.Nijeryalı futbolcularında forvet ve forvet arkasında görev yapan oyuncular olduğu öğrenildi.
Kaynak: Miy1925.com