Kura çekimi başlamak üzere.
Printable View
Kura çekimi başlamak üzere.
basladi hadi bakalim :D
takımları tanıtırken heavy rain müziği çalıyo :D dikkatini çeken varsa http://www.youtube.com/watch?v=2tSaWMrRlx4
Hadi hayırlısıyla bi barça veya bayern gelmesin
Menemen çekecek kuraları. :n:
Tek kelime Galatasaray'dan bahsetmediler, umarım buna inat turu geçerler.
Ahanda Malaga geldi haydi bize gel :D hadi be Dortmund geldi :( ilk eşleşme Malaga-Dortmund...
Malaga-Dortmund
Real Madrid - Galatasaray
Hadi geçmiş olsun beyler :D
Tarihi bir kere daha yaz Galatasaray.
Herkese hayırlı günler dağılabiliriz. :D
Çok kötü kura. G.Saray'a gelmesini istediğimiz iki takım, gitti birbiriyle eşleşti. Buraya kadarmış.
Malaga dışında kolay takım yoktu zaten(diğerlerine göre kolay). Hepsi aynı ayar takımlar. Real Madrid diğerlerinden iyi değil diye düşünüyorum. Aynı düzeyde her takım. Hayırlısı olsun.
Real Madrid - Galatasaray lutfu aribogan guldu tur bizimdir
vay arkadaş reali çektik ya benim çektiğim takım çıktı
Real kötü kura oldu ama neyse hayırlısı :)
Ronaldo ile Burak kapışır artık :D
Çok ballı Gs'liler Ronaldo'yu canlı izleyecekler. :D
En azından ilk maç deplasmanda 3-1 2-1 gibi bir skor alırsak çok güzel olur.
Barca, Madrid, Münih, Dortmund... Yarı final tahminlerim. İki İspanyol, iki Alman ekolü karşı karşıya gelecek.
real geldigine sevindim maca gidicem :D :D
Sevindigim bir eslesme oldu.Malaga olmazsa Real olsun diyordum.Onlarda bizi istiyordu zaten.
Bakalım hangisi kral olacak.
Ronaldo mu Burak mı :D
http://cdn1.haberdar.com/haberler/16...al_1649104.jpg
Bittik biz beyler :zuhaha
Erken final oldu :cool:
2 Favoriden biri erken elenicek maalesef.
İki kez kura şansı bizden yanaydı maalesef bu üçüncü kez olmadı baktığımızda 4 eşleşmede favoriler Almanlar ve İspanyollar ama yine de 1-2 sürpriz çıkacağını düşünüyorum ben.Kuralardan önce yazdığım gibi arenadaki maç şimdi çok önemli oldu çünkü Real evinde bu sezon yenilmedi ve deplasmanda zorluklar yaşayan bir takım bu sezon yönetime güvenimiz tam zemin sağlam olursa Arena'da cehennemi yaşar Real Madrid.
Hayırlısı be gülüm :(