Bence cok iyi transferler.
Printable View
Bence cok iyi transferler.
Forvet Transferi yapmam gerekiyordu bu boşluğu Berbatov ile doldurduk çok iyi bir transfer yaptığımızı düşünüyorum.
Makelele için ise oyuncu serbest kalmıştı sözleşmesi bitmişti bedavaya trasferi gerçekleştirdik faydalı olur umarım.
2 Genç Star Chelsea 'de !!!
Fernando GAGO
http://www.football-inside.info/wp-c...nando-gago.jpg
Gago süper transfer ama Doyle bir felaket Chelsea'ye yakısmaz daha büyük oyuncular lazım.
Bence iyi adamlar almışsın...
Manchester'ın yaptığı transferler çok gereksiz.
Bombalar patlıyor bu sene de.
Transferler harika ama zigic en yararlısı olmuş bence ama o manchestera daha çok lazımdı :)
guzel transferler
Transferker iyi ama Memhmet Zigici alsaydın Berbatovdan daha iyi olurdu bence;)Murat abinin Gago transferini de beğendim:)
Chelsea gzl transferler yapmış...
Süper Bayern avrupanın en büyüğü :D
Valla Muratcığım önüne gelene 5, arkadanden gelene 7 atıyordun ama son haftalar herhalde 3.5 atmışsın. Ama tebrikler yine de. diğer arkadaşlarıma da yeni sezonda başarılar.
DOYLE'u biraz daha düşük fiyata aldım değerinden.Ayrıca beğendiğim bir isim.Bu sezon Forvetlerimden çok sakatlık oldu o yüzden genç transferler alıyorum.Sissoko'yu da zaten R.Madrid'e satıyorum.
Berbatov hakkında kötü yorumlar yapmanız bence yanlış.Çünkü o Fm 2007'de en iyi forvetlerden biri Zigic'le yaklaşık aynı özellikleri olan bir oyuncu.Hatta Berbatov daha iyi.
Neden transferler sustu?
yıllın menejeri olan kaptanı can-ı gönülden tebrik ederim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
live'den bomba bir pivot santrfor bekliyorum. Kanımca dünkü copa america finaliyle bir kez daha modern futbolda 'dana' diye tabir edilen forvetlerin önemi ispatlanmıştır.
kariyeriniz bitti mi ?Neden birşey yazmıyorsunuz?
Dün devam edemedik arkadaşlar benim biraz işlerim vardı.
Bugün devam edeceğiz inşallah:)
Chelsea'nin yeni sezon için zigiç'ten başka bombaları olacak mı Sn. Özdemir?
Zigic,Gago ve Doyle...
Şu an için anlaştığımız isimler.
Higuain'i de kiralık almıştık yarı sezonda ancak beğendim ve onun da bonsevisini almak için elimden geleni yapıyorum.
Ayrıca Riquelme ile sezon başında anlaşmıştık ve o da takıma katılacak.
İlgilendiğimiz 2 dev isim daha var.Onlarda TOTTİ ve İBRAHİMOVİC.
İbrahimovici geitr yeter Tottiye gerek yok;)
beklıyoruz bu 2 dev transferden en az birini
Zigiç harika transfer. Arouca'yı da takımına kat Murat. Nasılsa para bol.
ne alaka ya a ve q harfleri bir futbolcu isminde yanyana geçti diye hemen biip. Sanki kötü bi niyetim var. Sansürcü zihniyete karşıyım :)
Totti'yi de şundan dolayı istiyorum bazı maçlar 3 orta saha oynuyorum.
LAMPARD-TOTTİ-RİQUELME
3'lüsünü kurmayı planladım ondan dolayı...
gerçekten mükemmel bir üçlü olur. Ama istikrar için yaş ortalaması çok büyük bir şeytan üçgeni. Ama yine de rotasyon sisteminde haftada bir maç oynayarak durdurulması güç bir hücum hattı olur.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
O bölgeye nuri sahin de mükemmel olur.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hem üçlüden en az birinin solak olması iyi olur bence.