Kaboulu 1 maç izledim daha, pek önemli bir fikrim yok ama Berbatov herşeyi Tottenham'ın en iyi oyuncuasu. Bütün hava toplarını alıyor.
Printable View
Kaboulu 1 maç izledim daha, pek önemli bir fikrim yok ama Berbatov herşeyi Tottenham'ın en iyi oyuncuasu. Bütün hava toplarını alıyor.
bütün kadro sakat yahu...düzelir spurs...
tottenham zaman geçtikçe diğer premier lig takımları gibi form tutar endişelenmeyin
Berbatov,Lennon,Stalteri gibi oyuncuların Tottenham'ın bel kemiği.Sakatlık olacaktır elbet.Daha sezonun başındayız.Zamanla düzelirler kanımca.
Bence Liverpool daha iyisini hak ediyor.Eğer gelir ilk 11 de oynarsa yıldız olabilir ama yedek kalırsa harcanabilir.
FM'den hatırlıyorum bu adamı.İlerde çok iyi oluyordu.Gerçekte de öyle olacak anlaşılan.Gelişmesi için kiraya verilmesi çok iyi olmuş
Quincy Owusu-Abeyie`ye ne oldu?En son Spartak Moskova`ya kiralanmisti.
Muhtesem bir kanat futbolcusu.Onu ilk olarak 2005 dünya gencler sampiyonasinda izlemistim ve hayran kalmistim,cok süratli,teknik,müthis biri.Arsenal`in onun gibi bir futbolcuya ihtiyaci var kanimca.
Tottenham'a bişey olmaz çabuk toparlanır.İlk 5'e oynar içine girer yine ama bu sene City ve Everton gibi güçlenmiş rakipleri var..
Bencede düzelirler.Böyle gitmez.İlk başlarda şansızlık olur bazen.Ama bu hep böyle gitmez.
Arkadaşlar bugünki maçları söyleyebilirmisiniz.:)
M'Boro Mido'yu almış galiba Aliadirre çekilmiyodu hatta Everton Yakubu'yu bitirmek üzereymiş süper şeyler oluyo EPL'de
Saat 14.45'te Portsmouth-Chelsea maçı FOX'ta..
yakubu giderse middlesbroug santrafor eksikliği çeker her ne kadar mido da alınsada yakubu'nun yeri doldurulmaz değerli bir oyuncu.
evet PorstmouthBolton maçı var bence Porstmouth yenilmez
Pardon kafam karıştı:D
Portsmouth ilk yarıyı 2-1 önde kapattı..
işte bu iddaa'da 1/1 yenilmez atık burndan sonra çifte şans vermiştim::)
02 oynamıştım iddaa'da atacak bolton umarım nolan hiçbirşey yapmıyor çıkarsın ayrıca defasnta çok kötü
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Nolan çıkıyor iyi ama giren adamı ilk kez görüyorum Braaten
Bolton çok kötü Anelka harcanıyor orda
Anelka atıyor,
Bolton kaybediyor
Premier League'de heyecan hafta içi mesaisinin ardından devam ediyor. 3. haftanın açılış mücadelesinde Fratton Park'ta Portsmouth bugün Bolton Wanderers'ı konuk etti. Bolton kaybetmeye devam ediyor. Anelkalı Bolton, Pompey karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen, sahadan 3-1'lik yenilgi ile ayrıldı.
Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren goller 16. dakikada Kanu ve 30. dakikada takımın Rennes ekibinden yeni transferi Utaka ve 88. dakikada penaltıdan M.Taylor'dan geldi. Bolton'da eski Fenerbahçeli Anelka takımını 12. dakikada öne geçirmesine rağmen, mağlubiyeti engelleyemedi. Fransız futbolcu takımı adına ligin açılış maçında Newcastle United deplasmanında da fileleri havalandırmış fakat takımı o maçta da sahadan mağlubiyetle ayrılmıştı. Portsmouth bu galibiyetle ligdeki ilk 3 puanını elde ederken, Bolton ligde 3. maçında 3. yenilgisini aldı. 18.08.2007
Kaynak : Sporx.com
Middlesbrough yine yenik durumda..
Fulham 1 - 0 M.Boro
14' Mc Bride
Boro maçına sakatlıklar damgasını vuruyor..hakem,McBride ve Bouzza sakatlandı ve oyunu tamamlayamadı..maçı 4.hakem Andy D'Urso yönetiyor şuan
Tahminde "0" demiştim.Umarım Boro 1 gol bulur berabere biter bu maç..
Southgate Tuncay'ı çıkartıp Aliadiere'i soktu.
Sağa koyduğu Cattermole çok şey yapmış gibi oyunda.. :mad:
Gitti çıkardı Tuncay'ı..
Tuncay pek iyi değildi takımda kötü gidiyor zaten
Tuncay'ın şu 3 haftada takıma önemli katkısı yoktu zaten.Çıkarılması da sorun olmamalı..
Ama Boro'nun 1 gol bulmasını istiyorum.Maç 1-1 bitsin..
1-1 oldu mac:zuhaha
1-1 oldu maç
Gooooolll be.Mükemmel oldu bu..:D
İnşallah bu şekilde biter maç.Hemde Middlesbrough puan almış olur..:p