İbrahim Kaş gibi büyük gelecek vaad eden bir oyuncuyu bedavaya salıveren Beşiktaş yönetimi düşünsün şimdi kara kara...
Printable View
Delgado ile 2012'ye kadar!
Kulübümüz, Arjantinli yıldızımızla olan sözleşmesini 2012'ye kadar uzattı
Beşiktaşımız, son dönemde İspanya'nın Espanyol takımına transfer olacağı yönünde haberler çıkan Matias Delgado ile yeniden anlaşma sağladı. Pazar günü Arjantinli oyuncunun menajerliğini yürüten babası Eduardo Delgado ile görüşen yöneticilerimiz ve menajerimiz Sinan Engin, takım kaptanılığı görevini de yürüten Matias Delgado'nun sözleşmesini 2012 yılına kadar uzattı.
Beşiktaşımıza 2006-2007 sezonunun başında 5 milyon Euro'luk bonservis bedeli ile transfer olan Delgado'nun sözleşmesi yeni sezonun ardından sona erecekti. Kulübümüz, yaptığı bu yeni anlaşma ile Arjantinli oyuncunun Espanyol takımına transfer olacağı yönündeki söylentileri de sona erdirmiş oldu.
Kaynak: DHA
Hayırlı olsun delgadoyu pek severim ben ligimizde kalmasına sevindim:)
Delgado'nun daha takıma çok katkıları olacak İnşAllah:)Egemen bu arada benim aklıma da sadece Bekir geliyor Türkiye Liginden.Zaten ikisi birden gitmez, hatta ikisi de kalcak bence:DGökhan'la anlaşılır, Toraman da affedilir...
Çok sevindim , ilk kez ellerine yüzlerine bulaştırmadan bi iş yaptılar.
Delgado'nun sözleşmesinin 2012'ye kadar uzatılmasına sevindim.Gelecek sezon ondan beklentilerimiz daha çok ve ben Kaptan'a güveniyorum..
Bu arada Toraman ve G.Zan 2 si birlikte bırakılmazlar diye düşünüyorum.
Gökhan Zan Beşiktaş'ta kaldı!
Uzun zamandan beri "Kalacak mı gidecek mi?" tartışmaları yaşanan Gökhan Zan problemi çözüldü. Özellikle mali konularda anlaşamayan iki taraf bugün Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in Şişhane'deki ofisinde buluştu.
LİG TV'den Ersoy Özdem'in haberine göre yılan hikayesine dönen bu transfer karmaşası son buldu ve Gökhan Zan imzayı atarak Beşiktaş'ta kaldı. Tatilden dönen Gökhan Zan'ın kampa katılacağı ifade edildi.
(Ligtv.com.tr
Bence Beşiktaş Zan'ı satabiliyorsa satsın..O parayla daha kaliteli bir stoperle anlaşabilir..Beşiktaş'ın kaliteli veya yıldız stoper ve forvete ihtiyacı var bence şuan..Bir tek Bobo'yla gitmez çünkü.
ALLah aLLah..
Ne forveti yahu. Bobo var, HoLosko var, Nobre var, daha ondan sonra Batuhan var. Daha ne forveti aLıcaz :D
Nobre'yi o kadar kaliteli bulmuyorum ve Holosko'yu unutmuşum harbiden. :zuhaha
G.Zan'ın takımda kalması iyi oldu.Böyle spekülasyonlara son verilmiş oldu.İbrahimlerde affedilse tamamdır bol alternatifli bir kadro ile yeni sezona hazırız..
Beşiktaş'ta Cisse şoku!
Beşiktaş’ta Cisse şoku... Tecrübeli yıldız siyah-beyazlı yönetimine rest çekti. Fransız yıldız "Geçen yıldan kalan 200 bin Euro alacağım var, Avusturya kampına gitmem. Sadece bu parayı ödeyin ve sözleşmeyi karşılıklı olarak feshedelim" diye mesaj yolladı.
Vatan Gazetesi'nden Kartal Yiğit'in haberine göre Beşiktaş, ’Cisse şokuyla’ sarsıldı. 30 yaşındaki Fransız ön libero, siyah-beyazlı yönetime ’rest’ çekerek "Beni bırakın, İspanya’ya gitmek istiyorum" dedi. Tecrübeli futbolcu, Avusturya kampı dönüşü Beşiktaş yönetimine haber vererek, geçen sezondan kalan 200 bin Euro’luk transfer taksidinin bir an önce ödenmesini istedi. Cisse’nin 200 bin Euro’luk alacağının yanı sıra, menajeri Bruno Satin’e de 250 bin Euro ödenmesi gerekiyor. Fransız yıldızın 2008-09 yılı için de 500 bin Euro’luk transfer taksidinin 1 Ağustos tarihinde ödenmesi gerekiyor ‘KAMPA GİTMİYORUM’
Maddi konuda bir hayli gergin olan Cisse, ardından da "Eğer geçen sezondan kalan 200 bin Euro’luk alacağım hemen ödenmezse, 2. Avusturya kampına kesinlikle gitmeyeceğim" diye yöneticilere haber yolladı. Bundan sonra ise Edouard Cisse, daha farklı bir ’öneriyle’ yeniden siyah-beyazlı yönetimin kapısını çaldı. Fransız yıldız ve menajeri Bruno Satin, siyah-beyazlılara İspanya’da bir takımla anlaşmaya vardıklarını ve Beşiktaş’tan ayrılmak istediklerini bildirdiler
Cisse ve menajeri Satin, yöneticilere yolladıkları haberde "Beşiktaş’tan yıllık 1 milyon 500 bin Euro alıyoruz. Menajerlik ücreti de 125 bin Euro. Eğer bonservisimi verirseniz, sadece geçen sezondan kalan alacağımdan olan 200 bin Euro’yu ve menajerlik ücreti karşılığında fesihnameyi imzalarız. Bu konuyu 1-2 gün içinde hemen sonuçlandırmak istiyoruz. Biz oyuncunun alacağı bu kadar uzun zaman geciktirilmez" şeklinde rest çektiler. Bu arada Cisse’nin, İspanyol kulübüyle yıllık 800 bin Euro karşılığında anlaştığı öğrenildi
MUHATAP BULAMIYOR
Beşiktaş yönetimine bu haberi yollayan Cisse ve menajeri, bundan sonra siyah-beyazlıları defalarca arayarak "Bundan sonra ne olacak? Teklifimizi kabul ediyor musunuz? Paramız ne zaman ödenecek?" sorularını yöneltmek istedi. Ancak ne yöneticiler, ne de menajer Sinan Engin’in telefonu bir türlü açılmadı. Karşılarında konuşacak bir muhatap bulamayan Cisse ile Bruno Satin bu gelişmelerin ardından ne yapacağını kara kara düşünmeye başladı.
-------
Delgado tarihe geçti!
Beşiktaş 2 yıllık sözleşme yenilediği Matias Delgado'ya kulüp tarihinin en yüksek ücretini verdi. Arjantinli yıldıza ödenecek yıllık 2.1 milyon Euro, siyah-beyazlı kulübün bugüne kadar bir futbolcuya verdiği en yüksek maaş...
iktaş'ın sözleşmesini 2010-2011 sezonunun sonuna kadar uzattığı Matias Emilio Delgado, siyah-beyazlı kulüpten aldığı ücreti neredeyse ikiye katlayarak, kulüp tarihine geçti.
2006-2007 sezonunda İsviçre'nin Basel takımından 5 milyon Euro bonservis ve yıllık 1 milyon 250 bin Euro ücretle alınan Arjantinli oyuncu, yaptığı yeni anlaşmayla önümüzdeki üç sezon boyunca 2.1 milyon Euro alacak.
Matias Delgado'ya ödenen bu miktar Beşiktaş tarihinde bir oyuncuya verilen en yüksek maaş olarak tarihe geçti.
105 yıllık tarihinde ilk kez bir futbolcuya senelik yaklaşık 4 milyon YTL (4 trilyon TL) bedel ödeyecek olan Beşiktaş'ta bu rakama daha önce yaklaşan sadece üç oyucu oldu.
2003-2005 yılları arasında Beşiktaş forması giyen Antonio Zago yıllık 1 milyon 750 bin Euro alırken, Zago ile aynı ücreti alan diğer bir futbolcu ise geçtiğimiz sezonun son haftalarında kadro dışı bırakılanve Katar'a transfer olan Ricardinho'ydu.
Brezilyalı futbolcudan önce ise 2004-2005 sezonunda siyah-beyazlı formayı giyen John Carew de yıllık 1.6 Milyon Euro maaş alıyordu.
Bir başka Brezilyalı oyuncu olan ve 2005 yılında Manchester United'dan Beşiktaş'a gelen 2007 yılında ise takımdan ayrılan Jose Kleberson'a yıllık 1.4 milyon Euro ücret ödenmişti. Ayrıca 2005-2006 sezonu öncesi Beşiktaş'a transfer olan Gonzalvez Ailton ise yaklaşık 2 milyon Dolar yıllık ücretle en pahalı futbolcular arasına kendine yer buldu.
NtvSpor
Bitmesin dertler .......... kadar Beşiktaş'lıyız ölene kadar.. Vallahi bitmiyor bu dertlerimiz..
ya bence hemen yalanlarlar siteden cisse olayını
Kolpadır kolpa:)Cisse yapmaz öyle şeyler...(:
Bu kadar özveriden sonra, bu kadar üstüne titremeden sonra DeLgado bu yıLda bir var, bir yok havaLarını oynarsa, sezon sonunu bekLemeden buLuverir kendisini kapıda. Ama ben böyLe birşey oLacağına inanmak istemiyorum. Ona bu sezon daha fazLa bir güveniyorum.
Hayrettin abi bu sezon daha özverili olacağını hazırlık maçlarında bir nebze gösterdi Delgado.Geriye geliyor,top kapıyor,sürekli oyunun içinde olmaya çalışıyor.Kaptanlık verilmesi sorumluluk bilincini artırdı bence.Umarım beklentilerimizi boşa çıkarmaz..
Cisse ile ilgili haberlerede inanmıyorum..
Delgado'yu Espanyol'un istediği iddiaları bence tamamen yalandı. Bu bir menajer oyunu gibi geliyor bana, çünkü Espanyol iddialarından sonra nedense Delgado'nun sözleşmesi uzatıldı ve maaşına ciddi bir zam yapıldı ve öyle ki Delgado Beşiktaş tarihinde en çok kazanan futbolcusu haline geldi bir anda. Ne yaptı da Delgado bu kadar maaşı haketti? Delgado kaliteli bir futbolcu, bu kadar maaş verilirse sözleşme yapılırken en başta verilir, sözleşme devam ederken, üstelik bonservis kulüpte değilken maaşın bu denli artması bence bu Espanyol iddialarının tamamen menajer oyunu olduğunu gösteriyor, karlı çıkan kim, Matias Delgado ve menajeri.
Bonservisini almadı, almak istiyorlar. Kenan Öner daha bugün açıklama yaptı Delgado'nun tapusunu almak istiyoruz diye.
Quote:
"DELGADO'NUN BONSERVİSİNİ ALACAĞIZ"
Kenan Öner, kendisiyle sözleşme yeniledikleri Arjantinli oyuncu Matias Delgado'nun bonservisini almak için Ülker ile görüşeceklerini dile getirdi.
Delgado'nun çok önemli bir futbolcu olduğunu vurgulayan siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, sözlerini şöyle sürdürdü: "İki kaptanın kadro dışı kalmasından sonra kendisine kaptanlık pazubandını verdik. Gerçekten çok kaliteli bir insan. Arkadaşları onu çok seviyor. Kaptanlık işini de layıkıyla yapabileceğini kısa bir süre içerisinde gösterdi. Arkadaşlarıyla diyalogları, hocalarıyla diyalogları, tüm futbol ekibinin bünyesindeki insanlarla geliştirdiği iyi diyaloglar onun iyi bir kaptan olduğunu gösteriyor. Biz çok ümitliyiz. Delgado her zaman teklif alabilir. Bu sene İspanya'dan teklif almıştır. Bir sonraki sene Avrupa'nın değişik kulüplerinden teklif alabilir ama biz kendisiyle belli bir süre daha beraber olmayı arzuladık. 2011'e kadar sözleşmesini uzattık. Bonservisi konusunda da Ülker ile görüşeceğiz. Bonservisini alacağız, ondan sonra bütün hakları kulübümüze ait olacak. Ondan sonra bir teklif alırsak, futbolcuyla kulübün menfaatlerinin kesiştiği noktada her zaman görüşür, her zaman değerlendiririz. Bu konuda esas kriter, her iki taraf, yani hem kulübümüz, hem futbolcumuz gelen tekliften çok mutlu olacaklar, her iki taraf da bunun kabulü içerisinde olacaklar, o zaman görüşürüz. Ama şu anda biz Delgado'ya kaptanımız diye bakıyoruz üç sene daha bizimle birlikte. Adından bundan sonra çok daha sık söz ettirecek."
transfer yapmak içn transfer yapıLıyor zaten birde siz forvet istemeyin:)
şuandan itibaren aLınacak oyuncudan pek bir fayda bekLemem çünkü vakit biraz geçti
asLında yapmaLarı gereken ibrahim üzüLmez bir takımLa anLaşır anLaşmaz toramanı affetmek:zuhaha
üzüLmezin ayrıLması bu sezonki en iyi transferimiz diyebiLirim diger en iyi transferimiz ise DeLgado:)
Cisse olayı doğru gibi şuana kdr hiç bir yalanlama gelmedi
Gs Fernando Meira gibi kendisini kanıtlamış bir oyuncu alırken Bjk ise Sivok ve Zapatocny gibi 2 oyuncuya baya bir para vermişti. Tomas Sivok Udinese'de doğru dürüst maça çıkamadan tekrar S.Prag'a kiralanmıştı.. Umarım sonu Tomas Jun gibi olmaz :)
İbrahim toraman olayı olmasaydı.Bence Gökhan zan ile sözlesme imzalamayacaklardı..Gökhan Zan beşiktaş için hayırlı olsun:)..Daha saglam bir stoper alınabilir..Zan'da alternatif olabilir...Beşiktaslı arkadaslar bizden daha iyi bilir..
Sivok'u küçümsemeyelim arkadaşlar,sakatlık yaşamasaydı belkide şu anda Milan'daydı.Sakatlıktan sonra kendisini toparlaması için tekrar ülkesine kiralandı ve kendine geldi.Udinese bu sene kullanabilirdi onu ama biz iyi para verince sattı.Daha genç bir oyuncu aynı zamanda...
Büyük bir aksilik olmazsa Sivok-Zapo'dan oluşacak stoperler.G.Zan ve Tuna'da ilk alternatifler...
Sivok geçtiğimiz FM Seriilerinde herkesin transfer ettiği genç yetenek değil mi ?
Bayaa bir küçümsenir görüyorum.
Ha diyeceksiniz ki canlı izledinmi ne yapar ne eder.Bilmiyorum izlemedim de ne Sivok'u ne Zapatocny'i ne de Seric'i.Umarım hayırlısı olur.
Benim bu transferlerde tek ümitli olduğum yan erken sürede tamamlanmış olması.Tıpkı geçen seneki Tello transferi gibi.Çok erken anlaşılmış ve uyum sorununu halletmişti.Hatta en iyi transferimiz olarak adlandırılıyordu.Bence sebep aynı.Bu 3 yabancımızda aynı durumdan dolayı başarılı olacaktır.
bencede sivok iyi tranfer. adamı milan istemiş çeşitli nedenlerden dolayı transfer gerçekleşmemiş. seriç ve zapotochy yi fm den tanıyorumk fakat izlemişliğim yok. inş. başarılı olurlar.
zapotochy geçen sezon 500.000 euroya gelmiş 10 maç oynayabilmiş sadece 90 dakika 4.5 mn euroya alınıyor çok fazla biz meirayı 2.5 mn euroya aldık..Serici hiç bilmiyorum fakat gidişi taraftarı bayram ettiriyorsa iyi çıkması çok zor..İyi çıkarsa bir sivok oynayabilir oda geçmişine bakarsak..Şuan için düşüşte adı milanla anılıoyordu fakat euro 2008e çağrılmasına rağmen hiç forma şansı bulamadı..