Teknik Direktörleri istiyor bir tane. Forvetleri gerçekten çok. Saviola, Higuain, Baptista, Raul ve Nistelrooy.
Printable View
Teknik Direktörleri istiyor bir tane. Forvetleri gerçekten çok. Saviola, Higuain, Baptista, Raul ve Nistelrooy.
Casillas
Ramos
Heinze
Pepe
Cannavaro
Robben
Drenthe
Sneijder
Diarra
Robinho
Nistelrooy
Schuster, Robben ile Sneijder'in kanatlarını değiştirip de oynatabilir. Solda Drenthe ve Marcelo gibi genç alternatifler de mevcut... Orta sahada Baptista ile Gago'yu oynatırsa defansif anlamda da ofansif anlamda da güçlü olur epeyce, Baptista ön libero da oynayabilen bir oyuncu zira...
dunyann en buyuk takımı realdır en az fenerbahce kdr onuda desteklerım
Barcelona..
Hocalarını ben pek beğenmiyorum başarı gelmezse sorumlu odur bana göre.
Casillas
Ramos (Torres)
Pepe
Cannavaro
Heinze(Marcelo)
Robinho
Snejder(Diarra)
Gago(Guti)
Robben
Higuain(Raul)
Nistelrooy
laf kalabalığı yapmayacağım sadece şunu üstüne basa basa söylüyorum
100 YILIN TAKIMI REAL MADRİD
Bence Sevilla´mi,Real Madrid`mi ? Diye bir soru olsa daha uygun olurdu.
Cünkü sampiyon belli,ikinci kim ? :)
Aguirre: "Derbinin Favorisi Yok"
Aguirre: "Derbinin Favorisi Yok"
Atletico Madrid teknik direktörü Javier Aguirre, Cumartesi günü oynayacakları Real Madrid maçında iki takımın da favori olmadığını söyledi.
zoom - galleria Maç hakkında konuşan Aguirre şunları dile getirdi:
"La Liga’nın başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz ve ilk maçın Madrid derbisi olması da çok güzel. Oraya büyük bir heyecanla ve kazanmak için gidiyoruz. Onlardan daha aşağı bir takım değiliz. Onlara saygılıyız ancak onlar kadar iyi bir takımız ve üç puan almaya gidiyoruz. Kompleksimiz yok, sadece kazanmak istiyoruz.
Kimin favori olduğu kişiye göre değişir. Bunu ancak maçtan sonra görebiliriz. Brezilya – Cezayir maçında Brezilya favoridir ancak kimse onların da iyi oynayıp kazanamayacağını söyleyemez.
Benim için favori olup olmamak önemli değil, önemli olan 3 puan.
Çok ofansif bir takım kurduk. Yeni transferlerle sol ve sağ kanatlarımız güçlendi.
Sadece ofanstan değil, orta daha, defans ve kalecimden de çok memnunum."
Aguirre sahaya çıkaracağı kadro hakkında bir şey söylemezken, Maxi, Seitardis ve Simao’nun durumlarının maç saatinde belli olacağını da sözlerine ekledi.
kaynak:goal
Atletico çok güçlü Real Madrid Sevilla karşısında hazır olmadığını gösterdi maçın Santiago da olması Real i bir adım önde göstersede A.Madrid in kazanması sürpriz olmaz...
98000 kişinin önünde kazanırsan şampiyon olabileceğin bir derbi maçında 1-0 yenikken elle gol attıktan sonra gider hakeme onu söylersen seni o kentin meydanına asarlar, kimde var okadar yürek gidip söylicek. Kendinizi Messi yerine koyun bakalım ne düşüneceksiniz.Ayrıca Realmadrid ten veya x takımından biri atsa yine aynı şekilde sevinecekti ve söylemeyecekti biraz objektif olun. Real madrid geçen sene çok kötü bi oyunla son 10 dk da attığı gollerle şampiyon oldu bunuda unutmayın busene çok çekişmeli olacak.Ben Real madrid eğer adam gibi bir futbol oynarsa şampiyon olabileceğini düşünüyorum. Ama umarım Barca olur, sabır edip okuyan herkese tşk.
ben ispanyada atletico madrid liyim..ve real en çok nefret ettiğim takım..düşmanımın düşmanı dostumdur..barcelona..
Bu sene belki At.Madrid şampiyon olur.İlla bu 2'si olacak diye bir kaide yok.
Real Madrid çünkü o bir Real Madrid;;)
İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) Ekiplerinden Valencia'nın, Uzun Süredir Renklerine Bağlamak İçin Çaba Sarf Ettiği Hollandalı Oyuncu Rafael Van Der Vaart'tan Vazgeçtiği Bildirildi.
İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Valencia'nın, uzun süredir renklerine bağlamak için çaba sarf ettiği Hollandalı oyuncu Rafael van der Vaart'tan vazgeçtiği bildirildi.
Valencia'nın, Bundesliga ekiplerinden Hamburg'da forma giyen Hollandalı yıldız futbolcu Rafael van der Vaart için yaptığı transfer girişimleri olumsuz sonuçlanınca, İspanyol ekibi de bu transferden vazgeçtiğini açıkladı. Alman ekibi Hamburg'un ısrarla Van der Vaart'ı satmayacağını duyurması üzerine Valencia'lı yöneticiler transfer dosyasını kapatma kararı aldı.
İspanya'da yeni sezon öncesi Ivan Helguera, Nikola Zigic ve Javier Arizmendi
gibi yıldızları kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Valencia, Van der Vaart için 20 milyon euroyu gözden çıkarmış ancak Hamburg'u ikna edememişti.
-----------------------------------------------------
Vaart'a yazık oldu.Hamburg'a Vaart'tan fayda gelmez artık.Ne vardı sanki o kadar ısrar edecek?..
Katılmıyorum Özer..Robben dünyanın en iyi sol kanatları dizilse, çoğu otorite tarafından ilk sıralara yazılır.Hem sprinter, hem de kanat anlamında çok başarılı bir oyuncu.Real için kaliteli ve başarılı bir transfer oldu.Diğer yorumlara katılıyorum, sol kanadını sağlama aldı Real.Sağa da kaliteli bir transferle lige harika gireceklerdir.Sol bekte de artık G. Heinze görev yapacak sanıyorum..
Real'e giden bi bozuluyor :)
valencia sırasıyla raul garcia,sneijder,lucho gonzalez,kallström,van der vaart transferlerinden boynu bükük ayrıldı.valenciadan kaliteli bir orta saha trasnferi bekliyorum.
El Galacticós, Real Madrid diyorum.Ama taraftarı değilim, Katalan ekibine de kin duyduğum söylenemez.
bence idael on bir böyle olması gerek
Casillas
Ramos
Metzelder
Cannavaro
Drenthe
Robben
Sneijder
Diarra
Guti
Robinho
van Nistelrooy
Böyle bir soru olur mu kimin popüleritesi daha yüksek??İkiside dünya takımı dünyanın her köşesinde iki takımıda tanırlar böyle bir araştırma olmaz.Ama hangi takımın seveni daha fazla dersen o zama nayrı tabiyki REAL MADRİD....
Robben ve Heinze basına tanıtıldı!
Los Blancos yaklaşık üç aydır peşinden koştuğu iki hedefine sonunda ulaştı. Transfer borsasında bir anda hareketlenen Real Madrid Chelsea'den Robben'i 36 milyon avro, Manchester United'dan da Gabriel Heinze'yi 12 milyon avro bonservis bedeliyle kadrosuna kattı.
Takımın iki yeni transferi akşam saatlerinde düzenlenen bir törenle basına tanıtıldı. Basın karşısında Real Madrid formasıyla çıkan Robben yaptığı ilk açıklamada, "Sonunda Real Madrid'deyim" diyerek uzun süredir bu transferi beklediğini itiraf etti. Santiago Bernabeau'da Heinze ve Robben'in imza törenine yaklaşık 3000 Real Madrid taraftarı katıldı.
En pahalı dördüncü isim oldu!
Robben Real Madrid tarihinde "Galacticos" Zinedine Zidane, Luis Figo ve Ronaldo'dan sonra en pahalı dördüncü futbolcusu oldu. Robben 2004 yılında PSV'den Chelsea'ye 16 milyon avro karşılğında transfer olmuştu. Hollandalı futbolcu Chelsea'den ayrılma sebebini ise Londra'da yaşadığı sakatlıklar ve ardından kulüpte kendisine karşı duyulan güvensizliği gösterdi.
Transfere şu ana kadar 119 milyon avro harcayan
İspanyol ekibinde şu ana kadar gelenler/gidenler:GELENLER
Numara - Pozisyon - Futbolcu
3 DEFANS Pepe (€30M - Porto)
9 FORVET Roberto Soldado (Kiralık, dönüş - Osasuna)
13 KALECİ Jordi Codina (A Takıma yükseliş)
15 DEFANS Royston Drenthe (€13M - Feyenoord)
19 FORVET Julio Baptista (Kiralık, dönüş - Arsenal)
21 DEFANS Christoph Metzelder (Bedelsiz, B.Dortmund)
23 ORTA SAHA Wesley Sneijder (€27M - Ajax)
24 FORVET Javier Saviola (Bedelsiz, Barcelona)
25 KALECİ Jerzy Dudek (Bedelsiz, Liverpool)
26 ORTA SAHA Rubén De la Red (A Takıma yükseliş)
27 ORTA SAHA Esteban Granero (A Takıma yükseliş)
28 ORTA SAHA Javier Balboa (A Takıma yükseliş)
29 ORTA SAHA Adrián González (A Takıma yükseliş)
30 FORVET Alberto Bueno (A Takıma yükseliş)
— DEFANS Gabriel Heinze (€12M - M.United)
— FORVET Arjen Robben (€36M - Chelsea)
GİDENLER
Numara - Pozisyon - Futbolcu
3 DEFANS Roberto Carlos (Bedelsiz, Fenerbahçe)
8 ORTA SAHA Emerson (€5M - AC Milan)
11 DEFANS Cicinho (€9M - A.S. Roma)
13 KALECİ Diego López (€6M - Villarreal)
15 DEFANS Raúl Bravo (€2.3M - Olympiacos)
18 ORTA SAHA Antonio Cassano (Kiralık, Sampdoria)
19 FORVET José Antonio Reyes (Kiralık süresi doldu, Arsenal)
21 DEFANS Iván Helguera (Bedelsiz, València)
22 DEFANS Francisco Pavón (Bedelsiz, Zaragoza)
23 ORTA SAHA David Beckham (Bedelsiz, Los Angeles Galaxy)
24 DEFANS Álvaro Mejía (€2M - Real Murcia)
25 DEFANS Óscar Miñambres (Bedelsiz, Hércules)
— ORTA SAHA Pablo García (Kiralık, Real Murcia)
— DEFANS Carlos Diogo (€6M - Zaragoza)
Bu konu iyi olmuş. Avrupada desteklediğim takımdır Valencia ;;)
van der vaart son maçta süper oynadı bence hsv ye verecek çok şeyi var
İlk 11´de en fazla 3 AB dışından futbolcunun oynatılmasına izin verildiği La Liga´da, AB dışı ülkelerden gelen özellikle Brezilyalı futbolcuları İspanyol vatandaşı yapma yöntemi devam ediyor.
Geçmişte Real Madrid´de Brezilyalı futbolculardan Ronaldo, Roberto Carlos, Baptista, Barcelona´da Arjantinli Lionel Messi ve Meksikalı Rafael Marquez gibi futbolcular İspanyol vatandaşlığı da alarak, yabancı statüsünde futbolcu olmaktan çıkarken, son olarak Brezilyalı Ronaldinho bu gruba eklenecek.
2003 yazından bu yana İspanya´da oturan ve yaklaşık 1 yıl önce vatandaşlık için başvuran Ronaldinho´nun gelecek pazartesi günü İspanyol bayrağı önünde anayasasına yemin ederek vatandaşlık hakkını elde edeceği belirtildi. Ronaldinho, İspanyol vatandaşlığı alsa da Brezilya Milli Takımı´nda oynamaya devam edecek.
Barcelona´da mevcut durumda yabancı statüsüne sadece Kamerunlu Samuel Eto´o ve Fildişi Adaları´ndan Toure Yaya bulunuyor.
Bu arada, Barcelona´nın sol kanat defans oyuncusu Juliano Belletti, 5.5 milyon Avro bonservis bedeli karşılığında İngiltere´nin Chelsea takımına transfer oldu.
Kaynak: LigTV