prso haberi tamamen medya nın gene salladığı uydurduğu bir haber............
Printable View
prso haberi tamamen medya nın gene salladığı uydurduğu bir haber............
Hiç utanma arlanma yok, bir sürü insan bana güler diye düşünme yok, çatır çutur sallıyorlar yahu..
Galatasaray yönetimi transfer de fikir ayrılığına bölündü..
bi grup yönetici yıldız ve kaliteli nin iş yapacağını bunlarla şampiyonlar ligin de ilerlemeyi düşünüyor...
diğer yönetici grubu ise genç yetenek alıp yıldız yapma düşüncesinde......
bakalım hangi grubun sözü ağır basacak dediği olacak?????
bunu ilerleyen günlerde görücez....
bu fikir ayrılığı haberi bana göre tamamen palavra.GS yi yıpratmak amacıyla yazılmış bir haber...
bence değil...
tamamen doğru ...
transfer de bülent tulun un istifasıda bence bunun bi göstergesi..
ayrıca Robert in İstanbul a gelip geri gitmesi.....
bunlar fikir ayrılığının olduğunu gösteriyor...
Canaydın yönetimlerinde hep buna benzer iletişim sorunları yaşanıyor herkes ayrı telden çalıyor
bana görede a.polat la canaydın da birbirlerine cok zıtlar.
bence zıt olan Adnan Polat ile sezgin bu ikim adamın dedikleri birbirini hiç tutmuyor..
adnan sezgin GS ye adnan polat istedi diye geldi.çok iyi arkadaş ikisi..
Burası Galatasaray transfer haberleri başlığı, Galatasaray yönetiminin iletişim bozukluğu başlığı değil.
Transferle ilgili herşey burada tartışılır kardeş...
öylede
sezgin transferde yıldız diyor
polat yıldız değil yıldız yaratcağız diyor...
zaten gündemdeki futbolculardanda bu belli ..
bi tarafda gravesen onun yerine ilgilenilen futbolcu yıldız adayı yani zokora.....
buradanda belli aten...
Asıl hedef Yıldıray!..
Yönetimin, Yıldıray Baştürk'ün transferi için gizli bir çalışma içerisinde olduğu ortaya çıktı
Yönetimin dış transferde adı geçen isimlerden Gravesen ve Ze Roberto’dan çok Yıldıray Baştürk’le ilgilendiği ve Hertha Berlin’de forma giyen milli futbolcu için gizliden gizliye çalıştığı öğrenildi. Bir ön libero, gerekirse bir de solbek arayışı içerisinde bulunan sarı kırmızılıların Gravesen ve Ze Roberto isimlerini telaffuz ederek hedef şaşırttıkları, yönetimin gönlünde yatan aslanın Yıldıray Büştürk olduğu ortaya çıktı. Adnan Sezgin görüştü
Sarı kırmızılıların, F.Bahçe ve Beşiktaş’ın da ilgilendiği Yıldıray Baştürk’ün transferini gerçekleştirmek için büyük çaba harcadığı öğrenildi. Yıllardır orta sahaya bir 10 numara arayan G.Saray, teknik direktör Erik Gerets’in ısrarlı isteği üzerine Yıldıray Baştürk ismi üzerinde odaklandı. Önceki gün Almanya’ya giden Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin’in asıl hedefinin Gravesen değil, gurbetçi yıldız olduğu öğrenildi.
Gravesen’in menajeri John Sivabeak’le görüşen G.Saray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin’in Yıldıray’ın bonservis bedelinin artmaması için bu yolu izlediği ortaya çıktı. Milli futbolcunun önümüzdeki sezon sözleşmesinin bitecek olmasını fırsat bilen Galatasaray’ın bu oyuncu için Hertha Berlin’e 3 milyon Euro’luk bir teklifle gideceği iddia edildi.
Yıldıray’ın menajeri İranlı Reza Fazeli ile de görüşen Sezgin’in Hertha Berlin Kulübü yöneticileri ve Berlin ekibinin teknik patronu olan G.Saray’ın eski futbolcusu Falco Götz’ü ikna etmeye çalıştığı beldirildi. Milli futbolcunun da G.Saray’ın teklifine sıcak baktığı öğrenildi.
Kaynak: Hürriyet
yıldıray sözleşmesi bittiği zaman Galatasaray a gelmedi...
şimdi mi gelecek hemde dünya kupası almanya ya verilmişken???
alman kulüpleri her yönden kendilerini geliştirdiler..
yahu sunu bilin ki yildiray galatasaray a gelmez...
hatta yıldıray türkiyeye gelmez
Bazı uydurma gazeteler (fanatik, fotomaç) Yıldıray'a 1 hafta içinde İstanbul'da diyodu :D
Şaka maka aslında gelse hiç fena olmaz...
Polak sesleri!
http://i.webaslan.com/images/haber/2006/polak001.jpg
Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, Almanya'da görüştüğü Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'e, önceliğin Gravesen'de olduğunu tekrarladı. Belçikalı hoca bu oyuncunun alınamaması halinde alternatif ismin Çek yıldız Polak olduğunu bildirdi. Gerets'in, Dünya Kupası'nda Çek Milli Takımı formasını giyen Jan Polak'ın transferi için kulübü Nürnberg ile görüşülmesini istediği öğrenildi. Alman kulübüyle sözleşmesinin devam etmesine rağmen bu oyuncunun kulübünden ayrılmak istemesi nedeniyle transferin çözülebileceği vurgulandı.
Antrenör Erdal Keser'in bugün Çek Cumhuriyeti ile Gana arasında oynanacak olan Dünya Kupası grup eleme maçını izleyeceği ve Polak hakkındaki son izlenimlerini Gerets ve yöneticilere ileteceği belirtildi. Keser yaptığı açıklamada, "Polak, hocamızın beğendiği bir oyuncu. Gravesen'in transferine göre bu oyuncu için karar vereceğiz" ifadesini kullandı.
alinti: webaslan.com
ilk baslarda güzel oynayıpta sonra kendını salmaz heralde...
jan polak iyi futbolcudur gençtir gelirse iş yapar bence....ben polak'ı cm00-01 de oynatıyodum hey gidi günler hey :D
http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifAdnan gündemde
G.Birliği'nin oyuncusu Erkan'dan vazgeçen Cimbom'un aynı bölge için Samsunsporlu Adnan'a teklif yaptığı öğrenildi. Hagi'nin zamanında çok istediği oyuncu için Karadeniz ekibi kapıyı 1 milyon dolardan açtı. Samsun fiyat kırarsa Adnan, G.Saray forması giyecek. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D
jan polak cek cumhuriyeti maci sonrasi da gundeme gelmisti
yazık oluyo güzelim şampiyonluğa bu asılsız haberlerle ona yanıyom
jan polak can polat gibi bee
"G.Saray ile görüştüm"
Brezilya Milli Takımı'nın orta alandaki dinamosu Ze Roberto, Galatasaray'la olumlu geçen bir transfer görüşmesi yaptığını söyledi.
http://www.superspor.com/images/1/29...Roberto002.jpg
Bayern Münih'le ipleri koparan ve Dünya Kupası'nın ardından kulübünden ayrılıp, gelen teklifleri değerlendirecek Ze Roberto, "Şu anda sadece kupayı düşünüyoruz. Almanya 2006'da göstereceğim performans benim için önemli. Dünya Kupası'nın ardından yeni kulübümü seçeceğim" dedi.
Kendisine birçok takımdan transfer teklifi geldiğini vurgulayan Brezilyalı yıldız, "Bu teklifler içinde ilk tercihim G.Saray. Daha önce kendileri ile olumlu geçen bir görüşme yaptım. Kupa sonrası bir kez daha görüşeceğiz. Anlaşırsak İstanbul'a gelir ve G.Saray'da oynarım" diye konuştu.
17.06.2006
Kaynak : Fotomaç
insalklah ze roberto insallah...
bayat haber selman saolsun bu haberi bize çok önce vermişti :)
ze roberto ve zokora gelsin..
transferi kapatalım....
zokara ortada ze solda
walla fm de en zeckli takim gs olacak:D
10 gün içinde bi oyuncu alcaktım ama 15 gün oldu hala bişey yok