Hele şükür ki aklı başında iki yorum.
Printable View
Vay be aLdık adamı demek sonunda.VaLLa eğer kesinse şu ana kadar ki en iyi transferimiz.
Webaslan'da bir taraftar bir yazı yazmış..Ben kısaca özetleyim..
Yazısında Fb'nin Carlos transferine değinerek, rakibimiz 35'lik süper yıldız aldı..Avrupa'da ses getirdi..Biz neden Avrupa'da oynamak isteyen 32'lik Juan Sebastian Veron'u almayalım..Kendisiyle bir iki defa görüşülmüş fakat sonradan transferden vazgeçilmiş..
Acaba yöneticilerin adını sır gibi sakladığı, Avrupa'da ses getirecek dediği yıldızlardan birinin Veron olma olasılığı var mı? Görüşlerinizi bekliyorum..
Evet eX., şu ana dek en iyi transferiniz olacak Navarro, inanılmaz bir oyuncu, izleyince ve performansını görünce anlayacaksınız.
VaLLa son zamanLarda güzel şeyLer söyLüyorsun egemen böyLe devam et oLurmu :)
Lincoln aldık, Veron'u ne yapacağız ?
Veron süper oyuncu ama Galatasaray'ın ihtiyacı yok o bölgede oynayan bir oyuncuya.
neden olmasın kardeş ama ben lazio'ya geri döndüğünü biliyorum veron'un ;;)
Bir oyuncuyu sevmek bağrına basmak onu takımLa özLeştirmek çok zor ama,Onu dışLamak bir anda nefret duymak ise sadec dakikaLar..
mevki olarak orta sahanın ortasnda oynayan onu yönlendiren bi oyncu ama bildigm kadaryla bir forvet alncak duruma göre bir sag açk yada sag bek..veronun mevkisi ise çk farkı ama keşke gelse derim çok büyük bi yıldz
Ben ne zaman kötü bir şey söyledim, aşk olsun :)
MC, AMC oynayabiliyor Veron, olağanüstü bir oyuncu, gelse acayip katkısı dokunur, kimse tutamaz onu. Ama bu mevkiide iki kaliteli ismi var Galatasaray'ın, Linderoth ve Lincoln, gereksiz bir transfer olur kısacası. Eğer bu iki isimden biri alınmamış olsa olurdu.
Transferlerimiz Devam Ediyor... Oftaş´tan Doğa´da artık Es-Es´de....
Transfer Komitemiz Kamp Dönemine yaklaşılırken transferde Süper Lig takımlarının peşinde olduğu futbolcuları almaya devam ediyor.
Geçtiğimiz sezon Şampiyon olarak Süper Lig´e çıkan G.Oftaş takımının orta sahadaki genç ismi Doğa KAYA ile 2 yıllık anlaşma yapıldı.Konyaspor ve Kasımpaşa´nın peşinde olduğu 30.06.1984 Ankara doğumlu genç futbolcu Gençlerbirliği,Kayseri Erciyes,Antalya ve G.Oftaş formalarını giyerken 85 sefer de Milli Takım´da yer aldı.
Transfer Komitesi Başkanımız Rıdvan ÇAKIRGÖZ kamp dönemine az bir süre kala hocamızın istediği eksik gördüğü mevkilere Süper Lig takımlarının bile peşinde olduğu genç ve kaliteli oyuncularla görüşmelerin ve transferlerin devam edeceği müjdesini verdi.
süper lig yolunda iyi transferler yapıyoruz bakalım hayırlısı ;;)
Iyice kıraathaneye çevirmişsiniz burayı. Seviyeli mesajlar yazın biraz.
veronda hasan şaş gibi bir parladı sonra gözükmedi ortalıkta bize formsuz yıldız diil yıldız adamlar lasım ki gelse nerde oynucak lincolnü mü kesecek bu arada ümit karan da gitmek istiyosa gitsin merak etmesin zmanında hakan da gitmişti onun yerini bile doldurduk jardelle ümitin mi dolduramıcaz o gider onun parasıla gökhan ünal gelir sanki van basten gidiyo altı üstü bi sezonda attığı gol ortalama 17 18 ve yarım sezon sakat oynuo adam her sene para için satıcakda gitsin akyelde gitmişti ama sora yine galatasarayın kapısına geldi almadık ...
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news...itKaran010.jpg
Ümit akşam idmanında da yok!
Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını, bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürürken, Fenerbahçe ile anlaştığı iddiaları gündeme bomba gibi düşen Ümit Karan, çalışmada yer almadı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde gerçekleştirilen ve 2 saat 20 dakika süren antrenmanda sarı-kırmızılı futbolcular, 3 grup halinde kondisyon çalıştı. Dönüşümlü olarak bir grup koşu, bir grup açma-germe hareketleri çalışırken, bir grup da tesislerde ağırlık çalışması yaptı.
Galatasaray ile bu sabah sözleşme imzalayan Volkan Yaman, takımdan ayrı koşu yaparken, bugün İstanbul'a geleceği belirtilen Carrusca, 2 Temmuz'da takıma dahil olacak Song ve sabah koşunun ardından çalışmayı bırakan Ümit Karan, akşam antrenmanında yer almadı. Sakatlıkları bulunan Uğur ve Aydın ise tesislerde çalıştı.
Bu arada antrenman sonrasında teknik direktör Feldkamp ve kimi oyuncular, çalışmayı izleyen taraftarlara imza dağıttı.
Sarı-kırmızılılar, yeni sezon hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.
Lig TV
Hayret Celal Kolot 2 transfer bitirdi ama gelmeden fazla degil azcık ümitlenelim :D
Ümit Karan: "Hiçbir yere gitmiyorum"
Galatasaray'ın sözleşmesinde indirime gitmek istediği futbolculardan Ümit Karan, takımdan ayrılmak gibi bir düşüncesinin olmadığını söyledi. Milli Takım kampından yeni dönen golcü futbolcu, "Galatasaray'la daha 3 yıllık sözleşmem var. Bulunduğum yerde mutluyum. Başka kulüplerle görüşmüyorum. Galatasaray'dayım ve hiçbir yere gitmiyorum" şeklinde konuştu. Yeni teknik direktör Feldkamp'ın da başarılı olacağına inandığını belirten Karan, "Takımımıza hayırlı olsun" ifadesini kullandı.
Kaynak: Sabah
İşin aslını kimse bilmiyorum, sakin olmalı gelişmeleri beklemeliyiz.. Giderse tavrımızı alırız, kimsenin şüphesi olmasın..
ümit adam gibi adm bırkmaz satmaz cimbomu fenerin topçuları gibi diil satsın giderse camiasız ümit olur aynı tümer gibi
Zaman herşeyi gösterecek
Yarinki idmanda Protestolar olacak ümit bence cok gec kalmadan son noktayı koyması lazım yoksa her an gibi bir fevzi gibi takımdan gönderilir
_______________İvankov______________
Durmuş_____Aydın_____?????_____Toledo
_______________Ragıp_______________
MTopuz______________________FCeylan
_______________MEren_______________
_________GÜnal_____FCangele_________
şu an bize bir defans lazım kadro süper oldu birde sağ bek olsa iyi olur
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Cangele resmen Kayseri'de
Kayserispor, geçen sezon Sakaryaspor'da oynayan Arjantinli Franco Dario Cangele'yi renklerine bağladı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde mukavele imzalayarak resmen Kayserisporlu olan Cangele, ''Hedefleri olan bir takıma transfer olduğum için mutluyum. Kayserispor'un yeni sezonda çok başarılı olacağına inanıyorum'' dedi.
Kayserispor onursal Başkanı ve Kayseri Büyükşehir belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, yeni sezon için çok daha güçlü bir takım kurulduğunu söyledi. Özhaseki, ''Kayserispor resgele futbolcu almak yerine, seçici davranıp, nokta transferlerle kadrosunu güçlendirdi'' diye konuştu.
Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur da katkılarından dolayı Özhaseki'ye teşekkür etti. Mukavele imzalayan Cangele 19 numaralı Kayserispor formasını giyerek gazetecilere poz verdi. Cangele'nin Kayserispor ile 1 artı 3 yıllık mukavele imzaladığı bildirildi.
30.06.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : AA
Serhat akında varmıs gündemde o da gelirse besıktas hep fenerli olacak besıktas transferde daha iyi hariket etmesi lazım mümkünse gökhan haric defansını degiştirsin
Galatasaryli arkadaslar uzulmeyin bence Umit hic bir yere gitmeyecek
Ya bakın çok aceleci davranıyoruz.. Ümit Karan çıksın, konuşsun.. Ona göre tepkimizi verelim, belki hepsi yalan.. Başka bir sorundan dolayı antremanlara katılmıyor.. Bir kalemde silmek yakışır mı bize ?