Bu transferler neye göre yapılıyor t.d belli değilken?
Printable View
Bu transferler neye göre yapılıyor t.d belli değilken?
Düdcak diyormuş Macarlar.
Orası öylede bunları basına bildirsinler madem taraftarlarında kafasında problem olarak durmasın ben bir fenerbahçeli olarak eğer net bir şekilde teknik direktörün belli olmadığı takıma neden oyuncu transferinin olmasını isteyim ki.
Ligtv'nin linkindeki spikeri dinleyebilirsin.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=73471
Şu an takımın hocası belli, Daum. Onunla ayrılma konusunda anlaşmadan, hocamız A B'dir diyemedikleri için bekliyorlar. Zaten yönetim tarafından resmi olarak açıklanmış bir transfer ya da görüşme yok.
Ayrıca transfer görüşmelerinde taraftarları ön planda tutmanın sıkıntısını yaşadı Aziz Başkan. Taraftarların gönlü olsun diye anlaşmadan oyuncu ismi açıklamazlar.
Sonuçta futbolun patronu, futbolu bilen Aykut Kocaman. Daum ile yollar ayrıldıktan sonra ne yapılacağı da bellidir, başka hoca mı gelecek yoksa Aykut Kocaman mı takımın başına geçecek, bunu kararlaştırmışlardır ve buna bağlı olarak Aykut Kocaman transfer görüşmelerini yapıyor.
Son karar elbette hocada olmalı, zaten resmi olarak açıklanmış ya da şu oyuncularla ilgileniyoruz tarzı bir açıklama da yok. Aykut Kocaman, eksik mevkilere oyuncu bakıyor, hoca değişse de, hocayı getirecek kişi de Aykut Kocaman olacağından (veya kendi takımın başına geçeceğinden) alınacak oyuncularla çalışabilecek bir anlayışa sahip hocayı takımın başına getirir.
Atletico Madrid´de forma giyen Uruguaylı yıldız futbolcu Diego Forlan´ın ağabeyi olan Pablo Forlan ve menajeri Daniel Bolotnicov´ın aldıkları tehditler sonrasında Fenerbahçe´ye gelmekten vazgeçtikleri iddia edildi.
Fox Tv´nin Gündem Futbol adlı programında yayınlanan Elvan Arat´ın haberine göre‚ Fenerbahçe´nin uzun zamandır transfer etmek için uğraştığı Diego Forlan´ın aldığı tehditler sonrası Sarı-lacivertli kulübe imza atmaktan vazgeçtiği iddia edildi.
Fenerbahçe´ye bir çok futbolcu getiren menajer Juan Figer´in kendisi gibi Uruguay vatandaşı olan Diego Forlan´ın ağabeyini arayarak‚ "Fenerbahçe´ye yalnızca kendilerinin futbolcu transfer edebileceğini‚ bu transferin gerçeklemesi durumunda ise Forlan için sıkıntılı günlerin yaşanabileceği tehdidinde bulunduğu ifade edildi.
Her taşın altından çıkan menajer Juan Figer´in tehditlerinden çekinen ve bu durumdan rahatsız olan Diego Forlan ve ağabeyi Pablo Forlan aldıkları kararla son anda Fenerbahçe´ye gelmekten vazgeçti.
Atletico Madrid Kulübü´ne 6 milyon euro artı Daniel Güiza‚ Forlan´a da yıllık 4 milyon euroluk teklifiyle transferi bitirme aşamasına gelen Sarı-lacivertli ekibin yaşanan bu gelişmeler karşısında ve Diego Forlan´ın kararından vazgeçmemesi üzerine bu transferi de kapatmış oldu.
forvet alınmayacak bence.iki kanat birde stoper
Krasic'in Türkiye'ye gelmesi zaten çok zordu. Oyuncu doğal olarak daha fazla göz önünde olacağı büyük bir ligde oynamak ister. Türk olan Hamit'in, Yıldıray'ın bile yıllardır Türkiye'ye gelmek istemiyorum dediği bir ortamda Krasic'in gelmesini beklemek sadece tatlı bir rüyaydı.
DHA Krasic'in alternatifi Hazard demiş. O da en az Krasic kadar zor, hatta belki daha da zor.
Ben sağ kanadı Mehmet, Özer ve dönerse (dönmesini istemem) Kazım'la idare edebileceğimizi düşünüyorum. Acil ihtiyaç bölgeleri: Sol açık ve forvet. Ardından önlibero ve duruma göre stoper alınmalı.
Basında şimdiye kadar çıkan isimler doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Umarım bu doğru isimleri ikna etmeyi başarırız.
Dszudszak olduysa eğer süper ötesi bir transfer.Türkiye'ye gelebilecek en iyi kanat oyuncularından birisi.Bir kanat oyuncusunda bulunması gereken özelliklerin hepsi maksimum derecede onda mevcut.Mükemmel duran toplarıda artı...
Özellikle Alex'e Hooijdonk'tan sonra bu denli rakip çıkar duran top konusunda...
Adamın son üç sezondaki istatistikleri;
147 Maç 38 Gol 40 Asist
Her ne kadar bu istatistikler Hollanda ligi söz konusu olduğunda küçümsensede müthiş bir istatistik.
Krasic'le anlaşılmış diye duyduğumu aktarmıştım. Krasic ile ilgili çıkan haberlerin aksine oyuncuyla anlaşılmış, CSKA ile ufak pürüzler var deniyordu. Basında tam tersi yönde haberler çıkıyor. Acaba bizim duyumlar balon mu çıkacak.
Aykut kocaman'dan yerlilere yönelik kararlar bekliyorum mesala geçen haberlerde duydum orta sahada Emre-Mehmet Topuz ikilisini oynatmayı düşünüyormuş bence iyi olur bir de Güiza'yı
gönderip bir tane daha Türk forvet alıp Semih-Gökhan ile devam edebilir.
balasz da gelmeyecek göreceksiniz krasic güya kesindi bitmisti ne oldu? dzsudszak da gelmez psv 15 milyon euro bonservis istiyor vermezler o parayi
İngiliz basınında Martin Petrov'la ilgilendiğimiz yönünde haberler çıkmış.
Joaquin'e üçlü kıskaç!
Valencia'nın yıldız futbolcusu Joaquin'in ismi Türk futbolunun dev takımlarıyla anılıyor... Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın İspanyol yıldızı transfer etmek için yarışa girdiği iddia edildi. Lig TV'nin ilgiyle izlenen programı Transfer Dosyası'nda gündeme getirilen haberde İspanyol basını Valencia'nın kanat oyuncusunu Üç Büyükler'in transfer etmek istediğini yazdı.
LigTv
Fener'e süper solak!
Manchester City'nin, 3 futbolcusu Martin Petrov, Silvinho ve Benjani'yi serbest bırakarak yollarını ayırmasıyla gözler bir süredir Fenerbahçe ile adı geçen süper solak Martin Petrov'a çevrildi.
Avrupa basınında birçok kulüple ismi geçen Martin Petrov için Fenerbahçe'nin de devreye girebileceği belirtiliyor.
31 yaşındaki Petrov, 2007'den beri Manchester City forması giyiyor.
Daha önce Botev, CSKA Sofya, Servette, Wolfsburg ve A. Madrid formaları giyen Petrov'un çeşitli ülkelerde forma giymesi transferin önündeki bir engeli daha kaldırıyor.
78 kez Mili takım formasını giyen ve 21 gol kaydeden kanat oyuncusu, topla sürati, yaptığı kavisli ortaları ve oynadığı takımlardaki forvet oyuncularıyla olan uyumuyla dikkat çekiyor.
LigTv
Keşke Guardado yu alsak :D
Kanal D;
Fenerbahçe, Petrov için son noktayı koymayı hazırlıyor dedi.
umarım yalandır. çok saçma bir transfer olur.
Semih içinde hukuki süreç devam ediyormuş Trabzonspor transferi için. Sanırım Trabzonspor'a gidiyor Semih.
Petrov'un kalitesi tartışılmaz ama son 2 sezonda 25 maça çıktı eplde. Kewellvari bir transfer olabilir.
Macar oyuncu gelirse çok manyak bir transfer olur..FM'de de süper profili var gerçektede çok iyi bir oyuncu..
dszudszak ile anlaşılmışken gidip petrov alınmaz umarım. güvenemiyorum bu konuda yönetime.
Haberin dogru oldugunu sanmiyorum.Dzsudzsak'i alacagiz bence..Umarim oyle olur..
Dzsudzsak'ı 10 kez Petrov'a tercih ederim. İnşallah bonservis bedeli yok diye Petrov'u alıp Dzsudzsak'tan vazgeçmek gibi bir hata yapmayız. Farklı kanallarda aynı anda Petrov haberinin patlaması hayra alamet değil.