Sevmediğim iki takımın mücadelesinden Chelsea galip çıktı, tebrikler..
Printable View
Sevmediğim iki takımın mücadelesinden Chelsea galip çıktı, tebrikler..
Aynen bende pek haz almam da gercekten chelsea haketti macı.
Chelsea'nin kazanmasına sevindim...
Tuncay'ın golü 1-0 yaptı ardından Sunderland Higginbotham ile 1-1 e getirdi skoru.. :)
M'Boro 1 - 1 Sunderland
Güzel maçtı..Tebrikler Chelsea...
İlk yarıda 20 den sonra seyretmiştim.2.yarıda 70 den sonra seyrettim.Seyrettiğim sürelerde topa hakim olan taraf hep Chelsea idi.Bu yüzden son dakikalara girildiğinde kazanmasını istiyordum.Nitekim bir penaltı golü ile galibiyeti aldılar.
Maçın son dakikalarında Chelsea'nin 2 topu çizgiden çıkarması Manu adına şansızlıktı.Zaten maç boyu yattılar.(2.yarı başı nasıldılar bilmiyorum) Son dakikada asıldılar zaten ama tutmadı.
Drogba ile Ballack arasındaki frikik kavgası baya ilginçti.Kavga çıkacak diye korktum.:icon_biggrin: Maç sonunda Ballack ile Drogba direk birbirlerine sarılarak maç içinde böyle şeylerin olabileceğini gösterdiler.
Manu'nun kaderi hala kendi ellerinde.Kalan maçlarını kazansalar şampiyon olabilirler.Bu maç büyük kayıp değil onlar için ama bir beraberlik şampiyonluk yolunda büyük adım olacaktı..
İki takımı da sevmem ama Chelsea'nin kazanmasını Manchester'ın kazanmasına tercih ederim.Şuan hala Manchester avantajlı herşey onların elinde.Geri kalan haftalarda herşey olabilir..
İddaa'da beni yakan maçta City 2-0'dan Fulham'a maçı 3-2 hediye etti..
Tuncay yine golünü atmış beklentilerimin üstüne çıktı vallahi
Forssell bu seferde Liverpool'a caprti :D
Tuncay yine cakti
çok iyi golcü, velez'den beri takip ediyorum, ne zaman büyük takım yolcusu olcak diye merak etmişimdir hep
Tottenham'ın performansı yükselmeli
moskova'nın provası gibi olmadı bence
Tottenham çok iyi bir transfer yaptı.Hayırlı olsun.
Tuncay boş geçmemiş ama Boro yenilmiş :o
iki takımı da sevmem ama Chelsea'nın kazanmasına sevindim, heyecan olsun az daha :D .. hakedenler de onlardı bence, çok talihsiz bir gol yediler, penaltıda da elle oynama pozisyonunu tam göremedim, gölge halindeydi ama tebrik etmek lazım savaştılar kazandılar, iki kere top çizgiden çıktı sheva bi işe yaradı :D
Ayrıca Drogba ve Ballack arasında serbest vuruşu ben atıcam kavgası çok ilginçti
Birmingham puana sevinemedi
İngiltere Premier Ligi'nin 36. hafta maçında Liverpool deplasmanda Birmingham City ile 2-2 berabere kaldı. St Andrew's Stadı'nda oynanan maçta ev sahibi ekip 34. dakikada Forssel ve 55. dakikada Larsson attığı gollerle 2-0 öne geçmesine rağmen Liverpool bu gollere 63. dakikada Peter Crouch ve 76. dakikada Benayoun ile cevap verdi ve karşılaşma 2-2 sonuçlandı.
Hafta içinde Chelsea ile çok kritik bir maça çıkacak olan Kırmızılar, bu karşılaşmaya yedek kadroyla çıktı. Rafael Benitez orta sahada Damien Plessis gibi altyapıdan oyunculara şans tanırken, ileri ikilide Voronin ve Crouch görev yaptı. Genç yetenek Emiliano Insua'yı da ikinci yarıda oyuna alan İspanyol hoca, Chelsea maçı öncesi as futbolcularını dinlendirdi.
Premier Lig'de küme düşmeme mücadelesi veren Birmingham City bu maçta güçlü rakibi karşısında galibiyete ulaşamadı ve ancak 1 puan alarak puanını 32'ye yükseltti. Fakat bu puan, Birmingham ekibini 18. sıradan yukarıya taşıyamadı. Birmingham bu beraberlikle galibiyet hasretini 4 maça çıkarmış oldu. Liverpool ise puanını 70'e çıkardı ve 4. sıradaki yerini korudu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Tuncay'ın golünü izledim netten güzel atmış... Umarım 10gole ulaşır bu sezon...
Bakalım neler yapabilecek Tottenham'da Modric..
Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger, sezon başında Barcelona’ya transfer olan Fransız golcü Thierry Henry’nin Londra’ya dönebileceğini söyledi.
goal.com
Arsenal Menajeri Arsene Wenger'den sürpriz açıklama... Sezon başında Arsenal'den ayrılarak Barcelona'ya geçen Henry'nin, eski takımına dönüp dönmeyeceğiyle ilgili bir soruyu cevaplandıran Fransız çalıştırıcı, "Futbolda asla ‘Asla’ diyemezsiniz. Henry daha geçen sene gitti. Ancak istediği gibi oynayamadığı için biraz hayal kırıklığına uğradı" diye konuştu.
Bir süre önce yıldız futbolcuyla konuşma imkanı bulduğunu söyleyen Wenger, "Bütün Arsenal maçlarını seyrettiğini söyledi. Ben de Barcelona’yı takip ediyorum. Çünkü nasıl oynadığını merak ediyorum. Son konuşmamızda ona eleştirilerimi aktardım" dedi.
Henry’nin performans düşüklüğünü, İspanyol takımındaki sorunlara bağlayan Wenger, sözlerini, "Thierry çok iyi bir golcü. Ancak onun mevkiinde zaten 2-3 tane oyuncu var. Ayrıca Ronaldinho da bu sezon olmadığından Thierry daha çok sol kanatta oynamak zorunda kaldı. Bu mevkiiye alışık değil. Fazla verimli olamıyor. Barcelona zaten takım olarak da iyi değil. Bu yüzden oyuncular da iyi performans gösteremedi. Yine de Henry’nin Barcelona’da mutlu olduğunu ve kendini kanıtlayacağını düşünüyorum" şeklinde noktaladı.
Çok güzel olur Henry İspanya'ya alışamadı
wikipedia'da barca da 33 maç 19 gol gözüküyor o kadar yaptı mı? eger yaptıysa alısamadı falan pek de denemez ancak donerse cok guzel olur..
manu buyuk avantajını kaybettı..
Dönsün ya özledik onu :o
Dönsün ya Henry geri gelsin ßende Arsenal'li olcam :zuhaha
Umarım Henry geri gelir...
Barcelona aslında Henry için hatalı bir tercihti çünkü Barcelona'nın oynadığı sistemde zaten Eto'o gibi bir isim vardı.Henry Arsenal'deki gibi lider değil Barcelona'da ve istediği mevkide oynamıyor genelde.Ama yinede Barcelona'da kalması gerektiğini düşünüyorum.Belki futbol hayatının sonlarında Arsenal'e geri döner..
Dünkü Chelsea maçında çok kötü oynadık bence.
Alex Ferguson Ronaldo'yu oynatmayıp sonradan oynatsada kendisini forvette kullanarak büyük hata yaptı, ayrıca Tevez'inde oynamaması gol yollarında etkisiz bir Manchester United görmemizi sağladı
Tuncay için iyi bir sene oldu.İlk sezon için gayet iyi bir performans sergiledi..
Tuncay guzel gol atti, seneye bu ligde en az 15 golu var.
Ayrica Alves de atmaya basladi, Boro orta saha ve defansa iyi takviyeler yaparsa kesinlikle ust siralar icin oynar
Tuncay beklediğim gibi güzel bir sezon geçirdi
Boro bence onun için iyi bir tercih oldu
Henry Arsenal için iyi olur
Adebayor'la olmuyor bu işler :)
benım de aklıma soru ısaretlerı vardı zaten ne ara yaptı dıye :) bence ıngıltereye donmelı muhakkak..
Umarım döner yuvasına. Henry'i O yapan Arsenal'dir bence.. :)
gidişi hataydı... dönüşü muhteşem olur..
ve tabi ki arsene wenger..
Henry'nin gitmesi hataydı ama tam yeni sistem oturmuşken tekrar henry'nin gelmesi nasıl olur bilmem..
Yılın oyuncusu Ronaldo
Manchester United'ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, İngiltere'de "Yılın oyuncusu" seçildi.
Profosyonel Futbolcular Derneği tarafından her sene verilen bu ödülün, üst üste ikinci kez sahibi olan 23 yaşındaki oyuncu, Kırmızı Şeytanlar adına toplam 38 gole imza attı. Ronaldo, FC Barcelona ile yapılacak Şamiyonlar Ligi mücadelesi hazırlıklarında olduğu için bu törene katılamadı.
Portekizli yıldız, "Yılın en iyi geç oyuncusu" ödülünde de adaylar arasında yer alırken, bu ödülü Arsenal'in ortasaha oyuncusu Cesc Fabregas'a kaptırdı.
Premier Lig'de en iyi kadro
David James (Portsmouth), Bacary Sagna (Arsenal), Rio Ferdinand (Man Utd), Nemanja Vidic (Man Utd), Gael Clichy (Arsenal), Steven Gerrard (Liverpool), Cesc Fabregas (Arsenal), Cristiano Ronaldo (Man Utd), Ashley Young (Aston Villa), Emmanuel Adebayor (Arsenal), Fernando Torres (Liverpool).
Championship'de en iyi kadro
Wayne Hennessy (Wolves), Bradley Orr (Bristol City), Ryan Shawcross (Stoke), Dan Shittu (Watford), Paul Robinson (West Brom), Brian Howard (Barnsley), Marvin Elliott (Bristol City), Liam Lawrence (Stoke), Jonathan Greening (West Brom), Ricardo Fuller (Stoke), Kevin Phillips (West Brom).
League One'da en iyi kadro
Kieren Westwood (Carlisle), Angel Rangel (Swansea), Garry Monk (Swansea), Danny Livesey (Carlisle), Julian Bennett (Nottm Forest), Andy Robinson (Swansea), Ferrie Bodde (Swansea), Kris Commons (Nottm Forest), Richie Wellens (Doncaster), Jermaine Beckford (Leeds), Jason Scotland (Swansea).
League Two'de en iyi kadro
Jon Lewis (Peterborough), Craig Pead (Brentford), Stephen Foster (Darlington), Danny Swailes (MK Dons), Dean Lewington (MK Dons), Jason Puncheon (Barnet), Keith Andrews (MK Dons), Lloyd Dyer (MK Dons), George Boyd, (Peterborough), Jack Lester (Chesterfield), Aaron McLean (Peterborough).
Fazlasıyla haketti zaten C.Ronaldo...