Ben sayılmaz zannediyordum. :)
Printable View
Ben sayılmaz zannediyordum. :)
Emre abi sen Oğulcan(Junkchorn)ın hazırladığı rehberi uyguladın sanırım.
Devre dışı bıraktıklarını otomatik yap tekrar düzelecektir(::)
Yok yahu ben birşey yapmadım. ;;)
Neyse şimdi oldu gibi.
Denizinki bişeymi siz birde benimkini görseniz:zuhaha
Görelim. ;)
Deniz'inki yine iyiymiş valla. :D
Merhaba ...
O kadar masaüstünde simgeye ne gerek var abisi onları klasörlesene annen kızmıyor mu sana ne bu masanın üstü diye :D ( Biliyorum iğrencim gelmeyin üstüme )
hafif çatlaklık var mı sizde yahu? :) Bu ne böyle. Ne varsa masa üstünde...
Sana yakışıyo Abi..:n:
Klasörlemekle kim uğraşcak be murat abi:zuhaha
Aykut'a bende katılıyorum sana yakışıyor. :zuhaha
klasörlemekle uğraşmıyorsun birşey lazım olduğunda nasıl buluyorsun o masa üstünde CTRL+F ile mi? :n:
İşin ilginç yanı o masaüstünde fm08 dışında hiç birşey işe yaramıyor nerdeyse:zuhaha
Ben saymaya devam ediyorum.
Eralp, 198 tane saydım :)
Onları klasörlesene kardeşim :D
yahu klasörlemesin bir klasör yapsın hepsini içine atsın hiç olmazsa tek klasör gözükür. :D
Bi ara hallederim klasörlemeyi:D açıkca söylemek gerekirse pc kasmıyor yada ben alıştım yavaşlığa:zuhaha
Selamun Aleykum , Hayırlı akşamkalr değerli Kafe TSİ 6 üyeleri ...
Aleykum Selam Erdem abi.
Yine bir stajdan erken kaçısın ardından sizlerleyim arkadaşlar, nasılsınız?:D
Koyun sizinkini de görelim Emre bey.;) Ben de sadece Geri Dönüşüm Kutusunu bırakırım masaüstünde ama bu aralar çok dağıttık.
Memnun oldum Enes. Bende Erdem..:D
Biz kaçamıyoruz arkadaşım çalışıyoruz. :)
Eve gidince koyarım görürsün Serkan bey kardeşim. :p
Bende MeMo :D
MeMo ne demek..:D
Biz de kaçmıyoruz. "Ayşe tatile çıksın!" gibi "Stajerler seraya gitsin!" dendiğinde soluğu evde alıyoruz.:p
Sen en azından karşılığını alacaksın Emre bey, belediyenin bize para vereceğini hiç sanmıyorum.:D
Valla benimki temizlenmiş hali facepack yapımı için bir sürü resim vardı :D Format atıcam zaten bi kaç güne.. :)
Masaüstünü çek yolla puan verelim konusu buraya taşındı heralde:zuhaha
Darbeci misiniz siz birader? :D
Valla alacağız inşallahta daha 2 hafta var yahu parasız kaldım zaten. Burslarda bitince okulla birlikte. 160 YTL kredi aldım 225 YTL taksit ödedim. Nasıl yaptım bende bilmiyorum. :p Cebimde 21 YTLem var. :D Ay sonu gelmez arkadaşım. Sağa sola borç... :D