ego basket maçında 12sayı fark attı ß lerimi ßile unuttum :zuhaha
Printable View
Olm moral veriyoz sana sende :D Şımarık'ın geliyomuş olm işte Cuma günü sen bu şarkıyı dinle :D
Murat abi bırak gökay abiyi:D bak sen şu şarkıları dinle
HipHop Police-Chamillionaire
My Band-D12
Four Minutes-Madonna
We Need A Resolution-Aaliyah&Timbeland
bunları dinle bişeyciğin kalmas:D
Cuma'ya daha çok var ya of offf..En geç Cuma dediyse sizce ne zaman gelir.Cumadan önce gelsinya :(
Ya olm beklicen işte. Bu şarkıyı dinliyince cumaya çok az kalcak :D
en geç cuma dedine göre pazar gelir kız milleti :zuhaha
Fıratcan ne diosun ya sen.Öldürecen mi beni...
Murat Abi sen içini ferah tut bence;
Eğer 'En geç Cuma' dediyse ablamız, Çarşamba veya Perşembe günü gelebilme ihtimali olduğunu hesaplamıştır. Bu da demektir ki; Salı günü sana haber vermeye çalışabilecektir.
Abi sen, yarın bir şekilde ulaşmaya çalış ablamıza;
Bu işin düğümü Çarşamba günü diyorum.
Tünelin sonunda ışık olduğu sürece, sonunu beklemek en güzelidir.
:n:
sayılı gün çaßuk geçer Murat :)
Neyse size doyum olmaz ama kaçtım ßen eyy geceler...
ßi hadise dinleyip yatim ßelki rüyama girer :schaf:
(i)
İyi geceler Fırat.
Sağolasın Bursalı kardeşim.Umarım dediğin gibi olur.Ben her yolu deniyorum ulaşmak için ancak yok.O istese bana ulaşır zaten.Umarım gelir cuma'ya kalmadan :(
Saat 3'e geldi yahu.Yatsam mı ne yapsam.Beklemekle giç geçmiyor zaman :(
murat abi sana bi önerim var şöyle efkarlı şarkıları dinlemeyi bırak bence onları dinledikçe yengemizi hiç bi zaman aklından çıkaramazsın ve sürekli böyle damar modda olursun bnce daha hareketli parçalar dinle..
Winamp'dan shuffle yaptım veçıkan ilk şarkının adına bakın " bekle beni bende geleceğim " :D Bu ne kardeşim yaa.
Ben yatıyorum böyle olmuyor...
Abi yatınca uyuyabileceksen, iyi uykular;
Ama sabaha kadar oturup, sonra bütün gün uykulu duracaksan da bir şey diyemem. Bence fazla yorma kendini, yat, uyu, dinlen.
Gün ola, hayır ola...
İnşallah kardeşim dediğin gibi olur.Kaç gecedir zaten uykusuzum.Biraz olsun uyuyayım.
Uyuyunca da her yarım saatte bir kalkıp telefona bakıyorum aradı mı mesaj attı mı diye :(
Herneyse.
Herkese iyi geceler kendinize iyi bakın arkadaşlar.Bu gece biraz başınızın etini yedim dertlerimle falan.
Allaha emanet olun...
iyi geceler o zaman murat abi:) iyi uykular ve bu arada selam oguz kaan abi yahu hiç hal hatır soramadım:)
bu arada gökay abi kadın değilse söyleyen erkekmi yani=S:zuhaha soruya bak:D
Kadın değilse erkek mi. Yok uzaylı :D
İyi geceler Murat Abi, o nasıl laf öyle abi, biz hepimiz bir aile gibiyiz. Dert de dinleriz, sevince de ortak oluruz.
Eralp'cim bende soramadım. Nasılsın, iyi misin?
herkese merhaba millet nasıl gidiyor sabahlama girişiminiz:)
Vallahi iyi gidiyor. Bu arada merhabalar; adım Oğuz Kağan,
Şimdiden memnun oldum.
bende buralardayım bir durum olursa haberim olsun.. :D
Günaydınlar..
merhaba Oğuz Kağan ben de çok memnun oldum..
Selamlar diyerek geliyor,iyi uykular deyip kaçıyorum :)
@Glader
Sadece Oğuz yeterli aslında, peki senin ismin nedir?
Giden arkadaşlarım, iyi uykular hepinize...
Şimdi Munich'i izlemeye başlayayım diyorum. Sabaha kadar film izler dururum. Film önerisi olan arkadaşları bekliyoruz.
Benim ismim de Fırat Oğuz kardeşim izle bakalım filmini internetten mi izliyorsun
Bende mumnun oldum Fırat.
Hayır DVD'den izliyorum. Koleksiyon yaptığım için elimde çok film var. Sürekli seçip izliyorum.
Bu arada, ATV'de Şehrin Azizleri vardı. Herkese tavsiye ederim. ATV'de bitmediyse izleyin. Bitdiyse de Avrupa ATV'den izlenebilir sanırım.