Coloccini çok süper adam ii yapmışlar...
Printable View
Coloccini çok süper adam ii yapmışlar...
AZ Alkmaar'a gitmeden önce yada 1 sene sonra Trabzonspor'a transferi gündeme gelmişti , Şota da yeşil ışık yakmıştı ama Nuri Albayrak döneminin yöneticileri Yaşlı diyerekten ilgilenmedi. O yaşlı Şota Alkmaar'da gol kralı oldu ve Uefa da çok kritik goller attı.. Benim için ne Fatih Tekke ne de Gökdeniz.. Şota'yı çok seviyordum o da bizleri seviyor .. Hayatımdaki ilk kez para verip aldığım formaydı Vestel logolu 7 Numaralı Şota'nın forması.. Ey gidi :)
Coloccini böyle bir klübü hak ediyordu
Onun ne düşünüp düşünmediği önemli değil Barca teknik adam arayışına başlamıştır
Tebrikler ....
Futbolcularımız demekki avrupada oynayamıyor değil gitmek istemiyormuş..Tebrikler ersen..
hayır colocciniyi beşiktaş alıyordu:icon_sad:
10-15 milyon euro eder.iyi bir oyuncu fm de ki kadar varsa 20 de edebilir.coloccini hava topu vermior hiç.
ama ben olsam garayı alırdım.
puyol-milito-coloccini bakalım 3 bonus kafa ne yapacak.
:zuhaha:n:
Bu adamı biz pahalı geldi diye almamıştık sanırım.Adam şimdi Barca ile anlaştı.Holosko'da attığı gibi elini cebine atsaydı da yönetim;)Belki kolpa basının uydurduğu haberlerden biriydi bu ama yine de heyecanlanmıştım baya:)Neyse Barca için hayırlı uğurlu olsun...
Coloccini bence gayet iyi bir defans, Barca'da oynaması normaldir..
Bu arada şu bonus kafa olayına bittim.. :zuhaha
param olsun.ronaldinho için 40 ta veririm 50 de 60 da ... veririm.
zamanında hiç sevmesemde(2004-2005-2006 dönemi)nde bu parayı hiç acımadan ronaldinhoya veririm.ronaldinho gitsin başka takıma gene eski güzel oyununu bize izletecektir.
iyi bir isim faydalı olabilir
Marca gazetesinin haberine göre Valencia kaptanı David Albelda, kaleci Santiago Cañizares gibi sözleşmesinin bitişinden önce feshedilmesini isteyecek.
Goal.com
Hatırlanacağı gibi, Santiago Canizares, David Albelda ve Miguel Angel Angulo, Valencia’dan gönderilen Ronald Koeman tarafından Aralık ayında kadro dışı bırakılmışlardı. Koeman’ın ayrılmasının ardından Cañizares takıma döndü, kaptanın ise bugünlerde yeniden formasına kavuşması bekleniyor.
Yine de Mestella’da kötü günler geçiren Albelda’nın sezon sonunda takımdan ayrılması gündemde. Salı günü kulüp yönetimiyle bir görüşme yapan ve sözleşmesini sezon sonunda feshedeceğini açıklayan Cañizares’in ardından Albelda da aynı yolu izlemeyi düşünüyor. Tek sorun, kaptanın sözleşmesinin 2012 yılında bitecek olması.
Yine de kulübün oyuncuyu bırakmaya sıcak baktığı ancak mali sorunların çözülmesini beklediği açıklandı. Tecrübeli futbolcu aslında Ocak ayında takımdan ayrılmak istemiş ancak başkan Juan Soler, Albelda’nın başka bir La Liga takımına gitmesini engellemek için sözleşmesine özel bir madde koydurtmuştu. Eğer bu özel maddeden vazgeçilirse, Albelda sorun çıkarmadan Haziran ayında kulüpten ayrılacak.
coloccini geçen sezon zaragoza dan geldi diyor.coloccini 3-4 sezon önce milan dan gelmemişmiydi deportivo ya? ayrıca galiba fm de 12 m euro serbest kalma maddesi vardı.alırsa çok iş yapar bence barcelona
Valencia'da değişim şart bu kopmaların olması gerekiyor
Yeni bir forvet almayı planlayan Real Madrid, Javier Saviola’yı sezon sonunda satarak transfere kaynak yaratmayı amaçlıyor.
Arjantinli futbolcu sezon sonuna doğru göstereceği başarılı peformansla takımda kalmanın planlarını yapıyordu ancak Sport gazetesinin haberine göre, Real yönetimi Saviola’yı kesin olarak satma kararı aldı.
Geçen Pazar Athletic Bilbao maçındaki güzel futbolunu bir de golle süsleyen Saviola, teknik direktörünü ikna etmeye çalışacağını açıklasa da, Schuster’in aklında Didier Drogba ya da Zlatan İbrahimovic gibi yıldız bir golcüyü transfer etmek var.
Saviola’yı bedavaya alan ancak senelik 5 milyon avro’luk ücretini çok bulan Real Madrid yönetimi, yıldız futbolcuyu satarak sürekli forma giyecek bir golcü almak istiyor. Bir önceki sezon Barcelona’da yedek oturan ve Real Madrid’e transfer olmasıyla patlama yapacağına inanılan Saviola, bu sezon sadece yedi lig maçında forma giyebildi.
Real Madrid, Bernd Schuster’in kesin olarak kadrosunda görmek istediği Michael Essien için Chelsea'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor.
Mahamadou Diarrà’nın Bernabéu’dan ayrılacağını açıklamasının ardından kaliteli bir orta saha oyuncusu arayan Alman teknik adam, Daniele De Rossi ve Christian Poulsen isimlerinden vazgeçerek Ganalı Essien’de karar kıldı. Sportif direktör Predrag Mijatovic ve Real Madrid kulübünden bir kaç yönetici, Essien’i izlemek için dün Stamford Bridge’e gittiler.
Yıldız futbolcuyu iki sezon önce Lyon’dan 36 milyon avro’ya alan Chelsea, kuşkusuz bundan çok daha yüksek bir rakam isteyecektir. AS gazetesine göre bu konudaki kararı Roman Abramovich verecek ancak uygun bir teklif halinde Real Madrid’i geri çevirmeyecek.
Sırada Drogba var
Mijatovic aynı zamanda sezon sonunda Chelsea’den ayrılacak olan Didier Drogba’yı da yakın takibe aldı. Ruud van Nistelrooy'un kulüpteki geleceği belirsizliğini koruduğundan, Schuster mutlaka güçlü bir forvet daha istiyor ve bu golcünün de adı İspanyol kulüple sürekli anılan Drogba olabileceği söyleniyor.
Harcanıcak adam değildi Alßelda yazık oldu...
Saviola düzenli olarak oynadığı tek takıma gol show yapar... Alan akıllık eder...
Diarra yanından bile geçemedi Inter'e keklesinde her zamanki gibi Diarra'yı daha sonra Essien'e yönelir ama Chelsea satmaz kanımca...
Bencede satmaz.Essien gibi oyuncuyu hiçbir takım satmaz kanımca.
chelsea essien'i satarsa onun gibisini zor bulur bir daha..
kaç yaşında bu adam?
Bu başarısızlıktan sonra radikal kararlar alınmalı..
Sen düşünmüyosun da yönetim yolluyo :D
Albelda Tottenham yolunda. Juande Ramos abi istiyor.
Bence gitmesi daha iyi oldu.Valencia bence gelecek sezon kadroda değişiklikler yapmalı.
Türk spor medyasına iyi malzeme çıktı :D