Evet Emrah Sevilla'da ki.
Printable View
Evet Emrah Sevilla'da ki.
Basında çıkan haberlere göre, daha resmi bir açıklama yok çünkü, Ümit, GS'ye transfer edilmesi muhtemel forvetten dolayı oynayamama endişesiyle sıkıntıya düşmüş. Menajeri teklifi Fenerbahçe'ye yapıyor. Ümit ayrılmak istediğini menajerine ilettikten sonra. Fenerbahçe de böyle bir oyuncu eğer ayrılmak istiyorsa kapımız açık diyor. Olay bundan ibaret.
Fenerbahçe durduk yere Ümit'e teklif yapmıyor...
bjk sağ bekte serdarı oynatabilir ama sol bek ve bir stroper kesin almalı
navarro iyi alınrısa iyi olur sol beklerde alınmalı sol bek cok lazım bence
arkadaslar fenerbahceyi içime sindiremiyorum iyi bi politika içindeler şu an ümit karan dan bizi soğutuyorlar
Yabancı kontenjanı doLdu nasıL aLaLım soL bek.SoL bek te deLi ibo var zaten yeter bize o bir sezon daha.
"Yerli transfer düşünmüyoruz"
Beşiktaş Kulübü Futbol Şubesi Sorumlusu Celalettin Kolot, yabancı oyuncu transferi için çalışmalarının sürdüğünü, yerli oyuncu transferini ise bugün için düşünmediklerini söyledi.
Celal Kolot, Beşiktaş TV'ye yaptığı açıklamada, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da beğendiği Cisse'yi alarak çok olumlu bir transfer yaptıklarını belirtirken, ''Savunmaya da bir oyuncu alacağız. Bu mevki için 2 ünlü oyuncuyla görüşüyoruz. Bu oyunculardan haber bekliyoruz'' dedi. Kolot, her zaman için transfer yapabileceklerini, ancak bugün için yerli oyuncu almayı düşünmediklerini de bildirdi.
Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki olası rakipleri olan Moldova'nın Sheriff Tiraspol ve Andorra'nın Rangers takımlarının Beşiktaş için rakip sayılmaması gerektiğini vurgulayan Kolot, ''Çünkü futbol takımı olarak bunları çok büyük rakip kabul etmemeliyiz ki hedeflerimiz büyüsün. Eleme turlarını geçip Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde gruptan da çıkmak ve şeytanın bacağını kırmak istiyoruz'' diye konuştu.
Kaynak: AA
Fenerbahçe'yle sezon sonuna kadar kontratı vardı. Ve Fenerbahçe'yle kontratı devam ederken Florya'da GS yöneticileriyle görüştüğü için Fenerbahçe onu gönderdi. Hala FB ile kontratı varken görüşme yapmıştı yani.;;)
Bu FIFA'nın kuralına pek uyulmuyor aslında. Bunun kontrolü de zor, buna daha başka yaptırımlar getirebilir FIFA
Böyle bir mesaja hiç gerek yok. Daha sakin ve düşünerek mesaj atın.
Bir de şimdiden uyarayım, sonra ceza aldığınızda yok ben duymadım, vay ben görmedim demeyin...
Eğer bu transfer gerçekleşirse, 2 takım taraftarları da mesaj atmadan 5 kere düşünsün. En ufak tahrik edici, rakibi küçümseyici ve hakaret içeren mesajlar olursa direk ceza sistemini kullanacağız. Buna göre mesajlarınızı atarsanız sevinirim...
Şahsına değil demiştim.:)
O dediğin mesajı görmedim, başka bir yönetici arkadaşım gerekeni yapmış.
Buraya da yazayım, görmeyen kalmasın;
Bir de şimdiden uyarayım, sonra ceza aldığınızda yok ben duymadım, vay ben görmedim demeyin...
Eğer bu transfer gerçekleşirse, 2 takım taraftarları da mesaj atmadan 5 kere düşünsün. En ufak tahrik edici, rakibi küçümseyici ve hakaret içeren mesajlar olursa direk ceza sistemini kullanacağız. Buna göre mesajlarınızı atarsanız sevinirim...
İnşallah Gitmez Ümit :(
tmm dikkatli olacagm :)
Ümit F.Bahçe'ye çok yaklaştı
Fenerbahçe, Galatasaraylı Ümit Karan'ın transferi için sarı kırmızılı kulüp ile tecrübeli futbolcunun yapacağı görüşmeyi bekliyor. Yeni sezonda hem Avrupa'da, hem de Türkiye Ligi'nde iddialı bir takım kurmak isteyen Fenerbahçe, forvet bölgesine transfer etmeyi düşündüğü Ümit Karan'la anlaşmaya vardı. Fenerbahçe ile Ümit Karan arasında herhangi bir problem bulunmazken, bu transferin önündeki en büyük engel ise milli futbolcunun, kulübü Galatasaray ile 3 yıllık sözleşmesinin bulunması. Ümit Karan, kulübünü ikna edebilirse ödenecek bonservis ücretinden sonra Fenerbahçe'ye transfer olabilecek.
kaynak DHA
Ümit Yapmaa:(:(
ümit bunu yapacak bir oyncu degildi gercekten şaşırmamak elde degil..ama her zmn oldugu gibi bikez daha söylyorm galatasarayda gidenin yeri doldurulur
Ha bir de hatırlatma,
Lincoln transferinde, oyuncu ile anlaşıldı ve kulübü ile pazarlıklar sürüyor. Schalke kabul etmek zorunda, oyuncu GS'yi istiyor, orada kalırsa başarılı olamaz tarzı yorumları bu konuda gördük.
Yukarıda ki haberde de aynı, oyuncu ile anlaşıldı, kulübü ile bonservisi konusunda görüşmeler yapılacak diyor.
Farkı öğrenebilir miyim?
bencede ümt gitmeli artk çnkü eger aklı parada kalrsa yüzde yüz kapasiteyle oynayamaz zaten kallide yapacagını bilir..ümt çk yazk etti çok kaptan çkacagı takmda yrndan itibaren istenmeyen adam ilan edilecek baksanza uA lar yarn protesto edeceklermş
Ümit'den çok gelen teknik direktörler ve yönetimide Ümit'e ayıp etti.Hep adamı Hakan Şükür gibi miladı geçmiş bir adamın arkasında tuttular.
Bilmemek diil, ögrenmemk ayıp, bens ana anlatayım :
Lincoln ile görüşme yapmadan önce Schalke'den izin alındı. Ondan sonra Lincoln ile görüşmeler başladı.
Bide Umıte sattı falan demeyın, cocuk olmayın...Bizim duygusal yaklastıgımız konu onların ekmek parası. 1 Milyon Euro fazla almak demek 1.8 Trilyon fazla almak demek....
o yabanciyi da savunmaya alicaksak forvet dusunmuyorlar herhalde ? nobre ve bobo da bizi avrupa da başarılı yapması zor... malesef bi tane yıldız forvet olmalı...
"Ümit'in transferi bitti"
Galatasaray'ın golcü oyuncusunun Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olduğu haberleri iki gündür tüm spor kamuoyunu meşgul ediyor. Bu konuyla ilgili birçok iddia ortaya atılıyor.
Sporx.com yazarlarından Gürcan Bilgiç Ümit'in çok önemli bir futbolcu olduğuna dikkat çekerek, "Ümit, Türkiye'de vücudunu kullanan ender santrforlardan bir tanesidir. Teknik tabirle 'Nokta santrfor' olarak kabul edilebilir. Ben Ümit'in F.Bahçe'ye gelmek istediğini düşünüyorum. Gelmek istemezse yönetime başvurup bonservisinin belirlenmesini istemezdi.
Kaynak: sporx.com
Ümit Karan'ın böyle birşey yapacağına inanmıyorum halen daha..
madem gidecekti bu şekildemi gitmesi gerekiodu..adam akıllı da gidebilrdi böle selere gerek yoktu..