Gs ye gelmessen olacağı budur:)
Printable View
Gs ye gelmessen olacağı budur:)
Ah keşke Gs'ye gelse.Ama bence Saviola'nın bize gelmesi hayalcilik olur biraz.
Almaları zaten yanlıştı doğru bir karar bence. :)
Evet Türk basınına malzeme çıktı Saviola Türkiye'ye geldi tanınmasın diye estetik operasyon geçirdi ama bizden kaçmaz. :icon_cool:
Şaka gibi yahu.Quote:
Javier Saviola’yı sezon sonunda satarak transfere kaynak yaratmayı amaçlıyor.
GS=Saviola Aslan olmalı..
Fß=Aziz Yıldırım imzayı attırdı...
ßJK=S.Özkan'ı verelim üzerine 100b€ İspanyollar kabül etti..
Bu arada Saviola ßile 27yaşına gelmiş yahu hayat çok hızlı akıyor...
tigana efendinin 5 milyon euro etmez almayalım dediği oyuncu şimdi barcaya gidiyor hey gidi hey lucescu nerdesin zagoyu nerden buldu getirdi adam bizi şampiyon yaptı şimdiki bahsi geçen oyunculara bakın.. neyse konu dısıne cıktım :) bence super transfer olur..
real madrid makelele konusunda yaptıgı hatasını anlamıs olacak kı forma satısına degıl kupa kazanmaya yonelık oyuncular almaya basladı essien'i de alırlarsa süper olur ama chelsea satmaz, satmamalı..
Keşke Galatasaray'a gelse, nasıl mutlu olurum bilemezsiniz.. :)
R.Madrid seçimi yanlıştı keşke Gs'ye gelseydi.
Chelsea Essien'i satmaz ama Madrid'in Essien sevgisi de bitmez.
Bonus kafa olayı süper :zuhaha bencede Barça da oynayabilecek bir oyuncu.
Ben olsam arkama bile bakmadan giderdim Şl de başarı yok İspanya Kupasında başarı yok İspanya Liginde başarı yok rezillik...
saviola besıktasıma yakısır ama sımdı bu yonetım yaslı der begenmez falan neme lazım!
Mourinho olsa Deco'yu alabilirdi büyük ihtimalle Inter alır Deco'yu Lucho çok iyi simi takıma uyum sağlayabilirse katkısı büyük olur
Deco’nun yerini dolduracak bir oyuncu arayan Barcelona’nın listesinde, Portolu Lucho González'in adı başı çekiyor
goal.com
Son iki sezonu kupasız kapatan Barcelona’da önümüzdeki sezonun transfer çalışmaları başladı. Teknik menajer Txiki Begiristain, yaklaşık 40 futbolcuyu kapsayan geniş bir liste hazırlarken, takımdan gidecek futbolcular da yavaş yavaş şekilleniyor.
Bu futbolculardan birinin de Deco olacağı tahmin edilirken, Barça, tecrübeli oyuncunun yerine Lucho'yu transfer etmek istiyor.
"Lucho tam isabet"
Aradıkları futbolcunun özelliklerini açıklayan ve Lucho’nun da tanıma tıpatıp uyduğunu söyleyen Begiristain, "Takımında sürekli forma giyen, kuvvetli, liderlik vasıfları olan ve hemen takıma katılabilecek birini arıyoruz" diye konuştu.
Ancak Barcelona’nın önünde bu transfer için iki engel var: Birincisi, Lucho’yu yakın takibe alan ve futbolcu ile daha önce görüşen Atlético Madrid, diğeri ise Porto’nun 27 yaşındaki oyuncu için biçtiği 25 milyon avroluk bonservis bedeli.
Barça 40 kişi çıkarmış, bu yaz tranferleri çok merak ediyorum, 2000li yılların başındaki duruma şimdi Barça geldi, sürekli yıldızlar bir arada oynuyor ama başarı yok, takım olamamak, bireysel çaba bazı maçları kurtarıyor, şimdi yıldızlar gidip yeni yıldızlar gelicek, çarşamba pazarı
daha küçük çaplı bir takıma gitsin, daha mutlu olur kanımca
hacradılar...
olmaz olmaz deme hiç...
faydalı olması pek muhtemel...
Valencia'da revizyon zamanı..
para için değil, bence Ronaldinho milan ya da diğer görüştüğü takım varsa başka bir şeyden anlaşamıyor, yoksa ronaldinho'yu alıcaksın, para muhim değil
iyi futbolcuydu... eskilerden sevdigim isimlerden
bir kaç sezon sonra Blanc bomba bir transferle zirveye oturabilir
Lucho aslında ne Deco ne de Toure.2 sinin karışımı gibi bir şey..Barcelona Lucho'yu kadrosun katabilirse çok iyi bir transfere imza atmış olur..
Huntelaar'ın yerine David Villa için bastırırdım ben olsam.
Dani Alves değişime uğrayacak Barca kadrosunda sağ bekte mutlaka olmalı.