Valencia Villa ve Mata'nın yerini Soldado'yla mı dolduracak? Emery sen bizle dalga mı geçiyorsun?
Printable View
Valencia Villa ve Mata'nın yerini Soldado'yla mı dolduracak? Emery sen bizle dalga mı geçiyorsun?
mata transferini ben açıkçası yadırgıyorum. sol tarafta oynayacaksa sağ ayaklı bir oyuncu alınmalıydı bence.
Yedek olarak alınmış bir futbolcu olarak görüyorum..
Henry'nin yerine kadro derinliği için alınmış olabilir.
Bencede ama Valencia git gide yıldızlarını kaybediyor.Silva 'yıda satarlarsa yandılar.
Haber Valencia tarafından yalanlandı. Mata için hiç bir klüp ile görüşmediklerini söylediler.
Resmen açıklandı.
http://www.realmadrid.com/cs/Satelli...l_di_Maria.htm
Defansif yönü eksik Dünya Kupasında izlediğim kadarıyla ama Mourinho, onada defans yapmayı öğretecektir.
Real bu sene çok akıllı işler yapıyor . Olası bir Maicon transferini de düşünerek ..
dunya kupasında hiç begenmedim di mariayı cok bu bedel onu almak için
Beğenmiyordum, Dünya Kupasında izliyeyim fikrim değişir dedim yine beğenmiyorum. Bana göre gereksiz bir transfer şimdilik. Sezon içinde performansına göre görüşlerim değişebilir.
Eksik olan sol kanada adam aldılar ama,keşke Di Maria'yı almasaydılar.Ben de beğenmiyorum.Tabi ki,daha iyi yorum yapabilmek için sezon içindeki performansına bakmak lazım.
Çok iyi bir transfer.Benim de ön yargılarım vardı bu oyuncuyla ilgili,sol kanatta çok iyi işler çıkarttı Dünya Kupası'nda Arjantin ile.Higuain etkisi yaratır diyorum,faydalı olacaktır. :)
Henry ve Toure gidiyor!
Barcelona kulübü Fransız forvet oyuncu Thierry Henry ve Fildişili orta saha oyuncusu Yaya Toure'nin satışa hazır olduklarını söyledi.
Dünya kupasından sürpriz bir şekilde elenen Fransa'nın forvet oyuncusu Thierry Henry Güney Afrika'ya gitmeden önce ayrılacağını söylemişti.
Barcelona Direktörü Joan Oliver kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Şimdi bu işi tamamlamak Henry'nin elinde. Henry'nin ücreti Barcelona'nın gelecek sene para biriktirmesine yarayacak. "
Barcelona aynı zamanda Manchester City kulübü ile Toure için göşürmelerde bulunurken, Menajer Oliver şimdi anlaşma yapmak için her şeyin futbolcuların elinde olduğunu söyledi.
Reuters
Pek Mourinho tarzı bir adam değil. Bakalım nasıl kullanacak.
bu adam sihirbazmi nedir özel güclerimi var bizim göremedigimiz? 35 milyon euro nedir ya :) yuh denir ancak...
FM'deki performansına göre bakarsak 35M€ az bile denilebilir ama reelde bende pek beğenmiyorum oynayışını...
Di maria Beşiktaşta. Gizlice getirilmiş tesislere fotoğrafı sızdı basına :D
http://resim.haber1903.com/icerik/cumali13.jpg
Ahahahaha Cumali Bişi'ye bak hele :n:
Toure gibi adamı nereden bulacaklar . Sahadışı sorunlar var bence .
Henry gelsin Arsenal'e..Futbolu bıraksın burada.
Adamın suratı çok itici geliyor be :)
Sergio Ramos stopere geçmesin Maicon tamam süper oyuncu ama bırakın kalsın İnter de , ramos gibi bekin var 2 katı iyi oynuyo falan da değil Maicon , stopere ve solbeke sağlam bir transfer şartar valdano'nun dediğine göre de en fazla 2 oyuncu daha alacaklarmış stoper ve sol bek olmalı bence
Fiziğini geliştirirse daha faydalı bir oyuncu olacak kıymet bilrise real için iyi transfer
Real saçma transfer politikasına devam ediyor.Bu gidişle Mourinho bile onları kurtaramayacak.
Bu transferleri kim yapıyor? Mourinho gerçekten bu transfere onay verdi mi?
Nerden Biliiyon Yanında mıydın Mourinhonun:p
Ronaldo Bombayı Twitter'da Patlattı: "Baba oldum!"
http://d1hnewsaepgli4.cloudfront.net...22_206x261.jpg
Dünya Kupası'nda yarı final maçları öncesi ara verilmiş ve çılgın fiyatlı transferler sezonu henüz başlamamışken, asıl bombayı Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo patlattı.
Dün gece saatlerinde kendi Twitter'ından yaptığı açıklamayla baba olduğunu belirten Portekizli yıldız, çocuğunun annesinin kim olduğuna dair hiçbir bilgi vermedi.
Ronaldo, Twitter'ında şu ifadeleri kullandı: "Bir bebeğin babası olmak inanılmaz bir duygu. Bebeğimin annesiyle vardığımız anlaşmaya göre bebek kimde kalırsa kalsın benim korumam altında olacak. Bu arada bebeğin annesi, adının açıklanmasını istemiyor. Bu nedenle daha fazla bilgi veremeyeceğim. Herkesten hem benim, hem bebeğimin hem de bebeğimin annesinin kişilik haklarına saygı duymasını istiyorum"
Goal.com olarak, bize magazin haberi tadında haber yaptıran Cristiano Ronaldo'ya bebeğiyle mutluluklar dileriz.
Kaynak => www.footbo.com
Allah analı babalı büyütsün :)
Allah Bir Yastıkta Kocatsın:D Pardon Tamamını Erdirsin:D Yok O da Değildi Ne Denir La Böyle Şeye Tıkandım:p :n::n::n:
Ne idüğü belirsiz ve kaçıncı kız arkadaşından acaba bu çocuk.
O kadın Paris Hilton mu acaba? :D
Çocuk evlilik dışı, Ronaldo kardro dışı. :D